Innan kvällen tar slut...

När jag kom hem åt jag mat och nu gör jag upp planer för dagen, skall hinna med att öva trumpet, läsa på historia prov, göra de andra läxor, städa och förmodligen också åka på zumba. Så det är väl bäst att jag börjar nu då
så att jag hinner med allt innan kvällen tar slut. Hörs :)

 


A pretty face doesn't mean a pretty heart



Vaknade redan runt 8 imorse och var super pigg, konstigt. Runt 12 åkte jag till Kyrkan och fick en underskrift till. När jag kom hem fixade jag någonting i finskan som jag skulle göra när jag varit borta. Och så har jag hunnit läsa på modersmåls provet som jag har imorgon, sett film och nu tänkte jag kankse om jag orkar läsa lite på historia provet också. Imorgon bär det av till skolan då igen, hörs :)


Ishockey


Bild från fjolåret↑
Kom nyss hem från att ha varit på ishockey match, härligt att Sport vann! Nu ska jag bara göra ingenting resten av kvällen, kanske se en film eller nåt sånt. :) Sen imorgon blir det väl kyrkan, hörs :)

 


A good reason for...

Andledningen till den dåliga uppdateringen denna vecka är att jag varit bort rest till Turkiet :D Kom hem igår och nu vill jag bara tillbaka till det varma, sköna, härliga Turkiet <3 Har solat, badat, slappat, shoppat, ätit massor med god mat och mycket mera :) Bilder kommer senare när jag orkar föra över dem från kameran till datorn. Känner mig ganska trött nu efter allt. Nu kommer iallafall snart främmande så, hörs :)


En bild från fjolårets resa ↑


Kasta inte tärningarna förrän du vet att spelet är säkert


 WeHeartIt.Com

 Fick något fel dethär nu så det senaste inlägget är nedanför ↓ detta :)


Sometimes you have to take a break from thinking and just live life


Tar lite paus med bloggnigen nu som jag sa tidigare för att jag inte kommer hinna med att uppdatera dagarna framöver men lovar att jag skall blogga så fort jag kan igen, Hörs när vi hörs. 
 Ha det bra alla! ♥
 


Ny header

Gjorde en ny och lite mera höstig header:


(Tryck F5 om denna inte syns!↑)


I love Music


Har musik lektion nu och letat låtar att spela.





 


Autumn pictures

Här kommer lite av de blider jag fotat de senaste dagarna, kan nog minsann säga att hösten börjar vara här nu:

 

 








Mera av sådanna bilder får ni se i inläggen framöver.
 


I looking up to the heaven and wonder if...


(WeHeartIt)
Lite dåligt med uppdateringen jag vet. Blir tyvärr nog inte bättre med den nu heller på en tid eftersom jag snart kommer att vara utan dator i mera än en vecka så jag beklagar om bloggen blir nere under en tid framöver. Igår gjorde jag nu lite alltmöjligt kan man säga, kollade tv, var i kyrkan och lite annat . Idag har jag gjort läxor och inte så mycket annat. En orsak till med att bloggningen är nere så är nog för att jag inte gär så mycket annat än vardagssysslor som inte är så mycket att skriva om, hörs :)


 


Sometimes you have to manage to move beyond the past and start over

Efter många om och men hamnade jag hos Linette ikväll, hann bli lite invecklat innan vi bestämde oss för att vara hemma hos henne, haha. ;) Får se vad vi gör här ikv. nu då. :) Hörs väl imorgon någon gång :)

A bad day can be a good day

Diskot igår var nog rikitigt skojj, hadde det roligt både före, under och efter diskot, bara det att jag på nått konstigt vis lyckades med att klämma tån under en dörr, så när jag kom hem så var tånageln blå/lila och det tog jätte sjukt när jag rörde om något med den. Och så kan jag inte gå så normalt heller, men det går väl om småningom. Så nu sitter jag här då med en sjuk tånagel och kom nyss hem från att ha varit till farmor och hälsat på. Får se sen vad som görs ikväll, om jag hittar på nåt med någon eller om det bara blir hemma kväll, Hörs :)


Vänelves disco

Sitter i skolans datasal med några andra tjejer nu och har håltimme, lämnar ju här i skolan då efter somsagt och ställer till innför diskot ikväll. Kommer väl hem sen runt 11-12 tiden ikväll, hörs :)





Don't run away

Åker på orkesterövning rikitigt snart. Imorgon lämnar jag kvar efter skolan och ställer i ordning för ett disko, är där på diskot och så är hemma igen först på kvällsidan, vilket leder till dålig uppdatering under morgondagen.



3. Bild på din favorit mat


 Lasagne tror jag faktiskt är min favorti maträtt just nu.
(Hadde ingen egen bild så det blev google bild.)


Musik

Sitter i skolan nu och har musik, ska väl försöka leta upp några låtar att spela. Sen när jag kommer hem så blir det finska prov läsning och ett varav till loppisen tror jag, hörs :)



--> Provläsning

Var upp till loppisen en sväng tidigare och nu blir det provläsning så gott som resten av kvällen.


Denna gång med dessa böcker i handen.


To church

Åker snart iväg till kyrkan, och sen blir det provläsning, Hörs :)
 
 


Live like there is no tomorrow

Har inga prov nu på nån vecka så det känns verkligen skönt. Finska provet idag gick väl sådär. Har kollat lite tv och mest bara slappat sen jag kom hem. Imorgon slutar jag skolan redan klockan 12 och åker hem, riktigt skönt det också. Hörs :)
 
 
 En bild från i sommras, längtar redan tillbaka till varma sköna sommaren.


Just You

Har läst på prov, städat, bakat en kladdkaka och varit ute i solskenet och fotograferat höst bilder som nog dyker upp lite då och då i inläggen framöver, de senaste timmarna. Snart dyker väl även Linette upp, får se vad vi gör ikväll. Imorgon blir det förmodligen kyrkan på morgonsidan och sen provläsning mot kvällsidan, hörs :)

 
 Linette ♥


All we are different

Var just upp till Loppisen en stund och kollade runt lite, fick en blus, smycken och några filmer inhandlat. Nu sitter jag och försöker få lite av läxorna gjorda eftersom jag missade timmar igår så har jag ganska mycket att göra + att jag har prov på måndag också, hörs :)

 


Lovely Friday

Kom just hem från Kronoby där jag, de andra väneleverna härifrån och från några andra ställen tillbringat dagen. Har haft en riktigt bra dag, full med skratt, trevligt sällskap, ny bekantskap och mycket annat. Först var vi i en skola där och gjorde lite alltmöjligt och sen så gick vi till något annat ställe där vi tyvärr var tvugna att tillbringa flera timmar ute i verkligt stört regn, blev helt genom blöt, så skönt var det ju att sen sitta i bussen i ca två timmar med helt genomblöta kläder. Trots det dåliga vädret så har dagen iallfall varit lyckad. Nu ska jag vingla in mig i filtar för att slippa frysa och sen sätta på en film, hörs :)

 
Dagens väder↑


Torsdag & Fredag

Stannar väl kanske kvar efter skolan imorgon, eftersom vi har orkesterövning så isåfall blir uppdateringen dålig imorgon. Så jag kan ju passa på och berätta om fredagen på samma gång nu då, först har jag iaf. lite längre sov morgon och sen så bär det av kronoby trakten med väneleverna där vi ska träffa andra vänelever från andra skolor, hoppas på en riktigt trevlig dag med nya trevliga människor. :) Hörs sen när jag hinner, hoppas ni förstår att jag just nu har det ganska fullt med prov och sånt så uppdateringen kan bli lite sämre fram över men ska försöka så gott jag kan med att hinna uppdatera :) Godnatt!
 
 
Nu tar jag denna bok↑ i hand och fortsätter med lite läsning på engelska provet.


Snälla lova att du aldrig glömmer


Linette♥↑
Skolan idag var ganska enkel, känner iallafall att jag fått tillräckligt med frisk luft för idag nu, cyklade först typ 20 km på jompan med mycket motvind och nu så steg jag nyligen innanför dörren från att ha varit på en promenad med Linette. :) Har även hunnit läsa på engelska provet jag har imorgon och nu skall jag fortsätta med lite annat skolarbete. Så idag har jag faktiskt hunnit med en hel del.


Did you forget me

Hadde typ vanlig skola idag förutom näst sista timmen då vi vänelever fick ledigt från lektionen och fixade ihop nå planscher. Och sen hadde jag trumpet lektion. Nu ska jag se en film och sen göra läxorna, fick föresten skolfotona idag, blev väl nog helt nöjd med årets, hörs :)


Btw så Grattis Linette till moppekortet, kör försiktigt haha ;)


Promise that you don't forget me

Tröttheten sitter i ännu från helgen så jag har bara slappat sen jag kom hem. Ska väl iallafall försöka orka iväg på lite zumba senare ikväll. Har även prov som jag skulle behöva börja läsa på.



Så länge man har roligt så är ingen tid bortkastad

Hadde kul i fagerö igår, bara det att de var så jätte kallt så när jag kom hem kröp jag ner under flera filtar och ett täcke men frös gjorde jag ändå. Åkte till kyrkan då imorse ju och sen for vi och åt till skolan. Sen dess har jag typ bara sett tv och halv sovit för jag är så otroligt trött, blev bara en 5 timmars sömn inatt så jag skulle nog somna på direkten om jag la mig ner, känns som om klockan är sju eller nåt fast den bara är 3? ;) Ska väl snart försöka mig på läxorna och lite sånt som måste va gjort tills morgondagen.




Linettes place

Har kommit mig iväg till Linette nu, väntar bara på att middagen blir klar, så äter vi, och så runt nio bär det av upp till byn, därifrån bussen till Fagerö åker. Är taggad till 1000 just nu. :) Bara det att jag kommer att va så otroligt trött imorgon då jag måste stiga upp runt nio för att hinna till kyrkan och  skriva in mig i skriftskolan och sen så tror jag det bli provläsning mot kvällen, hörs väl imorgon :)
Villavslutningen iår :)

Lördag

Hemma från K-stads marknaden nu. Blev väl inte något särskilt inhandlat för min del men. Ikväll åker jag först till Linette typ mat och sen så åker vi till Fagerö, där resten av kvällen kommer att tillbringas. Hoppas på en skojj kväll med trevligt sällskap, hörs :)