GOTT NYTT ÅR!


Vill önska er alla ett rikitigt GOTT NYTT ÅR!! :D

Har ni gjort några nyårslöften? Jag har, men får se om jag klara av att hålla dem. :)



Året var 2011

 2011 har varit vissa stunder:
-Roligt
- Härligt
- Tröttsamt
-Tråkigt
- Underbart
- Bra

Alltså har 2011 varit bra :)
Hoppas ert år också fått vara bra :)

Här kommer 2011 i bilder:




Båtmäsan














Påsken


Påsken










Street race










Turkiet


Turkiet


Turkiet


Märkte nyss att jag tydligen inte haft med kameran när jag varit med mina vänner så mycket iår så hade nästan inga bilder alls, men nu ska nog kameran börja hänga med :)
(Tidsinställt inlägg från igår så hoppas att tiden blir rätt ;)
















Nyår


Fjolårets ↑
Ska vara hemma hos oss iår och fira nyår. Hoppas på att det kommer bli en trevlig avslutning på detta år. :)


Städat

 Har städat rummet mitt idag. Nu tänker jag bara slappa resten av kvällen.


( Bild från ifjol) Har föresten fått lite snö nu också, äntligen. :)


Shopping

Åkte iväg för att shoppa till Vasa idag. Kom nyligen hem med en hel del nya klädesplagg och är riktigt nöjd över dagen, nu fortsätter jag kvällen med film och mys. Godnatt :)


28.12.2011

Kom hem runt halv 1 från Linettes igår, hemma såg jag en film innan jag somnade. Idag vaknade jag runt 12, städade och runt 7 åkte jag iväg på församlingens julfest eftersom vi måste göra det p.g.a. skriftskolan, men var ganska så skojj där också. :) Nu ska jag fixa med några bilder och sen tror jag att jag ser en film.
 


Hos Linette

Sitter hos Linette nu med Alicia och Elinor och har just fixat nåt på Linettes blogg, men just nu lyssnar vi på Underbart av Kalle Moraeus som Linette gillar hahah ;) Som tur är har vi ännu ström :)
Linette

You make me smile


 we♥it.com


The storm continues

Stormen bara tilltar mera och mera så skulle inte förvåna om strömmen snart bryts. Har iallfall laddat datron ifall det skulle ske. Idag har jag städat, provat en av de fina julklapparna jag fick (är föresten väldigt nöjd över mina julklappar, fick b.la. en kamera blixt, ny plattång och en kappsäck) och så har jag sett tv. Ikväll åker jag iväg till Linette dit Elinor också skall komma, Hörs :)


Sommaren 2011


Storm och elavbrott

P.g.a. en storm som kom över oss igår natt så bröts vår ström av tidigt på morgon kvisten och vi var utan ända till runt 10 igår kväll. Har nog inte förtått förut hur mycket det är som behöver ström för att det ska fungera eftersom man lätt tar strömmen som en självklar sak. Men igår fick jag allt känna på hur det är att leva utan ström. Steg upp väldigt tidigt p.g.a. att stormen pinade runt huset så det inte gick att sova längre. Det ända jag gjorde var att spela spel med familjen, lösa korsord, ligga i sängen i försök om att sova bort dagen, och rita i mörkret. Idag är det en ny strom ute så det ända man får hoppas på är att strömmen inte bryts idag också.


we♥it.com


Christmas Eve

Tidsinställer detta inlägg eftersom jag förmodligen inte kommer hinna skriva något idag. Idag har/skall jag äta god julmat, spela i kyrkan, titta det traditionella Kalle Anka och åka till Felicias för fira julafton med dem. Önskar er alla en riktigt God Jul!♥


23.12.11

Har inte direkt gjort mycket idag. Hälsat på mormor och umgåts med familjen. :) Nu ska jag städa i rummet och sen tror jag att jag ser en film :)


Torsdagskväll

Felicia och Fanny kom hit då runt halv 7, tittade film, åt glass och annat gott. Sen kom Linda en kort stund och ett gäng med pojkar. Spelade wii och lite sånt innan vi åkte upp till byn och stugon. Har haft en riktigt trevlig kväll. Kom nyligen hem och tänker nu sätta på en film innan jag somnar, Godnatt :)


Jullov

Har äntligen fått jullov nu. Steg upp ovanligt tidigt imorse gjorde mig klar och åkte iväg på skolans julfest och kom hem igen runt 12. Nu ska jag snart fixa något att äta och sen ikväll kommer Fanny och Felicia hit för att fira jullovets början, hörs :)

Just one day left

Tumblr_lwkd06omly1qjscedo1_500_large
Ska bli så otroligt skönt med lite ledigt. Är ändast julfesten imorgon kvar nu och sen är det äntligen jullov och sen bara fredag och så är det julafton. :)
Idag i skolan hade vi inte direkt någon vanlig lektion alls utan tittade bara filmer och liknande, skönt med en sån dag som sista skoldag innan jullovet. Ikväll har jag sett film och nu tänker jag fixa lite inför imorgon och sen gå och lägga mig eftersom jag planerat att stiga upp en timme tidigare imorgon.

Sometimes all you can do is to laugh to keep yourself from crying

Tumblr_lsqmshhexl1r4vs2co1_400_large


Sometimes I just want to leave all the bad behind me and start over

Åkte nog på lågstadiets julfest igårkväll. Just nu har jag musik tillval och försöker hitta några bra låtar.
Skolan fortsätter väl ungefär som vanligt idag förutom ena lektionen när vi, väneleverna ska ha ringlekar med sjuorna. Hoppas det blir en rolig lektion och även resten av dagen för just nu är inte humöret helt på topp.


arkivet


Lågstadie Julfest

Har inte bestämt mig riktigt ännu om jag skall åka på lågstadiets julfest eller ej. Har iallafall läst på modersmåls förhöret som vi har imorgon lite nu men det är ganska lätt det vi har så det ska väl nog gå bra.
Nu ska jag fixa mig lite ifall det blir så att jag åker, hörs :)

Min lördag & söndag

Igår klädde jag en av de julgranar som ska kläs innan julen och på kvällen åkte vi till Felicias på födelsedagskalas. :) Idag har jag varit på 50-års kalas och klätt ännu en julgran. Blev flera kalas och julgrans klädningar denna helg. Imorgon börjar skolan igen men det återstår endast tre vanliga skoladagar nu och julfesten och så är det jullov. :) Nu ska jag snart gå och lägga mig så godnatt!

Life will sometimes not be as you want it to be

Är många som fyller år just nu som ni kanske märkt :) Skolan idag var som en helt vanlig fredag med jobbiga lektioner, men nu återstår endast tre vanliga skoldagar innan det blir jullov, kommer att bli riktigt skönt med lite lov:) Ikväll åker jag iallafall till Linette :)

GRATULERAR!

Idag får vi säga Grattis till denna underbara och fina tjej som fyller hela 15år! Och hoppas på att hon får en riktigt bra födelsedag! :D GRATTIIS Felicia! :D ♥
HAHAHAH!! Man vet aldrig vad som kan hända när man är med Felicia, allt är möjligt ;D Denna bild visar den gången då Felicia kom på att hon skulle tejpa hela sitt ansikte med målartejp :D
Har lite knasiga ideer du ibland men jag älskar dejj endå ska du veta ♥

Torsdag

Åkte på orkester övning ikväll, trodde det skulle bli en helt vanlig övning men istället hoppade vi i en buss och körde runt på lite olika ställen tills vi till slut hamnade på ett mat ställe där vi fick gröt. Roligare än en vanlig övning. :) Nu är jag hemma och skall läsa lite på religions provet innan jag går och lägger mig, Godnatt :)
we♥it.com

GRATTIIIS!! :D

Grattis till denna härliga, fina tjej som fyller 14 år idag. GRATTIS Linda! Älskar dejj! ♥
Hoppas att dagen varit bra! :D

Jag kan höra regnet som smattrar mot fönstret

Onsdags kväll och mera provläsning. Har börjat regna ute och snön har åkt bort trots att det är december. Nu blir det att läsa på religions prov eftersom jag inte hinner imorgon.
Arkivet

Biologi Prov

Har läst på biologi provet nu hela kvällen och hoppas på att det går bra imorgon. Nu ska jag bara packa gymnastik väskan och sen gå och lägga mig, Godnatt :)
Sådär annors så noterade jag att idag så är det 4 månader till jag fyller år, mindre än ett halvt år iallafall :)

Lördag, Söndag och Måndag

Lördags kvällen blev riktigt riktigt skojj, tittade filmer, åt mat mm. Iallafall en riktigt rolig kväll var det. :) Söndagen gick ut på att först åka till kyrkan sen stressa iväg på övning, ha konsert på kvällen och sen stress läsa på finska provet som hade kunnat gå bättre än hur jag tror det gick. Och idag har jag varit i skolan som vanligt och nu sitter jag och läser på biologi provet.
387219_336124979734370_213468808666655_1489044_1249056939_n_large
we♥it.com
Skulle gärna ha helg igen nu istället för måndag.

Hoping for something funny

Har inte bloggat på några dagar nu men jag har inte gjort något speciellt heller, varit i skolan, på orkesterövning och hemma. Nu håller jag på att städa rummet och lite sånt efersom det kommer några tjejer hit ikväll. Hoppas på att det blir en mycket trevlig och rolig kväll. :)
Arkivet
Kommer bli väldigt dåligt med bilder jag tagit själv framöver p.g.a. att jag har bytt dator och alla bilder finns på den andra.

Just one small thing

Skolan var som vanligt, inget speciellt hände. Nu är jag hemma och tänker bara göra ingenting resten av kvällen. Och imorgon är det orkester övning då igen.

Seriously, I thought it was Sunday

Håller ju på att bli helt bortråddad med sånna här lovdagar, har haft för med att det varit söndag hela dagen men det är ju tisdag ;) Har inte direkt gjort något speciellt idag ännu och har ingen aning om hur dagen fortsätter heller, skulle vilja göra något men vi får se hur det blir den saken.

Denna är från ifol men idag snöar det ute så hoppas på lika mycket snö iår. :)


Cold walk in the moonlight


Gick ut och gick med Yatzy och mötte upp Linette på samma gång. Nu har vi sett film och spelat wii, men blev hel sura på wii spelet så vi gav upp till sist. Nu just lyssnar vi på nån konsti zumba låt som Linette verkar "älska" :)


Den 5 December

Känns som fredag idag när man är ledig imorgon igen. Iallfall så kom jag hem från skolan för en stund sen, då snabb städade jag rummet och nu sitter jag och väntar på sms från Linette som kommer hit ikväll, hörs senare :)


arkivet


Julklapps shopping

Åkte iväg på lite julklapps inhandling redan från morgonen. När jag kom hem gick jag på promenad i mörkret men Yatzy, sen till kyrkan för att få ännu en till underskrift i boken och nu är jag hemma och tänker jag se film. Bara skola imorgon måndag och så är vi lediga på tisdag igen för då är det ju självständighetsdag, vilket känns skönt. :)
'
Btw Grattis Alicia på din 14-års dag :D

Movie Time

Kom nyss hem från att ha varit på pizza och nu tänker jag se fortsätta kvällen med att se film. Imorgon står iallafall shopping på schemat, Hörs :)


Everything changed and became to nothing


we♥it.com
Har ingen blogg lust just nu. Har inte gjort något speciellt idag och kvällen fortsätter nog i den stilen eftersom inget står på schemat inför kvällen men förhoppningsvis dyker det upp något.
 Btw Jenny åker till Teneriffa idag så hoppas på att hon få det bra :D


Just whatever


Fredagkväll nu igen, tycker att veckorna går så otroligt fort nu för tiden tycker det bara finns helgar just nu, bra är ju det. :) Ikväll tänker jag bara sitta hemma och göra ingenting, se nån film kanske och äta något gott.


Den 1:a December


Idag är det den första december och det regnar, tycker att det skall snöa istället. Nu ska jag iallafall leta upp tomteluvan eftersom vi har något i skolan imorgon så vi ska ha tomteluvor och sen ska jag snart börja ta natt, är så otroligt trött, Godanatt!


Pleppo live - Välkomna till mommos!


Hadde en rikigt skojj kväll igår, började med pizza på casa då och sen iväg till Vasa på Pleppo, som var riktigt roligt. Idag har väl dagen rullat på som vanligt bara att jag varit grymt trött hela dagen. Nu ska jag iallafall försöka få ihop något skrivet för engelskan imorgon.