I'm The Girl Who Wants To Be Happy!


Roadtrip

Skolan rullar på som vanligt och igår mot kvällen for Fanny och jag ut och drajva lite, körde runt lite här och hade det roligt. :) Idag var även skolan helt som vanligt började med en håltimme och slutade med en håltimme så ganska lätt dag, sen for Fanny och jag idag igen ut på en roadtrip, som iallafall blev lika rolig som gårdagens! :)
 

New Colors!

Firade villavslutningen hos Linette iår och under kvällen han vi med en hel del b.la. så simmade vi, körde vattenskoter, sköt raketer, åt god mat, tittade tv och var och hälsade på några andra på en annan villa i närheten. :) Sov över hos Linette och på söndagen tog vi det mest lungt, såg tv och sånt innan vi runt 4 begav oss hemåt igen. När jag kom hem gjorde jag heller inte så mycket eftersom jag var grymt trött efter en natt med lite sömn.
Har ändrat om designen på bloggen och bytte header och lite sånt nyligen och nu tänker bara vila resten av kvällen. :)
 
 

Åminne & Villavslutning

En snygg bild med bra kvalite på Elinor och mig från igår ;)
Linda, jag och Elinor körde till skolan igår och jag slutade 2 timmar tidigare så var hemma redan runt 2 tiden. Sen mot kvällen åkte Elinor och jag först upp till byn och sen vidare till Åminne där vi hade en riktigt skojj kväll. :) Ikväll bär det av till Linettes villa för att fira villavslutningen, där jag också lämnar över natten. Ha en bra villavslutning alla! :)

Music

For ut på en lite trip med Elinor och moppebilen igår. Brumma typ mest runt på alla möjliga ställen och hade det riktigt skojj.:) Nu just sitter jag i datasalen och har musik-tillval, ska väl försöka hitta nå låtar och noter till det vi ska spela och sen gå ner och öva lite.
 

I Still Remeber!

Är verkligen inte direkt effektiv med uppdateringen just nu men här kommer de senaste dagarna: I fredags åkte jag till Fanny och vi fixade mat, senare kom också Anton, Felicia och Jens dit och vi lyckades till och med låsa ut och när vi var ensamma hemma, men efter ca 2 timmar slapp vi äntligen in igen. 
I lördags hämtade jag upp Fanny och så åkte vi iväg till Näsby på pizza, sen körde vi runt i där några timmar innan vi åkte iväg med Ad, Filip x2 och Emil till nämpnäs till Ads och Filips villa där vi  b.la. badade bastu och simmade, senare forsatte jag och Fanny vår färd ner till villan i töjby där vi stannade över natten. :)
Igår åkte Felicia och jag och hälsade på mommo och sen hem till Felicia och tittade film. 
Ikväll ska Elinor och jag göra något men har ännu inte bestämt oss riktigt för vad. :)
 

Modersmål

Sitter i skolan nu som bäst och har modersmål. De senaste dagar na har jag mestadels tillbringat i skolan, i byn och med titta Gossip Girl. :) Slutar tidigare idag och ska bli så skönt med helg nu efter första veckan i skolan.
 
 

Första Skoldagen Check!

Var och grillade med Elinor och några killar igår mot kvällen och lämnade sen i byn en stund innan vi begav oss hemåt eftersom skolan väntade. Idag har jag då klarat av första skoldagen som bestod mest av lek och annat skojj för de nya sjuorna, nu ska vila mig en stund och sen ikväll åker Elinor och jag förmodligen upp till byn eller vart det nu bär: :)
 

No Matter What, We Party Tonight!

Blev att åka och grilla med Elinor och några andra på onsdags kvällen. Torsdagskvällen spenderades i vasa med Felicia, Fanny och Jenny på konstens natt där vi hade det riktigt roligt och igår kväll var jag i byn med Elinor och några andra. Ikväll är det fagerö och eftersom vi börjar skolan på tisdag så planeras det en riktigt skojj kväll. :) Ha en bra lördagskväll alla! :)

I Thought I Could Trust You!

Blev att åka ut på en liten roadtrip med Linda i lördags, vilket var riktigt roligt eftersom jag inte varit med henne på grymt länge. :) Igår fixade jag och pappa med moppebilen och sen åkte Elinor och jag upp till byn och brumma runt och satt vid stugon. Idag har verkligen inte varit min dag men Elinor och jag åkte nu iväg till Övermark en sväng ikväll, körde runt i byn och var en sväng via stugon. Nu är jag hemma och ska börja leta mig och sova eftersom imorgon väntar en shopping dag med Linette, Elinor och Alicia. :)
 
 
 

Dålig Uppdatering!

Ojj vilken uppdatering! Nåväl, Lördagen spenderades med Elinor, var först på American Car Meeting i Töjby och sen åkte vi ner till villan, tog moppebilen och drog iväg till Fagerös simstrand på en mysig picknick senare på kvällen satt där i flera timmar och hann verkligen tala om allt behövligt men kvällen slutade inte riktigt där och inte heller riktigt som vi hade tänkt oss men mellan de dåliga stunderna hann vi ändå ha riktigt roliga stunder, hann b.la. med att köra hem med endast varnigsblinkers mitt i mörka natten, vilket ledde till en hel del skojj, haha, allt ska man vara med om ;) På söndagen vaknade vi utvilade och solade så gott som hela dagen innan vi begav oss hemåt, väl hemma hoppade vi på Elinors vespa och vespade iväg upp till byn. Det och att ligga och sova och vara på sjukhuset är ungefär det enda jag har gjort sen förra helgen eftersom jag fick feber och blev sjuk i måndags så fick lov och lämna hemma från Estlandsresan jag skulle ha varit på denna vecka, men det kommer nya resor får vi hoppas. :) Nu ska jag bara ta det lungt och slappa eftersom jag ännu inte är helt frisk.