Påsklov

Är hemma från skolan nu och har äntligen fått påsklov! :) Skolan idag var ganska chill igentligen och lektionerna gick ganska snabbt, och sista lektionen hade vi endast nån frågesport mellan klasserna. Nu ska jag iallafall njuta av påsklovet en stund och bara sitta hemma och göra zero och sen nångång runt halv 6/6 tiden sticker jag iväg ut me Elinor på nått skojj! :)
 
 
 

Superfint väder!

Körde till skolan idag så då fick jag vara hemna lite längre från morgonen och komma hem lite tidigare än vanligt, super skönt! Och eftersom vädret nu blivit riktigt vårigt och fint så for jag nästan direkt efter att jag kommit hem ut på en joggingrunda också idag, även det riktigt härligt! Resten av kvällen kommer nu att spenderas på övning men sådär annars så är det endast 1 skoldag kvar nu innan påsklovet, vilket ska bli riktigt riktigt skönt att få! :)
 
Bild jag tog på hemvägen idag!

Workout för flera!

350581-8-1341534294988_large
Idag har nog minnsann fått träna... efter skolan nångång for jag ut på en joggingtur och sen iväg på zumba och så lämnade jag efter det kvar med syster på ett annat gymnastikpass! Måste erkänna att just nu känns det verkligen riktigt bra och ännu bättre känns det när man under dessa två dagar före ätit sötsaker, tårta osv. då pappa fyllt. 
 
 

For och Grilla!

Efter att jag kommit hem från skolan igår så kom Linda med den lysnade iden att åka och grilla korv tillsammans, så vi packade ner det nödvändigaste, for och handlade korv och så åkte vi iväg.
Tog igen en hel del tjejsnack vi inte hunnit med på sistone och hade det riktigt riktigt trevligt framför brasan där för oss själva! 
Började lördagen med att baka rulltårtor och sen har jag städat rummet och lite sånt.
Innför kvällen har jag dock inte några direkta planer ännu men får väl se vad som händer! :)
 
 
 

Helg!

Så va helgen här igen då!
Men trots att jag slutat för dagen så sitter jag ännu i skolan och väntar på att bussen ska gå. Helgen är ännu inte alls nå planerad utan tar väl det som det kommer bara! :)

Instagram från onsdagen!




Ny Säng!

Sitter i skolan nu men bara två lektioner kvar så slutar vi äntligen för dagen. Igårkväll gjorde jag faktiskt zero förengångskull, minns inte ens när jag senast bara satt hemma och tog det lungt en hel kväll, men iallafall bar vi nu upp och skruvade ihop min nya säng så inatt har jag verkligen sovit som en stock, haha! ;) Ikväll ska jag väl inte heller göra så mycket, åka på zumba iallafall.




It's Always A Good Time!

For iväg på mat med släkten idag nångång runt 12 och sen ikväll så for Elinor och jag ut och drajva lite, for till Petalax idag igen där vi typ bara satt och tala och var med om en hel del läskiga och verkligt underliga saker, haha! Men en av de sista tog nog priset på allt för flera år kan man säga, vi körde typ bara runt lokalen där i brist på annat i vilken det var typ helt mörkt och hel plötsligt när vi kommer till ena sidan och båda av nån anledning kollar in så ser vi bara två svarta silutter av nån som står och stirrar rakt ut mot oss, snacka om att vi skreck for full hals, hoppade som några tok och visste sådär allmänt inte vart vi skulle ta vägen, haha och det gjorde ju inte det bättre direkt att när vi svängde om för att kolla om vi verkligen sett rätt så var det heelt mörkt där igen och ingen kvar i fönstret. Tror nog ingen som inte var med då just förstår känslan, haha! Vi bara körde runt där, ropade och undrade va tusan det var med just denhär kvällen! Sen fick iallafall nog sen se vem det var som stått där i fönstret med den borde seriöst vara strängt förbjudet att skrämma nån såå mycket, tror Elinor håller med om att vi inte ens är återställda ännu, kan verkligen inte vara bra åt hjärtat sånthär! Nåja den konstiga kvällen med en massa olika sammanträffande var dock ännu inte över, när vi åkte hem sen så såg både Elinor och jag vårt första norrsken, läskigt! Väl hemma i Pörtom konstaterade vi iallafall att det nog är bäst vi åker hem nu innan vi råkar ut för något mera för vi skulle seriöst inte klara av det just nu! Men har iallafall haft en sjuukt rolig kväll trots att som vi nog sent glömmer! 
 
Tumblr_mf5mum9uvt1rx4nnvo1_500_large
we♥it.com

Petalax!

Elinor kom hit nångång runt 5 tiden igår och vi fixade oss klara innan folket började droppa in här nångång runt 6 tiden. Förfestade några timmar och hoppade sen in i taxin och iväg till Petalax där kvällen faktiskt fortsatte riktigt bra! 
 
 
 Två bilder från gårdagen!
 
 
 

FRÅGA!


Bogserade!

Gårdagskvällen började ju inte riktigt som planerat! Elinor och jag var på väg till Petalax i brist på annat och när vi hunnit en bit så small det bara till så jag trodde först vi fått punka, haha, nåja gick ut och kollade men nepp ingen punktering, försökte gasa men bilen gick inte framåt så då trodde jag ju att växellådan hade åkt men si nejj inte det heller men tog upp motorhuven och där vävade variatorremmen runt avbrakad -.- Haha Elinor och jag börjar iallafall vänja oss med det här med varningsblinkers i mörkret, hehe! Ringde efter pappa som kom efter oss och bogserade oss hem igen, skjussade oss till byn och senare gick vi hem till Elinor och satt där typ och bara tala och kolla nån film på tv. Konstaterade att hjälp vad man kan känna sig handikappad utan fordon, hur överlevde man förr igentligen innan man hade körkort! 
Idag steg jag upp nångång runt 12, gjorde zero, fick gooda nyheter att pappa handlat en ny rem åt mig idag och fixat den så var ut och provkörde, som en heelt ny bil nu måste jag säga, den går ju 100ggr bättre än förut! och nu har jag nyss fixat med nå musik till kvällen, då vi åker till Plax på ungdomsdans! Hörs! 
 
Två bilder från igår!
 

It's Friday!

480102_545811028771210_852036375_n_large
Hejj alla! Det är fredag, jag har slutat skolan och jag är verkligen på ett strålande humör just nu, trots att jag nog steg upp på fel fot imorse så morgonen var liite smått jobbig och ingenting ville som jag ville det!
Nåja... Nu är det ju iallafall helg och en massa roliga saker att se framemot! och sen ikväll så ska väl Elinor och jag hitta på nåt skojj! Hörs! 
 
 

Sweet Sixteen!!

Keep-calm-cuz-it-s-my-birthday-16_large
 
Idag är det inget mindre än min födelsedag, yppie!
Livet leker just nu och jag mår fin fint! Sweet sixteen minsann!
Grattis till mig själv! :D
 
 
 

Uppdatering!

I lördags ↑
Lördagskvällen blev riktigt bra, cruisade runt på lite olika ställen, festade i låchen osv. :) 
I söndags tog jag det mest bara lungt förutom att jag var ut på lite söndags-talk med Linda. 
I måndags hände väl inte heller så mycket utan skolan igen då och så på kvällen for jag ut me Elinor. 
Igår var ju minsann vädret inte det bästa och det märktes redan från morgonen när bussen kom senare än vanligt och verkligen när vi skulle hem då vi först var tvungna att vänta på vår chaufför skiit länge vid skolan och sen typ stannade bussen flera gånger under färden och chaffören var ut något varv och så och när vi äntligen kommit oss fram till riksåttan och alla var superglada att vi äntligen skulle komma upp på en kanske liite bättre plogat väg så stannade vi och fick typ lov och sitta och vänta på en minibuss av någon andledning, som vi sen trängde in oss alla i så den blev överfull och då sen så slapp vi typ äntligen hem, dock en halvtimme/ 45min försenade. När jag sen kommit mig hem grävde jag fram moppebilen ur drivorna, körde in den och tvättade den riktigt grundligt, for iväg på zumba, fotade något åt pappa och massa annat och när jag sen äntligen skulle lägga mig ner och börja läsa på samhällsförhöret tills idag så var jag så utmattad att jag somnade istället och vaknade nångång runt 4 inatt med boken brevid mig och alla lampor på , suck! Så fick istället lov och stormläsa imorse då, men helt hyffsat gick det väl nog ändåå skulle ja tro. 
 
 

Lördagkväll!

Äntligen helg och lördag nu, så himla skönt!
Igår efter skolan lämnade Linda och jag i näsby en stund och sen for vi hem till henne i det vackra vädret och satt där för oss själva och talade om allt och ingenting i flera timmar och sen drog jag hem åt något och så for jag och Elinor till petalax och sen vidare till William där Jennifer, Conny och Tobias också var och skruvade med Williams bil i några timmar innan vi sen for till byn igen.
Imorse ringde väckarklockan halv 9 och jag steg upp, fixade mig och så for jag iväg till frisören för att få lite ny färg på håret och för att klippa det, så sjuukt nöjd nu efter iallafall!! Sen när jag kom hem runt 12 tiden for jag en snabb sväng till Linda för att fixa nåt med basen och lite sånt, fort hem och åt, packade väskorna och så kom Linda hem till mig så tvättade vi snabbt av bilen, for ut och glänste lite med den medans den ännu är ren, haha! och så for vi hem till Linda där vi nu suttit nån timme och snackat massa skit oss emellan medans vi fixat oss och sånt. Sen om ett x antal timmar ska vi väl dra ut på nått skojjigt äventyr kvällen tillära!
Ha en bra lördagskväll alla!
 
Instagram från idag!
 
 

Bilder Från Shoppingdagen I Umeå!

Köpte västen där ↑
 
Inhandlade även dessa skor ↑
 
 
 
 

Dags att blogga!

Ojj börjar verkligen bli dags att blogga här nu! 
I torsdags steg mamma, jag och syrran på bussen vid neste och for iväg till hamnen i Vasa och sen till Umeå på shoppingdag, hela båten var typ fylld av endast känt folk, haha. Är iallafall riktigt nöjd över inköpen!
I fredags kom Elinor hem från en vecka i södern så då for hon och jag först på mat och sen ut och körde hela kvällen typ, riktigt skojj kväll iallafall!
I lördags kom först Fanny hit till mig och sen ringde Linda som äntligen hittat hem från Åland och då blev det att åka ut och köra med henne, Pati och några andra resten av kvällen också denna kväll var riktigt skojj! 
I söndags firade vi farmor hemma hos henne och lite sånt!
Igår började vi skolan igen, och efter för mig 3 veckor borta ur skolan måste jag säga att det faktiskt var riktigt skojj att komma tillbaka, träffa alla och komma in i lite rutiner igen. 
Trots detta kändes andra skoldagen genast mycket tyngre men man får väl trösta sig med att vi snart går ut och får sommarlov iallafall!
Igår mot kvällen kom sen Linda hit och vi kopplade hennes bas och for sen ut och körde lite och idag for vi iväg upp på zumba tillsammans som jag riktigt just hunnit stiga innanför dörren efter!
 
Bild från lördagen!
 
 
 
 

Blogaward!

Har hunnit bli utmanad av hela tre personer (Jennifer, Linette och Fanny) innan jag orkat svara på några frågor så här kommer äntligen svaren:
 
1. Bästa utomlands-minnet? 
    Ojj finns så många bra minnen som man har roligt åt och ler av ännu idag när man tänker på dem men mIn första södernresa var iallafall helt klart ett av de bättre :)
2. Bästa lågstadie minnet? 
    Kilen lägret i 5:an :)
3. Hur ser en perfekt-morgon ut för dej? 
    Jag får sova sålänge jag vill, stiga upp och typ fortfarande göra zero, haha :)
4. Favorit shopping butik?
    På Cubus hittar jag nog mest att handla just nu! :) 
5. Va tycker du om kärlek?
    Det kan vara typ helt underbart men samtidigt något riktigt jobbigt typ ;)
    
 
1. Världens bästa film?
     Vet inte vilken av dem så alla Fast and The Furious filmer typ älskar jag! ;)
2. Google translate eller gurka?
    Google translate, haha! ;)
3. Sommar eller vinter? 
    Sommar! :)
4. Världens snyggaste kändis enligt dig?
    Ojjdu, har aldrig varit riktigt insatt i kändisvärlden så jag vet faktiskt inte :)
5. Något du måste göra innan du dör? 
    Hinna leva livet till fullo! :)
 
1. Vad gör du i vilken ordning när du stiger upp på morgonen?
    Siger upp, går i duschen, sminkar mig, fixar håret, klär på mig typ :)
2. Är du en som uttrycker sina åsikter eller sitter du och håller med alla andra men innerst inne exploderar du av tankar och åsikter?
   Beror lite på vem jag är med men oftast tror jag nog jag uttrycker mig om vad jag tycker och tänker om olika      saker. :)
3. Gillar du dessa Awarder?
    Jao :)
4. Vad skulle göra dig riktigt glad just nu?
    Ojj, finns många saker, men typ att nian skulle vara avklarad redan nu och så vi skulle få sommarlov! :)
5. Vad är din högsta dröm?
    Just nu skulle inte nån miljon eller så sitta helt fel! ;)
 
Och jag tänker inte ställa några nya frågor till nån eftersom de flesta av mina kompisar redan har svarat på nån annas frågor! :)