Escape Plan

Passade på och tog en riktig slappdag med en ordentlig sovmorgon imorse och sen dess har jag endast varit över till mommo en stund och varit in till stan på bio där vi såg filmen Escape Plan (tror jag den hette iallafall) som faktiskt var riktigt bra..lite äcklig mellan varven men :)
 
 

The Last Week

Resten av julhelgen umgicks jag bara med släkt och vänner och eftersom jag redan hunnit bli vikovill och minnet verkar börja tryta så minns jag seriöst inte vad jag gjorde på fredagsdagen men på kvällen blev det iallafall en spontan trip med Elinor, Simon, Toffe och Tommy till bland annat stan, en roligt kväll blev det iallafall. :)
 
 
Och igår for hela familjen iväg och shoppa i Tuuri så gott som hela dagen innan vi sen återvände hem och Jenny och jag umgicks resten av kvällen. :) 
 
 

Uppdatering om den senaste tiden

Är längesen jag orkat bloggat något nu men ska försöka bli bättre med det eftersom jag fick en surfplatta till julklapp, nöjd tjej vill säga eftersom jag verkligen har sjukt stor nytta av den gällande skolan.
Jobbade iallafall till en början på julafton sen hem en sväng och vidare till kyrkan för att takla upp och spela i kyrktornet, sen hem och äta julmiddag, kolla kalle anka och tillsist iväg till moster där vi firade julafton tillsammans med dem. En fullspäckad julafton vill säga.
 
Har inte hunnit va så aktiv med kameran på plattan ännu så ni får nöja er med en arkiv bild
 

Dan fore dan före dopparedan

Vaknade ganska sent igår och for iväg till Linette och satt där och tala nån timme,sen hem och njuta av jullovet genom att typ göra zero och sen senare på kvällen drog Elinor och jag ut, jisses trodde seriöst jag sku dö mellan varven som vi fjolla på, haha!
 
 

Tomorrow is Christmas

Blev väckt av Jenny imorse och med dragen till Näsby där vi uträttade lite ärenden innan vi drog hem och julstäda, baka lite osv och nu ska jag börja krypa till sängs så jae pigg imorgon då det faktiskt är julafton, trots att jag har noll julkänslor ännu... börjar nog bli dags för dem att dyka upp nu tycker jag. 
Ska även i jobb imorgon så godnatt och hoppas ni alla får sova inatt och slipper va vakna och nervösa inför imorgon ;)
 
 YAYYYYYYYYY

Long Time No See

Slappa mig igenom hela lördagen ända tills jag drog iväg till Linda som jag inte sett på år och dagar, så sjukt roligt att äntligen få träffa henne igen. 
Satt först och tala om allt möjligt i byn i flera timmar innan vi sådär spontant runt 10/11 tiden kom på att dra iväg till Vargholmen på fest, en bra kväll blev det iallafall :)
 
 

Petalax

Tog jullov i fredags runt 12 tiden efter att vi varit i kyrkan osv. efter det stanna Elinor och jag kvar i stan och fick även sällskap av Filippa och Elin en stund men då de for gick vi för att handla klart alla julklapparna och fira att jullovet äntligen börjat med mat på Amarilo innan vi sen tog bussen hem runt fyra.
 
Väl hemma hann jag bara fixa mig lite innan jag skyndade iväg till Linette där några andra också var och sen drog vidare till Petalax. En helt bra kväll nog, trots regnet...
 
Enda bilden som man faktiskt ser vad det föreställer från i fredags, hehe!

Innebandyturnering

De senaste dagarna har nästan helt bara gått ut på att åka till skolan, åka hem och försöka hinna med alla läxorna genom att jobba med dem från kl.5-23 typ.
Ingen ledighet förens jullovet inleds i vår skola inte, utan har haft en jätte tung vecka hittills med förhör, matteinlämingsuppgifter osv, uschdå!
 
Kommer nog sova mig igenom hela jullovet eftersom jag är så sjuukt trött...
 
 
Idag hade jag iallafall en lite lättare dag eftersom jag mellan varven fick smita iväg från lektionerna för att spela en och annan innebandy match med några ur klassen i turneringen de ordnar i skolan, vann första med 7-1 men förlorade dock den andra med knappa 2-3, återstår bara att se om vi kommer vidare till finalerna imorgon nudå! 
Kom igen 1A!
 
 

15.12.2013

Vi vaknade tidigt imorse och de for hem nån timme efter. Tänkte att jag skulle passa på och läsa på tyska då efter vilket slutade med att jag sov enda framtills jag åkte iväg på styrelsemöte, satt där i 2h och sen hem igen för att försöka ta nya tag med provläsande vilket inte direkt är något att hurra för, men det går väl som det går imorgon då, behöver verkligen jullov nu...
 
Sådär annars så e de dendär dagen idag då denhär tjejen kommer ikapp mig lite och blir 16 hon oxå... 
GRATTIS än en gång, due bäst, å hoppas du haft en härlig födelsedag! ♥

Lördagen

Stressfixa mig efter att jag kom från jobbet igår och så drog vi iväg på julfesten, var där några timmar innan mamma hämta oss och Filippa och Emilia följde med hem till mig där vi typ bara chilla, gjorde mat och sånt tills det började ramla in en massa festsuget folk här och hit lämande vi resten av kvällen, när vi sen äntligen fått ut alla ur huset, kröp vi ner i våra sängar och somande nog ganska så på direkten efter en lång men enda sjukt rolig dag.
 
Otroligt nog tog jag inte en enda bild på kvällen, jag som alltid typ brukar ta 100.000 st...
 
 

Dumt huv får kroppin lid

När jag väckt upp Elinor i fredast for vi till byn och var där x-antal timmar innan Joel kom via och hämta oss sådär spontant, for vidare till Nämpnäs där vi bytte bil och Nicke och Hegge joina, drajva runt, for till stan osv osv,
Elinor och jag hade planerat att ta tidig kväll eftersom jag hade jobb lördagsmorgon men slutade med att vi var hemma först runt halv 4... gissa vem slockande på direkten väl hemma efter att ha varit vaken i 23h... 
 
 
 

Lucia

Såg på luciatåget imorse i skolan och sen luciarock innan vi fortsatte skoldagen med det vanliga, slutade halv 3 och rusa in till stan ett varv innan bussen kom, har städat lite nu och ska väl börja göra mig klar och dra ut bara Elinor sku sluta sova som jag antar hon gör... (ja kommer snart tide å klampar in å väcker de bara så du väit Elinor!)
 
 
Imorgon kommer sådär annars bli en skojj men fullspäckad dag eftersom jag först jobbar fram till 1 sen fort hem och byta kläder, fixa mig snabbt och runt 2 dra iväg till skolan på julfest och sen efter det kommer Filippa och Emilia med till hit. :)
 
 

It's Friday the Thirteenth Tomorrow!

Gisses så skoltrött jag är just nu... Jullovet kommer nog sitta sjukt fint! Måste bara hitta orken att klara mig igenom den sista veckan då först också ju...
 
 
Men imorgon är det ju äntligen fredag ännu en gång, fredagen den 13 till på köpet, så var försiktiga,haha! men vilket förutom att det även råkar vara Lucia (=vi missar lite av lektionerna) också för mig betyder att det bara är några månader tills jag fyller 17, så för min del är denhär dagen hittills ingen dålig dag iallafall förutom väckningen kl.05.00 ju, godnatt!
 
 
 
 

I Will Always Love You

Ännu en måndag avklarad och jag insåg just att det bara är en måndag till innan vi får jullov, guud så skönt!
Sådär annars har det väl inte hänt så mycket speciellt idag, har varit tvungen att läsa på en massa olika saker till skolan och sånt där annat tråkigt... och varit ett varv och hälsat på mina ursöta kusiner.
 
 
 
 
 

Don't Count the Days, Make the Days Count

Efter en riktigt bra helg passade jag på och sov framtills kl. 2 idag typ då jag äntligen tog mig upp ur sängen för att gå ner och äta något och sen gå tillbaka upp till sängen, vilket nog beskriver ganska så bra hur min dag kommer fortsätta ;) 
 
 selige felicitatem | . | via Tumblr
 
Hoppas alla ni andra också haft en bra helg :)

Julfest i Fagerö

Var ensam hemma och bara kolla film hela dagen igår innan jag började fixa mig för att dra iväg på julfest till Fagerö tillsammans med arbetet och Elinor som jag tog med mig, fick mat där, skrattade åt den svenska komikern Thomas Järvheden, osv tills programmet började ta slut och allt folk bara satt och tala då Nicke med mera var snälla och kom efter oss och vi for ut med dem. 
 
 
 
 

Fredagskväll

Blev sådär spontant att Nicke, Joel och Hegge hämtade upp Elinor och mig i fredas och vi drog iväg ut med dem, släppte senare av Hegge, bytte till Joels bil och Daniel kom med istället körde typ runt överallt i Näsby, hämtade lite folk, släppte av dem, var till Nämpnäs och hjälpte till att dra upp en bil ur diket, for till Vasa osv osv, och var hemma igen runt halv 5 tiden på morgonen efter en riktigt skojj kväll :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Självständighetsdagen

Slutade ju skolan tidigt igår och var hemma redan runt 12, var meningen jag ja skulle dra ut på kvällen också men blev så sjuukt trött och tuppade av redan kring 11? här hemma istället. 
 
Idag vaknade jag utvilad och har hittills gjort zero men tänker börja fixa mig nu för att först förhoppningsvis hinna träffa upp Linda och sen senare ikväll dra ut med Elinor. 
 
Snöö 
 
 
 

Onsdäääg

Sitter i skolon nujust och har håltimme tillsammans med Elin, sen e de mat och så bara typ 100 000 timmar till innan jag slipper hem eftersom det är onsdag och jag har grupphandledning och spanska idag också efter skolan.
 
Är nästan ännu tröttare än vad jag var igår idag och tror bestämt jag tänker typ sova hela restan av kvällen när jag väl kommer mig hem men imorgon är det torsdag, jag har turen att få sluta kl.11 och tar långhelg, häärliigt!
 
...via Facebook

Tired of School

For upp med Elinor till byn igår kväll och vet seriöst inte när vi skrattat så mycket som vi gjorde igår... satt på neste och tala med "bysspojkarna" och bara körde runt i byn och fjolla oss.
 
😤
 
Idag var skolan så sjuukt tröttsam, vet nog inte när jag senast var såå trött...trodde seriöst jag skulle somna och saken blev ju inte bättre när jag hade ett ton med läxor att göra när jag kom hem... tog lite paus och stack iväg på höstens sista zumba och nu är jag tvungen att forsätta med läx högen...

2.12.2013

 
Hade sovmorgon imorse och fick sova fram tills klockan 7, super skönt! Sluatde redan 1 idag också så kom redan runt 2 och har bara bloggat, städat lite osv sen dess och eftersom jag och Elinor konstaterat att vi ALDRIG längre är ut på något på vardagarna så tänkte vi bryta mönstret och sticka ut ikväll.
 
 
 

Första Advent

Efter en super bra helg med sena nätter sov jag enda tills kl.2 igår då jag var tvungen att stiga upp för att kl.3 åka iväg på städning till lokalen, väl hemma igen umgicks jag bara med Jenny tills pappa och jag skjussa in henne till båten kring midnatt.
 
Hahah!
 

Lillajulsfirase

Jenny och jag fixa oss typ hela lördagsdagen och bara slappa innan vi drog upp till lokalen på lillajulsmat, satt där och åt några timmar innan det blev dans där och jag, Nathalie, Elinor och en massa annat folk drog vidare hem till Jim där vi fortsatte festa, Nathalie och jag var och dansa lite på lillajulsdansen,hehe, var ut och körde, var igen hos Jim osv osv.
Hamnade tillslut på Ekmans trappa där vi seriöst trodde vi skulle frysa ihjäl innan vi slapp in på efterfest.
 
Hade iallafall en sjuukt rolig och bra kväll!! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Lämna i stan och shoppa några timmar i fredags och sen hem ett varv innan jag hämta Elinor och så for vi upp på julöppningen till byn, var där en kort stund och drog sen till Näsby dit vi typ inte varit sen vi sluta skolan där, träffa massa folk man inte sett på hundra år typ och bara brumma runt med min för tillfället suuper slöa mopedbil, drog sen hem och hann bara innanför dörren innan jag fick åka iväg ut igen för storasyster ringde.
 
Random bild från skolan
 

Skit Uppdatering

Jamen ojj så bra jag har varit med att uppdatera här då... janå senaste veckan så avslutades provveckan, en ny och mindre tung period inleddes, jag va på sport ishockeymatch i onsdags, var vid lokalen hela torsdagskvällen och storasyster hittade hem redan på natten till torsdag så har spenderat typ all ledig tid jag bara haft tillsammans med henne.
 
 
 
Två av inköpen i Umeå ↑