It is hard to forget someone who gave you so much to remember...

Orkesterövning i torsdags då, lämnade efter skolan och gick till fannys farmor. Vanlig skola idag också och sen trumpet lektion. Kom nyligen hem från att ha varit hos Felicia och hälsat på. :) Nu ska jag bara surfa runt lite och sen så tar jag natt, åker till K-stads marknan imorgon ganska tidigt så, Godnatt :)
 
 En härlig tjej ♥


I can't remember the first time I saw you


Hadde två gymnastik timmar och dubbel kemi + lite annat i skolan idag. Lite jobbigare dag än igår. Nu har jag fixat det mesta av läxorna och tror jag slappar lite först och sen tar mig ut på en länk eller en promenad eftersom vädret idag är toppen :) 
Ska även försöka ta mig ut och fotografera lite höst bilder ikväll :)
 


Just be yourself


Skolan idag var lätt, eftersom vi ju hadde npn sorters "Må-bra dag" :) Har typ inte gjort något sen jag kom hem co nu tänkte jag fortsätta att slappa med en film, Hörs :)


Godnatt!


Byta header eller ha kvar den gammla?

Vad tycker ni, ska jag byta header eller ha kvar den gammla? :)


Ett förslag på en ny header, är inte alls säker på att det blir denna ifall att jag byter men skriv vad ni tycker! :)


Zumba

Skolan rullade på helt som vanligt, hadde huslig, finska, modde och lite annat. Runt 8 ikväll sticker jag iväg på lite Zumba med Linette. :) Och imorgon har vi nån "Må-bra dag" i skolan så vi har inga vanliga timmar, vilket är grymt skönt ;) Hörs!
 


Nothing to do

Steg upp typ runt 12 tiden och sen dess har jag inte gjort något. Har som igår inget att göra är så uttråkad just nu. Blir väl nog att sitta här framför datorn resten av dagen också eftersom det inte finns så mycket annat att göra och hoppas på att nån hör av sig och vill göra något.
  
 


They are on their way home

Resenärerna från turkiet landar om en eller två timmar ungefär. Ska bli så otroligt roligt att se er igen. Hoppas ni stiger av planet bruna som pepparkakor och med ett minne för livet av denna resa. :) Har iallafall saknat er ♥

 


Inte en blekaste aning

Jenny åkte väl för en timme sen ungefär, blev en sen kväll med mycket skratt, så jag känner mig faktiskt riktigt trött just nu. ;) Har inte en blekaste aning om vad jag skall på att göra idag, blir väl att sitta hemma ikväll och bara slappa, om nu ingen hör av sig, vi får väl se :)


Tjejen som tillbringat natten hemma hos mig ♥


Fredags kväll

Somsagt så kom ju Jenny hit då efter skolan. Satt hemma en stund typ till sju kankse och sen så for vi upp till byn. Körde runt med traktor lite och sen så satt vi nu mestadels i "lidret" vid stugon och frös ihjäl. ;) Sen så for vi hem å såg slutet av kvällens idol, en wallander film och nu skall vi se en till film tror jag, Hörs :)


Skolaan

Orkester övning igår då. Nu sitter jag i skolans datasal med Fanny och några andra nu medan vi har håltimme. Sen har vi typ finska och Religions prov till och så bär det av hem igen med bussen. Idag föjler Jenny med hem till mig direkt efter skolan och sover över till imorgon, kul ;)

Imorgon (tror jag det är men om inte det så ikväll), kommer ju turkiet resenärerna hem, har saknat er så mycket ska ni veta. <3 :)


Foto&Film


En av sommar bilderna från i sommar :)
Eftersom jag typ älskar att fotografera så valde jag Foto&Film till "B-tillval" så nu har jag fixat det sista av läxan tills imorgon. Blev inte helt nöjd med det men det får väl duga. Tror jag kommer hem imorgon istället för att lämna där som jag brukar göra och så åker jag sen då på orkester övningen. Men nu ska jag fixa så att jag har bilderna på en "sticka" till imorgon, hörs :)


"Last time"

Kom just hem från förmodligen säsongens sista motorcykel träff för min del, nu ska jag fixa läxorna och sen tar jag natten, godnatt :)


2. Bilder på mina husdjur

Headern innehåller ju också blider på dem :)

 ♥
 
 ♥
 


Everything is not the same

Har typ bara gjort det vanliga idag, inget särskilt. Skolan var trög som vanligt när det är måndag och alla är slöa och trötta. Nu ska jag se lite tv och sen så börjar jag väl så småning om börja krypa till sängs. Imorgon har vi normal skoldag förutom att vi ska ti brandstation med kemin och göra något. Godnatt :)
Saknar tjejerna i Turkiet så massor, vill att ni ska komma hem nuu <3

 


Start now, not tomorrow


Fanny åkte nyss hem, vi tittade film och åt chips :) Har förutom det städat, sett tv och lite sånt under idag. Imorgon är det ju skola då igen, måste säga att det känns inte så eftersom vi inte har haft en så lång helg, känns som om det var lördag idag. Nu ska jag iallafall läsa lite bloggar och sen fixa nåt att äta, hörs :)


Goodbye and see you soon turkey travelers

Vill bara säga att jag kommer sakna er såå mycket tjejer, saknar er redan och hoppas att ni får en helt mega super duper bra och rolig resa, så ses vi snart igen. Älskar er ♥ :)      
             
Två av dem så sticker till turkiet imorgon, I'm will miss you so much my little darlings ♥                    


Skola en lördag

Vet att jag inte har bloggat på några dagar nu men jag har liksom inte hunnit med det.
I torsdags stannade jag i Näsby med Jenny, Fanny och Felicia efter skolan och åkte ju sen på orkester övning.
Igår så hann jag bara hem i några minuter och så åkte vi iväg till vasa för lite shopping och när jag kom hem så var jag nästan tvungen att gå och sova eftersom vi även idag har haft en sorters skoldag i öjskogsparken på nån liknande mässa, så vi hadde ju iallafall inte en helt vanlig skoldag.  
Och idag då så steg jag upp vanlig tid och åkte iväg med bussen till öjskogsparken där jag tillbringat dagen med att springa runt och sälja saker. Nu ska jag bara slappa en stund så får vi se sen vad som görs ikväll, hörs :)


The only thing...

Skall typ inte göra något idag, bara läsa lite på något matte test vi har imorgon och sen så tänker jag bara slappa och se på tv resten av kvällen om inget annat dyker upp ;)

Vet att det bara mest blir arkiv bilder men har varken orkat eller haft tid för att fotografera så mycket den senaste tiden, skall försöka bättra mig :)


GRATTIIS Tjejen!

Idag fyller en helt underbar tjej hela 15 år. Åren har gott så fort, känns som om det var igår vi var små. Har alltid hållit ihop med henne och jag älskar dig så otroligt mycket <33 Grattis på din 15-års dag Linette! :D <3

                                  Och lycka till med övningskörningarna och sånt nu ;D                                          


























Don't forget to live your life


Den här bilden passar verkligen nu, har regnat precis hela dagen, störtregnade ju förståss när jag skulle ut till bussen så jag belv helt blöt och dessutom hadde vi skolfotografering idag så håret blev ju förstört men det var inte så mycket att göra åt det då. Nu skall jag skriva något till engelskan imorgon och sen tror jag att jag låter filmar rulla resten av kvällen, hörs :)


Life can just be wonderful


Hadde förfest här hemma hos mig igår innan "faggen" och åkte sen då iväg till Fagerö med bussen där kvällen spenderades med trevligt sällskap.
Idag har jag tittat film och sen så dök Linda upp så spela vi Mario på Wii och vi ägde grymt hehe ;) Vi dog typ hela tiden iallafall jaag, haha (a) Sen så har jag varit ut och kört och lite annat. Nu skall jag snart börja gå och lägga mig så att jag vaknar piggt till ännu en ny skolvecka imorgon, hörs :)



"Världens Bästa Dag"

Hadde ju som vanligt orkester övning igår kväll så jag hann inte blogga. Men denna dagen kan man iallafall säga att har varit stökig, känner mig helt slut efter allt råddande och otur. Skulle iallafall från början idag åka hem från skolan helt vanligt och sen åka in till stan senare med bil, men så blev det ändrat så att jag skulle ta bussen direkt men så hadde jag inga pengar så skulle jag höra med syster om hon hadde men hon kunde inte svara för hon hadde lektion och sen när hon ringde upp så hadde jag igentiligen "långrast" men då hadde vi ju förståss ett möte så du kunde inte jag svara och så sen måste jag höra med några andra om de kunde låna pengar och så kunde de det. Men jag behövde fortfarande få kontakt med min syster för en anna sak och hon ringde om och om igen men jag hadde lektion och sen när jag äntligen skulle kunna ringa henne och hon skulle kunna svara så slocknade ju förståss telefonen då innan jag ens han ringa upp henne. Så försökte jag få kontakt med henne på andra sätt som slutade med att jag fick halv springa ner till bussarna och möta henne. Hon ringde sen hem och så hadde de ju förståss inte åkt hemifrån ännu, så vi satt på med en tjej hem och åkte därifrån in till stan då, så med andra ord råddade det tills sig helt i onödan. :)


Svårt att hitta bild som passar detta. Hoppas att ni också orkade läsa det där uppe blev lite långt ;)
Blir att se en film nu tror jag, Godnatt iallafall :)


"What prompted you to do so"

Har städat nu sen jag kom hem, skall fortsätta med det lite till nu och sen tror jag det blir lite tv tittande före jag kryper till sängs. Godnatt säger jag då ;)

 


At school

Sitter i datasalen i skolan nu med några andra när dom skall fixa nåt collage eftersom jag har håltimme nu, vet inte vad jag gör ikväll men hörs väl sen. :)


 En bild från i våras


Why are you running from me now?

Jobbig dag iskolan idag... Åkte iallafall till en myr de två sista tímmarna. Letade upp lite växter och sånt och så stod vi i regnet och väntade på att bussen skulle komma. Sen så föjde jag med pappa och några andra med motorcyklarna och kom just hem, nu går jag och lägger mig så, godnatt :) 

 


He looks up at the sky and wonder...


Skolan idag var grymt trög och alla var typ super slöa och trötta. Sen när jag kom hem gjorde jag läxorna och så tog Linette och jag en ganska lång, skön promenad. :) Nu skall jag se lite tv och sen så tror jag att jag går och lägger mig så att jag är mera utvilad imorgon. Godnatt :)

 


A walk in the beautiful weather

Bara linette kommer sig hem så tar hon och jag en promenad tillsammans i det änsålänge vackra vädret, hörs :)


Sailing on the sea

Igår steg jag upp redan halv åtta för att vi skulle iväg och köra/segla med en segelbåt. Var borta nästan hela dagen på det och sen när jag kom hem bar det ganska fort av till villan. Där jag till och med lyckades med att somna med tv:n på under hela natten. Sen så har jag varit på villan idag också tills nån timme tillbaka. Nu håller jag på med att föra över några låtar och sen kanske jag tar en promenad eller något sådant, skolan imorgon då igen, hörs :)

 


Everything is not perfect


Kom nyligen hem från skolan, inget skillt där inte bara det vanliga.Hadde ju orkester övning igår då så ja kom hem sent, därav den dåliga uppdateringen. Nu tänkte jag iallafall äta något och sen sätta på tv:n, blir nog en hemma kväll ikväll, hörs :)