Björneborg


Dagen har spenderats i Björneborgs butiker tillsammans med Linette. Var verkligen på mitt bästa shopping humör idag och fick med mig en hel del hem, är nöjd över inköpen och dagen blev riktigt trevlig. :D Efter en lång dag av springade i butiker är jag ganska trött så jag tror jag kryper ner under täcket och avslutar dagen med en bra film. :)


280212

Vaknade runt 12 och gick senare ut i det våriga vädret, resten av dagen har jag bara tagit det lungt. Och imorgon bär det av till Björneborg på shoppingdag med Linette. :)


Härligt Väder

Är väldigt fint väder ute idag, Sitter just nu och väntar på sms från Linette att hon ska vara klar och så går hon och jag på en promenad. :)


Sportlov

Skönt med sportlov nu och i och med det slippa stiga upp tidigt för skolan imorgon. Ikväll kom då Linette hit, satt mest och skrattade åt allt roligt vi råkat ut för på våra resor tillsammans, kolla in på Linettes blogg och läs en av många historier :)Du kommer alltid att finnas här hos mig


we♥it.com
Är längesedan jag uppdaterat nu. Sportlovet har börjat och sen senast så har jag b.la. varit med om en tung och ledsam begravning, tillbringat mycket tid med familjen och närmaste släkten, varit och shoppat med Felicias och firat en födelsedag och nu sitter jag och väntar på att Linette skall komma hit.


One Day LeftRiktigt skönt när proven är över för en tid nu. Har gått och räknat ner dagarna till sportlovet och nu är det endast 1 dag kvar tills vi får sportlov i en vecka, vilket ska bli väldigt skönt. Dessutom är morgon dagen väldigt enkel med tillval 2 första sen matte, modersmål, och elevhandledning och så slutar jag tidigare och åker hem.


Skoltrött, Endast 3 dagar kvar!

Helgen spenderades hemma, fredagen tittade jag oth och sånt och lördagskvällen var jag, syster och hennes kompis här och såg film och åt gott. Idag har jag varit i skolan som vanligt och så har jag hunnit läsa på prov, öva lite trumpet, städa och så var Felicia hit en stund, känner mig nöjd över allt jag hunnit med denna dag. Nu ska jag se lite oth innan jag går och lägger mig, Godnatt :)


Börjar bli grymt skoltrött nu, behöver verkligen sportlov. Endast 3 dagar kvar! :)


Jag vill inte att du ska åka

Åkte till Linette ikväll då dit också Felicia kom, tittade The Last Song och pratade. Nu är vi hemma och det börjar vara dags för henne att backa för imorgon åker hon hem till sitt igen, vill inte att hon ska åka, hoppas bara att vi ses någon mer gång.


En riktigt bra film ↑


Nice to meet you!


Idag slutade vi tidigare och mamma hämtade oss, steg av hos Fanny där vi tittade film. Åkte hem runt halv 5, åt mat och nu åker vi snart till Linette. Är väldigt glad att jag anmälde mig till dethär med utbyteseleverna för denhär veckan har varit riktitgt skojj + att jag fått lära känna en ny härlig tjej Emma, som jag annars inte hade kännt. :D


15/2

Har kemi nu och skriver någon fakta om kemister. Åker bara via hem när vi slutar och sen till Vasa. :)


Dimitrij Mendelejev som jag skrver om just nu.

Morgondagen

Lämnade ju kvar på hejjarklacks övningen då efter skolan och sen ikväll så kom Fanny hit, tittade film och spelade Mari Cart på Wii. :) Imorgon åker Linette, Emma och jag till Vasa för shopping. :)


Alla Hjärtans Dag


Har musik lektion nu och skall jobba med något arbete.
Igår när vi kom hem tittade vi en film och lite sånt och idag lämnar vi på hejjarklacks övning, hörs :)

Happy Valentines day!


Önskar alla en riktigt bra vändag! ♥♥

Historiaprov

Känns som om jag bara läst på historia provet idag men ändå har jag inte kommit mig igenom alla sidor ännu -.- steg upp och åkte iväg till kyrkan imorse, grymt tröttsamt. Nu har jag städat upp lite i rummet och bäddat ut soffan för imorgon kommer Emma en tjej från Ilmajoki hit en vecka och ska bo hemma hos mig, så uppdateringen kanske inte blir så bra. Hoppas iallfall på en lärorik och rolig vecka, hörs :)


Tycker denhär bilden beskirver mig ganska bra just nu.


Lördagskvällen

Är borta just nu och sitter med några andra och lyssnar på något som Linette nyss spelat ;) Imorgon åker jag till kyrkan
och sen blir jag tvungen att läsa på prov, hörs väl nog imorgon :) Här kommer en bild av Linette och mig just nu


11022012

Har inte bloggat på flera dagarna, har varit i skolan och tillbringat det mesta av lediga tiden med provläsning eller att se på OTH. Idag har jag även tittat lite OTH och ikväll åker jag bort. :)


Min absoluta favorit serie just nu. :)


Skrinnat, Ätit & Shoppat

Skrinnade på gymnastiken idag, gick väl sisådär det. ;) Sen blev det pizza med några andra. Efter skolan tog Linette, jag och hennes utbyteselev Lotta bussen in ti stan och shoppade och åt. Nu är jag hemma och känner mig helt slut efter en lång dag, avslutar kvällen med OTH. :)


Denhär fina bilden på Fanny och mig som vi tog på gymnastiken stal jag från Fanny.


Study, Study, Study, Study, Study, Study, Study, Study...


Har satsat kvällen på provläsning, har först provet på fredag men hinner inte läsa hemskt mycket de återstående dagarna så ikväll har jag verkligen satsat. Nu ska jag bara packa skolväskan och sen tänker jag gå och sova. Imorgon åker jag direkt efter skolan till vasa med Linette och hennes utbyteselev från Ilmajoki. Godnatt :)


One Tree Hill


Steg upp redan runt nio imorse för att åka till kyrkan men när jag kom dit var det ingen där så jag åkte hem och läste att det började först klockan 12 idag, lite surt när man för en gångs skull stigit upp tidigt en söndagsmorgon. Gjorde ett nytt försök klockan 12 och nu har jag nyss kommit hem. Ska se OTH nu och sen ta tag i läxorna.


4/2/2012

Idag har jag städat rummet och ikväll får vi främmande. Nu ska jag se lite OTH, hörs :)


Good Night & Sweet Dreams

Har inte gjort så mycket speciellt idag, varit i skolan, tittat OTH och det var typ allt ;) Funderar på om jag snart skulle ta och säga godnatt för idag och gå och sova för just nu känner jag mig riktigt trött så säger väl Godnatt nu då! :)
Hittade ingen passande bild nu så detta blev ett tråkigt inlägg utan bild.


01.02.2012

När jag kom hem såg jag lite OTH. Och nu har jag suttit en stund och försökt få engelskan att stanna kvar inne i huvudet eftersom vi har prov i övermorgon och jag hinner inte läsa något imorgon p.g.a. någon övning med musikkåren. Nu ska jag nog fortsätter så jag får göra något annat snart. :)