Den Tjugonionde April

Idag har jag fixat på bloggen, varit ut och sprungit i det vackra vår vädret, äntligen tatt mig ut och fotograferat lite och runt fem tiden åkte Linda och jag upp till byn och nu är jag hemma därifrån :)

Tryck F5!

Tryck F5 för att se detta! ↑
Har ändrat lite på utseendet nu, satte in en ny header och lite nya färger! :)

Lördagen

Dagen har faktiskt varit en av de bättre! Runt 3 tiden åkte vi iväg till Jonathan och firade hans födelesedag. När jag kom hem bytte jag bara kläder och så åkte jag och Linette ut och köra med mopederna, sen ikväll så ringde Linda och frågade om jag kunde komma ut och köra till övermark så då for jag iväg på det, så dagen har varit händelserik och nu känner jag mig faktiskt en aning trött och tror att jag snart tar natt. Gonatt! :)

Fredagskväll!

Skolan idag och igår var gyrmt lätt. Igår var jag först med några andra i övermark och sen hade jag bara några lektioner och så åkte jag hem och idag har jag också bara haft några få lektioner och resten av dagen har jag spenderat med 6:orna från Pörtom som har varit på besök till skolan. Väldigt lätta dagar minsann! Ikväll kommer Felicia hit och kanske också Fanny senare, får se vad vi hittar på denna fredagskväll :)

1 year ago...

Linette råkade nyss säga något som gjorde att jag kom ihåg att just idag är det exakt ett helt år sedan jag startade bloggen, tiden går verkligen snabbt! :D
Mitt första inlägg

Den 25 April

Skolan idag var väl helt som vanligt. Nu är jag hemma och väntar på Linette som småning om dyker upp. :)
Oseriös bild av mig just nu. ;)
Konstaterade nyss att jag absolut skulle behöva ta mig ut på lite fotografering nu när det äntligen börjar bli lite våraktigt. :)

Efter Önskemål!

Har fått önskemål om bild från rummet och här kommer en:
Allt är ju inte helt klart ännu ska fixas och läggas upp något på väggarna och sånt, så därför bilr det bara en bild just nu! :)

I Need Someone Who Won't Give Up!

Skoldagen var väl inte den bäst men.. När jag kom hem fixa jag och syrran ihop mat och sen åkte jag iväg på träning. Nu är jag hemma och tänker slappa resten av kvällen. :)

Where's Your Book?


Hela veckan kvar!

google
Det värsta med måndagar är nog när det alltid är en hel vecka kvar till nästa helg. Men under helgen så har jag hunnit vara och köpa, skruva och byta till nya möbler i mitt rum. Imorse åkte jag Jenni och Jonas till Yttermark lågstadium och berättade för 6:orna om högstadiet och sen har jag haft en helt vanlig skoldag. Nu sitter jag och trivs i rummet som jag absolut tycker är mycket bättre nu och snart blir jag väl tvungen och gå ut och städa och så ska jag också iväg på zumba senare :)

It's Friday, Friday, Friday

Hade ingen orkester övning igår för vi spelade med c-ork på onsdagen istället, så Fanny, Felicia och jag for upp till byn en stund på kvällen och sen for vi till Felicia. Idag var jag ovanligt morgonpigg sådär annars och jag körde till skolan vilket gick bra men när jag skulle hem sen så hade det börjat snöa ordentligt så man såg nästan ingenting och jag blev helt genom blöt. Nu sitter jag inpackad i en filt och tänker se nån film tror jag och bara ta det lungt resten av kvällen eftersom jag gått och blivit lite förkyld.

Onsdagen den 18

Hade en grymt lätt dag idag med endast några få lektioner, började med matte och sen åkte jag och Nine iväg till Kåtnäs skolan och berättade lite om vänelverna och sånt och sen när vi kom tillbaka hade jag bara lite gymnastik, håltimmar och geografi. :) Imorgon väntas också en väldigt lätt dag för först åker jag och två andra till lågstadiet här och berättar om skolan och sen har jag endast tre lektioner och så slutar jag, skönt med lätta dagar! :)
Varför kan det inte bara bli sommar nu, imorse när man tittade ut var det helt vitt av snö!

Zumba!

Hade en helt vanlig skoldag. Har inte gjort så mycket speciellt sen jag kom hem utan mest bara slappat men snart åker jag iväg på zumba. :)
Vill Ha Sommmar!!

15 april 2012

Linda kom hit då ikväll, satt och spelade Mario på Wii och vi ägde faktisk på det, haha ;) När vi äntligen klarat av att komma till slutet av en av alla banor, och nått vårt mål så for vi upp till byn där vi typ mest körde runt och sen var en sväng till stugon i stugon. :) Skolan som gäller imorgon då igen.
Linda och hennes då varande och älskade telefon nån gång förra vintern!♥ :)

I'm Gonna Live My Life


Har inte gjort så jätte mycket än idag men nu kommer snart Linda hit, och sen åker vi väl kanske upp till byn ett varv. :)

Accept Everything About Yourself


Ingen blid här!

Idag har jag varit till vasa ett varv och nu har jag nyss städat upp i rummet mitt. :) Har inget speciellt att göra ikväll så blir nog bara att sitta hemma och ta det lungt tror jag.


Skriftskolan

Var tidigare ikväll på skirftskolelektion och nu har jag suttit och läst på något historia förhör en stund. Tror att jag snart skall gå och sova eftersom jag är döds trött på morgonarna just nu. Godnatt! :)
Vill ha sommar nu!!

Påsklovet lider mot sitt slut!

Kom hem från Linette runt 2. Runt halv 6 åkte jag och hämtade upp Linda, åkte upp till neste och åt pomfritt och sen körde vi runt en stund i byn. :D Nu är jag hemma och tänker slappa resten av kvällen för imorgon är det skolan som gäller igen efter några dagars påsklov.

Hos Linette

Är hemma hos Linette nu och ska väl snart kanske börja gå och sova. Har inga planer för imorgon ännu, Godnatt! :)
Fjolårets påskbrasa ↑

Vill Ha Sommar!

Gårdags kvällen var skojj, var mestadels hemma hos Linette men åkte också upp till byn ett varv men där var det just då hel dött. Idag har jag varit på 1års kalas och nu åker jag snart till Linette igen och sen åker vi int till Näsby på mat. :)
Kan inte sommaren bara vara här nu!

Glad Påsk!

Steg upp ännu tidigare imorse och åkte iväg in till stan, fick med mig några sommar kläder, ett par jeans byxor, en vit/rosa mopedhjälm och några andra små saker. :) Nu ska jag snart hoppa i duschen och fixa mig inför kvällen då jag åker iväg till Linette för att fira påsken där! Glad Påsk på er alla! :)

Svar på kommentar:

Ida om Påsklov:
nice bild, ha du laga an sjölv eller hittar man an på google ? :)
Svar: Haha, nej du hittar nog den på google! :)


En konstigare tjej kan bli svår att finna men en underbarare tjej blir nog omöjligt!

Haha ;P ↑
Felicia♥
Två telefonbilder från idag och en annan som jag hittade på samma gång i telefonen ;)
Steg upp redan runt tio imorse och gick ut och jobba några timmar, sen åkte jag och hämtade upp Felicia och så åkte vi på hamburgare till neste. :D Satt typ där i flera timmar och prata så nu har jag fått nå fel i ryggen ;) Sen åkte vi ut och körde en sväng, vilket ledde till att jag slog i huvudet några gånger, haha, har iallafall haft en rikitigt rolig dag hittills :D

Påsklov

Slutade redan 13.20 idag och har nu äntligen påsklov. :) Har mestadels bara latat mig ikväll och njutit av ledighet, tittat film och sånt men var också ut på en kort jogging tur. Nu ska jag fortsätta att lata mig och sen en film till tror jag. :)

Den första bilden


Kom på en sån ide att ta och ladda upp den första bilden jag laddade upp på bloggen och det var denna.↑
Hade en helt vanlig skoldag idag, matte, finska, gymnastik x2, håltimme provskirvnin mm. När jag kom hem for jag ut och sprang och sen titta jag en film, nu har jag zumbat och tänker snart gå och lägga mig så godnatt :) Imorgon slutar jag redan 13.20 och slipper förhoppningsvis hem, iallfall så börjar ju påsklovet imorgon :D


3.4.12

Har fixat smoothie och ska nu ta religionboken i famnen och börja läsa på provet vi har imorgon.


Godnatt!

Har kommit hem från sista föreställningen nu och är grymt trött efter allt så godnatt! :)

Just nu ↑