This Is F*cking Paradise

Sov mig typ igenom hela gårdags dagen, tog lite bilder på mauto osv innan jag börja fixa mig och Elinor och Linette dök upp här, hade inga som hellst planer inför kvällen förutom att vi ville festa än då men så fick vi en inbjudan på fest till Vörå och en stund senare hade vi taxin bokad och inte långt efter var vi påväg, vadå spontant??
 
 
Men som det oftast är så blir ju de spontana kvällarna oftast hundra gånger bättre än sånt man planerat och väntat på i flera veckor, och denna gång stämde det verkligen in, stötte både på många bekanta ansikten samt många obekanta, men alltid skojj med nya bekantskaper.
 
(Två översta bilderna är Linettes)
 
Tiden rann iväg som jag vet inte vad och helt plötsligt började det bli dags att tänka på refrängen och vår färd hem, slapp hem med några från Närpes och ännu klockan sex imorse satt vi och på ABC och åt frukost, dock var vi de enda som var där hahah!
Steg innan för dörren runt sju imorse, helt slut med endå så himla nöjd och glad efter en sjukt rolig kväll, natt & morgon,
det är ju endå bara villavslutning en gång om året! ;)
 
 
Danique 👑
 
 
 

Åminne

När jag kom hem från skolan i fredags slappa jag en stund innan jag började fixa mig och drog upp till byn på förfest med ett helt gäng andra, taxin hämta sen upp oss kring halv 10 och vi drog iväg mot Åminne där kvällen fortsatte riktigt prima, väl hemma i byn igen lämna jag och några andra kvar på efterfest i byn och var väl hemma i säng kring 5-tiden efter en riktigt najs kväll. :) 
 
 
 
 

Weekend Festival & Allt Annat Skojj

Skit länge sen jag bloggat något nu men tiden har bara runnit iväg, iallafall så fick sommarlovet en riktigt bra avslutning och det blev mest till fest varje helg och vardagarna tillbringa jag i byn med folket där, har verkligen hunnit med en hel del sen senast förutom alla bra fester så har jag ju börjat övis 2:an, känns helt okej faktiskt trots att det kommer bli ett tufft år, cruisat amerikanare för flera och var även ner till Heslingfors för någon helg sen med Filippa på weekend festival, så sjukt sjuk helg, kommer nog minnas den för resten av mitt liv! Och en massa annat, orkar inte räkna upp allt! :)
Har iallafall lovat mig själv att jag skall börja blogga oftare nu så får se hur det kommer gå...
 
Här kommer massa bilder från senaste tiden:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skepparklubbsfest

Söndagen tillbringa jag typ hela dagen tillsammans med Linda och sen var jag även en stund med pojkarna mot senan.
Måndagen var jag med Elinor, tisdagen tillbringades på villan, onsdan var jag och Elinor ut på lite äventyr och torsdagen spendera jag hemma hos Linda och hjälpte till med flytten.
 
 
Igår hade jag väckarn ganska tidigt och for iväg med mamma till stan, inhandla de nödvändigaste snabb, sen via Lindas lägenhet några timmar innan jag tog en buss hem.
Mot kvällen drog sen Elinor och jag ut på en riktig roadtrip som förr i tiden haha!
 
 
Imorse ringde väckarn tidigt också och jag och Jenny for ner till villan där vi bytte till båten och hela familjen for ut till Gåshällan på skepparklubbens 50-års fest, doppa mig i havet sen ett varv på villan innan vi for hem igen och kvällen har jag tillbringat tillsammans med några andra i byn, kom nyss hem och om typ en halvtimme får jag lov och börja fixa mig för att dra iväg på amerikabils picknick, ingen direkt sömnrik helg... 
 
 
 
 Lite för liten hamn för dessa evenmang dock, men rymdes gjorde vi nog trots allt!
 
 
 
 
 
 
 
 

SOMMARLOOOV

Ett inlägg jag haft färdigt skrivet men aldrig orkat fixa bilder till så detta är alltså om förra veckan och inte den senaste :)
 
Måndagskvällen tillbringa jag med Elinor, hade lite picknick i fin vädret och satt bara och tala om allt sen hjälpte jag även pappa med nå sprutas med traktorn mot kvällssidan.
Och trots att jag var ledig i tisdags så steg jag upp tidigt för att åka ner till villan och sola med Linda som jag inte sett på gud vet när, sola från typ 11 till 18, grilla och hade det riktigt gött, en toppendag vill säga, och sen på kvällen hämta pojkarna mig och vi drog ut och drajva och hängde i byn.
 
 
 
 Onsdagskvällen chilla jag en stund med Linda och i torsdags var jag först i byn med gänget där och sen när jag kom hem tog jag mig en springtur när det äntligen hade blivit åtmistone liite svalare ute. Snacka om att det är sommar nu förresten!!
 
Fredagkväll hämta Jenna och Oskar upp mig och vi for via efter Elin innan vi drog ner till Vides villa där Erica, Simon, Jim och Vide redan var, simma, bastade (dock i en kall bastu haha), grilla och hade det trevligt innan Jenny kom och hämta mig och Elin eftersom jobbet kallade på morgonen efter för oss båda... vilket också betydde sista jobbdagen för min del framtills september nångång så tog äntligen sommarlov efter att ha jobbat 5 dagar i veckan sen första måndagen efter skolavslutningen dock bara två veckor tills skolan börjar...
 
 
 Och på lördagskvällen hämta Elin upp mig och så bar det av med hela gänget till Vides där vi satt på gräsmattan och hade det riktigt trevligt och skojj långt in på natten! :)
 
 
 
Skitdålig kvalite på de sista bilderna men ähh...