I Köket

Har snart klarat av hela veckan av praon i köket nu, endast 1 dag kvar. Har faktiskt varit riktigt trevligt och lärorikt att vara med och fixa mat till alla skolelever, förskolebarn och dagisbarn. :) Förutom att vara i köket och koka om dagarna så har jag också hunnit va ut med Elinor i måndas, va på zumba i tisdags å vara ut och köra med Linette igår. :) Har matpaus just nu, och sitter och vilar mig en stund eftersom jag känner mig ganska så trött då jag har lyckats dra på mig en jobbig förkylning.
 
 

Petalax

For iväg med Fanny och Felcia på lite äventyr till Petalax igår kväll. Haha känns som om jag bara skulle vara där nuförtiden ;) Nåja, drajva typ runt där, träffade upp lite folk, drajva mera och åkte till lite olika ställen med dem, träffa mera folk osv.  :) Hann iallafall med en hel del under kvällens gång och hade det riktigt rolig  :)
 
webcam från igår ↑
Idag har jag inte gjort så mycket utan mest bara slappat och sen mot kvällen så åkte Elinor och jag en sväng till byn. Nu ska jag strax gå och lägga mig så att jag är riktigt utvilad tills imorgon då första dan av en veckas prao på lågstadiets kök börjar. :)

Friday Night

Right Now ↑
For ut med Elinor ikväll, drajva runt på lite olika ställen, träffa folk, satt i stugon och sånt. Har iaf. haft en helt bra kväll! :) Nu e jag hemma och ska väl snart börja leta mig till sängs tror jag så godnatt! :)
 
 
 

Maybe You Would Understand Then...


I'm That Type Of Girl!I torsdags efter skolan åkte jag till Vargberget med 7:orna och lekte lekar och sånt med dem. Sen när jag kom hem så åkte Linda och jag ut på lite äventyr. :)
I fredags så åkte Felicia och jag först upp till byn där det var helt dött eftersom det regnade och var skiit dåligt väder, men efter en stund började en efter en dyka upp och vi satt i stugon och tala, tills jag fick ett samtal och vi drog iväg till Petalax där vi körde runt med lite folk innan vi begav oss iväg hemåt och till stugon igen.
I lördags så åkte Felicia och jag iväg på lite äventyr, sen träffade jag även Linda, Pati och lite annat folk. Hade iallafall en riktigt bra lördagskväll! :)
Igår så slappade jag hela dagen och mot kvällen så åkte Elinor och jag upp till byn en sväng.
Skolan idag igen då, efter det har jag b.la. läst på finska prov, slappat och tvättat moppebilen riktigt grundligt.
 
 
 
 

Choose Me OR Lose Me!


It's More Important To Have Real Friends!


Kajane


Hade klassträff på Kajane ikväll, grillade korv, talade om klassresan och sånt. Bytte snabbt kläder när jag kom hem, brumma iväg efter Elinor och så vidare upp till byn, där vi träffade lite folk och satt vid neste typ. Sen när vi var påväg hem så kom Linda och Pati körandes så släppte av Elinor och lämnade sen och tala med dem. :) Nu är jag hemma och skall väl snart börja gå och sova. Godnatt! :)
 
 

Saturday Night

Gårdags kvällen började i Yttermark och fortsatte sedan i Fagerö, trots det regniga vädret, där vi träffade folk, shejkade i discot och hann med en hel massa annat under kvällen. Hade trots allt en grymt roligt kväll! :D
Haha, vilken snygg bild på Linda och mig från igår!
 
 

Slättens Mystik & Fagerö

Körde till skolan med Linda igår där vi inte direkt hade några vanliga lektioner alls, utan var istället med några elever från en skola i Björneborg. Slutade iallafall två timmar tidigare och for hem. Åkte senare iväg in till Näsby igen  eftersom det var slättens mystik och vi skulle spela där, störtregnade ju typ såklart just när vi skulle spela då men, sen gick Fanny, Felicia och jag till casa på pizza där vi fick en sponatan ide om att ha en sleep over hos nån av oss, så gick till epee och handlade mat och sen kom de till mig och sov över, titta typ film och lite sånt innan vi somnade. 
Just nu sitter jag och gör mig klar och taggar inför kvällen som förmodligen kommer bli helt super, åker först på förfest till Yttermark och sen vidare till Fagerö. :)
Ha en bra lördagskväll alla! :)
 
webcam bild, just nu
 

I'm Glad That You Exist!

Igår åkte Linda och jag ut på en liten åktur och hamnade vid ån i Yttermark. Satt där och talade om allt och ingenting innan vi sen började bege oss hemåt. Var iallfall riktigt roligt att tillbringa tid med henne eftersom jag inte varit med den underbara tjejen på jätte länge nu känns det som. :)
 
 

Lördag

Igår åkte jag, Fanny och Felicia iväg till Petalax där det först var ganska så dött tills vi träffade på några andra och åkte med dem till Källaren, var där en stund och for sen vidare till Korsbäck och tillbaka till källaren igen senare. Hade iallfall en bra kväll! :)