Sportlov!!

Paroveckan är avslutad och sportlovet inlett! 
I fredags så for Fanny och jag ut och hamnade i Plax där vi träffade lite folk och lämnade kvar där tills vi nångång letade oss hemåt.
På lördagsdagen gjorde jag noll som alla andra lördagar och sen nångång runt 7 tiden blev jag uppskjussad till Fanny och så gick vi därifrån vidare till stugon på fest, blev trotsallt en bra kväll!
Igår nångång runt 4 for jag till Fanny och vi satte igång med att göra en tårta eftersom vi skulle åka till Oscar tillsammans med Anton på kvällen och fira dem när de fyllt år, så for iväg till Oscar runt halv 6 tiden då och där tittade vi typ början på 100 filmer innan vi bestämt oss för vilken vi ville se, åt och hadde det allmänt skojj bara vi fyra! 
 
Här kommer iallafall tre snygga mobilbilder från helgen! 
 
 

Thats My Little Fact!

This is who I am, and I'm sorry I can't change that. | Facebookthat's my little factthat's my little factjust girly things | TumblrUntitledDreaming out loud's Photosthat's my little factTumblrthat's my little factQueue | Tumblrthat's my little factthat's my little factWall Photosquotes | TumblrFacebookYes, yes I do.Facebookthat's my little facti want someone to be afraid of losing me.thatthatthat's my little factthatthat's my little factThatsMyLittleFactlaughterthat's my little factthatthat's my little factthat's my little factthat's my little factthat's my little fact

How Dare You Do This To Me?

Har varit hemma nån dag nu och det är verkligen skönt att få göra vad man vill och när man vill och med vem man vill, trots att det ändå faktiskt var sorgligtt att lämna alla där och säga hejdå. 
I fredags kom mamma efter oss från Ilmajoki då runt 9 och vi var hemma nångång 10/halv 11. Njöt av att vara hemma en stund och sen så for Fanny och jag upp till neste på mat och ut och körde lite. 
I lördags kan man väl säga att jag gjorde noll på dagen och mot kvällen kom Fanny hit och sen for vi ut och cruisade med några andra och tillsist in via låchen och stugon ett varv och träffade lite mera folk innan vi nångång letade oss hemåt.
I måndags var första dagen på prao, vilket faktiskt var riktigt intressant. Sen mot kvällen for jag upp till byn ett varv med Elinor och pratade.
Igår var jag först såklart på prao och sen nångång runt 7 tiden kom Linda och Pati efter mig och så for vi ut och cruisade, 
Idag tog jag moppebilen till praon och for och åt till skolan tillsammans med Elinor och sen när vi slutade for vi in via epee ett varv och så hem.
 
Instagram från i fredags! 
 

Åker hem!

Packade nyss ner det sista till och med datorn åkte ner i väskan nu så allt ska vara klart tills imorgon då vi åker hem! :) Måste säga att jag det ska bli riktigt skönt att komma hem till sitt och få träffa familjen och alla kompisar igen trots att det ändå känns lite sorgligt att lämna Milla och hennes väldigt trevliga familj för gott!
Nåja for ut en sväng med Jenna och Fanny ikväll då till ungdomshuset där vi likt som igårkväll endast satt och pratade typ men trevligt det också och nu ska vi iallafall snart börja lägga oss så, Gonatt! :)

Mobilbloggar eftersom datorn är nerpackad så orkar inte infoga npn bild just nu!

It's Valentines's Day!

480872_508712215836996_1355916385_n_large
 
For tillsammans med Jenna, Fanny och Milla då såklart till ungdomshuset här i Ilmajoki igår kväll, där vi inte gjorde dirket något utan satt typ bara och talade. Men roligare än att sitta hemma iallafall :) Skolan idag var väl helt som vanligt, förutom att det började bli lite tråkigt mot slutet då man suttit x antal timmar och bara lyssnat och tittat på utan att direkt göra något. ;) Nåja, nu sitter vi äntligen hemma hos Milla och ska väl äta något snart och så tror jag vi kanske skulle åka ut med Fanny och Jenna ikväll också men det var väl inte helt säkert ännu :)
Till sist så vill jag önska er alla mina kära läsare en riktigt bra alla hjärtans dag! ♥
 
 

Fråga!!

 Tycker ni skulle kunna vara lite mera aktiv med dethär att fråga nu!
Bomba med frågor är ni snälla!! :)

Onsdag!

 
Kom hem från skolan för nån timme sen och har sen dess typ inte gjort något, men nu ska vi snart åka iväg med Jenna och Fanny till en ungdomshus som dom har här och nå mera vet jag inte om kvällen. Hörs sen! :)

Börjar bli van!

Saknar sommaren!!
Steg upp för cirka en timme sen och nu har vi nyss kommit till skolan och satt oss i datasalen, så medans Milla har data sitter jag och bloggar, facebookar och lite sånt.
Tro det eller ej men jag börjar faktiskt bli riktigt riktigt van med finskan nu och det känns till och med som om de ibland skulle säga allt på svenska eftersom jag inte ens tänker på att jag automatiskt översätter det i huvudet längre! :o :D Sjukt hur van man kan bli på bara några dagar i en hel finsk miljö... Så vill ni lära er mer finska på kort tid ska ni helt klart åka på utbyte så får ni verkligen träna, är ju omringad av sånna som nästan endast kan finska 24/7 i en hel vecka så man är ju illa tvungen att tala och försöka förstå då om man ska komma nånstans. ;)
Nåja nog om det nu, skoldagen fortsätter väl sågott som helt normalt idag förutom att Fanny och jag ska träffas och skriva vårt matteprov här nånstans under skoldagen eftersom de andra hemma i Närpes skriver det idag också och nångång ikväll tror jag vi skulle ut på något med Jenna och Fanny också :)
 
 

2 Dagar oc 11 Timmar!

For iväg till Millas en kompis igår kväll då och tittade en läskig/äcklig skräckfilm och sen for vi ut i centrum av Ilmajoki innan vi tillslut begav oss av hem till henne igen och nu är ännu en skoldag i Ilmajoki avklarad! Endast 2 dagar och några timmar kvar nu om vi ska vara exakta! :) Måste faktiskt erkänna att jag längtar hem till min familj och mina vänner nu just nog för att det varit väldigt intressant att vara med om elevutbyte men ska trots det bli skönt att komma hem ;) Nåja nu just sitter vi hemma hos Milla och Fanny, Jenna och en kompis som heter Anna är också här. Tror vi ska äta någonting snart och sen åker vi iväg till Seinäjoki på lite shopping. Imorgon vet jag ännu inte vad vi ska göra på kvällen men hörs väl nångång imorgon. :) 
 
Var tvungna att göra oss på lite bättre humör trots hemlängtan så jaa...Hahah man har bara så roligt som man gör de! ;) 
 (Var meningen detta inlägg skulle ha kommit upp tidigare idag men hann inte publicera det då)

Utbyteselev i Ilmajoki

Sitter hemma hos Milla nu i Ilmajoki. For hemifrån nångång runt 9 tiden imorse och var framme här runt 10, gick först på en liten rundtur i skolan tillsammans med Milla och Jenna (våra värdar) och sen gick vi till lektionerna, de slutar skolan redan 2 här vilket är grymt skönt så nu har vi typ bara suttit här hemma i några timmar och sen ikväll tror jag vi skulle antingen åka till nån kompis eller så skulle de komma hit och se film. Sjukt hur trött man kan bli av att komma till en helt nu skola och träffa massa nytt folk, skulle seriöst kunna somna nu på direkten där jag sitter.
Sen imorgon nångång efter skolan tror jag att vi skulle åka till Seinäjoki och shoppa tillsammans med Fanny och Jenna. 
 
Instagram från skolan idag :)

Those Will Be The Best Memories!

Blev nog en helt bra och rolig kväll igår med många härliga minnen. Började med att åka hem till Fanny nångång runt 6 tiden och förfestade, lekte frisörer, och hade det allmänt skojj. Sen nångång runt 9 kom taxin och vi trängde då in oss alla i den och for iväg mot Solf. Kom hem nångång inatt och somande nog ganska på direkten skulle jag tro. 
Idag har jag typ bara packat lite, och så där annars verkligen inte gjort något ända tills jag och Linda for iväg ut på mat och tjejsnack, vilket vi konstaterade att har blivit till en liten tradition om söndagskvällarna för oss, haha ;)
Ja, och om ni undrar varför jag packar så är det för att jag imorgon åker iväg till Ilmajoki som utbyteselev tillsammans med Fanny och ska bo där själv hos en familj i en vecka. :)
 
Tumblr_lx1ev3os1d1r90jqvo1_500_large
 
 
 
 

Ungdomsdans i Solf!

Blev en hemmakväll med film hos mig igår tillsammans med Elinor, vilket tillsist slutade med att vi båda låg och sov medans filmen rullade vidare, haha! ;) Imorse vaknade jag nångång runt 12 och sen dess har jag typ gjort zero ända till jag nu börjat fixa mig innför kvällen, då vi först drar ett helt gäng iväg på förfest och sen iväg med taxi till Solf där det är ungdomsdans, hoppas på en riktigt super duper bra kväll! :) Kanske vi syns där ikväll? :)
 
Här kommer lite bilder från förra helgen! 
 
 
Säg till om nån ska bort! :)
 
 
 
 
 

Provläsning på G!

Gårdagskvällen spenderades mestadels hemma med finska böckerna i hand eftersom vi hade prov idag med ett litet undantag när jag var iväg på ett zumba pass till byn! Svårt att säga hur det gick i provet men hoppas på det bästa! Och även denna kväll har spenderat mest hemma men denna gång med Engelska och Fysik böckerna, men hann även ut me Linda en stund ikväll. :)
 
IG från igår innan jag for iväg på Zumba!
 

Ungdomsdans!

Ojj en hel vecka ha redan gått sen jag bloggade senast, veckorna rusar faktiskt iväg nu för det mesta och det är ju grymt skönt. :) 
Denna vecka har det väl inte hänt så jättemycket speciellt, i måndags minns jag faktiskt inte vad jag gjorde men i tisdags var vi nu iallafall till Vasa med 9:orna och besökte olika skolor innför nästa läsår, i onsdags kom Elinor hit på kvällen och i fredas var vi ut och brumma. Igår kom först Elinor och Felicia hit och så blev vi hämtade av Linda och Pati som tog oss till Petalax där det var ungdomsdans, var där typ till 1 och så tog vi taxi hem till byn tillsammans med några andra, där jag lämnade till nångång runt 4/halv 5 tiden. Hade iallafall en riktigt bra kväll! Imorse vaknade jag sjukt trött efter endast några få timmar sömn och gjorde typ zero tills jag sen for upp till byn med Fanny ett varv och sen nån gång runt 4 iväg med Linda på roadtrip och mat, nu är jag hemma efter en händelserik men sjukt rolig helg och känner faktiskt att det ska bli riktigt skönt att krypa ner under täcket och sova några timmar innan väckarklockan sen ringer igen och det är dags för ännu en skolvecka! 
 
Har sjuukt många bilder på mobilen från igår men orkar inte föra över dem nu så här får ni istället en instagram från nångång sen igår natt.