Music Lesson

Sitter i datasalen och skall försöka börja med någon inlämnings uppgift i musik. Sen fortsätter väl resten av skoldagen som vanligt och efter skolan har jag mopedkurs i 3h igen, Och när jag kommer hem blir jag tvungen att läsa på finska förhöret/provet och kemi förhöret som jag har imorgon.


we♥it.com


Servering

Igår, Lördag gjorde jag inte så mycket, jobbade lite och tittade OTH var ungefär allt. Idag mötte jag upp Felicia och så gick vi till lokalen för att servera kaffe och sånt till de som var och kollade på revyn, ganska skojj detdär med att servera och fixa allt. ;) Nu kom jag nyss hem och ska snart se OTH med först måste jag fixa läxorna, för imorgon är det skolan som gäller igen. :)



Arkivbild eftersom jag inte hittade någon anna på Felicia och jag.


So Here Was My Friday

Kom hem mycket senare än vanligt idag pågrund av att jag var tvungen att stanna kvar eftersom vi skulle ha mopedkurs i 3h, blev ganska så tröttsamt i slutet men orkade iallafall lyssna och hålla mig vaken. Nu ska jag bara se på tv och sånt resten av kvällen och sen gå och sova ganska så tidigt för jag är hel slut efter en lång dag.


One Tree Hill


Gjorde typ inget annat än att skrika lite idag på övningen. Som rubriken säger så fortsätter jag nu kvällen med OTH :)


24.1.2012

Har musik nu som alla andra tisdagar och sitter i datasalen. Lämnar i kvar efter att vi slutat skolan idag och övar med hejjaklacken som jag bestämt mig för att vara med i iår. Hoppas det blir kul. :)


bara för att denhär bilden var så söt. :)

Söndag

Runt 1 hoppade jag på med Fannys och så åkte vi iväg till Linda för att färga hennes hår, Hoppas hon blev nöjd med resultatet eftersom det var första gången som både Fanny och jag färgade håret på någon. :) Nu ska jag ta tag i Läx högen, för imorgon är det skola igen.


Fredag & Lördag

Igår gjorde jag inget speciellt bara satt hemma och tittade film och sånt. Vaknade runt 12 idag och hade hela 5 missade samtal av Linette som undrarde om jag ville följa med och simma och sen åka på pizza, så jag sa såklart ja och blev upphämtad en stund senare. :) Vi kom hem runt 5 tiden och nu är Elinor här och Linette kommer också snart. :)




Elinor och Linette får stå för bilderna i detta inlägg. 


Hemma

Slutade tidigare idag och åkte hem så nu är jag hemma, grymt skönt att få sluta tidigare :) Ska fixa läxorna nu och sen ikväll åker jag på övningen. :)


Kotipizza besök

Skolan idag var nog helt som vanligt förutom att jag, Fanny och Oscar gick till kotipizza på håltimmen och åt istället för att äta skolmaten. :) Resten av kvällen spenderas nog med att titta One Three Hill.


Youer Than You


Monday already?



Veckorna går så snabbt nuförtiden känns ju som om det var förra måndagen igår. Men dagen har väl varit som en helt vanlig måndag, i vilket ingår väldigt morgontrött, halvslö i skolan, två huslitimmar som alltid mm. Nu ska jag bara fixa lite saker och sen försöka börja sova så kanske jag inte är så väldigt trött imorgon, Godnatt allihopa :)



Vad Tycker Ni?

Snälla hjälp mig att välja header ska jag ha denna ↑ som jag har nu eller den jag hade före? Kan inte välja så snälla kommerntera och säg vad ni tycker! :)


1.Den förra ↑

ELLER?


2.Den jag har nu ↑

1 eller 2? :)



Be yourself no matter what


Sherlock Holmes A Game Of Shadows

Svar på kommerntar:
Linette 
om Lördagskväll: Vilken film va du på? :D
Svar: Jag var på Sherlock Holmes A Game Of Shadows :D
En riktigt bra och spännade film, värd att se! :D


Lördagskväll

Blev att åka på bio ikväll och nu är jag hemma och funderar om jag skall se en film till ibrist på annat. Imorgon blir det iallafall kyrkan.


Mig just nu


Tryck F5

Vad tycker ni? Kom på att jag skulle ändra om lite färger och sånt på bloggen så jag satte igång och detta är resulatet, tryck F5! :)


Bytte även till en vintrigare header :) ↑


14.1.2012

Linette åkte nyss hem. Revyn igår var bra, när vi kom hem satt vi mest och pratade och sen såg "vi" en film, haha eller Linette såg och jag somnade så hon väckte mig när den var slut men då trodde jag det var morgon ända tills Linette frågade om vi skulle börja gå och sova, haha ;) Har ingen aning om hur dagen fortsätter men förmodligen bara hemma.

 
arkivbild


I Promise That Everything Is Going To Change This Year


Jag trodde du sett mig som en vän men jag insåg att jag haft fel


Revyn

Verkligen skönt med helg. Har inga andra planer för helgen än ikväll då jag först åker och ser byns revy och efter det så kommer Linette hit och sover över :)
Linette♥

Hur kunde jag tro att allt du sa till mig var sant


Skolan var väl helt som vanligt, fixade läxorna när jag kom hem och sen åkte jag iväg på konfirmations lektion, har varit hemma nu i nån timme och ser för tillfället på tv. Imorgon är det skolan igen då men får iallafall sluta några timmar tidigare, skönt bara att hoppas på att man slipper hem då också :) Nu ska jag snart gå och sova så godnatt :)


Hemma Hos Felicia

Sitter hemma hos Felicia nu, som har plågat mig att lyssna och se på One Direction ända sen vi kom hem, haha men jag lever ju ännu ;)

Musik

Tumblr_lxjyahpslf1r1veb9o1_1280_large
We♥it.com
Skolan rullar på som vanligt, har musiktillval nu och försöker hitta nya låtar. Var grymt tungt att stiga upp imorse men jag han iallafall med bussen. Idag stiger jag ju då av bussen i byn och går till Felicia, hörs :)


The First And The Second Day

Första skoldagen för denna termin är nu avklarad. Runt 7 imorse när väckaren ringde ville man bara somna om men när man äntligen kommit sig iväg till skolan rullade allt på som vanligt. Ikväll har jag bara slappat eftersom en sen kväll med en tidig morgon därefter tröttar ut en. Imorgon stiger jag av bussen i byn efter skolan för att hälsa på hos Felicia. :D



Felicia♥


I Hate Mondays

Blir helt trött bara av att tänka på att man imorgon skall behöva stiga upp tidigt för att åka till skolan igen. Skulle mycket hellre ha jullov. Har packat väskan klart nu och tänker försöka gå och sova ganska tidigt ikväll men tror ändå inte att jag kommer att lyckas med det, men värt ett försök. 


Tycker denna bild passar nu eftersom denna måndag inte känns så populär ;)


Min helg

Sport spelade hemmamatch igårkväll så åkte dit för att se dem vinna som jag också fick :) Idag har jag varit ute och fotograferat i det fina vintervädret (bilder senare) och nu är Elinors familj här. Imorgon, söndag är tyvärr den sista dagen på detta sköna jullov och på måndag bär det av till skolan igen.


Fanny här och leker med min webcam

Fanny ringde och nu är hon här hemma hos mig, har sett film och lekt med webcamen.
Här kommer några bilder: 





Är vi inte fina? ;)


En dag är inte den andre lik

Började dagen med att slappa framför tv och nu ikväll har jag varit över till mormor och hälsat på Hugo med fler. Tänker se en film som riktigt snart börjar på tv innan jag går och sova, men säger godnatt redan nu. :)



Everything is going to change this year


Be yourself and quit trying to be everyone else


3.1.2012

Fanny ringde runt 12 tiden och runt 2 var Fanny och jag påväg till vasa för shopping, Fyndade några fina tröjjor och smycken på rean, nöjd. :) Har suttit länge och bläddrat mellan olika kanaler på tv utan att hitta något att se på så nu tänker jag se en film istället.






Trött

Har varit helt slut idag så därför har jag inte gjort annat än latat mig hela dagen, nu ska jag sova så godnatt :)


2012

Hade väldigt roligt igår, badade i badtunnan, smällde raketer och skrattade för fullt så gott som hela kvällen. Bra avslutning på året. :) Nu är 2012 här och jag började det nya året med en riktig sovmorgon, skönt :)



 Hoppas på att 2012 kommer bli ett riktigt roligt och bra år :)