Lörda

Idag har jag verkligen typ gjort zero, bara kollat tv och slappat men efter en riktigt bra kväll igår då så hoppas jag att denna kanske till och med ska bli ännu bättre, vem vet?
Drar väl iallafall snart ut på nå fest nånstans, ha en bra villavslutning alla! :)
 
 

En Toppen Kväll!

Drog iväg upp till byn igårkväll runt 7 kanske och var meningen att vi skulle ha tagit bussen till Åminne men jag, Elinor, Adde, Simon och Tommy beställde sådär spontant taxi istället tills kl.10 typ så förfestade i låchen framtills det då, måste helt ärligt säga att trots att vi var få så var det ett av de allra bästa förfesten där, spela ölspel, fjolla på och skratta så vi fick sjukt i kinderna, haha!
 
Drog vidare till Åminne runt 10 och där fortsatte kvällen i samma stil, fick även äntligen träffa Felicia som det börjar bli några veckor sen jag såg senast nu, blev en riktig toppen kväll kan man säga! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Säg till om nån bild ska bort! :)
 
 
 
 

Nystädat och Fräscht!

Idag är det torsdag vilket betyder att imorgon är det fredag och helg ännu en gång, känns ju som igår det var det senast, vilket det ju dock inte är något fel med! :)
 
Knallade på som vanligt i skolan idag och sen jag kom hem trots att jag dragit på mig en förkylning och överlag var sjukt trött efter skolan så har kvällen i stort sett gått up på att storstäda hela vinden, hann/orkade dock inte med riktigt allt men det mesta är iallafall gjort, finns ingen bättre känsla än när allt är nystädat och fräscht! :)
 
 
 

Godnatt!

Slog väl nästan rekord på hur många inlägg jag skrivit på en och samma dag idag, totalt 6st haha! :) 
Med detta säger jag iallafall Godnatt nu så att jag åtminstone får några timmars sömn innan väckarklockan återigen ringer... 
 
en helt random bild, från arkivet :)
 
 

Allt annat än vad jag borde ha gjort

Började skolan 8.15 idag då och dagen rullade väl på helt som vanligt förutom att vi runt kl.2 traskade iväg på en föreläsning till stadsbilioteket, tog fyrans buss hem och nu har jag typ börjat sprungit runt i huset hela kvällen och fått allt annat än sånt som jag verkligen borde ha fått gjort gjort... nåja tar nya tag imorgon om jag orkar och hinner! :)
 
 
 
 
 
 

Fika och Motorcykelträff

Sista timmen som bestod av intro igår var ganska chill, hamnade att måla av varandra medans vi tittade varandra i ögonen utan att se ner på pappret, ni kan ju bara tänka er hur porträtten blev.... ögon lite här och där, munnen utanför ansiktet osv. fick iallafall oss en hel del goda skratt under tiden, haha! :)
 
 
När vi slutat kom Filippa och jag sen på iden att lämna i stan och gå på cafe och nåt sånt, så först åt vi på maccen och sen gick vi och drack på ett cafe, riktigt mysigt och trevligt att få lära känna och umgås med henne utanför skolbyggnaderna också! :)
 
 
Tog bussen hem sen och fick en såndär spontan ide att följa med pappa till Vörå med motorcykeln på träff så ringde Linette som också hakade på sin pappa och sen hade jag typ 15min på mig att tvätta håret, torka det, leta fram kläderna osv osv... är ännu förvånad över att jag fakitskt hann! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Långa skoldagar

Skolan i måndags rullade väl på helt som vanligt och när jag kom hem runt 5 orkade jag verkligen inte göra något annat än att göra läxorna och sen sjunka ner på soffan... stiger man upp kl.5 på morgonen och kommer hem kl.5 från skolan så kan jag lova er att man inte gör så riktigt mycket efter det.
 
 

En Underbar Båttur

När jag vaknade i söndags drog jag ganska så strax iväg ner till villan och hälsade på mamma och pappa, åt och sen hoppa pappa och jag i båten, vilket tyvärr inte händer alltför ofta nuförtiden men då jag nu en gång var med for vi iväg ut på en ca 3h båtfärd, guud så underbart härligt det kan vara + att det verkligen var det perfekta båt vädret vilket ju inte gjorde dagen sämre! :)
For hem igen sen mot kvällen och for upp till byn med Elinor där vi satt mestadels vid låchen och kolla på terassbygget :)
 
 
 
 
 
 
Haha, Alla bilder ser ju typ likadanna ut, jag vet! :)
 

Lördagskväll

Nå äntligen tog jag mig tid och startade datorn enkom för att blogga trots att jag hellst nog redans skulle ligga och sova men..
Iallafall eftersom Linda hittade hem från Åland över helgen så drog hon och jag iväg till Övermark på lördagskvällen där vi mötte upp Danna och satt och tala om allt och ingenting hela kvälllen, underbart att få träffa henne igen och umgås med dem! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hör Av Er!

Idag har jag haft en såndär riktig latlördag, nästan så man ibland kunnat tro att de varit söndag!
Har typ legat på syrran soffa och sett på när hon packar, varit ute i solen lite osv.
Ikväll händer väl typ inget alls ännu vad jag vet.
Hoppas iallafall att nåt dyker upp så om ni nu har någon bra ide tycker jag att ni kan höra av er! ;)
 
 
Molly hittade sin egna lilla "kappsäck" som hon bestämde att packa ner sig själv i idag, tyvärr liite väl trång kanske men...
"flyttar matte så flyttar jag å!"  Galen katt, haha! ;)
 
 
 
 

Williams Villa

Hände väl inget skillt i skolan igår men direkt vi slutat rusade jag, Elinor och Danna iväg till subway efter varsin take away smörgås för bussfärden hem.
 
Väl hemma slappade jag några timmar innan Elinor och jag drog iväg ut, lika ovetandes om vad vi skulle göra som alltid... haha! :)
 Kom på att typ dra och simma någonstans innan det blir för sent i höst men hann bara till Petalax och så fick vi ett samtal om vi ville komma ut till en villa så blev hämtade av William, Tobbi och Lucas i bockurin då och drog ut till Willams villa där vi var x-antal timmar innan vi hoppade i båten och for mot plax osv igen sen då, blev en bra kväll iallafall! :)
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

  
Gick och mötte upp syster efter att jag slutat skolan i torsdags och vi gick runt på stan och shoppade lite även idag och sen var vi och åt med mamma och pappa osv osv innan vi begav oss av hemåt igen. :)
 
 
 

Shoppase

Skoldagen rullade väl på som vanligt och efter att jag och Elinor slutat vandrade vi iväg in till alla butiker för några timmars shopping, gick sen och åt innan vi hoppa på bussen hem :)
 
 Var också ett varv till övis högstadie/lågstadie och utlyste "Skolfreden" under onsdags förmiddagen.

Friluftseftermiddag

Ojj här är vi aktiva... men hoppas ni har förstår att skolan tar upp det mesta av min tid på vardagarna just nu så jag har seriöst inte ens haft datorn uppstartad sedan i måndags? men ska försöka skriva många inlägg då jag en gång hinner skriva :)
 
 
 
I tisdags hade vi nu iallafall lite annorlund skoldag mot slutet, vi vandrade iväg till Vasklot till en fotbollsplan där vi hade olika laglekar med klassen osv och slutade sen så vi hann hem med fyrans buss och väl hemma halv sov jag väl mig igenom resten av kvällen.
 
 

Måndag igen

Mobilblogg:
Måndag igår igen då och det var skolan som gällde... dagen knallade väl på som vanligt och på sista lektionen så fick vi bara ett papper med en massa frågor till nästa gång och så sluta vi, så sprang iväg till bussen då så jag skulle hinna med den tidigare bussen hem, vilket betyder att jag var hemma redan 4, skönt! Sen på kvällen kom Elinor hit och såg film :)

Cruisase

For ut med Elinor runt 7 igår kväll och for först via Plax och sen ut och körde lite och så bar det av in till stan, ABC och ut till ett hemmafest på Norra Vallgrund osv osv med några andra innan vi sen landade hemma igen runt 5 tiden imorse efter en kväll som blev riktigt bra! :)
 
Här kommer lite bilder från helgen:
 
 
 
 
 
 
 
 

Trött

Efter att jag kom hem från skolan i fredags var jag såå otroligt otroligt trött så jag orkade inte göra något annat alls än att sitta hemma och se tv och film tills 11 då jag somnade framför tv:n haha, snacka om att vara trött efter första skolveckan minsann! :)
 
En såndär suuper snygg bild på mig och Danna! ;)
 

Ångrar Mig Inte En Sekund!

Skolan i torsdags var väl helt skojj, det börjar bara kännas bättre och bättre för varje dag som går, kan helt ärligt säga att jag ångrar mig inte en enda liten sekund att jag valde Övis! :)
Kom hem 5 och någon timme senare for jag och Linette upp till byn där vi typ satt på neste och sen med Simon, Adde och Tommy vid låchen typ :)
 
 

Dag 2

Steg upp typ halv 6 imorse och halv 7 tog Elinor och jag bussen till stan där vi är tvugna att vänta typ 1h innan lektionerna börjar om dagarna så vi passade på och åt frukost då under tiden innan vi gick till lektionerna.
 
Haha, lite sadface idag innan vi äntligen kommit på vilken av alla de 100 dörrarna in som var öppen 20 över 7 på morgonen, och såklart var det ju den sista av alla vi provat ;)
 
 
Måste säga att andra dagen kändes redan 100 gånger, man hittar redan typ allt, känner vissa lite osv osv. 
Trots att man oftast inte känner en enda en på lektionerna eftersom jag överlag typ inte känner någon i skolan ännu och man ju inte går med sin klass och att vi har 75 min lektioner på Övis istället för 45 min som man är van vid så gick timmarna förvånandsvärt forta och helt plötsligt var det dags att åka hem igen :)
 
 
Ganska strax efter att jag kommit hem så dök Elinor upp här idag igen och vi hade bestämt oss för att ha Spy Kidz maraton, ja jag vet att det är lite halvt barnsliga filmer men eftersom vi alltid kollade dem när vi var små var vi ju bara tvugna + att dendär ena till och med är 3D ju :) Orkade bara kolla 2/3 filmer och sen att vi typ bara och tala någon timme, skönt att bara få ta det lungt efter skolan :)
 
 
 
 

Gymnasiets första skoldag

Steg upp och for iväg med Elinor och hennes mamma som var snäll och skjussade oss till Övis igårmorse då, var typ först hela skolan i gymnastiksalen och sen gick man med sin klass till ett klassrum, guud så sjukt nervös jag var och det gjorde ju inte det bättre när det visade sig att typ alla andra i min klass redan kände varandra iallafall var det ingen som inte kände någon alls förutom jag då som inte ens hade sett någon av dem förut, nåja efter en hel dag men lära känna lekar och väldigt schyssta och vänliga klasskamrater så kan jag både typ allas namn i klassen och till och med längtade tills nästa skoldag :) 
 
 
Elinor mamma hade sen väntat i stan på oss så då for vi iväg och fixade våra busskort osv och sen iväg hemåt och då kom Elinor till mig senare för att ha lite filmkväll, chill och tal om skolan efter första dagen :)
 
 
 
 
 
 

Summer 2013, My Life Is Wonderful Right Now!

 
Denna sommar alltså.... går ju inte att beskriva med ord hur underbart härlig den varit och hur sjukt roligt jag haft trots att den rusat iväg så det knappt känns som den alls varit här och att jag för det mesta knappt hunnit sova något alls, men det har väl många gånger varit de där väldigt sena nätterna/morgnarna som jag har haft som allra roligast kanske... här är iallafall en hög med massa bilder från en del av sommarens alla händerlser:
(säg såklart till om ni vill att någon skall bort)
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och tack till alla som varit med och gjort denna sommar så här super bra! 
Sammanfattar tillslut sommaren med dessa ord, Livet leker helt enkelt!
 

Keep Calm And Start Studying

Steg upp och for och klippte mig till klockan 9 imorse och resten av dagen har jag typ gjort noll, fixat lite inför skolstarten imorgon, varit och handlat till byn osv osv, en riktig chill dag minsann! :)
Drar ju iväg på min första skoldag till Övis imorgon då och shitt vad jag börjar bli nervös och gud så fort tiden går känns nästan som igår jag började högstadiet... :)
 
Facebook
 
 
 

Söndagsmat

 
Sen natt och tidig väckning precis som alla andra morgnar detta sommarlov och så for släkten iväg och åt för att fira min farbror, sen när jag kom hem vila jag några timmar innan Elinor och jag drog upp till neste på vår traditionella söndagsmat efter Fagerö och sånt och hann typ bara sätta oss ned så dök Simon upp så satt där och tala om lördagskvällen/natten och massa annat med honom då i x-antal timmar innan vi drog till låchen ett varv och sen hem för att börja vänja sig vid skoltiderna! ;)
 
 
 

Fagerö Goes Rockabilly

Elinor dök upp här något före 7 igår kväll och vi tog cyklarna upp till byn där förfesten redan var i full gång, förfesten var skojj som alltid och runt 9 kom bussen efter oss och så drog vi väl ca 50-60 pers iväg till Fagerö där kvällen fortsatte riktigt bra med alla möjliga äventyr! :) Säger som jag brukar... Livet leker! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har börjat bli aktiv med telefon kameran! ;)
Säg till om någon ska bort såklart! :)
 
 
 
 
 

WHRA Summer Meet 2013

Väckaren ringde runt 10 idag och runt halv 12 drog vi iväg till Sundom på WHRA:s årliga summer meet, vädret blev ju verkligen på topp också och inte som ifjol då det regnade, så var väl ca 160 bilar eller nåt sånt där allt som allt. Kameran hängde såklart med så det kommer väl kanske upp lite fler och bättre bilder sen om jag hinner och orkar nån dag!  :)
 
 
Är hemma igen nu och det börjar väl bli dags att fixa sig innan jag drar iväg upp till låchen på förfest och sen vidare till Rockabilly Fagerö, tagga tagga kvällen minsann och hoppas att alla ni andra också kommer få en riktigt underbar lördagskväll! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mörkare Hår

Kom på en lite såndär spontan ide iförrgår om att färga mitt hår mörk brunt inför skolstarten så strax innan 8 ringde väckarklockan igår morse och efter ganska så få timmar av sömn kan jag säga att det verkligen inte var det lättaste att komma sig ur sängen men... for nu iväg upp till Elin lite över 8 då och nån timme senare var jag hemma igen, riktigt nöjd över min nya hårfärg! 
Sen mot kvällen for Elinor och jag först iväg på "gratis" pizza och sen hemåt igen där vi först var med Linette, Robin och Filip och sen nångång for vi till låchen/stugon där resten av den kvällen spenderades men en massa annat folk typ. :)
 
 
 
 

Konstens Natt

For iväg in till stan på konstens natt tillsammans med Elinor igårkväll då, hämta först lite mat och sen satt vi på en brygga någon timme innan det började dyka upp nå folk vid Hoviska, och resten av kvällen sprang vi typ runt där med en massa trevligt folk innan vi någon på natten drog iväg hemåt, roligt hade vi iallafall trots regnet! :)
 
 
En sjukt "ljus" bild som iallafall var meningen att föreställa Elinor, jag och Alexander men... ;)
 
 

Måndag,Tisdag & Onsdag

Har typ suttit och funderat huur länge som hellst för att försöka komma ihåg vad jag gjorde i måndags men si näe det är omöjligt! 
Men på tisdags och onsdagskvällen var jag iallafall ut med Linette och på onsdags dagen var jag först och spelade till Fagerö därute i åska och ösregn och sen fixade syrran och jag ihop en riktigt god middag och knäppte på en bra film!
 
 
 
 
 

En Härlig Dag I Solen

När både Elinor och jag vaknat nångång runt 11 imorse packade jag bara väskan och så drog vi iväg till Molpe för att sola, bada och bara ta det lungt, låg där i typ 5h eller nåt och gick sen till mölle på varsin pizza innan vi begav oss av hemåt mätta och belåtna efter en härlig dag i solen. :) 
 
 
 
 

Söndag

Kom mig upp ur sängen runt halv 1 men låg typ framför tv sen ända tills 3 eller nåt innan jag tog ta i mig och gick och duscha osv, sen runt 6 tiden for Elinor och jag upp på mat till Neste och disskuterade gårdagskvällen, for sen till skolan och så dök Simon upp så satt där och tala med honom resten av kvällen då :)
 
 

Rörrock Festival

Steg upp runt 11 kanske och vespa sen iväg med Elinor till Molpe där vi låg i solen typ hela dagen, åt mat osv innan vi drog iväg hemåt för att hinna bli klara tills vi runt 8 for iväg på förfest till låchen med ett helt gäng och sen vidare till Grånne på rörrock där kvällen fortsatte riktigt bra, diggade till Redrama och massa annat skojj, blev hämtade av taxi runt 4 och var väl hemma någon gång runt 5 men innan jag somnat hann nog klockan slå 6. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Livet leker verkligen nujust det är bara att konstatera! :)
 
 
 

Ett annorlunda slut på kvällen

Var på min lilla gulliga kusins dop på fredagskvällen då och direkt när jag kom hem så for Elinor och jag ut och körde, hamnade i Harrström efter någon timme där vi hade tänkt ta ett dopp men backade ur eftersom det var sjukt kallt typ.
 
Men kvällen fick ett litet annorlunda slut än planerat för när vi satte oss i bilen igen så funkade inga lampor, endast varningsblinkers och säkringar och kablar hade börjat smälta precis exakt vad som hände för typ 1 år och 2/3 veckor sen då bilen typ började brinna innuti, fick panik först men ringde sen för att se om vi skulle få nå hjälp av någon som bor där i närheten men de var inte hemma så ringde pappa då som kom och vi fick det fixat så den gick att köra hem... läskigt att det skulle hända samma ett år senare :S
Börjar seriöst snart nästan bli lite smått rädd för dendär bilen! ;)
 
 
 
 
 
 

Dagarna rusar iväg

Veckorna bara rusar iväg ju och nu är det helg igen trots att det känns som igår eller nåt som det var det senast... 
Nåja, har blivit riktigt aktiv med det är städande och tvättande av bilar jag nu för idag när jag vaknade gick jag ut och tvättade/städade mammas och pappas bil heelt frivilligt, innan jag sen la mig i solen en stund och nu får jag lov och börja fixa mig så att jag blir klar i tid tills vi åker iväg på min kusin dop och sen sticker Elinor och jag ut på något skojj... fullspäckat schema! :)
 
Fredagen till ära bjuder jag på en sådär passligt snygg bild på Elinor och mig från i vintars! ;)
Allti på G elå hur va e Elinor? ;D
 
 
 

Första Augusti

Men hjälp... tänk att det redan är augusti, det känns knappt som att sommaren alls har börjat och skolan börjar om typ 1 enda ynka vecka, vilket jag verkligen börjar bli nervös över nu! 
Igår tog jag iallafall vara på den lediga tiden och gjorde lite nytta med att städa igenom och tvätta mopedbilen som helt ärligt hade börjat bli en enda röra och sen på kvällen for Linette och jag på mat till Neste och sen till Låchen osv med nå folk :)
 
 
 
Min gulliga sovkompis och jobbigt störande väckarklocka... ;) ♥
 

Sommarloov

Efter att jag avslutat den sista dagen på jobbet för en tid framöver började jag mitt sommarlov och drog ner till villan där jag var några timmar innan jag for hem igen och for ut med Fanny i byn ett varv.