--> EM

Ojj, ojj, ojj den här uppdateringen, men har verkligen inte haft någon tid alls med att sitta vid datorn den senaste veckan. Men här kommer hela veckan på en gång nu då:
Måndag hade vi orkesterövning och så jobbade jag ju som alla andra dagar :)
På tisdag så jobba jag och så var jag på motorcykel träff och lite annat. 
På onsdagen, som blev höjd punken på hela veckan om inte på en hel månad eller ännu längre, pappa och jag åkte och kollade och hämtade hem en helt egen mopedbil till mig, är nog nära att jag skulle vara världens lyckligaste tjej just nu, är bara så glad så det går inte att beskriva! :D :D 
Igår kändes det som om 1 minut av arbetstiden skulle vara en hel timme, väntade bara så på att jag skulle få sluta och sedan få åka ut och köra med moppebilen. ;) När jag äntligen slutade, packade jag lite inför helgen och sen så åkte jag och Linette till neste och åt och sen så klart ut och körde :D Träffade även senare på Alicia och Elinor. 
Idag så har jag ju som vanligt jobbat och mot kvällen så åkte jag iväg och spelade med musikkåren, kom hem för nån timme sen och håller som bäst på med att packa eftersom det imorgon bitti bär av till EM i Helsingfors med musikkåren. Så uppdateringen fortsätter tyvärr med att vara dålig över helgen men efter det ska jag försöka bättra mig, ha en bra helg alla! :)
 
 

Midsommarhelgen

Midsommarhelgen blev riktigt bra och firades med många nära och kära. Konfirmationen gick bra på lördagen och så mot kvällen åkte jag och några andra till Fanny där vi stannade en stund men begav oss ganska snabbt vidare till stugon innan vi gick till bussen och åkte till Fagerö och hade skojj. :) Dagen blev lång men otroligt rolig! Tack för en härlig midsommar alla fina människor! :) 
Idag steg jag upp lite före klockan 6 och gick och arbetade för fullt, nu har jag nyss slutat och tänker bara ta det lungt i några timmar innan det bär av på orkester övning.

Konfirmation

Har verkligen inte tid att blogga idag som ni säkert förstår så därför tidsintällde jag detta inlägg tidigare. 
Sitter just nu förmodligen i kyrkan om det inte är färdigt, iallfall så blir jag ju konfirmerad idag så kommer nog ha fullt upp hela dagen och sen blir det förmodligen snabb omfixning och så iväg och förfesta hos Fanny med några andra och sedan iväg till Fagerö på midsommardans, taggad till 1000 inför kvällen som jag känner på mig att kommer bli helt super! :D
Ha en riktigt bra midsommar allihopa! =)
 
 

Midsommarafton

Vill först och främst bara önska er alla glad midsommar, och hoppas ni får en lika bra midsommar som jag kommer ha! :) 
Så där annars så vet jag att uppdateringen inte varit stor de senaste dagarna men har ingentligen inte hänt så mycket annat än att jag har jobbat och städat inför konfirmationen, vilket inte kändes så viktigt att skriva om varje dag. ;) 
Imorse steg jag upp en aning senare än vad jag brukar och gick ut och plockade blommor som jag senare skulle ha med mig när vi skulle dekorera kyrkan, så runt 10 åkte jag upp till kyrkan och vi satte igång med att fixa med blommorna och sedan övade vi också. Nu har jag gjort lite andra saker som ska va gjorda tills imorgon och ska snart börja fixa mig inför kvällen som ska spenderas hos Fanny med några andra tjejer för att firar midsommarafton, kommer förmodligen bli en riktigt bra kväll! :D
Så där annars så blir jag ju konfirmerad imorgon så hinner nog inte med någon bloggning men ett tidsinställt är fixat! :)
 

"Nya Blogg.se"

 Har fått det nya blogg.se jag nu också, usch vad konstigt det är, men man vänjer väl sig, verkar faktiskt helt okej så. :)  Åkte ju till Linda igår kväll då och så åkte vi senare upp på en glass till byn och vidare till Ömark där vi träffade några andra och sen bar det av hem mot byn igen där vi stannade en stund innan vi åkte hem eftersom jobbet väntade för oss båda på morgonen. Idag har jag ju då jobbat och nu har ja nyss slutat och ska väl städa lite vidare i rummet och nå sånt, så får vi se vad som händer senare då :)


Tråkigt väder ute idag!

18/6/2012

Åkte till Linda igår då där jag först hjälpte henne att städa och sen åkte vi iväg till byn, sen hem igen och städa vidare och så till sist så bar det av till övermark en sväng. :) Idag har jag som vanligt jobbat och nu ska jag städa lite i rummet och sånt och senare så tror jag att Linda och jag åker upp till byn en sväng. :)
Har sådär annars äntligen blivit riktigt sommarväder ute nu! :)

Last Night

Blev att åka med Felicia och Fanny igårkväll då, åkte först till Fanny och så kom Felicia också dit, sen bar det av mot fridskär med mopederna för att hälsa på de som är på konfirmationläger just nu och sen till allra sist en sväng till TB där det var ganska så måssigt. Men såklart så skulle det ju börja regna denna lördag också så dygn blöta var vi ju när vi kom hem runt 1 tiden. Verkar ha otur med det här regnet vi. ;) Nu ska jag bara byta nå kläder och så hoppar jag på moppen och far iväg till Linda och sen så åker vi förmodligen upp till byn eller nåt :)

Pappersinsamlingen 2012

Vaknade runt 8 imorse och drog på arbetskläderna och åkte upp till byn därifrån pappersinsamligen startade runt 9, Linette, Jesper, Simon, Tony och Jag följde med på den vanliga rutten och plockade och kastade papper i mängder, väldigt tungt i längden med endå väldigt kul, har varit med sedan jag kanske var 7år eller nåt sånt och har fortfarande inte tröttnat på det, har alltså blivit en tradition! ;) När vi sedan dammiga och trötta kom tillbaka till byn åt vi och sen lastades pappret ut ur lastbilen. Kom väl hem runt 2 typ och nu håller jag som bäst på med att fixa mig, har lite beslutsångest inför kvällen så får väl se var jag landar. :)
Här är lite bilder som Linette tagit under dagen:
Synda bara att det nu är ett helt år till nästa gång!

Yesterday Evening

Jobbade ju först på dagen igår och när jag slutade så fixa ja mig och så åkte Fanny och jag till Ömark med traktorn där vi träffade på Anton och några andra, och senare efter en stunds funderande vart vi skulle ta vägen beslöt vi oss för att vända hemåt igen och åkte snabbt in hos Fanny och sen till Stugon och tillsist hamnade vi i låchen med några andra innan vi till slut tog natt och åkte hem, eftersom jag skulle upp tidigt imorse. (mer om dagen som varit skriver jag i ett nytt inlägg när jag hinner)

I Love Fridays!

Var och färgade håret mörkare efter att jag kommit hem från lägret idag men trodde seriöst att jag skulle somna där jag satt, ögonlocken bara föll fast hela tiden, fast jag igentligen inte kände mig så trött, riktigt jobbigt, men en förklaring till det är väl att det inte alls blev något mycket sovt senaste natt, fanns så mycket annat roligare att göra än att sova ;D Men imorgon väntar jobbet igen efter några dagars ledighet så är väl bäst man vilar ut tills dess så ska väl börja leta mig till sängs snart, Godnatt! :)

Bildbomb Dag 4

Hemfärd på G: ↓
På väg hem: ↓
Säg till om jag ska ta bort någon! :)
Kommer kanske fler bilder från lägret sen i något annat inlägg :)

Bildbomb Dag 3

Var Elinors sista kväll som fjorton åring --> Hon sminkade sig som en fjortis ;) ↓
Och GRATTIIS till Elinor som fyller 15 år idag! :D
Lekdags igen: ↓
"Råkade" hamna i vattenkirg ;) ↓
Grillkväll ↓
Som vanligt så säg till om någon ska bort! :)

Bildbomb Dag 2

Har bara några bilder från denhär dagen, men säg till om någon ska bort! :)

Läger BildBomb Dag 1

På väg:
Framme: ↓
Lekdags: ↓
Fritid: ↓
Säg till om jag ska ta bort någon bild! :)

Grymt Roligt Läger!

Har tidigare idag hittat hem från lägret som har varit så grymt roligt! Kunde nästan ha stannat kvar någon dag till. :D Vi har hunnit med så grymt mycket skojj så skulle bli ett helt evighets långt inlägg om jag skulle börja berätta om alla dagar vad vi gjort i detalj, men kan iallfall sammanfatta allt med några ord, vi har: ätit massor, bastat ofta, simmat en hel del och skrattat mycket! Lägret har somsagt varit grymt roligt! :D
Bilder från dagarna kommer upp någon gång de närmast dagarna när jag hinner :)

--> Läger

Åkte iväg på Jonathans examenskaffe tidigare idag och var väl där i någon timme, när jag kom hem satte jag på direkten igång med att packa inför lägret och sen jobba jag lite innan jag och Linda åkte upp till byn och träffade några andra som vi satt och disskuterade med. :) Nu ska jag packa det sista och kanske se nån film eller vad jag nu gör innan jag går och lägger mig för imorgon bär det av på konfirmation läger redan från morgonen. Kommer att va borta ett antal dagar så bloggen blir väl lite nere ifall jag inte hinner mobilblogga. Ha det bra sålänge! :)

Helgen!

I fredags åkte jag och några andra iväg till Trati med mopederna där vi grillade och lite sånt. Senare bestämde vi oss för att åka ut och köra och hamnde i övermark där vi bara stod och funderade en stund på vad vi skulle hitta på och frös ihjäl under tiden, så vi åkte hem igen, väl hemma kunde jag inte somna för jag frös så grymt mycket.
I lördags så började jag dagen med en shoppingtur in till stan vilket ledde till att jag fick med mig en hel del hem. När jag kom hem stress fixa jag mig och åkte sen iväg med Jens, Fanny och Mattis till Norrnäs där vi bara körde och körde runt och runt, hit och dit hur länge som hellst, förmodligen i flera flera timmar innan vi till slut vi läjdon och åkte iväg till Näsby och TB, åt och värmde upp oss lite eftersom regnet öste ner och sen bar det av hem igen, men innan dess han vi bli dyng blöta och kalla. 
Tog med kameran på en lite fotorunda ute idag. Mer av bilderna får ni se i inlägg framöver.

Äntligen Fredag!

Verkligt skönt med fredag nu! :) Hade orkesterövning igår kväll och efter det åkte Linda och jag ut och körde. :) Har jobbat idag som vanligt och ikväll åker jag och några andra och grillar nånstans. :) Ha en trevlig fredagskväll alla! :)
webcam

Sjätte i Sjätte

Fanny kom till mig igårkväll, var ut och körde lite med traktorn och var då med om lite ett och annat, haha ;) Senare tittade vi film och lite sånt.
Imorse steg jag upp runt 6-tiden som vanligt och satte igång och jobba, sen så har jag typ bara vilat resten av dagen. Och nu sitter jag och väntar på att få främmande. :)
Webcam bild just nu :)

Här och Där och Hit och Dit!

Otroligt nog fick Linda och jag oss doppade i bassängen igår, var inte alls å kallt som vi hade trott ;) Efter det åkte vi på varsin glass till glasskiosken. Senare på kvällen åkte Linda och jag till övermark och hälsade på Elin, blev lite körandes här och där och hit och dit och var till slut hemma igen runt 11 tiden. Hade en riktigt bra dag! :D Imorse steg jag upp tidigt, började jobba och har jag nyss slutat. Vet ännu inte helt klart va jag ska göra ikväll men får väl se det senare då :)
Lindas bild!

4/6/2012

Steg upp redan runt kl.6 imorse och började arbeta, slutade för någon timme sen och nu sitter jag bara och väntar på att Linda ska ringa och säga att de är påväg så åker jag, hon och hennes brorsdotter Melissa och simmar till bassängen, förhoppningsvis så får Linda och jag oss doppade iallfall ;P

GRATTIS!

Idag fyller en tjej jag känt så länge jag kan minnas 15 år, finns så många härliga minnen med dig Fanny! ♥
Hoppas att du får en riktigt riktigt bra dag! :D Och lycka till med mopedkortet! :D
GRATTIIS! ♥
Så där annars så måste ni ju bara hålla med om att denna bild är den absolut vackraste bilden man kan hitta av oss! ;D

Last Night!

Blev en riktigt toppen kväll igår, som jag sent glömmer! :D Började gårdags kvällen med tjejerna hemma hos mig, sen hämtade taxi upp oss och vi åkte iväg med några andra till Fagerö där vi sen spenderade resten av kvällen. :) Var hemma igen runt 3 och utmattad efter en lång dag så somnade jag ganska så på direkten.
Vaknade runt halv 1 idag och sen dess har jag typ bara suttit framför datorn, varit med syster och ätit och varit upp till byn ett varv med Linda och imorgon knackar sommarjobbet på dörren, så blir väl snart att börja gå och sova om man alls skall orka imorgon.

Fel På Bloggen!

Har bilvit nåt fel på bloggen nu, iallfall för vissa, så jag har därför försökt radera vissa inlägg och tagit bort bilder från vissa också, om ni undrar varför det inte nästan är några bilder på de senaste inläggen! Vi får hoppas det löser sig! :)

I'm Not Done With Yesterday Yet!


Party For Everybody, Dance!

Åkte iväg på skolavslutningen runt 12/halv 1 tiden idag och nu har man äntligen sommarlov, trots att det inte känns så när man tittar ut, renget bara öser ner. Hoppas verkligen att det slutar regna snart för ikväll bär det av till Fagerö :)
Taggad till 1000 inför kvällen! :D
Åkte iväg på skolavslutningen runt 12/halv 1 tiden idag och nu har man äntligen sommarlov, trots att det inte känns så när man tittar ut, renget bara öser ner. Hoppas verkligen att det slutar regna snart för ikväll bär det av till Fagerö :)
Taggad till 1000 inför kvällen! :D

Why Does Friday Have To Be So Damn Close To Monday?

Åkte iväg på skriba igår då, men vi fick sluta tidigare än vanligt så Linda och jag åkte iväg till Övermark till Elin, där vi snabbt tvättade bilen, som inte direkt blev nå renare men, sen åkte vi iväg till Näsby en sväng med Oskar och Adam och körde runt lite innan vi runt halv elva började leta oss hemåt igen, eftersom sista prao dagen väntade. :) Jobbade längre igår så jag fick sluta nån timme tidigare idag, skönt. Praoveckan har faktiskt varit riktigt skojj! :) Började så småningom fixa mig när jag kom hem och åkte sen iväg till Simon som fått examen och sen även till Tommy. :) Ikväll tänker jag bara slapppa tror jag eftersom det imorgon väntas en lång dag, först skolavslutning, sen förmodligen iväg och fira nån som fått studenten och mot kvällen blir det fagerö öppningen. :)

Skriba

Fick paketera blommor och lite sånt idag på praon, riktigt kul faktiskt! :) Är ju bara en dag kvar nu och avslutningen och sen är det äntligen sommarlov :D Ska bara fixa mig lite nu och så åker jag iväg till Linda, därifrån vi nån gång tar moppebilen till byn för skribalektion. :)