The O.C.

Senaste natten spenderades med Linda och Fanny hemma hos mig. Vi tittade filmer, spelade spel och hadde det riktigt roligt. Blev tyvärr inte så många bilder tagna igår, men om jag hittar någon bra så kanske det kommer upp någon lite senare. Idag har jag varit med Linda till "stugon" en stund, varit på en promenad med syster och Yatzy och tittat massor av avsnitt från the O.C. Sitter nog ännu och tittar med en av mina katter närvarande ;), men tog en liten paus för att blogga. Ikväll blir det antingen att sitta hemma eller en sväng upp till byn med några andra. ;) Men imorgon händer det saker eftersom vi har 1:a maj konsert med Närpes skolmusikkår så ska vi till vasa och marschera och även marschering och konsert i närpes står på schemat. Så det blir tyvärr ingen bra uppdatering imorgon, men nu skall ja fortsätta att titta på mitt O.C. så vi hörs :)


Tre av de varelser på jorden som jag älskar alldra mest och som alltid finns där för en. ♥Datasalen

Datasalen just nu med hela klassen. Ikväll blir det tjejkväll hemma hos mig med två underbara tjejer Fanny ♥ och Linda
 ♥, kommer att bli en kväll full med skratt och trevligt umgänge och lite sömn också får vi ju hoppas. ;) Om jag tar några bilder så kommer de nog upp på bloggen snart.Och imorgon kommer underbara Felicia ♥ också hem. Men nu slutar vi så, Vi ses :)

Näsby

Sitter på albert nu och bloggar med några andra närvarnde. Ikväll blir det orkesterövning med hela gänget. Företsten det finns en flicka som just nu inte är närvarnde men som brukar vara med, Felicia du är grymt saknad här hemma ♥ väntar så tills jag får träffa dig igen. :)
Felicia ♥

Klippning

Hej. Kom hem från skolan för en stund sen. Hände inte så mycket i skolan idag, bara gick från timme till timme men man kan väl inte säga att man hade tråkit fördet. ;) Igår blev det en promenad på kvällen med den gulliga vovven och en stunds provläsning. Blev förresten nöjd med klippningen fast det inte blev så stor förändring.(Bilder nedanför) Ikväll blir det kanske en stund i byn med allt härligt folk och även kanske en liten promenad. Imorgon kommer jag att vara borta hela dagen eftersom vi har skolmusikkårs övning på kvällen så det kan tyvärr bli lite sisådär med uppdateringen.
Före (tyvärr lite suddig bild)Efter

Håltimme

Sitter i datasalen just nu med 7E och några andra. Skulle igentligen ha husli men vi fick håltimme :) Idag efter skolan hoppar jag på "vasa bussen" men stiger av i Övermark för att klippa mig. Blir väl no bara en vanlig klippning denna gång skulle gärna vilja färga det mörkare men får inte just nu kankse i ett senare skede att det blir det av. Bild/bilder efter klippningen kommer kanske senare om det blev någon förändring. Tänkte också ta en promenad med mosters hund (Yatzy) ikväll (eftersom moster med familj är bort resta) om jag hinner skulle vara skönt att få lite frisk luft.


1.Presentera mej själv + 10 fakta om mig

Jag heter Elisabeth och bor i en liten by i Finland. Jag spelar i Närpes skolmusikkår och det bästa jag vet är att vara med mina vänner. I min familj ingår min mamma, pappa, min storasyster och tre söta katter.


 1. Jag är en glad person.
 2. Jag lever för mina vänner.
 3. Jag försöker att vara snäll med alla.
 4. Jag tycker om djur.
 5. Jag är en ganska pratglad person.
 6. Jag tycker om att resa, speciellt till varmare länder.
 7. Jag är 14 år gammal.
 8. Jag älskar att fotografera.
 9. Jag tycker om att shoppa.
10. Sommaren är min favorit årstid.
En gammal blid av mig. (saknar mitt långa hår)


Fanny is at my place

Hemma från Linette nu men istället har jag Fanny här. Har varit ute och fotat i det vackra vädret och nappade datorn i högsta hugg när vi kom in för att göra ett blogg inlägg.
En av många bilder från idag.

Intressantare blogg

För att jag skall få igång denhär bloggen och för att göra den till en kanske lite intressantare blogg skall jag lägga till en lista:


1.Presentera mej själv + 10 fakta om mig
2.Mina drömmar
3.En bild på mig för 2 år sen
4. det här åt jag idag
5.Vad är kärlek?
6.Mina föräldrar
7.Min bästa vän
8. Vad skulle jag göra om jag fick 1 miljon
9.Mitt drömbröllop
10. Det här hade jag på mig idag
11.Mina syskon
12.I min handväska
13.Ett barndoms minne
14.Den här veckan
15.Ett speciellt minne
16.Detta ångrar jag
17.Mitt favorit minne
18.Mina förebilder
19.Bilder som ger underbara minnen
20.Det här skall jag bli när jag blir stor
21.Min favorit mat
22.Min favorit låt
23.Det här får mig att må bättre
24.Min favoritårstid, varför?
25.Det här får mig att gråta
26.Den här månaden
27.Mitt favorit programm
28.Det här saknar jag
29. Min favorithögtid, varför?
30.De vackratse sakerna någon har sagt till mig

The sun is shining

Ååh, va det är varmt idag, förmodligenen av de varmaste dagarna på länge. Har varit ute hela dagen fram tills nu. Sitter nog ännu hemma hos Linette och softar. Imorgon bär det av till skolan igen efter några dagars påsklov men det är iallafall inte långt kvar till sommmarlovet nu. Kvällen är inte ännu planerad, kankse det blir en sväng upp till "Stugon" (en stuga som är till för oss ungdomar) elå så blir det att bara sitta hemma och ha det skönt. :)
Hos Linette

Hej. Tro det eller ej men jag ska börja blogga. Nu just sitter jag här hos min vän Linette och försöker att få igång bloggen. Har under kvällen ätit lasagne och även hunnit vara med två andra vänner Alicia och Elinor som är två av mina gammla klasskamrater. Men nu är klockan snart 4 och det känns som om mina ögonlock blivit väldigt tunga och jag tror att jag ska försöka att iallafall få lite sömn inatt så gonatt nu. ;)