Glöm Inte!

 

Tuuri

For iväg till Tuuri imorse då där så gott som hela dagen har spenderats, hittade nog en hel del också så helt nöjd är jag! :)
Nu har jag vilat upp mig en stund efter allt springades runt i vimlet där och tror bestämt att jag ska sätta igång ett träningpass innan jag kryper till sängs... måndag och jobb imorgon igen då! 
 
Här kommer förresten två bilder på före och efter jag färgade håret igår! 
Före:
 
Efter:
 
 
 
 

Tidiga Morgnar Och Sena Kvällar!

Felicia kom hit igårkväll, tittade film, åt och hade det trevligt bara vi två! :)
Imorse ringde väckarn tidigt och det var bara att stiga opp och se glad ut för att sen dra iväg på jobb några timmar!
När jag kom hem färgade mamma mitt hår igen, denna gång med mycket bättre reslutat!
Mot kvällssidan for vi sen iväg och hälsade på mina kusiner, av vilken en föddes för typ en vecka sen, ååh så sööt! :)
Väl hemma igen hoppade jag på med Linda och Pati och for ut och körde en sväng! 
 
live while we're young
Nu ska jag riktigt snart börja krypa till sängs eftersom det är tidig väckning även imorgon då vi ska dra iväg till Tuuri på lite shopping! Får se om jag alls ska få sova ut något denna sommar! ;)
 
 
 
 

My Little Fact!

thats my little fact | Tumblr  that's my little fact | via Tumblr
That's My Little Fact  thats my little fact | Tumblr
wє αrє stαrs | via Facebook  thats my little fact | Tumblr
thats my little fact | Tumblr  that's my little fact
that's my little fact  just girly things | Tumblr
that's my little fact  (6) thats my little fact | Tumblr
beautiful | Tumblr  sometimes.. | via Tumblr
Facebook  that's my little fact | via Tumblr
that's my little fact  Dream Teen Quotes
that  that's my little fact
that's my little fact  Facebook
Untitled  Untitled
thats my little fact | Tumblr  that's my little fact
that's my little fact  that's my little fact
that's my little fact  that's my little fact
that's my little fact  that's my little fact
Tumblr  that's my little fact
that's my little fact  quotes | Tumblr
that's my little fact  that's my little fact

Nobody Is Perfect!

Fredag idag då! Var i jobbet som vanligt tidigare idag och sen dess har jag väl inte gjort något direkt märkvärdigt, ska fixa till mig lite nu trots att jag inte alls har nån aning om vad jag ska gör ikväll eller var kvällen kommer landa men nog dyker det väl upp något skojj tillslut ska vi hoppas! :)
Hamnar nu endå att åka i jobb tidigt imorgon morgon så... 
 
I'm Not Perfect Quotes and Sayings to Keep You Going ~ HubBlogs with GADEL - Thoughts, Trials and Triumphs

Bättre Väder

Så var det snart helg igen då, hjälp vad veckorna ruusar iväg nuförtiden... fredag imorgon igen ju!
Tränade där tidigare ikväll då och nu har jag nyss lackat om naglarna, så har dendär underbara nylackade naglar känslan just nu, om ni förtsår vad jag menar! ;) Ska kolla runt lite på nätet nu nån timme och sen krypa till sängs eftersom jag har jobb imorgon igen, Godnatt! :)
 
Prognosen inför imorgon ser ju dock lite mera lovande ut! :)
 
(sådär annars som ni kanske märkt så får ibland halva inläggen större stil än resterande... har ingen aning om varför men...)
 

Träna!

Vaknade av åskan nån timme innan jag skulle till jobbet imorse, uschfy säger jag bara! 
Väl i jobbet imorse for strömmen några gånger sådär snabbt p.g.a. åskan osv men sen lungade det ner sig men började igen senare och så har det hållit på nu så gott som hela dagen! 
Jenny och jag fixade en makaronisallad till oss när vi slutat jobben och sen dess har jag bara latat mig i soffan och gjort zero, men nu ska jag ta tag i mig och träna! :)
 
 
 
 

Be Happy & Smile

Dont lose hope | Speak the truth
 
Mopedbilen är tillfälligt fixad och går igen, yippie! Får väl se hur länge den håller denna gång...
Nu ska jag iallafall strax krypa ner under täcket och försöka få mig några timmars sömn innan det väntas jobb igen! :)
Usch och fy förresten för morgondagens väderprognos... åska hela dagen, vilket jag verkligen hatar! :S
 
 
 

Nya Headers!

Fixade förresten lite med headern igår natt och gjorde tre nya som det byter emmellan så tryck på F5 om ni har ork och lust! ;)
 
 
 
 

Dumma Dig!!

Somnade runt 4 inatt, vilket resulterade i att min morgon blev först runt halv 2 idag, ganska skönt med någon sån dag ibland också! 
Tränade lite och nåt sånt på dagen och mot kvällen så bestämde jag och Elinor oss för att åka till Vägvik och simma, dock kom vi inte riktigt så långt innan vi blev tvungna att svänga på grund av ganska så kraftigt olje läckage på mopebilen.... strax ett fel är fixat så uppstår ett nytt ju...börjar bli riktigt trött på den nuförtiden... nåja så lätt ger vi oss inte utan bytte till Elinors vespa då istället, nästan likabra det idag eftersom vi höll på att dö i mopebilen av vad varmt det var! Simma och solade en stund där då och sen for vi ut och körde, en skön kväll trots allt! :)
 
 
 

Årets Första Båttur!

Bestämde mig för att åka till villan och äta ikväll så direkt efter jobbet for vi och handla lite till Näsby innan vi for ner dit, var bl.a. ut på årets första båttur och åt god mat. 
Nu är jag hemma och eftersom jag är helt ledig imorgon så tänker jag spendera resten av kvällen och natten med att ligga uppe och se en massa bra filmer, härligt! :)
 
 
 

Söndag!

 
Blev väckt någon gång runt halv 2 idag, lite senare gick jag ut och la mig i solen och dit for typ hela halva dagen... sen runt 6 tiden for Elinor och jag upp till byn och disskuterade gårdagen lite och åt glass i det underbart fina kvällsvädret!
Nu har jag nyss duschat och ska börja krypa till sängs eftersom det är måndag och en ny arbetsvecka som väntar imorgon, dock är jag ledig på tisdag men jobbar på lörda då istället! :)
 
 
 
 

Livet Leker!

Blev hämtad runt halv 7 igår kväll och for hem till Linda dit det sen kom en hel del folk, Diana, Linda och jag gjorde våra livs första midsommarkransar som enligt mig faktiskt blev ganska snygga för att vara första gången! :)
Satt ute på gården och hade det riktigt roligt allesammans enda tills nångång runt 10 då taxin kom efter oss och vi for iväg till Fagerö där kvällen fortsatte riktigt bra och i bussen hem hade vi ju inte direkt tråkigt heller! :)
Kan nog sammanfatta kvällen som den roligaste på länge! Livet leker nujust helt enkelt! :)
 
Här kommer lite bilder från förfesten igår:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Säg till om någon ska bort såklart! :)
 
 
 
 
 
 

...


Midsommar och Fagerö!

Nu har jag nyss varit ut och plockat lite blommor till midsommarkransen min och ska väl snart börja fixa mig inför förfest och sen dra iväg till Fagerö! Hoppas på en super skojj kväll iallafall! :)
 
 

Midsommarafton och Konfirmationsfest!

Blev att åka till Jim igår där byssfolket var typ, grillade nåt, var ut i byn några varv osv. en helt bra kväll iallafall! :)
Somnade först runt 4 inatt så ni kan säkert räkna ut att någon kyrka orkade jag nog inte upp i... men steg upp och for till Jesper på konfirmationsfest nångång runt 12 iallafall!
 
Här är lite bilder från gårdagen och en från idag oxå!
 
 
 
 
 
 
 

Trevlig Midsommar!

Steg upp och for till jobbet runt 8 och där var det likt som de senaste dagarna proppfullt med folk, stackars mig som satt i kassan! ;)
Var hemmma igen runt halv 1 och då åt jag något innan jag gick och la mig i solen så resten av dagen har jag bara tagit det lungt, larvat runt lite med syrran och haft det allmänt roligt! :)
Nu har jag nyss duschat och ska börja fixa mig inför kvällen som kommer bli lite spontan eftersom vi ännu inte vet vad som händer, men skojj ska vi iallafall ha för det är ju bara midsommarafton en gång i året, men natten är ju ung! ;)
 
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
 
 
 

Helt Underbart!

 
Var på lite dåligt humör där ett tag ikväll men efter att jag tränat så var jag strax mycket gladare och passade på och gjorde en hårinpackning, ansiktsmask, lackade naglarna på både händerna och fötterna och massa annat när jag nu endå var igång så nu efteråt känns det helt underbart och med det säger jag också godnatt! :)
 

Always Someone They Will Choose Over Me!

 
Steg upp tidigare imorse för att hinna städa vinden innan jag åkte till jobbet där det verkligen var fullt med folk idag, alla ska väl ha det handlat inför midsommar nu och så! När jag sen kom hem lite över 5, torkade jag golven eftersom jag inte hann med det imorse och nu ska jag träna innan jag tar natten för imorgon väntar jobbet igen, dock en lite kortare dag eftersom vi stänger tidigare och imorgon kväll vet jag seriöst inte ännu alls vad som görs! 
 
 

Fråga!


Shine Right Like A Diamond!

 
Har haft en ganska så stressig jobbdag idag med en massa olika saker som borde ha gjorts, nåja kom hem först halv 6 typ och åt något innan jag begav mig ut för att stor städa mopebilen som jag sa tidigare idag, så super skönt när den är ren och fin både på insidan och utsidan! Passade också på och använde upp några av de diamanter som lämnat sen tidigare och stylade den lite mera inuti, vad tycks? :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stor Städa!

Har matpaus nu och om typ 2 och en halvtimme så åker jag hem!
Har i planerna att ta en riktig ordentlig städning av mopedbilen direkt efter och så får vi väl se vad som händer senare ikväll då! :)




Träning!

Efter att jag slutat jobbet idag lite över 5 så for jag bara hem en stund innan jag drog på joggingskorna och joggade iväg till sportplan en bit utanför byn som en liten uppvärmning innan zumba passet som hölls där! :)
Nu e jag hemma och efter att ha vilat en stund tror jag faktiskt att jag tänker fortsätta att träna då jag nu endå är igång! 
 
 

17.6.2013

Jobba på dagen igår då somvanligt och sen runt 7 typ så for jag och plockade upp Felicia som nyss hittat hem från Italien och så åkte vi ut på en riktig fotorunda. Efter någon timmes fotografering så var iallafall Felicia ur törstig så vi for till Neste efter varsin glass och något att dricka som vi sen avnjöt i solen vi sportplan, en skön och trevlig kväll! :)
 
Lite bilder från igår:
 
 
 
 
 
 
Alla bilder var väl inte fullt så seriösa haha! ;)
 
 
 

Gamla FB statusar!

Efter att de for igår natt nångång runt 3 kanske så började Elinor och jag titta en film vilket tillslut blev så att Elinor låg och tittade medans jag tydligen somnat, haha! Inte lätt med tidiga morgnar och sena nätter!
När vi sen vakna nångång runt 1 idag åt vi nåt och resten av dagen har vi mest ägnat åt att se film och att skratta åt/försöka radera alla våra gamla statusar på fb! ;)
Kom oss iväg från villan runt halv 8 kanske och sen dess har jag faktiskt hunnit både träna och färga håret mitt! :)
 
Denna underbara tjej får pryda inlägget eftersom jag saknar dejj och tycker verkligen att vi måste hitta på nåt tillsammans nu snarast möjligt! :)
 
 
 
 

Fick Besök!

Fixade mat till oss när vi kom ner till villan och sen satt vi typ på terassen och hade det trevligt men så helt plötsligt fick jag ett meddelande av några typer som ville komma hit så efter typ en timme och liiite om och men innan de hittade hit så stod Ken, Roger, Robert och Conny på gården. (Svarta villor visst, eller hur var det? ;)
Satt typ på terassen en stund men så blev det kallt så vi flytta tillslut in i en av villorna där vi satt i x-antal timmar och så var Kim och Joel hit och svängde ett varv också men de for nog ganska snabbt igen men en rolig kväll var det iallafall! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Gårdagens bilder!
 
 
 
 
 

Den årliga Pappersinsamlingen!

En tradition som suttit i faktiskt sålänge jag kan minnas och som ännu är lika skojj som det var när man var liten! 
Startade 9 från neste och sen for vi den vanliga sidbäck rutten tillsammans med Linette, Jesper, Tony, Simon och Leif som chaufför såklart! Kom väl hem nångång runt 1/2 och runt 3 for jag och Elinor först via Ömark och handla och sen ner till villan min! :)
 
 
 
 
 
Hahah, liite begravd! 
 
 
 
 
 

Elinors Födelsedag!

Jobbade fram till klockan 3 i fredags och sen for jag bara hem och dusch typ och så kom Elinor till mig och sen for vi  hem till henne istället dit typ lite annat folk också senare kom, en riktigt trevlig kväll iallafall! :)
 
GRATTIIIS ännu en gång! :D <3

Hangover 3

Gick runt och shoppade på stan i några timmar först och sen gick vi efter maccen mat och vidare till Gloria för att se på Hangover 3 som var riktigt riktigt bra enligt oss iallafall! :)
 
 
 
 
 

→Vasa

Var i jobbet från 08.30-15.00 idag och där var det verkligen full rulle från början till slut!
Sen cykla jag hem i iil fart för att duscha och fixa mig och nu sitter jag och Elinor i bussen påväg till Vasa där vi först ska shoppa och sen har vi i planerna att gå och se den nya Hangover filmen, skojj! :)






Dumma Mopedbil!!

For ut med Elinor runt 2 tiden idag, for först och fixade lite grejjer och sen for vi iväg och sola till stranden, härligt! 
Träffade även sen på Kim och lite annat folk, åt mat och hade det riktigt skojj, men sen när vi skulle åka hem så skulle det ju såklart bli nått nytt fel på mopedbilen...... Måste säga att nujust gillar jag den verkligen inte!!
Fixade ju avloppet i söndags och nu två dagar senare så låter den om sig som jag inte vet vad, dunkar och knycker i hela bilen typ... :S och delar kommer det väl förmodligen att ta en tid innan vi får hem såå imorgon och åtminstone resten av denna vecka blir det cykeln upp till jobbet och kanske jag får uppta det och ta till traktorn eller nåt om kvällarna! ;)
 
Bråka lite med Kim idag och paketerade in en liiten present, dock i ett lite större paket + några hundra lådor och stenar till innuti vääl fast tejpade allihopa, hihi!
 
Dock råkade det stackars kortet ut för en "olycka" senare och blev överkört av x-antal bilar som ni kanske ser.... 
 
 
 
 
 

Lyx!

Är ledig imorgon vilket känns helt underbart eftersom jag bara varit ledig en enda dag och det var i söndags sen sommarlovet började! 
Ska nu börja den lediga dagen med att åka med pappa till Näsby och fixa ett som annat och får vi väl se vad resten av dagen har att bjuda på! Lite planer finns det väl nog redan iallafall! :)
 
Tumblr_mclrwgoddh1ql5ocfo1_500_large

Vi Har Våra Stunder Vi Också!

Har det tidigare skiftet denna vecka så slutade redan kl.3 och då for jag hem och la mig i solen någon timme innan det började åska så jag blev tvungen att gå in. 
For senare upp med Elinor till byn på en glass och så for vi sen runt lite och jöckla på med lite ett som annat, att vi alltid ska lyckas skämma ut oss....hehe! ;)
 
....
 
 
 
 

Hälsa På Hos Kim!

For ut med Elinor runt 6 tiden och kom inte på något att göra så vi bestämde oss för att typ åka och kolla var Kim bor så for iväg och mittallt efter lite om och men så satt vi ute på terassen hans och åt tårta!
Hoppade sen in i bilarna, for via nå hus nära honom och kollade och så for ut och körde vilket ledde till att vi tillsist satt vid villan min och bara tala om allt mellan himmel och jord typ, en riktigt trevlig kväll iallafall!


Haha! TACK Elinor för de fina bilderna ja fick på telefon medans jag tanka! ;D


Mopedbil!

 
Tog sovmorgon imorse då och sov enda tills klockan 1 och gick sen ut med pappa och började fixa med avloppet på mopedbilen så nu slipper jag det där förbaskades ljudet! :)
Fixade det ganska så snabbt och efter det torkade jag ur bilen sådär snabbt och spolade av den allt damm innan jag la mig i solen en stund för att alls försöka få nå färg i sommar eftersom jag iallafall just nu inte rikitgt hinner med det där solandet, låg där en stund och sen gick jag in för att börja fixa mig och nu åker snart Elinor och jag ut på nåt, hörs! :)
 
 
 

Lördag!

For i jobbet till halv 9 imorse då, slutade lite över 1 och for hem och tog det lungt några timmar innan jag började fixa mig och så bestämde Linette och jag att vi skulle hitta på något så vi for ut och körde, var bl.a. i Näsby, ett varv till Grånne med några andra  där det sådär annars verkligen var dött, alltså var seriöst inget folk alls där ju!
Kom iallafall hem ganska nyligen efter en trevlig kväll! :)
 
 
 
 
Imorgon planerar jag nu iallafall att börja med en riktigt sovmorgon, måste ju passa på när det är lite sommarlov!
och sen blir det väl förmodligen att ta sig tid och lägga sig under bilen och skruva lite så kanske jag efter det slipper köra runt och låta som någon värsta HD motorcykel som jag i nuläget gör... haha! :)
 
 
 
 

Så Kan Det Gå!

For ut och brumma lite hit och dit igårkväll... Träffade på en massa folk som vi typ tillbringade så gott som hela kvällen med, dock mot slutet var det bara jag, Elinor, Kim och Joel kvar, alla andra hade redan åkt hem!
Var nu bl.a. och simmade och hade det allmänt skojj hela gårdagskvällen/natten! :) 
 
Där mot slutet tyckte även Elinor och jag att de nog började låta lite väl mycket och konstigt när vi körde så då fick vi lov och börja testköra och ligga på marken under bilen för att försöka hitta vad felet var som bara började höras mer och mer för varje gång vi testkörde så vi kom tillslut på att jag tydligen lyckats få hål på avloppet... inte konstigt att det lät som det lät....
 
 
Kom efter allt hem nångång snarare mot morgonkvisten än kvällen och innan jag lyckats somna så var det väl sådär cirka endast 4h tills väckning och jobb, yippiie, snacka om att jag kände mig som nån zoombie ibörjan men sen kvicknade jag nog till! 
 
 
 
 
 

Jobbet!

Har kaffepaus på jobbet just nu så passar på och bloggar lite eftersom det nog kommer bli dåligt med det under resten av dagen! Jobbar enda till klockan 6 ikväll och då åker jag väl bara hem och stoppar i mig lite mat mm. och så sticker Elinor och jag ut på nåt skojj och sen imorgon halv 9 är det jobb som gäller igen! :)

Sov!

Ojjnejj, efter att jag skrev det senast inlägget igår så la jag mig ner i sängen och somnade och sov typ till halv 9 imorse då jag vaknade av mig själv, dock inte så konstigt efter ca 13h sömn! 
Passade på och låg i sängen och drog mig en stund innan jag fick lov och stiga upp för att koka lunchen som jag igentligen skulle ha gjort igårkväll. 
Halv 11 for jag till jobbet och slutade runt 5, for hem och så kom Elinor hit så kollade vi lite olika filmer, talade osv. och nu for hon nyss hem så nu tror jag jag ska ta och träna lite som det oxå var meningen jag skulle ha gjort igår när jag somnade! 
 
Arkivet!
 

Be Pleasant And Positive To Others!

 
Trivs jätte bra på sommarjobbet och eftersom jag redan jobbat där lite förra sommaren och sånt så känns det som om jag iallafall snart börjar kunna det mesta som jag behöver veta! :)
Och idag har jag ju som vanligt varit i jobbet och efter att jag slutade runt 5 så har tiden verkligen runnit iväg i stormfart, kollade just på klockan och fick typ panik när jag insåg att det redan är kvart över 7?? :o nåja, tänker ändå inte göra så mycket ikväll utan bara ta det lungt! :)
 
 
 

ABC!

Jobbade från halv 9 till 5 igår och då jag slutade så for jag bara hem en sväng och sen for jag ut med Elinor idag igen! Träffade på Kim och William och så for vi ut och körde, var bland annat ett varv via ABC i Vasa och lite sånt, helt skojj kväll iallafall! :)
 
 

Sommarjobb!

Första dagen på sommarjobbet men fick börja först halv 11 så hade ju endå lite sovmorgon och jobba tills klockan 5, for hem en sväng och sen kom Elinor efter mig och så for vi på mat till Neste, men det började regan sen så vi for hem efter bilen och så fick vi en lite spontan ide att åka till vägvik och simma, sagt och gjort så for vi dit och där var det verkligen suuper varmt i vattnet! :)
 
Haha vi märkte att råkat köpa likadanna bikini och båda hade med sig just det så vi såg lite lika ut! ;)
 
 

Jesus Tejp Fixar Allt!

Har ännu inte fått in i huvudet att vi faktiskt har sommarlov nu och man ska aldirg mer tillbacka till Närpes Högstadieskolan!
Men idag har jag iallafall verkligen gjort zero! Sovit nåntimme mitt dagen och så vidare, sen mot kvällen var jag upp till butiken ett varv och gick igenom lite olika saker innför morgondagen då sommarjobbet börjar!
 
Fann förresten något snyggt i farstun idag....
 
Hahah ojojj, ett litet bevis på att gårdagskvällen var rolig iallafall och att nöden har ingen lag när botten på skon lossnar och man befinner sig i Fagerö i störtregnet en lördagskväll! 
Tur att Jesus tejp är uppfunnet och fixar allt minsann! ;)

Vår Busschaufför, Vår Busschaufför, Är En Man Med Glatt Humör!

Och har han inget glatt humör, så är han ej vår busschaufför.... denna sång rullade på i bussen från Oscars villa till Fagerö igårkväll, busschaffören hade iallafall det skojj haha! ;)
Runt 6 tiden blev jag upphämtad och så åkte vi iväg ner till Oscars villa i Nämpnäs där så gott som hela klassen var på förfest innan vi sen drog vidare till Fagerö i störtregnet där kvällen fortsatte riktigt bra!
Tack till alla ni underbara personer som gör det så bra! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAHAHA! Jaani, inte alla dagar man shejkar runt i discot med flytvästen i högsta hugg!! ;D
(säg såklart till om nån bild ska bort)
 
 
 
 
 
 

Studentdimission, Grundskoleavslutning, Studentfest!

Steg upp nångång före 6 på morgonen och eftersom det blev en sen kväll kvällen innan jag kan säga att jag inte var detdär piggaste just då, nåja gjorde mig klar och runt 8 for vi iväg till Näsby på Jennys studentdimission och sen efter det så lämnade jag kvar på min egen skolavslutning och avslutade grundskolan, tog farväl av lärare osv, väldigt vemodigt måste jag säga att det kändes, usch och fy!
For sen hem där hela huset redan var fyllt av gäster, hjälpte till med lite ett som annat och umgicks med alla människor. 

Fyller detta inlägg med nån bild av klassen sen bara jag orkar föra över bilderna från kameran!


Fredagkväll!

Lämnade kvar med pappa i näsby efter utflykten i fredags och hjälpte honom att handla det sista innför lördagen, hämta tårtor osv. när vi sen kom hem tvättade och städade jag personbilen så den skulle vara ren på morgonen och sen kom bland annat Felicia hit och vi hjälpte till så mycket vi kunde med tillställningar innför syrrans studentfest på lördagen. 
 
En bild från nångång i vintras!

Avslutade Grundskolan!

Grundskolan avslutades på fredagen med en utflykt för alla niorna, först for vi till en lärare som jobbat i skolan det senaste året och tittade runt där på alla hennes hästar, får, getter osv och sen gick vi vidare till kaskö till en idrottsplan där vi fick limsa och grisar, fortsatte efter det vidare och gick iväg till Eskilsö färjan, for över och traskade till en villa där vi satt på stranden, åt grillmat och hade det trevligt, trots att vi typ blev ihjäl bitna av alla hundratusentals krankar som var där. 
Efter några timmar på villan gick vi tillbacka till färjan och sen gick vi ett gäng hem till Josse nån timme och bland annat spelade spel och nåt sånt innan vi sen gick tillbacka till färjfästet där bussarna skulle plocka upp oss och skjussa oss till skolan igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var aktiv med telefonkameran, haha! (säg till om nån ska bort!)
Dagens motion fick vi ju iallafall efter många kilometers vandring hit och dit!
 
 
 
 

Vespa iväg till Molpe!

I torsdags for hela klassen + vår klassföreståndare på pizza till Casa mitt i dagen nångång och resten av skoldagen tittade vi film, övade med musiktillval och städade ur våra skåp.
Senare på kvällen for Fanny och jag ut och vespade till Molpe där vi sen solade osv. :)