Glada Vappen!

Idag är det vappen och just nu är jag på strålande humör och taggad innför ikväll!
Annat var det imorse då jag helst bara skulle ha sovit hur länge som helst, nåja bara 2 lektioner kvar nu och sen får man äntligen åka hem och börja fixa sig för att sen dra ut på fest nånstans, hinner nog förmodligen inte blogga nå mer idag men glada vappen till allihopa! :)
 
 

Grillo

Tog sovmorgon imorse och sov till halv 1 tiden, sen for pappa, Jenny och jag till Grillo i Sundom och åt och när vi kom hem var jag snäll och städade paketbilen åt pappa, hjälp vad mycket små små ytor och ställen att tvätta innuti den, fick till och med lov att bl.a. ligga raklång på golvet med fötterna utstickande ur bilen för att slippa till på alla ställen, nåja trots ca 3h jobb så var det nog värt mödan. 
Nu ska jag iallafall köra lite ben- och magträningar och sen börja krypa ner i sängen för imorgon är det skola som väntar igen dock endast 4 dagar denna vecka! 
 
Snart är äntligen sommaren här!

Fredag & Lördag

I fredags for Elinor och jag mot Näsby hållet, träffade en massa folk osv. där och var väl hemma igen nångång runt 1/2? tiden kanske. 
 
Igår hade vi spelning på veteranfesten i simhallen och efter det kom Linda efter mig så for vi och handlade lite ett som annat gott och sen via hem nån timme innan vi for ut och brumma. 
 
 
 

I Just Love Weekends!

Idag är jag på strålande humär och det är äntligen fredag!
Så grymt skönt med helg igen! Räknade just så för min del är det typ bara ynka 19 dagar kvar av vanlig skola och grundskolan och då kommer väl nog mera dagar falla bort ännu och de sista veckorna består nog bara av chill lektioner! :)





Nu sitter jag iallafall på modde och har bara 3 lektioner kvar för dagen, även det skönt!


It Has Become A Habit And A Lifestyle!



So True!
Har väl hållit på nu i lite över en månad och tränat lite mera effectivt än tidigare och varit ute och sprungit osv. och måste helt ärligt säga att det känns konstigt om jag inte tränar på länge och jag tycker att det verkligen är skojj med träning just nu! :)

Work So Hard

For och handla lite tidigare idag och så fixa jag nå smörgåsar till mat åt mig och pappa, sen vila jag en stund och så satte jag igång en riktig workout som man verkligen kan känna av nu efteråt, skönt! :) Väckarklockan ringer väl imorgon igen så det börjar väl bli dags att börja krypa till sängs, Godnatt! :)


Tror nästan jag kommer få känna igen mig lite när det gäller detta jag imorgon, haha ;)




Musiktillvals konserter

Övade hela skoldagen igår då och de två sista lektionerna hade vi konsert för skolan, sen for vi ett helt gäng på pizza och sen till Fannys farmor och var där tills det var dags att åka och börja förbereda oss för en ny konsert, denna gång för allmänheten och som enligt mig gick mycket bättre än den på dagen! :)
 
Idag har jag haft en ganska chill skoldag, mest håltimmar typ och bara 4 lektioner.
Har varit hemma nu sen nångång före klockan 2 och gjort zero, får se vad som händer ikväll då sen! :)
 
Verkligen härligt väder ute idag! :)

Beslutsångest!

När jag kom hem sen ikväll satte jag igång med att prova alla kläder jag bara kunde hitta och tänkas ha på mig imorgon, vilket slutade med att jag fick beslutsångest och packade ner typ 100.000 plagg i LV väskan så får jag försöka bestämma mig imorgon då istället, vilket inte heller kommer gå så bra eftersom jag överlag har väldigt väldigt svårt för att bestämma mig! 
 

"Svenssonbilen"

For ut med Elinor ikväll då och vi kom på att vi ville ha lite picknick med det blåste ju så grymt mycket så då kom jag med iden om att vi skulle sätta oss i backluckan på moppebilen och ha baslådan som bord haha, så efter en stund satt vi där inkrupna i backluckan och hade det riktigt trevligt, bra med "svenssonbil" (som den brukar kallas) i sånnahär tillfällen eller vad säger ni haha! ;) 
 
 
 
 
 
Haha, lite snygga bilder från dagen som varit var dethär!
 
 
 
 
 

Måndag!

Så var det måndag igen då! Tycker veckorna går så fort nufötiden så man hinner ju inte alls med längre! Nå bra är väl det eftersom det börjar närma sig sommarlov och grundskoleavslut.
Idag känns det mest som om vi sprungit upp och ner från simhallen hela dagen typ, byggde först scen till vår konsert imorgon, sen några vanliga lektioner, mat och så gick vi ner och skulle öva sen de två sista lektionerna och imorgon kommer jag inte alls ha några lektioner eftersom vi kommer öva och uppträda hela dagen, även på kvällen! 
Är hemma från skolan nu och tänker nog ligga i sängen och ta det lungt en stund nu innan Elinor och jag sticker ut på nått! :)
 

BLOGRESPONSE!!

 
Tryck på den rosa knappen och ställ en fråga är du snäll! :)
 

Vad Vore Livet Utan Dig!

Tog en riktig sovmorgon imorse och sov ändå till klockan 2, skönt med sånna oxå ibland fast det känns som om man sovt bort hela halva dagen när man vaknar. Klädde bara på mig när jag vakna och så gick jag ut där vädret verkligen var suuper idag så passade på och tvätta bilen ute och sen körde jag in den, damsög, torkade och tvättade den inuti, byte till sommardäcken och skruvade med lite annat på samma gång. 
Runt 6 tiden kom jag äntligen in igen och nu har jag gjort zero sen dess, får se vad som händer resten av kvällen då! :)
 
 
Satte även på de nya navkapslarna och in de nya mattorna idag!
 

På Bild Med KAJ!


Tog bild med bandet KAJ som medverkat i showen vår idag! :)
Kom hem från Seinäjoki nångång runt 12 och då var det bara att hoppa i duschen och börja fixa sig för klockan 2 bar det av till Pixne hallen i Malax där vi ikväll haft Humorshow nummer 3. Satt på scen och öva tills 6 typ, åt något och sen runt halv 8 satte showen igång, verkligt härlig publik hade vi ikväll iallfall! :) Var hemma igen något före 12 och nu är jag verkligen verkligen trött efter allt så godnatt! 

Uppe Med Tuppen!

Imorse var jag uppe med tuppen trots att det blev en sen natt, antalet sovtimmar går nog att räkna på bara den ena handen. Nåja, trots att jag kände mig som nån zombie så steg jag upp runt 8 och for iväg med Pappa till Seinäjoki för att shoppa lite moppebils saker, Shoppinglyckan var inte riktigt på min sida idag men kom iallafall hem med några av de saker jag var ute efter så imorgon står det nog sommardäcksbyte, tvättning och annan fixning av bilen på schemat för min del.
 
Bild från förra sommaren!
 
 

Mobilbilder I Mängd Och Massor!

For till Linda först igår då och satt där ett tag och tala, smakade sushi osv,  och sen nångång runt 7 for Elinor och jag ut, hade lite picknick i det super fina vädret och tillslut hamnade vi i källarin i Petalax med ett helt gäng andra. Blev nog en helt trevlig kväll tillslut! 
 
Här kommer en hel del mobilbilder både från torsdagen och fredagen!
 
 
Fick ett mumsigt chokladägg av Linda här om dagen! Thx! :)
 
En gullig kinderäggs valross!
 
Insta från igår!
 
Var ner och kolla på vattnet till ån igår!
 
 
 
 
 
Elinor, Jennifer och Frida igår kväll! 

In The School!

For till Vasa igår då, först och åt på kotipizza och sen till nya bikbok osv.
Imorse for jag till lågstadiet till halv 9, talade med nästa årets 7:or och nu sitter jag i skolan.
Idag efter skolan åker jag bara hem, tar moppebilen och så åker jag till Linda som ska bjuda mig på hemgjord sushi, ska bli riktigt riktigt spännande att smaka eftersom jag aldrig testat förut! :)
Sen ikväll åker väl Elinor och jag ut på något :)





BikBok

Har två lektioner kvar nu innan vi slutar och då åker jag bara hem en snabb sväng och så sticker jag och Linda in till Vasa och kollar in BikBok som öppnar idag och på lite annan shopping! :)



Verkligen skiit väder ute idag!

We all have setbacks, but you just have to try to continue anyway!

Kom hem redan runt 2 idag då och sen dess har jag hunnit göra lite mat till mig, slappat en stund och tränat. 
Nu ska jag bara fixa till mig och så åker Elinor och jag ut på nåt skojj, hörs! :)
 
Om bara detta härliga soliga väder skulle kunna återvända nu - all snö! 
Men istället verkar det ju som om vi kommer få grymma översvämmningar igen!

Om En Halvtimme!

Sitter i skolan nu igen och slutar om typ en halvtimme och åker hem, finska provet gick väl lite som det gick men..
Ikväll vet jag ännu inte riktigt ännu vad jag ska göra men vi får väl se vad som händer! :)




Tisdag!

Ska väl börja med att tacka Linda, Elinor och Jesper för den goda men grymt starka pepparbiffen jag fick av dem sådär helt random i skolan idag?! hahahah, inte alla dagar man får en pepparbiff inlindad i folie och i en plastpåse! xD Annars så var väl skoldagen ganska så normal, var och talade med studiehandledaren en lektion om nå kurser och sen så fick vi oxå helt plötsligt en helt helt ny läseordning, för sista perioden som knappt någon visste om inte ens lärarna?? Så nu är allt lite råddigt men det reder väl uppsig ska vi tro. Ska börja läsa på finskaprovet nu bara jag orkar och sen tror jag att det blir en springtur och så iväg på boxning, ha en bra tisdagskväll allihopa! :)
 
Bild från gymnastiken idag då vi hade spinning!

Off To School

Var verkligen super dystert och dåligt väder igår, när jag kom hem ur skolan var jag dock lite flitig och läste igenom lite av de vi har till finska provet imorgon och sen for Elinor och jag ut men eftersom det var så skit väder så åkte vi hem till mig ganska snabbt och knäppte på en film.
Nu just sitter jag på bussen påväg till högstadiet för ännu en skoldag och sen om vädret reder upp sig så blir det väl träning ikväll då :)




Only Seven Weeks Left!

Under helgen hann jag med en hel del, var ute med Elinor, steg upp tidigt på lördagsmorgonen och åkte i jobb, var ut med lite folk på lördagskvällen på lite ett och annat och igår hade jag en riktigt riktigt slapp dag framtills 7 nångång då jag for ut på en joggingtur osv.
Nu är det måndag igen och ännu en skolvecka har startat men dock bara 7 ynka veckor kvar nu av hela högstadiet nästan så det känns lite sorgligt men på samma gång så sjukt skönt! :)



"Strutsen Elof" får pryda detta inlägg! ;)


Tog Helg!

Hoppade på med Fanny och vespan imorse och for till skolan men denna gång hadde jag på mig så mycket tjockare kläder att jag bara frös lite, vilket var grymt skönt! Hade bara 4 lektioner vilken en bestod av religionsprovsskrivning så vi slutade redan kl.12 idag, for hem och nu har jag varit hemma någon timme och varit riktigt aktiv och både varit och handlat mat och städat hela huset, vuxen poäng till mig, haha! ;) Sen ikväll åker väl Elinor och jag ut på nåt skojj, trots att väckarklockan ringer tidigt imorgon eftersom jag ska i jobb då, ha en bra fredagskväll alla! :)
 
Råkar bli flera vespbilder efter varandra nu men :)

Vespsäsongen Får Vänta!

 
 
Idag var skolan grymt trög och allmänt jobbig, satt bara och räknade timmar och minuter tills man skulle få sluta och åka hem... hemma försökte jag läsa lite på religionsprovet och sen kom Elinor efter mig så for vi ut och vespade, men usch, fy, hjälp vad kallt det blev trodde seriöst vi skulle frysa ihjäl oss eller nåt sånt haha, lär nog ta en tid innan vi ger oss ut på nån ny tur och den gången lovar jag att då ska nog hundra tusen tals klädesplagg dras på! :)
Så om ni funderar på att åka ut på nån längre tur kan jag råda er med att antingen dra på er massor av kläder eller stanna hemma om ni inte vill frysa ihjäl er, haha ;) Nååja, vi är ju hemma nu och lever iallafall ännu. Ligger inkrupen under täcket och värmer upp mig lite som bäst och sen ska jag väl nog börja sova snart oxå, så Godnatt! :)

It Dosen't Get Easier!

481076_436822703061050_43263342_n_large
 
Tisdagarna har fått en tendens att bli riktiga träningsdagar för min del nuförtiden för av ren rutin nu så åker jag alltid ut och springer efter skolan och så har jag ju även gympa i skolan på dagen och så de olika träningarna på kvällen då oxå å som jag tidigare så for jag ut och sprang igår då när jag kom hem och sen iväg på vårens sista zumba och så stannade jag även kvar på boxning och annan jompa efter det. 

In The School

Sitter i skolan nu ov har långrast, endast 2 lektioner kvar för idag och så får man äntligen åka hem :)
Ikväll blir det väl förmodligen först en joggingrunda och sen sista zumba för våren osv... :)




Den Dagliga Motionen!

 
När jag kom hem idag satte jag genast igång och bakade mockarutor som jag ska ha med till nån servering i skolan imorgon och sen for Linda och jag ut på en ca 6km lång cykeltur, var sån grym motvind sista biten av hemvägen så mina ben har nog iallafall fått sin dagliga motion för idag! ;) Nu tror jag att jag för engångskull bara tänker ligga i sängen, se en film och vara allmänt lat resten av kvällen, kanske kör ett litet kort träningspass men inget annat :)
 
 
 
 

En Bild Säger Mer Än Tusen Ord!!

 
Som rubriken lyder så säger väl bilden allt om det här inlägget, FRÅGA PÅ! :)

Engelska Utvärdering

Ännu en ny skolvecka inledd, vilken började med ett 4 timmars engelskatest/utvärdering som alla 9:orna var tvungna att delta i och sen imorgon ska några utvalda delta i en muntlig sådan och gissa vad, jo jag blev utvald så nu blir jag tvungen att sitta och tala engleska tillsammans med en annan framför en kamera också, haha! Sen fortsatte nog skoldagen ungefär som vanligt hade dock ännu två förhör idag så nu är jag helt slut körd och sitter på bussen hem.Elinors tumme fick oxå hänga med på ett hörn av inlägget! ;)

HumorShow!

Slutade skolan tidigare igår så jag kom hem redan runt 2 och körde då in bilen i garaget och satte jag igång med att tvätta den riktigt riktigt grundligt, såå efter ca 2h av skrubbande, putsande och fejande så var den äntligen skinande ren både på utsidan och insidan igen, (den lär väl dock tyvärr inte vara det så riktigt länge men...)  så då gick jag bara in och fixa mig lite och så bar det iväg på showövning och när jag sen nångång runt 11 kom hem från den for Elinor och jag ut och körde! :)
 
Idag steg jag upp, fixa mig och så bar det av till Näsby, kl.12 satte vi oss på scen och började öva förfullt, sen kl. 3 hade vi första showen och halv 8 började den andra, trots att det är tröttsamt så är det ändå riktigt skojj att vara med och spela på showerna! :) Efter ganska många timmars tillbringande på scen kändes det riktigt skönt att få åka hem sen, men när jag kom hem runt halv 12 sprang jag bara snabbt in och drog på mig vanliga kläder och så for Elinor och jag ut även ikväll, hamnade i Plax där vi träffade på Tobbi, Conny och William som vi sen spenderade resten av kvällen med. Nu är jag hemma igen och verkligen dödstrött efter en lång och händelserik dag, så Godnatt nu alla kära läsare! :)
 
Här kommer en hel del mobilbilder från senaste veckan bland annat från showen osv.! :) 
            
Bowlade på gympan i tisdags!
 
Aktiva elever på matte lektionen! ;)
 
 
Biltvätt p G!
 
 
Snygga showmusiker! ;)
 
 

 
Uppträdande med KAJ! :)
 

There's Something Good In Every Day!

Happiness1-500x250_large
Har verkligen kommit in i dethär med att börja träna och känns som om jag verkligen brinner för det just nu vilket känns grymt roligt och bra! Slappade lite när jag kom hem från skolan och sen körde jag igång ett 45 min gympa pass med allt från konditionsträning till styrketräning, en stund efter for sen Linda och jag även ut på en cykeltur och pratstund tillsammans och nu ska jag bara titta lite oth och så tar jag natt! :)
Haha, sådär random så medans jag satt här och skrev inlägget så hamnade två av mina tår ur led av nån konstig andledning och vägrade falla på plats igen så nu sitter jag här med bandage tejp runt dem så de ska hållas på plats haha allt ska man nu råka utför! ;)
 
 
 
 

En Liten Ändring!

Fick lust att byta header nu så jag slänge ihop en ny sådär hastigt! :)

Dags Att Dra Fram Målarburken Eller?

 
Hahaha, Har faktiskt på skojj nångång talat om att måla den rosa så var ju bara tvungen att testa hur den igentligen ungefär skulle se ut! ;)
Såå va tycker ni, dags att dra fram målarburken eller, haha? ;)
 
 
 

Back In School

Tillbaka till skolan idag igen då, om man ändå skulle ha haft lite längre påsklov, skolan idag gick så grymt trögt osv. Nåja, de e ju snart helg igen iallafall! :) När jag kom hem idag vilade jag upp mig med att ligga och se på oth nån timme innan jag sen fort ut och sprang och sen iväg på zumba till skolan och nu sitter jag här hemma igen och funderar på att lata mig resten av kvällen med mera oth tittande. 
 
71985_365183780264593_767173935_n_large
Håller seriöst på att få något fel av vad jag väntar på sommaren just nu!

Updating!

Påsklovet är tyvärr över för iår nu men man får väl trösta sig med att det snart är sommarlov då istället. 
Har iallafall hunnit med en hel del under dessa dagar,
I torsdags for Elinor och jag ut och drajvade då lite här och där b.la. i Näsby osv. 
I fredags for Linette och jag och grillade och sen ut och körde. 
I lördags tog Fanny och jag fannys vespa till näsby och skulle på pizza vilket resluterade tillslut i att vi fick ringa oscar, leda vespan till honom, gå iväg på pizza och sen hem till honom igen och vänta på att fannys mamma och pappa skulle komma med ett nytt däck till vespan eftersom vi hade fått punktering på backringen, nåja vi kom ju hem tillslut iallafall. Sen bara nån timme efter att jag kommit hem for jag till Fanny och så for vi iväg ut på äventyr, var nu bland annat till Norrnäs mm. 
Igår efter många om och men for Fanny och jag ut, mötte upp Nickull, Forsström och Emil och så for vi ut och körde med dem lite, träffade även på Linda senare på kvällen och runt halv 1 tiden nångång begav Fanny och jag oss hemåt mot Pörtom igen där det var dans på lokalen så vi for dit, träffade lite folk, dansade lite osv. blev väl nog helt okej kväll trots allt!
Idag for jag och Elinor och åt och sen ut och körde lite!
 
Bild från i torsdags!