Mopedbils Service

 
Hade det längre arbetsskiftet idag och sen när jag kom hem så körde jag in mopedbilen i hallen och så satte jag igång med olje byte, byte av oljefilter osv. Måste bara få säga att jag känner mig ganska så manlig som gjorde det hela typ så gott som själv med lite handkrafts hjälp av pappa mellan varven... vilket dock resluterade i att jag ser ut som någon värsta dalmatin hund på armar, händer osv... haha! ;)
 
 

Ledig Dag

Hade ledigt från jobbet idag så steg upp runt 11, fixa mig och så for jag till museet och hälsa på Felicia en stund, sen hem och bytte bil och så for mamma, Jenny och jag iväg till Fagerö på loppis och mat.
Har typ gjort noll nu sen jag kom hem och ska väl snart börja krypa till sängs för att orka upp i jobb imorgon, 2 dagar kvar innan jag tar sommarlov :)
 
 

Om du bara visste vad du betyder för mig!

Tog igen alla missade sovmorgonar från sommarlovets början imorse när jag för första gången sen jag fått sommarlov fick sova precis så länge jag ville och sov enda tills klockan halv 3, haha!  
Men blev ju trots allt bara 9h för det... men det hör väl till lite när man har sommarlov med sena nätter och tidiga morgnar! :)
Låg iallafall i solen en stund idag och bara latat mig resten av dagen tills Linda hämtade upp mig och vi for via henne en stund innan vi drog upp till byn där vi nu suttit och tagit igen en hel del och pratat om allt som har hänt sen vi setts senast :)
 
best friends | via Tumblr - inspiring picture on Favim.com
 
Every brunette needs a blonde best friend
 
Gud så jag kommer sakna dig!! ♥
 

En Sjukt Rolig Kväll/Natt/Morgon!

Jobbade ju på lördagsdagen då och sen när jag kom hem så for jag och storasyster ut och sprang innan det blev dags att börja fixa sig innför kvällen och fagerö.
For upp till låchen runt halv 7 på förfest där det såklart blev ölspel innan vi blev hämtade av bussen och drog vidare till Fagerö där kvällen fortsatte super bra och när vi nångång runt 3 typ kom tillbaka till Pörtom hoppa jag av i byn tillsammans med ett gäng andra och helt plötsligt efter någon timme i byn var jag, Tommy, Tony, Tiina och Ketola påväg till Närvijoki på fest typ, haha! Kom väl hem runt 6 och somande nog ganska så direkt efter en lång men sjukt rolig kväll/natt/morgon!, kan konstatera att livet leker nujust så enkelt är det bara! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Säg till om någon bild ska bort, såklart! :)
 
 
 

Fredag

När jag slutade jobbet i fredags for jag bara hem en stund innan Elinor och jag drog iväg till Molpe för att ta vara på värmen och solen och sola lite, efter nån timme i solen så drog vi ut på en roadtrip lite hit och dit på ett och annat och hamnade tillslut nångång på natten efter många om och men i källaren tillsammans med några andra, en helt bra kväll trots allt! :)
 
 
 
 
 
 

Plymouth Duster

Guud som underbart sommarväder det varit idag så efter jobbet for jag bara hem en stund innan hela familjen hoppade in i Dustern och drog iväg till Åminne på mat och minigolf, verkligen perfekt väder för att va ute och glida med amerikanaren ikväll! :)
 
 
 
 
 
 

Try to turn them right next time ;)

For hem i typ 5 min efter jobbet idag och sen drog Elinor och jag iväg mot vägvik för att ta vara på soltimmarna, passade på och tränade armarna för fullt på vägen dit haha ;) och stannade till och köpte lite ett som annat i plax innan vi for vidare, låg sen typ i solen enda tills halv 7 nångång kanske och gud vi har nog inte haft sådär roligt på länge, talat om verkligen allt och skrattat så vi nästan fått skämmas ;)
 
 
När vi sen klätt på oss osv, beställde vi varsin hamburgare som om det inte räckte med allt godis, chips, kex och limsa vi proppat i oss under dagen och då dök typ ett helt gäng från plax upp där och senare drog vi vidare till plax, en väldigt bra dag iallafall, som vi helt klart måste göra om Elinor! :)
 
 
 
 
 
 
 
Ja tycker nog om tieg jag å Elinor! ;)
 
 
 
 

Tisdagkväll

Kom hem från stan runt 6 tiden och lite efter 7 drog Elinor och jag upp till byn igen där vi först bara drajva runt en stund innan vi for till låchen där Simon, Adde och Tommy var. :) Kom hem något över 9 och nu ska jag sova så jag orkar mig upp till jobbet imorgon, Godnatt! :)
 
Bland annat denna sjukt mysiga tröjja fick jag med mig hem idag :)

Man Lever Bara En Gång Så Det Är Lika Bra Och Köpa Det Man Vill Ha!

Fick lite längre sovmorgon imorse, steg upp runt 11 och drog sedan iväg till stan med Elinor så nu har sprungit runt i alla butiker vi hittat och shoppat loss för flera, fått dagens motion av olika andledningar osv, men nöjda är vi iallafall så vem bryr sig igentligen om hur mychet vi spenderat! ;)






I Wish The Weekends Were Longer

Måndag idag igen då och jag är så helt otroligt trött så det inte sant, orsaken är väl nog de väldigt få timmarna som bestod av sömn i helgen men trots det så tog jag tag i mig och städade upp hela rummet ikväll och nu tänker jag även träna en stund när jag nu endå är på gång innan jag kryper ned under täcket och ser film eller nåt och där lär jag väl förmodligen lämna resten av kvällen! :)
 
 
Do ypu agree? | via Facebook
 
 
 

Släktträff

Efter 2h sömn steg vi upp runt 8/halv 9 typ, sjukt trötta till en början med det blev nog bättre sen, klädde på oss och for hem till Pörtom eftersom det var släktträff hos kusin min i Replot som stod på schemat för dagen, duscha och fixa till mig hemma innan vi for iväg dit då där typ hela dagen spenderades tillsammans med släkten. 
 
 
två från idag :)
 

American Car Meeting

Hämtade upp Elinor lite över 12 igår och så for vi till Töjby paviljongen där de ordnades American car meeting, sprang runt där i några timmar innan vi drog vidare ner till villan där vi först kokade mat åt oss och sen lyssna på X3M i hundra år typ, gick i bastun och fixa oss före vi for ut och körde och hamnade på fest i Taklax.
 
Var ut och körde lite hit och dit senare under kvällen också och hade en riktigt rolig kväll vilket visade sig när vi helt plötslig insåg att vi skulle stiga upp om typ 3h och ännu inte var hemma... nåja när vi äntligen kom oss iväg hem något över 5 låg vi och tala tills typ 6 innan vi somnade ganska så utmattade båda två efter en fartfylld dag :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday

For efter Diana runt 8 på fredagskvällen och så drog vi ut och körde lite här och där, var bland annat i Molpe och talade med lite folk, i Övermark på lavadansen osv. en skojj kväll blev det iallafall! :)
 
 
 
 

En Torsdagskväll

 
For upp till byn med Elinor ikväll och medans vi satt och funderade över vad vi skulle hitta på en torsdagskväll som denna så dök Simon och Tommy upp så blev att spendera resten av kvällen med dem och några till då! :)
 
 

Tisdag/Onsdag

Tisdagskvällen spenderades med födelsedagskaffe eftersom Jesper nyligen fyllt år och igår efter jobbet for Elinor och jag till Vägvik på mat och sen resten av kvällen brumma vi bara runt lite här och där :)
 
Arkivet!

BLOGRESPONSE!


Rainbow

For ut och körde met Felicia ikväll och hamnade i vägviken på varsin glass, körde sen runt i plax lite, satt där och prata om och skratta åt bland annat helgens händelser, innan vi begav oss av hemåt igen i regnet. :)
Nu ska jag faktiskt ta tag i mig och städa upp i rummet mitt som just nu ser ut som något värre bombnedslag innan jag går och lägger mig, en ny jobbdag imorgon då! 
 
Tyvärr var det endast halva av den hela regbågen utanför fönstret mitt just nu som rymdes med på bilden!
 
 
 

Söndag

(100+) life | Tumblr
Steg upp runt 1 idag, duscha och fixa mig och så for syrran och jag ner till villan eftersom vi skulle få främmande där, kom hem igen runt halv 11/11 tiden ikväll och nu ska jag sova, jobbet imorgon igen då! 
 
 

Vilket J*vla Härligt Liv Vi Lever!

Karin Valachová | via Facebook
 
Masade mig upp i jobb igår morse runt 8 då efter några timmars sömn och när jag sluta, for jag hem och lyckades somna en stund vilket gjorde att det blev lite stressigt när jag vaknade men jag hann ju iallafall! :)
Elinor, Jenny och Felicia dök upp här typ kl. 6 och runt 8 startade vi vår färd upp mot byn... dock var vi framme först 45min senare passligt till bussen iallafall haha! ;) Hade det grymt skojj i Fagerö hela kvällen och sen när vi anlände till byn igen stannade Felicia, jag och ett helt gäng med andra kvar på "efterfest" innan vi runt 5 tiden startade vår färd hemåt i regnet :)
Helt klart en av de bästa kvällarna på länge och som man gärna skulle vilja kunna spola tillbaka och uppleva en gång till, guud så roligt vi hade! :)
 
 
 
 
 
 
tog oss en "morgonlänk" också imorse nångång, haha! ;)
 
 
 
 
 
 
En hel del bilder från igårkväll/natt/morgon! 
Säg till om någon ska bort såklart! :)
 
 
 
 
 

Skumdisco

Elinor kom hit runt 5 på fredagen och så for vi upp till byn sen innan vi hoppa på med Tommy och Tony var också med till Åminne där kvällen fortsatte väldigt bra trots allt, nångång runt 1 for vi väl därifrån och var väl hemma nångång före 3 :) En rolig kväll! :)
 
 
 
 

Curly Hair

Efter jobbet någon gång for hela famlijen till farbrors villa på mat och när jag kom hem därifrån bytte jag bara till egen bil och så hämtade jag upp Elinor så for vi ut i byn och tala av oss lite med varandra, tiden bara rann iväg och helt plötsligt var det dags att leta sig hem för att orka upp till jobbet imorgon igen så nu ska jag sova, gonatt! :)
 
Körde på mitt naturliga hår idag vilket verkligen inte händer alla dagar men det har faktiskt börjat bli allt oftare på senaste tiden! :)
 Vad tycker ni lockigt/rakt? :)
 

You Have To Live Your Youth To The Fullest

 
Började jobbet halv 9 imorse och lite över 3 var jag hemma igen, kollade nån film och nåt och runt halv 9 blev jag plötsligt sugen på en länk så for ut och sprang och det var verkligen det perfekta jogging vädret också, härligt! :)
Jobbet imorgon igen då och sen på kvällen har jag väl lite olika planer och på freda drar vi till Åminne och lördag blir de Fagerö, denna helg kommer nog bli helt suuper, tagga tagga minsann! :)
 
 
 

Vilken Känsla

For iväg till Halis runt 11 igår då där hela dagen spenderades, körde två 3 timmars shower under dagens lopp och båda var verkligen toppen, vilken känsla att få vara med på scen i något sånt stor med typ över 1000 personer i publiken på samma gång! :) 
Publiken var på G och alla medverkande gjorde verkligen sitt bästa, nästan så vi blev ledsna när vi insåg att vi aldrig mer ska köra dendär samma showen...
Kom hem lite efter tolv på natten och gick och la mig med det samma, utmattad efter den långa dagen. :)
 
 
 
 
 
 
 
hahah, snygga de två sista bilderna! ;)
 
 
 

Showtime

 
For iväg på showövning x-antal timmar ikväll då och övade bland annat med Krista! Imorgon är det lika tidig väckning som vanligt trots att jag är ledig eftersom jag istället drar iväg till Hallis för att medverka i två stycken Humorshower under dagens lopp... kommer bli en tung men endå minnesvärd dag! 
 
 

FHRA - European Championship Nitro Nationals

Lördagskvällen var nog helt okej, gick mest runt och träffade/talade med folk och höll på att frysa ihjäl av vad kallt det var! Kom hem 4 på morgonen, packade väskan och gick och la mig 1½h tills väckarn ringde igen kl. 6 och så drog jag, famlijen och Linette iväg till Alastaro, sov typ hela, halva vägen dit, satt mestadels av dagen i sanden och kollade på  när de tävlade och så gick vi runt i depån några varv också, vädret var verkligen super iår. närmare 30ºC i solen hela dagen, lyckades ju till och med bränna mig både i ansiktet, på benen och axlarna så efter 8h i steek het sol var vi ganska så nöjda och begav oss iväg hemåt! En riktigt bra dag trots lite sömn natten innan! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Har några filmer som jag ska försöka ta mig tid att fixa hit också någon gång de närmaste dagarna! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomatkarneval

Steg upp och for iväg med Jenny och några av hennes kompisar till tomatkarnevalen idag då, spela först och sen gick vi och såg på bilutställningen, lyssnade på några svenska band där och gick och åt till Casa, en rolig dag har det iallafall varit och kvällen lär nog inte bli direkt sämmre! Taggar till och drar iväg till tomatkarnevalen än engång snart och festar tillsammans med Felicia! :) Ha en bra lördagskväll alla! :)
 
 
 
 
 

Matpaus

Har matpaus på jobbet nujust så passar på och bloggar lite inför helgen då!
Ikväll åker jag på något vis till Näsby på tomatkarnevalen där förmodligen kvällen/natten spenderas, imorgon åker jag först och spelar och sen mot kvällen tar väl iallafall Felicia och jag bussen till tomatkarnevalen igen och festar där och på söndags morgon efter kanske 1-2h sömn blir det att hoppa upp och se glad ut och som vanligt dra iväg till Alastaro på dragracing, kommer bli en riktigt skojj helg tror jag och speciellt söndagen har jag sett framemot länge! :)


Bild från Alastaro förra året




Pörtom - Stället Med Glöd

Var typ för en månad sen eller nåt när Elinor och jag satt i byn som vi kom på att vi borde ju nog göra sånnadär huppari om Pörtom och så kom jag på att vi brukar ju tala om "Jenn je bra jenn ji vi leng" här så det fick bli trycket på ryggen och på framsidan tryckte vi "glödlamps" logon! For och beställde dem till Näsby och nu har de äntligen kommit! Sjukt nöjda över dem är vi iallafall! ;)
 
Framsida:
 
Ryggen:
 

Fullt Upp

For ut med Elinor ikväll och vi hamnade i Plax där vi typ satt och tala med lite folk :)
Denna helg är förresten ganska så fullspäckad så garantera ingen uppdatering men jag ska försöka om jag hinner, eftersom jag både ska på tomatkarneval och dragracing i Alastaro med mera men nu ska jag krypa till sängs så jag är pigg och kry innför en ny arbetsdag och helgen imorgon, Godnatt! :)
 
(lite oseriös bild men)
 

Zumba

Hade långdag i jobbet idag och när jag kom hem träna jag först lite hemma och sen drog jag iväg på ett zumba pass! Väl hemma igen följde jag med syrran och hjälpte till med att dela ut hennes tackkort, nu är vi hemma igen och jag ska riktigt strax krypa till sängs! :)
 
<3

Första Juli



Tänk att Juli redan är här och halva sommarlovet har snart gått... dagarna bara rusar iväg!
Men ikväll tänker jag dock nog inte göra något speciellt alls eftersom jag känner mig så grymt trött!