Mobilbilder

Jobbade ända till klockan 6 igår, skyndade hem när jag slutade och åkte sedan upp till byn med Elinor igen, satt vid stugon och gjorde lite alltmöjligt innan vi tillslut begav oss hem till mig. :) Här kommer massor av mobilbilder från den senaste tiden som jag alrdig laddat upp, kvaliten är inte den bästa men...  
 
 
 
,
 
 
 
 

Torsdag 26.7

Jobbade som vanligt idag och när jag slutade åt jag och så åkte Elinor och jag upp till byn, var duktiga och städade i stugon, brumma runt i byn och allt vad vi nu gjorde :) Nu tänker jag se OTH resten av kvällen, Godnatt! :)
 

Torsdag 26.7

Jobbade som vanligt idag och när jag slutade åt jag och så åkte Elinor och jag upp till byn, var duktiga och städade i stugon, brumma runt i byn och allt vad vi nu gjorde :) Nu tänker jag se OTH resten av kvällen, Godnatt! :)
 

Torsdag 26.7

Jobbade som vanligt idag och när jag slutade åt jag och så åkte Elinor och jag upp till byn, var duktiga och städade i stugon, brumma runt i byn och allt vad vi nu gjorde :) Nu tänker jag se OTH resten av kvällen, Godnatt! :)
 

21-24.7.2012

Lördagskvällen blev riktigt super, började hos Felicia med Elinor och Jenny och sen hoppade vi på med Elin till Fagerö där vi hade det riktigt skojj. :D I söndas hade vi släktträff på villan, och sen när jag kom hem åkte jag och Felicia ut och sen hem till henne. Igår jobbade jag i butiken och sen åkte hela familjen iväg på mat och när jag kom hem åkte Elinor och jag upp till byn. :) Idag jobba jag och runt 5 tiden åkte Elinor och jag upp på mat till Neste, sen ut och köra lite och på glass och nå sånt och till slut hamnade vi stugon, kom just hem därifrån och nu ska jag se lite OTH innan jag somnar, Godnatt! :)
 
En bild från i Lördags som jag stal av Felicia

Åminne & Fagerö

Började gårdags kvällen hemma hos mig med Elinor, men tog oss senare upp till byn, runt 9 åkte vi iväg till Åminne där vi hade en rolig kväll med skumdisco och allt annat skojj :) Vaknade runt 1 idag och sen dess har jag inte gjort någonting men nu ska jag snart iallafall börja fixa mig inför kvällen då det först bär av till Felicia med Elinor och sen till Fagerö, känner mig riktigt taggad inför kvällen och hoppas på en riktigt skojj kväll ;)

We All Have Our Own Way

Drar snart iväg med Felicia på lite äventyr, börjar iallafall med att åka på mat nånstans, mer vet vi inte, ha en bra onsdagskväll alla! :)

Keep Calm And Drink Tea!

Började jobbet runt 8 men orkade bara jobba fram tills 12 då jag var hel slut och gick in och la mig, somnade på direkten och sov fram tills 3 nån gång. Skönt med en liten tupplur ibland! ;) Har även gått och dragit på mig halsont som jag verkligen inte vill något av. Sen runt 6 tiden drog Elinor och jag iväg upp till byn, körde mest runt i byn innan bestämde vi oss för att dra iväg till Övermark ett varv, träffade lite folk där och drog sen iväg hemåt igen. :) Nu ska jag gå ner fixa te eller något annat bra för halsen och sen sätta på en film eller nåt innan jag somnar. :)
 
 

Söndag & Måndag

Senare igår kväll åkte Elinor och jag upp till byn en sväng och typ bara drajva runt här och där, disskuterade helgen och satt på neste en stund :) Idag steg jag upp tidigt och satte igång och jobbade, när jag sluta för dagen fixa ja mig och sen åkte Elinor och jag till byn och som vanligt bara brumma runt, åt glass och lite sånt ;) Nu ska jag riktigt snart börja sova eftersom det är tidig väckning som gäller imorgon också, godnatt! 
 
arkivet

Blogresponse, Check!

Fick höra önskningar om att jag skulle skaffa blogresponse så nu var det fixat :) Fråga på! :)

Those Will Be The Best Memories

Hade verkligen sommarens roligaste kväll igår! Har inte haft så där roligt på så länge jag kan minnas! :D Började kvällen hemma hos min systers kompis med hennes vänner och Elinor, sen åkte vi vidare till Fagerö och Elinor och jag hade det så roligt man bara kan ha det där hela kvällen. :D När fagerö stängde åkte vi ner till villan min och sov där, efter en lång stunds resonerande av kvällen somnade vi utmattade och vaknade runt 12 idag men steg väl upp först halv 2 tiden. Sen titta vi typ film och bara latade oss. Tack för en grymt rolig kväll alla härliga personer! Den kvällen måste helt klart göras om! :D

Enjoy Saturday!

Imorse steg jag upp och åkte i jobb trots att det är lördag. Var hemma igen runt 1 och nu har jag inte gjort någonting sen dess men ska väl snart börja fixa mig inför kvällen då det bär av till Fagerö och efter det nån gång inatt så åker Elinor och jag ner till villan och sover. Ska lyda bilden och verkligen njuta av lördagskvällen som förmodligen kommer att bli helt super bra!

Veckan som gått!

I onsdags jobbade jag som vanligt och sen på kvällen var Linette och jag ut och gick. :) Och i torsdags var det jobbet som gällde på dagen igen och på kvällen var jag upp till byn ett varv och satt och talade med Elinor.
Igår så jobbade jag ju också och sedan for vi via efter Malin och så åkte vi ner till villan där vi for med pappa och hjälpte till med pocker run som är en sak som skepparklubben ordnar och sen så åkte vi ut till Gåshällan på mat och lite sånt. Var hemma igen runt 2 och då borde jag ha sovt för längesen eftersom jobbet väntade även idag men fick ju iallfall några timmars sömn endå. :)
 
Stämmer ;) ↑
 

Tomatkarneval, Dragracing, Shopping och Mycket Annat!

Ojj, uppdatering här minsann, ;)  Men så gott som hela fredagen och lördagen spenderades i Näsby på Tomatkarnevalen, på fredagen körde Fanny, Felicia och jag dit och sen så lämnade vi där hela kvällen och sen på lördagen körde vi tillbaka dit och spelade och sen handla vi mat och så åkte vi tre ner till min villa och fixade till oss en förvånandsvärt god middag ;) Sen titta vi typ film och så började vi fixa oss inför kvällen, då det bar av till Näsby igen. Sov 3h när jag kom hem innan det var väckning och hela familjen åkte iväg till Alastaro på dragracing, vilket var som alltid grymt roligt och värt att åka på trots få timmar sömn. :) När vi var hemma igen runt 9 så gick jag direkt och la me och somnade nog på direkten för jag var så otroligt trött, 
Igår så jobbade jag och sen åkte vi in till stan på lite shopping, fick med mig en hel del hem både till moppebilen och mig själv :) Hel nöjd! :)
Idag har jag jobbat och när jag slutade började jag fixa mig och nu åker jag riktigt snart till Linda och sedan så sticker vi iväg till Näsby och uträttar lite ärenden :) Bortsett från i söndas så är det här 6 dagen jag är till Näsby i rad sen förra tisdan ;) 
 
Här kommer 2 mobilbilder från Alastaro i söndas:
 
 

Onsdag & Torsdag

Igår jobba jag ju som alla andra dagar och sen åkte Elinor och jag snabbt iväg till övermark där det var meningen vi skulle köpa såndär "bollaglass" från kiosken men det var stängt så vi fick lov och handla glass på butiken istället, sen brumma vi iväg hemåt igen eftersom Elinor skulle bort. När jag kom hem ringde jag och hörde vad Linda gjorde och så åkte jag till henne, träffade hennes ur söta kattunge och sen driva vi iväg in till Näsby, kändes som om det var grymt längesen jag träffat henne nu eftersom hon varit på resa och jag varit på EM och sånt, så var verkligen kul att va med henne igen :D 
Idag så jobba jag ju också och sen så fixa jag mig, var och handlade och lite sånt och sen åkte jag iväg efter Felicia och sen via Fanny och så åkte vi iväg till Näsby för 3:e dagen i rad, träffade folk, var ett varv till TB och bara brumma runt lite här och där. Sen åkte vi hem och Fanny svängde till sitt håll medans Felicia och jag svängde ner till Stugon och satt där med några andra en stund innan vi till slut begav oss hem. Har iallafall haft en skojj kväll! :D
 
Va seriösa vi ser ut att va, haha ;D ( Å bra kvalite också)
 
 
 

EM i Helsingfors

Åkte ju iväg på EM då i lördags på morgonen, spelade och uppträdde och allt möjligt, på söndagen vaknade vi tidigt packade ihop och åkte iväg på fler spelningar, var stressigt så gott som hela tiden men var trots det en riktigt rolig resa, runt 12 tiden på natten till måndag var vi klara för hemfärd och med en hel del stopp p.g.a. ena bussen så var vi hemma runt 6 tiden på morgonen, kände mig som en zombie eller något var så himmelens trött hade ju varit vaken nästan 24h men trots det gick jag bara in och bytte kläder, drack red bull för att alls överleva och gick ut och jobbade i några timmar, när jag slutade sov ja typ 3 timmar och sen började pappa och jag fixa med moppeblien. :)
Idag har jag jobbat och efter det fixade jag mig och så åkte jag och Fanny och Felicia hängde också på dit på mat till   Näsby, där Fanny och jag sen driva runt lite här och där, träffade massor me folk och sånt, innan vi till slut styrde hemåt igen, har haft iallafall en riktigt bra kväll! :D
 
Tror jag ska börja försöka sova nu eftersom det är jobb som gäller imorgon igen, Godnatt!