Även en ängel kan falla ner från skyn.

Har total blackout just nu och har inte en aning om vad ja skall skriva, men iallafall hemma nu från ennu en dag i skolan, har bara två dagar kvar nu, skönt. :) Idag tänkte jag kanske åka till byn eller göra någonting annat med Fanny, vi får se hur det blir. Tänkte iallafall slappa lite nu först efter skolan. Hörs. 

 



Kort dag

Har bara varit i skolan några timmar idag eftersom jag började först efter maten :) De två sista timmarna var vi till den där stranden vilket var kul, tur att det slutade regna tills det. :) Nu tänkte jag fortsätta med att kolla en film och njuta av godiset. Imorgon blir det en hel dag iskolan men det är väl inte så fel det heller. ;) Hörs.


En bild av mig och min nya hårfärg. (Det är inte svart fast det ser ut så på bilden det ät mörk brunt)

Regnet bara öser ner

Har rergnat typ hela dagen, vilket gör mig trött och jag vet inte vad ja skall göra. Tänkte snart sätta igång en film eller nåt som gör mig sysselsatt. Föresten så har jag färgat håret idag, som blev en aning mörkare. Imorgon börjar jag skolan först klockan 11.45 vilket är väldigt skönt och har då bara musik och bildkonst, och sen så bär det av till någon strand i närheten där vi skall kolla på växter mm. förhoppningsvis blir det en skön och rolig dag. Hörs.

Bilder

Längesen jag sa att jag skulle ladda upp några bilder som jag fotade och nu äntligen får jag de uppladdade ;)  














Hos Linda

Sitter just nu hemma hos Linda med Fanny och fixar håret mm. Vet inte vad vi ska göra sedan men någonting kommer vi väl nog på. Hörs. :)

28.5

Sitter framför tv:n nu och kollar en film eftersom det är så skönt att bara slappa. Har även hunnit vara till närpes idag och shoppat, ätit pizza mm. Åker förmodlgen till byn ikväll med några andra och där spenderas då resten av kvällen. Hörs. :)


Tid

Äntligen fick jag tid att blogga lite, eftersom gårdagen var full späckad av skola och övning så blev det ingen bloggning då. Idag började jag skolan en timme senare så jag fick vara hemma ända till klockan 9 vilket var väldigt skönt. :) Resten av kvällen tänkte jag bara slappa som är väldigt behövligt just nu, känner mig som någon värsta Zombies som vandrar runt av trötthet. Men imorgon blir det förmodligen fart igen och kvällen spenderas då förmodligen borta, men jag vet ännu inte. Hörs. :)



Trött

Hemma från en rolig men tröttsam dag på albert. Vi har som sagt haft vänelevs skolning för oss, de nya väneleverna. Vi har mest bara lekt lekar som vi skulle kunna leka med de nya 7:or som börjar i höst. Vi har även ätit god mat (Y) och haft det riktigt trevligt. ;) Nu tänkte jag fortsätta kvällen med att titta OC och även kanske någon film kommer att rulla under kvällen vi får väl se, jag tänker iallafall bara slappa, tror jag ;) Hörs!


En bild från i vinter.


Vänelevs skolning

Sitter på albert nu på vänelevs skolning hörs mera om dagen sen när jag kommer hem. :)

Spelning

Kom nyligen hem från spelningen med peter, var sista gången nu för i vår så jag spelade i grupp tillsammans med 2andra.  Igår i byn var det ganska "måsåt", linda och jag tog oss en skön promenad hem och sen tog jag natten ganska snart. Sitter framför datorn nu och har solen i ryggen eftersom det idag är lite bättre väder. (: Ikväll tänkte jag kanske också åka upp till byn en stund med några andra, men det kan hända att det bara blir att sitta hemma och ta det lugnt också, vet inte ennu. Hörs då vi hörs. ;)


En bild av solnedgången.


Solen lyser

Hahaa jag hade rätt solen lyser just nu. :) Nu bär det av till byn en stund. Hörs! ;)


Efter regn kommer alltid solsken ;)

Hemma nu och hoppas på att solen kommer fram snart, var lite dåligt med uppdateringen igår, hade helt enkelt inte tid. Gjorde igentligen inget skillt förutom att jag läste på prov och var i byn några timmar med några härliga människor ♥ :) Idag har vi haft musik, blidkonst, håltimme med mycket mera. Även ikväll tänkte jag att jag kanske skulle ta mig en tur upp till byn bara det skulle kunna sluta regna. ;)




9.Mitt drömbröllop.

Ojj har aldrig riktigt fundret över det men någonting skall jag väl ändå få ihop skrivet. Mitt drömbröllpp skulle vara på en stor lyxbåt med ganska lite folk, det skulle vara ett fint och dyrt bröllop som skulle vara helt underbart det är ungefär mitt drömbröllop vad jag kommer på just nu. ;)

Min morbrors bröllop


Kladdkaka

Hejsan allihopa, morgonen har spenderats med biologi boken i hand, har nämligen prov på måndagen så det är väl bästa att sätta igång redan idag även om det inte är det mest lockande just nu. Nu just sitter jag bara och väntar tills kladdkakan jag nyligen bakat skall komma sig ur ugnen så att man kan ta med sig en bit ut i det fina vädret och njuta. Senare under dagen dyker förhoppningsvis bästaste Fanny upp här och även kanske det blir en stund i byn, så ser min dag ut idag ungefär, hörs kanske senare unde dagen. :)


Google


Choklad

Sitter hemma nu framför datorn och njuter av en shokladplatta. Hemmakväll ikväll, blir skönt eftersom det är längesen jag bara har fått sitta och slappa :) Nu tänkte jag titta några OC avsnitt och kanske även sola i det fina vädret en stund. Btw lovar att ladda upp några bilder från onsdagen senare kanske under heljen eftersom jag var ute och fotade då :) Hörs!


 
 Chokladen som just nu avnjuts. :)


Modersmål

Har modde nu, vi har skirvit klart vår uppsats, nu just sitter jag bara här oxch sufrar runt lite på netet. ;) Städningen fanns på schemat idag första timmen så då var vi ute och städade runt simmhallen var väl inte så speciellt roligt men måste man så måste man. Ikväll tror jag att det blir hemma kväll eftersom de flesta åker bort till staffettkarnelvalen eller någon annan stans, kan väl bli skönt det också, men däremot imorgon tänkte jag att jag skulle försöka komma mig upp till "Stugon" eller vart det nu bär. Hörs mera när jag kommer hem eftersom kvällen antagligen då kommer att spenderas framför datorn. Hörs :)



 Vår skola.


Vänelev

Sitter på albert nu med käraste och bästaste Fanny och ikväll blir det övning för hela slanten. Skolan idag var normal, först gymnastik sen modde mm. och tillsist engelska prov som var väldigt lätt tyckte jag. Btw ville bara säga att jag har blivit vald till vänelev (något vi har i skolan) alltså personer som hjälper nya eller annars bara andra elever. Eftersom det bara är två från varje klass som valts till vänelever så känner jag mig riktigt stolt ;) Så på onsdagen i nästa vecka skall vi på skolning här på albert, kommer förmodligen att bli väldigt kul att vara vänelev. :) Vi hörs!
Även glass avnjuts nu. :)

8.Vad skulle jag göra om jag fick 1 miljon?

Jag skulle shoppa kläder, köpa ett lyxit hus, en lyxig båt, och delvis skulle jag ge bort till andra. Finns väl inte mycket annat. ;)


 Pengar♥


Du är värd att leva för...

Hemma nu. Lysnar på musik och försöker få int något av engelska i huvudet eftersom vi har prov imorgon, men jag tror att jag snart slutar med det och tänkte att jag skulle träna lite ikväll, blir kanske en joggingtur i det ganska fina vädret elller också blir det bara att sitta inne och titta på tv:n eller sitta framför datorn vi får se. Kanske tar mig iallafall en tur ut och fotat lite av vårgrönskandet isåfall får ni räkna med bilder innom kort. ;) Imorgon kommer jag förmodligen inte hem förrän ca 10 tiden, men kanske slänger in ett inlägg under dagens lopp om jag hinner ändå. :)


En vinter bild.


7. Min bästa vän

Oj... Har så många vänner som jag är står väldigt nära, även iallafall en bästa vän, vill inte räkna upp några speciella, men ni vet nog vem ni är och du vet vem jag menar min bästa vän. ;) Lever för er och skulle alldrig kunna leva utan er, jag älskare er ♥



NÅGRA av mina vänner och en bild på min gammla klass. ♥ (Säg till om jag skall ta bort någon blid)





Skolan

Sitter i skolan nu och har modde, skriver en uppsats. Ikväll blir det att läsa på Engelska prov, hörs kanske senare när jag kommer hem. ;)

6. MIna föräldrar

Mina föräldrar är två helt vanliga föräldrar som jag bor med, oftast snälla och trevliga, klart man grälar ibland men det hör väl till. Mycket mera kommer jag inte på just nu så ni får nöja er med dethär. ;)

the simpsons 
( Hittade ingen bild på min egen familj)


5. Vad är kärlek?

Kärlek är en viktig sak i ens liv. Det behöver inte vara kärlek till en annan person eller det motsatta könet, det kan t.ex. vara kärlek till en kompis, sin mamma, sin hund/ katt mm. Kärleken är underbar.


 
(Svårt att förklara)
  


We are the Champions

Sitter framför datorn med lite tandvärk i en tand och kom nyligen hem från trumpet lektionen med Peter. Ikväll blir det hemmakväll med mina tre tokiga men söta katter, även kanske en aning provläsning inför engelska provet på torsdag.

  Skoldagen rullade väl bara på som vanligt först lite modde,matte och religions prov och sen tre timmar "husli" och tillsist engelska. Imorgon händer inget speciellt heller, prov läsning men inte mycket mer vad jag ännu vet. Kommer inte på något att skriva om nu så ja avrundar och fortsätter med engelskan.


En tiger från Kolmården resan.


En bild från Cypern resan.


4. Det här åt jag idag.

Idag åt jag någon sorts makaroni och maletkött blandning.


Lite liknande som dethär. Google blid


VM finalen vunnen, Lejonen VM-mästare :D

Prov läsning ikväll och så är grymt trött från heljen, skulle helst bara vilja lägga mig ner och sova. Nu lista vad vi ungefär gjorde på Åland: Vi var till en chipsfabrik,shoppade,spelade,på äventyrgolf,åt,badade, och hade det annors bara trevligt och roligt. Btw ni har kanske märkt att jag är grymt intresserad av ishockey så jag tänkte nu berätta att Lejonen vann finalen igår som vi hejjade starkt på under bussfärden hem från Åbo hamn. Stämmningen var härlig fast vi bara kunde följa med matchen via radion i bussen, humöret var i högsta högsta topp hela matchen och speciellt då vi hörde att dom vunnit, resten av kvällen var nog alla helt super glada iaf. dem som gillar och följer med ishockey. ;) Alltså Finland/Lejonen är mästare, Finland fick VM-Guld. ;) Blev lite mycket ishockey talande i dethär inlägget men är för glad för att ignorera det. Sitter även nu och ser på när finska lejonen anländer till Finland medan jag njuter av den stora glädjen och värmen innom mig, i hela kroppen och eftersom jag inte ennu förstått att de faktiskt vann så känns det overkligt det man ser. ;D Helt otroligt mycket folk också som sammlats för att ta emot laget, skulle gärna vara i Helsingfors jag med och se när de kör in i staden. Hoppas att ni också är stolta och glada över VM- Guldet. Vi hörs! :)
 

Mikael Granlund en av många bra spelare.

Hela stora laget.

En av många spelare.

På väg hemmåt

Sitter just nu på båten på väg hem från åland där vi har haft en riktigt rolig helg, kanske dyker upp någon bild senare vet ej ennu eftersom jag ine haft med min systemkamera utan bara en gammal skruttig, så jag vet inte om det finns någon bra bild att ladda upp. Nåväl sitter somsagt på båten nu på väg hem. Hemma först ikväll så det blir ingen bloggning före måndag/tisdag iaf. Då jag hinner. Tänkte också sen skriva vad vi har varit med om under denna helg, men nu skall jag fortsätta att njuta in i det sista , vi hörs :)

lördagen

har varit på en hel del uppträdanden idag. Nu är vi på väg tillbaka till skolan för att byta om till vanliga klåder från uniformen, som skall bli väldigt skönt har till och med hunnit shoppa i uniform idag ;) nu blir det buss utfärd till något ställe mm. Hemfärd imorgon, hörs kanske då. :)

Allt rullar bara på

Har varit och simmat, ätit och mycket mera. Nu har vi gjort oss klara för natten och det blir snart att säga gonatt. Imorgon bär det av på shopping ganska tidigt och sen en massa konserter, hörs senare och gonatt :)

På väg ;)

Fick inte mycket sömn inatt. Steg upp ca 2 och kl.3 bar det av till närpes. Sitter just nu i bussen och skall snart ha paus i Raumo. Sen bär det av till båten och Åland där resten av dagen spenderas. Ni hör förmodligen inte av mig något mera denna dag men vi hörs senare :)

Ishockey

Tyvärr har det varit lite dåligt med uppdateringen här de senaste dagarna, men jag hoppas ni förstår att jag just nu har väldigt fullt upp med alla konserter, övningar, resor och prov. Knappt så att jag har hunnit sätta mig ner och ta det lite lungt en stund. Somsagt fullt upp hela tiden, inatt bär det av till Åland där helgen skall spenderas. Har försökt få det att funka med bloggning från telefonen men fick tyvärr inte det att funka. Så i helgen kommer det kanske inte att bli så mycket till bloggning men jag kanske lånar någon annans telefon om jag får en stund ledig eftersom schemat är ganska full späckat så kan det hända att i inte hör så mycket av mig i helgen men vi ses snart igen. Nu till dagens: Hadde finska prov idag men det är väl inget att hurra för eftersom jag tyckte att provet var svårt. Har packat nästan hela tiden sen jag kom hem men nu just sitter jag och hejjar på Finland igen i ishockey och hoppas att de vinner. Skall fortsätta med det nu så, Vi hörs! :)
(Finland vann matchen som hann ta slut innan jag hann skriva inlägget klart, de är nu i semifinal ;)


En bild från förra året, från Åland.


Ishockey match (Sport)

Felicia tycker:

HGFEDNHHNHHHHHWCHDG

Äntligen Hemma

Förlåt för uppdateringen har varit något fel på hela blogg.se så att det inte har funkat att ladda upp inlägg. Men nu funkar det igen. Idag har haft så gott som fullt upp. Först skolan sen näsby och sedan övning. Just nu är jag helt slut och funderar på att gå och sova tidigt ikväll. Imorgon blir det trumpetövning och att läsa på prov. Kommer tyvärr att ha väldigt fullt upp resten av veckan, har så mycket som jag måste hinna med eftersom det bär av till Åland i heljen. :) Men nu tror jag att ja snart skall säga gonatt så att jag är pigg imorgon. Hörs!




En trumpet.


Bilder

Här kommer blider som fotats under vårens gång:




Morsdag

Dagen har rullat på och jag har hunnit med ganska mycket tycker jag. Började med lunch på neste i dag, sen till min farmor och nårgra andra. Har också hunnit läsa på historia prov som jag har imorgon och arbetat ihop lite pengar. Så jag känner mig ganska nöjd över denna dag. Imorgon blir det även då fullt upp med allt som skall göras, för imorgon är det skola igen och jag lämnar även efter skolan eftersom jag skall på övning på kvällen. Nu avrundar jag och fortsätter att relaxa med några avsnitt OC innan det blir att krypa till sängs. Btw "Lejonen" vann gårdags matchen. :)



"Heja Lejonen"

Kom nyligen hem från en kväll i byn med en massa andra. Blev inte så lång stund i byn eftersom det inte fanns så mycket att göra och några andra åkte hem så jag passade att ta skjuss hem på samma gång. ;) Nu sitter jag i soffan och hejar på Finlands herrlandslag i ishockey (Lejonen) och hoppas att de vinner denna match som tyvärr är en ganska viktig match. Så nu skall jag fortsätta med att sitta och hålla tummarna. :)  Vi hörs!



 
Lejonen från google


Lördag

Senaste kvällen blev en ganska så vanlig kväll i byn, satt mest och pratade och hadde det trevligt, bar också av till "lennis" senare under kvällen. Idag har det däremot inte hänt så mycket. Jag har bara tittat på massor av OC och lackat mina naglar. Ikväll tror jag att det blir en tur upp till "Stugon" med några andra och där spenderas väl resten av kvällen. Vi hörs! 


 
Två av mina underbara vänner som man inte vill leva utan ♥ 


3.En bild på mig för två år sen



Hemma

Hemma från Oravais nu. Blev en rolig dag men tyvärr ingenting inhandlat från vasa men det blir en ny dag det då. :) Nu tror jag att jag skall ta med mig kameran och gå ut och ta några blider eftersom vädret är i topp idag. Ikväll blir det antagligen byn med några andra eller vad vi nu hittar på.



Cypern

Felicia och Jenny

Sitter just nu med Felicia och Jenny på albert. Har varit och ätit pizza på casa och snart blir det orkesterövning för hela slanten. :) Imorgon bär det som sagt av till Oravais med ett helt gäng som kommer förmodligen att bli en kul dag, med även shopping. Blir nog nästan ingen uppdatering  imorgon men vi hörs! :)
De här två söta typerna sitter just nu med mig på albert. ♥

Historia

Skolan idag var som vanligt, de tre timmarna av slöjd var väl int dagens bästa men man överlevde, vi hadde också modersmålsprov som var jätte lätt kan ju hoppas man får bra i det iallafall. Kvällen har tillbringats med Historia boken i famnen eftersom jag snart har prov och hinner inte läsa senare men jag har även hunnit se på The O.C. :) Imårgon är sista dagen i skolan denna vecka för mig eftersom jag skall med skolmusikkåren på fredag och spela i Oravais, även shopping kommer det att bli av under fredagens gång. Men imårgon skall jag även på orkester övning på kvällen så jag hoppas ni förstår att jag inte kanske kommer att kunna uppdatera något under dessa två dagar men Vi hörs!



Pysen som just nu "hjälper" mig med att läsa på prov och göra blogginlägg. ♥

2.Mina drömmar

Ja det här blev svårt för jag vet igentligen inte vad mina drömmar är men någonting kort skall jag väl iallafall få ihop skirvet. Mina drömmar är väl no sånna där klassiska drömmar som att jag önskar att jag blev rik och kunde köpa vad jag ville, fick en stor lyx båt mm. ja somsagt dethär va svårt så jag hoppas ni nöjer er med dethär.


Fruit

Idag har jag läst på prov, jobbat och spelat både trumpet och lite piano alltså har jag hunnit med en hel del sen klockon fyra idag. Men nu blir det fortättning med OC :) Vi hörs!


The O.C.


Godis

Hej på er alla. Lördags kvällen blev en rolig kväll i byn med ett helt gäng med härligt folk ;) Men igår blev det ingen uppdatering eftersom jag var borta hela dagen. Blev en lite tung men mycket rolig dag med ett trevligt sällskap. Men nu tillbaka till nuet, idag har det inte hänt så mycket, skolan var helt okej och det blev ingen orkester övning för mig eftersom jag är förskyld och känner mig trött. Så denhär kvällen spenderas med godis en mysig fílt och några avsnitt av den härliga serien OC. Veckan famöver kommer att vara full av aktiviteter bland annat trumpet lektion,en till orkester övning, en konsert i Oravais och shopping står skrivet på schemat. Snart bär det också av till Åland med B- orkestern, en helj som är grymt väntad av mig och förmodligen en hel del andra också. :) Eftersom det börjar bli sommar tänkte jag piffa upp bloggen med lite bilder som ja tagit.

 google blid





Blommor.