Day 7: Saturday, Ghent and Deinze

Hade lite längre sovmorgon denna morgon och sen for vi till tågstation eftersom våra värdar hade planerat in en resa till Ghent (en stad en liten bit från Waregem) 
 
 Anlände dit och hoppa på en "tram" (spårvagn) som tog oss in till centrum där vi åt något, vandra runt i staden osv resten av dagen innan vi sen tog ett tåg till Deinze där Arno bodde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Traskade alla hem till honom där vi först blev bjudna på brysselvåfflor, sen även pomfritt senare på kvällen och så förfestade vi där tillsammans tills Arnos mamma skjussade iväg oss till ett fest där det var mellan 2500 och 3000 personer!! ni kan ju bara tänka er vilken känsla och feelis det var att va där, och f*n va fusk eftersom de verkligen inte är ovanligt att de ordnas såna där där eftersom det under detdär festet gjordes reklam för nästa helgs fest... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter festet for typ hälften av oss hem till Arno igen där vi bäddade ner oss med liggunderlag och sovsäckar i partytältet de hade satt upp på gården men rikitgt mycket sömn blev det ju dock inte...  Men en sjuuukt bra kväll hade vi haft iallafall!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback