1. En bild på mig


Random bild


Det är inte som du tror...

Hemma från skolan sen nån timme tillbaka och har inget att göra just nu men tror att jag snart sätter på en film och fortsätter att slappa. Lämnar iallafall kvar efter skolan imorgon med några andra tjejer eftersom vi har orkester övning mot kvällen, hörs :)

 


Läx läsning

Var ju på filmen Iris igår då med foto&film gänget, bra film och härligt sällskap= mycket skratt och en trevlig kväll :) Nu sitter jag med läxorna framför mig och skall försöka få något gjort, känns som om jag skulle ha oändligt många läxor just nu, hörs


Be yourself because life is too short to be someone else


 Har haft fullt upp hela helgen. Hadde villavsluning på villan igår med några andra familjer och Linette sov över efteråt. Tittade film och lite sånt sen idag och så åkte vi hem, nu har jag städat lite och skall väl snart börja ta natten eftersom skolan väntar imorgon. Åker föresten på filmen Iris imorgon kväll med foto och film gänget från skolan, hörs :)


The most important thing is...

Hadde två håltimmar idag så då gick Fanny, Jag och Oscar in till Näsby på pizza men tyvärr så ösregnade det emellanåt så innan vi var tillbaka hann vi dock bli regält blöta, men roligt hadde vi iallafall :) Nu sitter jag på villan och har nyss sett en film så nu blir det läggdags,Godnatt :)

Everything was changed


Har som vanligt typ inte gjort någonting sen jag kom hem från skolan, bara fixat lite av läxorna, sett tv och varit ute och lekt me katterna på gräset. Nu sitter jag och funderar på vad som skall finnas på bilden jag skall ha med till foto och film imorgon som skall beskriva mig. Har ingen aning men inte lär jag väl bli klokare på att sitta här och lata mig heller. Imorgon blir det iallafall orkester övning på kvällen men vet ännu inte om vi lämnar eller kommer hem efter skolan.


Kan du inte bara älska mig för den jag är...

Har typ bara slappat sen jag kom från skolan och tänker nog även fortsätta med det resten av kvällen. :) Gör inte så mycket om dagarna just nu så finns inte så mycket att skriva om ;) Godnatt :)At school

Sitter i skoan nu och har musik, skall försöka leta upp några låt förslag att spela, men youtube hackar bara, Hörs sen då jag är hemma. :)

Bild schema

Kör på denhär nu↓ :) Och så säger jag godnatt :)

1. Bild på mig

2. Bild(er) på mitt/mina husdjur + deras namn

3. Bild på din favorit mat

4. Bild(er) på din favorit sak/ saker och varför

5. Bild från ditt fönster

6. Bilder på tre favorit ställen och varför

7. Bild från ditt rum

8. Bild på din mobil och vad du tycker om den

9. Bild på vart du vill flytta


"Missar du en timme på morgonen måste du jaga efter den hela dagen"


Kom hem från skolan för ungefär en timme sen, hadde trumpet övning på håltimmen men sådär annars var det en helt vanlig dag. Tänkte se en till av The fast and the furious filmerna nu och sen så får jag se för jag har ingen aning vad jag gör ikväll, men vetja jag kommer på något, hörs :)


A bad excuse is better than none


Kom hem från villan för nån timme sen, har just ätit pizza och nu skall jag se på One tree hill, hörs :)


The fast and the furious

Har just sett 1:a av the fast and the furious filmerna och nu skall se en till innan jag går och lägger mig, godnatt :)
Grymt bra filmer dethär :)

Just gonna stand there and hear me cry

Dålig uppdatering de senaste dagarna, tyvärr. I torsdag var det ju skola först och sen när jag kom hem så var jag jätte trött så jag gick typ och la mig jätte tidigt, igår så bar det av till juthbacka med Linette, där vi hadde det roligt, och idag så åkte jag till villan, ja så har mina senaste dagar sett ut :)


I can't tell you what it really is


Kom hem från skolan för en stund sen, helt okej skola idag :) Fixa mat då jag kom hem och nu sitter jag här framför datorn igen och latar mig ;) Skulle vilja göra något ikväll men har ingen aning om vad :)


First day in school completed

Hemma från första skoldagen nu då, har inte tillbringat riktigt mycket av skoldagen i skolan eftersom vi åkte med de nya sjuorna till Fagerö ren efter 3:e lektionen. Har iallafall haft en rolig dag där med dem, lekt mycket lekar och sånt, men ändå är det grymt skönt att komma hem och är riktigt slut nu så jag går nog och lägger mig tidigt ikväll, blir ju att börja skolan på "riktigt" imorgon, hörs :)


                                                     ♥

Take care of everything you have

Felicia åkte just hem och hon kunde ju naturligtvis inte sitta still så hon knöt "vackra" snören runt handtag och tejpade hela fejset med målartejp + lite till, haha ;) Ska väl iallafall börja packa väskan nu och snart gå och lägga mig så att jag är riktigt utvilad imorgon. Kommer inte hem vanligt tid heller för jag är ju en såndär vänelev så vi ska stanna med de nya sjuorna enda in mot kvällen och leka med dom och lite sånt, blir nog e rolig dag tror jag :)

En av de lite knäppa bilderna haha ;) ♥


Många skulle vara fega om de hadde mod till det

Vaknade för någon timme sen, sista morgonen och sista dagen på sommarlovet för iår nu då. Om nån timme kommer iallafall Felicia hit, som jag inte varit med på länge, hörs senare :)


Framgång ger vänner, motgång prövar dem

Linette kom hit ikväll så nu sitter vi här framför datorn samtidigt som vi häller i oss massvis av ice tea. Blir väl kanske att se en film även ikväll också sen :)


Linette arkivet


Så länge det finns liv finns det hoppKom hem från Fannys för någon timme sen. Har försökt få tag på någon att göra nåt med ikväll men ingen svarar just nu, så får se hur det blir med det. Börjar ju skolan på tisdag så det är alltså bara en dag kvar på sommarlovet. Men nu ska jag iallafall gå och se tv medan jag väntar på svar :)


I'm not telling you it's going to be easy. I'm telling you it's going to be worth it

Var ut i byn en stund igår innan jag åkte hem till Fanny. Vi såg en film på en dum dator som fick något fel och sen somna vi typ för vi var så trötta. Men nu har jag vaknat och medan jag väntar på att Fanny skall orka stiga upp så lånar jag datorn hennes lite, Hörs sen :)
arkivet

Vi tänker sällan på vad vi har, men ofta på vad vi saknar

Kom nyligen hem från WHRA summer meet, en bliträff kan man väl förklara det som för er som inte vet, där jag hittills har spenderat dagen, riktigt trevligt var det, och ikväll blir det mera av det roliga för då åker jag iväg till Fannys för övernattning, Hörs senare :)Du kan lita på mig, ja, ja, ja, du kan lita på migHemma från Slättens mystik nu, hadde en trevlig kväll med några andra fina människor. Morgondagen tror jag kommer spenderas mestadels borta men det är inte riktigt klart ännu, hörs imorgon, godnatt :)


Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen


Åker iväg till Slättens mystik om någon timme eftersom vi skall spela där, har ingen anning  om vi lämnar där en stund efter eller åker hem ganska direkt, får se, hörs nog senare iallafall. :)


Tiden förändras inte; vi förändrasFixa en ny header nu eftersom jag haft den gammla en tid, är iallafall nöjdare med den nya än vad jag var med den förra så jag kör med denna en tid framöver :)
 (Tryck F5 om den inte syns)


Det bästa sättet att spara tid är att använda denHar tittat filmer nu sågott som hela dagen, och har inget att göra eftersom alla e borta eller gör annat. Latar mig lite till nu så får vi se hur dagen fortsätter sen, Hörs :)


Livet är det vi gör det till att vara


Har städat hela dagen och är fortfarande inte riktigt klar. Var iallafall nyligen en stund till en veteran bils utställinig också. Ska fortsätta med städningen en stund till nu, innan jag ser en film och går och lägger mig, Godnatt :)


Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv


Åkte iväg på motorcykeln igår kväll då eftersom Linette också kom med, rikigt trevligt. :)
Men idag blir det att städa i rummet och sånt, så hörs väl senare.


Kan man vara glad åt lite, har man mycket att vara glad åt


Cyklar snart iväg till Fanny nu och hälsar på hos henne. :) Sen så åker jag även ikväll kanske också bort, har inte betsämt mig ännu, hörs väl senare :)


Varje utgång är en ingång till något annat


Stack iväg till tuuri tidigt imorse och där har jag tillbringat hela dagen, shoppade allt från kläder, smink grejjs och skolsaker. :) Nu skall jag reda upp lite kläder och sen kanske jag ser en film. :)


Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal

Vaknade ganska sent idag och åkte sen iväg till Fagerö en stund. Nu sitter jag och ser något program på tv och blir väl  snart att se en film tror jag, och sen ikväll så åker jag hem :)

Life will sometimes not be as you want it to be

Har varit tråkigt och regningt väder hela dagen så för mig har det inte blivit så mycket uträttat. Var iaf. just ut på en åktur med båten och nu tänker jag se en film. :)


Bara de som vågar misslyckas stort kan lyckas stort


              Hemma från denna↑ tjej nu, hadde det riktigt trevligt kolla några filmer och lite annat.
            Nu passar jag på och ser en film till innan jag lägger mig, godnatt ♥ :)


Livet är en tragedi fylld av glädje


 Vaknade runt 11 imorse, lagade mat, kollade tv, nu sitter jag och läser andras bloggar och senare mot kvällen åker jag iväg till Linettes med Alicia och Elinor, ja så ser väl min dag ut i korta drag, hörs väl sen. :)


Den enda som hindrar dig från att uppfylla din dröm är du

Tillbaka efter joggingen sen en stund tilbaka. Målade lite till då jag kom hem, åt lite smått och nu tänkte jag se en film, sen ikväll kommer främmande hit och så bär det hem igen efteråt, hörs :)

Something is wrong

Något fel på dethär med uppladdningen nu igen, funkar inte att lägga med någon bild för då laddas inte inlägget upp? :o Så det blir tyvärr inga bilder i inläggen just nu. Men har iallafall målat klart nu efter några timmar och nu sticker jag ut på en länk, hörs :)

A friendship that can end never really began

Godmorgon, blev en sen kväll med en tidig morgon, så just nu känner jag mig riktigt riktigt trött, tänkte slappa och se en film nu innan jag sticker ut i det tyvärr mulna vädret för att måla lite, hörs väl sen :)


Godnatt!


Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem

Hemma från Fanny's nu var där med felicia's och johanna's, roligt hadde vi iaf. fast vissa inte riktigt mådde helt bra av skador.
Kan inte betämma mig för om jag skall vara hemma imorgon och kanske göra något med felicia eller fanny eller om jag skall följa med till villan och sola och måla lite. Nu skall jag iaf. se en film, hörs :)


Fanny

Åker till fanny nu med några andra, hörs :)


Fel på uppdateringen

Som ni kankse har märkt så blir inläggen lite huller om buller just nu, är något fel som jag skall försöka åtgärda så snabbt som möjligt. Så t.ex. ett av de inlägg jag gjorde igår hamnade längre ner i bloggen så ni måste gå ner lite för att se vissa av de senaste inläggen men jag skall försöka skriva i när de är skrivna på alla som hamnat fel, för datumet där nere börjar inte heller stämma så det är somsagt tyvärr lite råddigt här just nu.

Godnatt allihopa

Hemma från Linette nu, kolla film och lite sånt där. Nu sitter jag och ser på tv och sen kanske jag även ser en film innan jag somnar ikväll. :) Imorgon är det ännu inget planerat på dagen men mot kvälls sidan så åker vi till Fannys med några andra. :) Hörs troligtvis imorgon, Godnatt ♥

I think of you every minute that passes

Sitter här nu och funder på det som drabbade Felicia och Fanny igår, alltså det är ju förförligt átt sånt måste hända, tycker synd om er ♥, nå tur hadde de iaf. som inte bröt något. Men dit rök lite av mina veckoplaner eftersom fanny inte kan komma hit nu och tälta som vi hadde tänkt, vilket är tråkigt.
Nu skall jag sitta här och göra ingenting eftersom jag har så tråkigt och ingen har tid att göra något, så får vi se hur dagen fortsätter sen, hörs väl senare. :)