I Matsalen

Sittär i matsalen just nu med Diana, Tilde och Linda och kände bara för att blogga litr nåja har just skrivit samhälls prov och det gick väl lite som det gick det då men hoppas på det bästa :)

Bomba med frågor, tack!


En lyckad dag!

I torsdags blev jag upphämtad redan runt 7 tiden på morgonen och så åkte jag, Sebastian, Oscar och två lärare iväg till Seinäjoki där vi skulle delta i Taitaja 9 tävlingar eftersom vi ju vann dendär tävlingen i höstars. 
Var grymt grymt nervös hela vägen och väl framme tog de våra telefoner och så blev vi satta i ett rum under övervakning. Sen runt halv 10 gick vi iväg till bana där vi skulle tävla men tyvärr gick inte tävlingarna så bra som vi hoppats så vi kom inte vidare men vi gjorde iallafall vårt bästa och jag är väldigt glad att jag ens fått möjligheten att delta. 
På fredags morgonen kom Linda och hämtade mig och snowboarden/skidorna och så for vi till skolan. Efter att skolan slutat bytte vi bara om och så hoppade vi in i moppebilen och satte iväg mot Parra. Var helt taggade båda två och var framme perfekt tills dom öppnade. Brände på ner längs backarna i några timmar och sen bar det av iväg hemåt efter en riktigt bra dag! När jag kom hem kom Elinor till mig en stund och vi tittade lite film.
Igår gjorde jag zero på dagen och sen mot kvällen for Felicia och jag ut och drajva och hamnade hemma hos en i Petalax.
 
Här kommer lite bilder som jag tänkt lägga upp med de senaste inläggen men som inte funkat att ladda upp då:
                                 
 
 
 

På hemväg

Linda och jag tog tag i oss själva igår och drog iväg upp och skidade till byn igårkväll, liite tungt men faktiskt ändå riktigt roligt! Sen när jag kom hem runt halv 7 tiden bytte jag bara kläder och drog iväg upp på zumba till skolan, blev en riktig träningsdag med gympa i skolan också, känns iallafall bra efteråt! :D
Imorse hämtade Linda mig och alla pantpåsarna och efter skolan åkte vi och pantade lite burkar, blev väl sådär en 107st eller nåt ;D Och nu sitter vi i moppebilen påväg hem och ska bara stoppa i oss nå mat så drar vi iväg på skidtur idag igen, vad aktiva vi har blivit, haha! :D
In School

Sittär i skolan just nu och har håltimme! :) Lite uppdatering från helgen då:
Fredagskvällen tillbringades med Linda :)
Lördagskvällen var jag ut och cruisade med Elinor, trodde att kvällen skulle bli en såndär kväll när man inte har ett skiit att göra men hittade på en hel del skojjiga saker trots allt, haha ;)
Och igår mot kvällen for Felicia, Jonathan, Jenny och jag på bio. Felicia och jag såg filmen The Impossible som var berörande men väldigt bra och värd att se! :)


Instagram från i lördags! :)

Pointless Conversations!

Konstaterade just att vi endast gått i skolan två ynka veckor sen jullovet trots att det känns som hundra år, nåja snaart sportlov iallafall! :D
Milla åkte hem idag då efter en vecka hemma hos mig, mestadels av tiden har tillbringats tillsammans med Fanny och hennes utbyteselev Jenna och vi har bland annat varit en sväng till Vasa, varit i byn, kollat film hemma hos mig och varit till Petalax.
Runt 6 tiden ikväll drog jag iväg till Linda där vi ännu är och just nu håller vi på och snackar lite skit och sånt! :D
 
Tumblr_mg0lkhrggp1s2nly2o1_500_large

Back On Track!!

Ska väl försöka börja med den här bloggningen nu då igen efter några veckors uppehåll. Anledningen till uppehållet  vet nog ända de flesta som läser bloggen så tänker inte börja skriva något om det. 
Nåja livet har gått vidare trots blogguppehållet och jag har hunnit med en hel del sen sist,
Bland annat så har det hunnit bli 2013 och det nya året firades in i Petalax med vänner, har också varit på Pörtom revyn, cruisat med moppebilen, lärt känna många nya härliga personer, tillbringat tid med de närmaste och i lördags var vi en hel bunt av vänner hemma hos mig. :) 
Skolan har börjat igen och denna vecka har jag även en utbyteselev från Ilmajoki hemma hos mig, Milla. :)
 
True!