UNGDOMSGALAN!


Har tillbringat hela denna lördag med att vara en av de medverkande i denna gala.↑ Har hunnit med två föreställningar och det var faktiskt riktigt roligt att uppträda och ser framemot den tredje och sista föreställningen imorgon. Känner mig ganska så trött efter en lång vecka med intensiv övning och föreställningarna idag så nu tänker jag bara ta det lungt resten av kvällen så att jag är pigg och glad imorgon igen! :)

Bild från idag:

Alicia e fotograf


Ungdomsgala

Har haft fullt upp denna vecka, övningar inför ungdomsgalan, skolan och mopedkorts körningar. Klarade iallafall uppkörnigen så nu har jag äntligen mopedkortet också! :D Ikväll har jag varit på övning och nu ska jag snart börja gå och sova eftersom det är imorgon det gäller med ungdomsgalan och jag bilr tvungen att åka iväg ganska tidigt så godnatt! :)
Hittade ingen passande bild


Hos Malin

Dagen har varit fullproppad men endå en väldigt skojjig dag! :) Först var det skolan som vanligt sen åkte jag hem till Malin där jag sover över natten, sen åkte jag iväg och övningsköra och Malin övade lite drillning under tiden. Efter att jag kört klart åkte vi hem till henne, hoppade på cyklarna och cyklade iväg till Casa på pizza och sen till epee efter varsin red bull. Har nyss tittat twilight 1 och ätit chips. Börjar nog ta natt snart eftersom jag idag fick veta att jag skall övningsköra sista gången imorgon bitti och sen och köra upp imorgon också. Godnatt! :)

Haha det här inlägget kommer liite försenat, trodde att jag publiceade det men tydligen inte? :o ;)

Livet Är För Kort För Att Vara Allt Annat Än Glad!

Skolan var helt som vanligt och när jag kom hem fixa jag mat och sen åkte Felicia och jag ut med traktorn en sväng, sen åkte jag bara hem och byta kläder och hoppa i traktorn igen så for jag och hämtade Linda och så vi for iväg på zumba :) Nu ska jag bara kolla runt lite på netet och sen ska jag gå och sova för imorse var jag verkligen alldeles för trött. Godnatt!

Filminspelning


Åkte till Linette idag och kom nyss hem så har tillbringat så gott som hela dagen hos henne, bakade en kladdkaka och så satt vi och kolla några filmer från Turkiet och då kom Linette helt plötsligt på att vi skulle göra en film, Smörgåsarnas försvinnande, som var ganska löjlig för vi sprang runt i hela huset och letade efter två smörgåsar som någon tagit, men filmen blev helt super efter lite redigering och vi tittade den säkert 4 eller 5 gånger, sen gjorde vi också några andra men de blev inte alls lika bra som den första. Har iallafall haft en skojj dag! :D


Mission Impossible 4

Åkte iväg på shopping och bio idag. Mötte upp Fanny där och gick runt i några butiker, åt på maccen och sen gick vi på filmen Mission Impossible 4 på bio som enlgit mig är absolut klart värd att se! Är helt nöjd över dagen! :D Nu ska jag sen en till film innan jag tar natten, Godnatt! :)

De 101 Dalmatinerna


Ikväll kom först Alicia hit och sen kom också Elinor, kollade först en tecknad verision av de 101 dalmatinerna för skojjs skull och sen några andra filmer. :D De åkte nyss hem och jag skall snart börja gå och sova eftersom det blir en lång dag imorgon, först och övningsköra och sen till Vasa på shopping och bio med Fanny. :D


Onsdag & Torsdag

Igår hämtade jag upp Fanny och så åkte vi till Neste där vi träffade Linette, Elinor och Alicia. Köpte Angry Birds dricka och så for vi ut och körde, sen va vi en stund med Linda och sen träffade vi Elinor, Alicia och Linette igen och så satt vi i stugon och lite sånt, kan iallafall fatta allt kort med att vi var på alla möjliga ställen i byn och träffa folk :) En riktigt kul kväll som enligt mig måste göras om! :D Idag slutade Fanny och jag redan 13.20 och pappa hämtade oss, när vi kom hem åkte vi en sväng i byn med traktorn och nu sitter jag här hemma och ska se film innan jag åker iväg på orkesterövning :)
Två bilder från igår:



Angry Birds läskedryck


Hade en helt vanlig skoldag och när jag kom hem så städade jag, sen hörde Linda av sig att hon var klar och vi åkte iväg upp till byn, satt på neste och drack lite Angry Birds Tropic läskedryck, men sådär annars så körde vi mest runt på alla möjliga ställen i byn. :D

Skola, Körövning, Zumba

Idag har jag minnsan hunnit med en hel del. Först åkte jag iväg till skolan som vanligt och hade en helt vanlig dag, när jag slutade åkte jag hem och hann bara vara hemma en stund innan jag satte mig i bilen och åkte tillbaka på moped körövning som drog ut på tiden när schemat var redan tajt och så skickade Linda att hon redan var vid mig när jag ännu var kvar och övade och ingen var hemma så hon fick sitta på trappan tillsammans med katterna en stund. Blev bråttom hem för att byta om och sen sprang vi till traktorn och körde upp till byn på zumba och sen stanna vi i byn en kort stund. Nu är jag hemma efter en riktigt skojj dag trots allt :)
Hoppas ni hade det bra tillsammans du och katterna! ;P

17032012

Idag har jag städat rummet och övat på att köra alla möjliga fordon. :) Nu sitter jag och fixar mig innför kvällen då några bekanta kommer hit på födelsedagskalas. :)


I Will Always Be There For You


Slutade skolan redan 13.20 idag och pappa hämtade upp mig och Fanny. När jag kom hem städade jag lite i rummet och sen åkte jag ut och tränade på att köra traktor eftersom jag inte får köra moped ännu. :) Nu åker jag strax iväg på musikkårsövning.


Traktorkort

Hade en helt vanlig skoladag igår och blev sen upphämtad av min morbror, vi åkte på pizza och sen åkte jag för att skriva moped och traktor korten, var nervös innan men klarade båda så nu får jag köra traktor och så väntar jag bara tills jag får köra körlektionerna och sen har jag mopedkortet också. Senare på kvällen åkte vi till Kaskö idrottshall där de tränade och jag var med söta Hugo efter åkte vi hem till dem och så kom mamma efter mig. En fullspäckad dag. :)


Längtar till sommaren! :)


It's My Birthday!


Igår läste jag till kortet och var på zumba. Började nyligen förstå att jag faktiskt fyller 15 år idag! Tack för alla gratulationer jag fått under dagen! :) När jag kom hem firade ví lite bara familjen och jag fick lite olika fina saker. Nu fortsätter kvällen med näsan i finska böckerna och i moped/traktor boken eftersom jag imorgon i skolan har finska prov som jag knappt läst något på och efter skolan åker jag iväg och skriver moped och traktor kortet som jag förhoppningsvis klara av på första fösöket. :)



Mopedkortsläsning


Steg upp och for iväg till kyrkan imorse, senare gick Linette och jag ut på en promenad i det vackra vädret tillsammans och nu forsätter resten av dagen med att läsa i de här två böckerna ovanför.


10032012

Kom hem från Björneborg runt tolv tiden igår, hade en riktigt skojj dag där. :) Var och hälsade på vid svenska skolan som finns där, sen till Sampo-Rosenlew fabriken, efter det åkte vi och shoppade en stund och tills sist på ishockey match, Ässät vann med 4-0 mot Jokerit. :) Idag vaknade jag runt 11, åkte sedan upp till lokalen och kollade runt lite på REA-Dagen som de hade ordnat där, sen åkte jag iväg till Fanny där vi bakade muffins och pratade om allt möjligt. :) Och nu är Linette här. :) Imorgon bär det av till kyrkan.
Här kommer några mobilbilder från igår:







Pori Here We Come!

Åkte ju iväg till Björneborg imorse då med de andra 8:orna. Är framme i Björneborg nu och skall snart gå in i skolan. Är väldigt nervös just nu för väneleverna skall ha ett föredrag för de andra , hoppas det går bra :)


Pori

Packade nyss väskan, för imorgon bär det av till Björneborg tillsammans med alla andra elever i 8:an. Ska besöka en skola där, åka till någon jordbruksmaskin fabrik, kanske hinna med lite shopping och sen på kvällen blir det ishockey match. Hoppas på att dagen blir super. :)


Just nu.


Skriftskolelektion


Har fixat klart läxorna och ska se lite OTH nu innan jag åker iväg på skriftskolelektion.


7 Sanningar Om Mig

 Jag blev utmanad av: Fanny

 1. Jag skulle inte klara mig långt utan mina vänner.
2. Jag är just nu beroende av serien One Tree Hill.
3. Jag spelar piano nästan varje dag för mig själv.
           4. Jag har brutit båda mina armar och ett av nyckelbenen.
5. Jag äslkar mina tre katter. 
6. Jag fyller 15 om exakt en vecka.
7. Jag har suttit länge och funderat över vad jag skall skriva.

Jag utmanar: Linette


Förändring, Med Usel Kvalite


Provar med en ny header nu men ni tycker fömodligen bättre om den förra för kvaliten är usel tycker jag själv på denna men får duga en tid tills jag får tid att fixa nån bättre.


Believe Me When I Say


5/3

Första skoldagen efter lovet avklarad. Har haft en väldigt lätt dag med två huslitimmar och 3 andra lektioner och två håltimmar. På sista håltimmen gick jag, Fanny och ett helt gäng med andra in till Näsby och sen så tog jag vasabussen hem. Skall bara slappa nu resten av kvällen tills jag åker iväg på zumba som äntligen startat igen. :)

Längtar så otroligt mycket till sommaren!


Back to school


we♥it.com
Sista dagen av sportlovet nu, sportlovet skulle nog helst ha fått vara längre. Malin åkte hem för en stund sen, har haft det rikitigt roligt och somnade inte förrän runt 4 tiden igår. :) Nu slappar jag in i det sista innan jag sticker iväg på en extra orkesterövning som vi har ikväll. Och efter det blir det väl att ta tag i läxorna.



  


Seger!!


Sport vann hemmamatchen ikväll och vi är glada, Malin fick vara med om sin första ishockey match så hon förstod väl inte så jätte mycket men hon hittade iallafall en ny kärlek (ismaskinen) och en ny idol. :)


Sleep Over

Åker iväg på ishockey om nån timme tillsammans med Malin som snart kommer hit och sover här tills imorgon.
Mig just nu.

You Never Know What You Have


Idag har jag genomfört en riktig storstädning av mitt rum, tungt att göra det men skönt och fint när det var klart och så hittade jag flera saker jag helt och hållet glömt bort att jag hade. :) (Råkade även hitta en passande bild)