Only 1 Day Left!

Idag har vi kollat film x3, haft håltimmar och övat lite med kören!
Slutade 2h tidigare som vanligt på onsdagar så nu sitter jag i bilen påväg hem :)
Har bara imorgon kvar i skolbyggnaden nu och sen kommer vi nog aldrig mer vara där, för på fredagen ska alla vi 9:or iväg på en hemlig utflyckt över dagen, känns faktiskt lite sorgligt att sluta nujust!


Just nu bild!


Gymträning!

For till vargberget de två första lektionerna idag då, jag och hela killgänget för att avsluta de sista elektioniktimmarna på ett trevligt sätt och körde lite radiostyrd båt, vilket slutade med att förmodligen propellern föll av så båten lämnade kvar en bit ut fast bland nå stenar så läraren fick väl lov och åka dit och ta sig ett dopp senare på dagen, haha! 
 
 
Resten av dagen tillbringade jag i simhallen med musiktillvalen och övade körsång och vårt nummer innför skolavslutningen, så var alltså inte alls i skolan nåt idag typ...
När jag kom hem sen så åt jag något och bytte jag om till träningskläder och sen for jag, Linda, Danna och Tilde iväg på gym någon timme, så super skojj att träna igen! :)
 
 
 
Några bilder från idag!
 
 
 

Radiostyrda Båtar

Förutsatt att det inte regnar imorgon så ska vi på elektroniktillval faktiskt göra något annat än se film som i alla andra ämnen och åka iväg till Vargberget tror jag det var och köra lite sånnadär radiostyrda små båtar och bara ha det gott! Ska bli riktigt skönt med lite annat ån bara film! :)
Sådär annars händer väl inget annat speciellt imorgon vad jag vet änsålänge!


Denna älskling får ta och pryda detta inlägg!


Film, Film, Film och återigen Film!

Håller på att gå ihjäl när jag läser på olika bloggar att de varit ut och sprungit... har varit tvungen att hålla upp med det nu i mer än en hel månad, kanske 5 veckor eller nåt p.g.a. av att mina allergier inte blir nå bättre så sen jag hade detdär med ögat har jag varit konstant snuvig, usch och fy för sånthär!! 
 
Idag i skolan tittade vi iallafall film alla lektioner förutom en då vi var ute och spelade kubb, så jaa... där gör man ju verkligen inte något vettigt längre och det känns super onödigt att stiga upp på morgona, åka buss 35km och sen bara sitta och titta film 7 lektioner i rad... skulle ju lika bra kunna vara hemma och göra nå vettigare! 
Ikväll har jag iallafall städat rummet riktigt grundligt tills syrrans student, super skönt när det är helt rent nu! :)
 

Molpe!

 
 
Låg ute och solade x-antal timmar igår innan jag städade och tvättade mopedbilen och sen fixade mig och så åkte Elinor och jag ut och cruisade, for först till Fagerö på varsin jätte stor glass i det fina vädret och sen fortsatte vi vidare mot Molpe där vi först körde runt och kolla läget lite och sen träffade en hel del känt folk som vi tillbringade resten av kvällen med, hade iallafall en riktigt rolig kväll! :)
 
Idag har jag ännu inte gjort så mycket, det är grymt varmt ute men solen vill inte titta fram så jätte mycket så det känns lite lönlöst att lägga sig och sola då ju!
 
 
 
 
 

Får Panik!

Usch nejj, börjar verkligen få panik över att vi har bara 4 "vanliga" dagar kvar av grundskolan nu en hemlig utfärdsdag nästa fredag! Usch just nu vill jag inte alls tänka på att jag inte kommer gå tillsammans med alla i klassen längre osv.! 
For till skolan några timmar senare idag då och hade 3 lektioner och sen hade vi håltimme sista också så Fanny och jag hade lite picknick ute på gräset då, härligt! :)
När jag kom hem från skolan idag så hjälpte jag mamma lite genom att städa i huset och nu har jag nyss fixat lite ny musik till moppebilen och skall väl snart dra iväg ut på nåt skojj med Felicia! :)
 
 

BOMBA!

Tryck på den rosa knappen och fråga något!

Shopping!

Skoldagen idag var väl typ helt som vanligt och efter skolan tog jag bussen in till stan där mamma väntade, gick och åt och sen shoppa vi några timmar innan vi begav oss hemåt. 
Nu tror jag bestämt att jag tänker knäppa på nån film eller nåt eftersom jag har det lyxigt och får börja skolan först runt halv 12 imorgon och får sluta redan lite över 2, super skönt! :)
 
 
Fick en blomma och ekonomikunskapspriset idag!

9D Är En Klass Som Alla Gillar!

Hade klasskamp 3 sista timmarna i skolan idag och eftersom det var vår sista klasskamp tillsammans taggade vi till och målade oss snygga med svarta ränder med mera i ansiktet, hittade på en hejjarramasa sådär hastigt och lustigt och var verkligen på G, vilket också lönade sig eftersom vi kom på delad första plats med 9C, men sen vann de dock när vi tillslut skulle gissa hur lång en gaffel var!
Städade lite i rummet efter skolan och så for jag sen upp med Elinor till byn och satt där och talade om allt i några timmar.
 
 
(2 personer saknas dock på bilden)                Kommer sakna er! ♥ 
Börjar inse nu för varje dag som går och vi närmar oss avslutningen hur grymt mycket man kommer sakna klassen, trots att man nog ibland kan få lite "läjdon" av dem, men endå så har man ju alla dessa roliga minnen tillsammans efter dessa 3 år som gått förbi så sjuukt snabbt, går inte ens att beskriva känslan just nu!
 
 
 

Inlämningsuppgift!

Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen och nu tänkte jag sätta igång med att skriva en inlämningsuppgift i hälsokunskap som ska var inlämnad före kl.9 ikväll och efter det ska jag nog ta och städa i rummet lite tror jag. 
 
Bild från mattetimmen idag!

I Think This Summer Will Be Awesome!

Large
Känner på mig att denhär sommaren kommer bli super! 

Åminne!

Kom hem från Esbo runt halv 10 på lördagskvällen och efter ca 5 min hemma kom en taxi efter mig och så for vi till Åminne, där kvällen spenderades i sällskap med härliga människor. 
 
Igår läste jag mestadels på prov och försökte öva på en "jobbintervju" vi skulle ha på finskan med vår lärare. 
Vilket betyder att jag idag skrev mitt allra sista prov för högstadiet och grundskolan vilket känns helt underbart och det känns precis som om vi typ redan slutat skolan eftersom vi typ inte har några läxor och inte någon direkt undervisining i så många ämnen nå mera, super skönt att sommarlovet riktigt snart är här, endast 9 skoldagar kvar nu! :)
 
 

May. 18, 2013

Kom nyss ur duschen och nu ligger jag här i ett klassrum ihop tryckta med 12 andra sovande musikanter.



Idag ska vi först packa våra grejjer och sen 1h shopping, mat och så åler vi iväg till arenan där vi har en spelning och sen nångång runt 4 bär det av hemåt alltså endast 1 spelning idag, skönt! :)




Sjukt Grym Publik

Den 4:e konserten idag gick verkligen super och vi hade en sån grym publik så det går inte att beskriva som verkligen uppskattade oss, de fick verkligen en att le! :)
Nu sitter vi i Barona arenan och ska snart inleda en ny konsert där, sjukt tätt mellan konserterna idag och räknade nyss ut att vi redan varit vakna och gått i uniform i över 13h idag, vilket nog börjar kännas nu och man börjar längtar hem till sängen!




Många Konserter

Nu efter maten är vi påväg till e ställe där vi ska ha en utomhuskonsert i det över 20ºC Helsingfors i uniformerna vilket inte alltid är det härligaste men sånt man får lov och leva med bara.
Sen ikväll ska vi också hinne med två konserter till, 5 olika spelningar idag alltså!

May. 17, 2013

Även imorse ringde väckarklockan tidigt runt 5 tiden så nu börjar man verkligen känns sig lite trött efter en en ca 3-4h natt och en ca 5h natt efter varandra men idag är det verkligen fullpackat av program... började med att ställa upp oss runt halv 7 tiden på en innergård för att spela i direktsändning i TV-programmet Min Morgon på YLE FST5 och sen var det snabba tag iväg till en skola för en konsert där och nu har vi nyss varit och ätit till skolan där vi bor.






--> Esbo

Kom hem runt 10 igår kväll och packade tills 12 nångång, sov ca 4h och så steg jag upp för att vara färdig att åka lite före halv 6.
Nu just sitter vi bussen ner mot Esbo där vi har vår första konsert runt 2 tiden och sen ikväll är det Borgbacken som gäller! :)


En extremt snygg right now bild! ;)


Skolmusik 2013

 
När jag kom hem från skolan idag så fortsatte jag att packa vilket jag nu börjar bli klar med tror jag och snart åker jag iväg på en sista övning och halv 6 imorgon morgon så sticker vi iväg ner till Esbo och Skolmusik! 
Kommer väl nog slänga in nåt mobilinlägg om jag hinner under dagarna i Esbo men om inte så ska ni ha det riktigt bra sålänge! :)

Keep Calm And Love 9D!

 
Fysik provet imorse gick väl helt hyfsat skulle jag tro och nu återstår det endast ett enda prov för hela högstadiets del, så sjukt super skönt!
Börjar verkligen inse att vi snart går ut nu när vi inte går igenom något nytt till något prov längre osv. vilket är med blandade känslor, skönt att få sluta men ledsam när man inte får vara tillsammans med klassen längre som man nu tillbringat åtminstone 5 dagar i veckan med i hela 3 år och verkligen lärt känna!
Nåja de personer som står en närmast av dem kommer man väl nog ändå fortsätta att vara med men ändå inte på samma sätt ju! 
 
 
 

Tuesday!

Idag är det tisdag och jag räknade nyss att jag endast har 2 prov kvar i hela högstadiet och ynka 11 skoldagar kvar tills sommarlovet eftersom det faller bort några dagar bl.a. så åker vi ju ner till Esbo natten till torsdag för att delta i Skolmusik osv. 
Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen tillsammans med fysik boken för att försöka förstå något av det eftersom vi har prov imorgon och sen blir det nog att packa tills torsdag och om jag tillsist hinner ska jag väl försöka se på hockey också! 
 

Klassresan!

Efter skolan nångång runt 4 tiden kom bussen och hämtade upp oss vid simhallen och vi startade vår färd ner mot Åbo hamn.
 
 
 
 
 
 
 
Runt 7 halv 8 tiden på kvällen anlände vi till Åbo där vi gick ombord på Viking Grace, vilade lite i hytten och sen gick vi och åt.
 
 
 
 
Sprang sen runt på båten x-antal timmar, (sjukt fint inredd var den) handlade lite i tax-free och så stängde vi sen in oss i hytten där vi tillbringade resten av natten vakna, fjollade på och hade den riktigt riktigt skojj, förutom en halvtimmes sömn där nångång runt 4 tiden. 
 
 
Täckfördelningen var ju dock kanske inte riktigt alltid den bästa men... haha!
 
Runt halv 6 svensk tid var det "väckning" eller rättare sagt förr oss blev det ju bara dags att börja fixa oss, klev av båten runt halv 7 i Stockholm och guud så trötta vi var, försökte oss på nån tupplur i bussen tills vi kom till hotellet där vi skulle äta frukost, halv sov oss igenom den men sen var det dags för shopping. Fanny och jag gick omkring i alla möjliga butiker på drottningatan mm. och jag hittade nog en hel del, så super nöjd är jag iallafall! 
 
 
 
 
 
När klockan slog 2 var det dags för samling vid bussen och vi åkte iväg mot Gröna Lund där mestadels Oscar, Fanny, Jag och Filip gick runt tillsammans och testade b.la. på Eclipse som är världens högsta såndär gunga, usch och fy vad rädda vi var där uppe!!
 
google bild
 
google bild (högsta tornet är Eclipse)
 
 
 
Runt halv 7 satt vi alla i bussen igen och vi åkte mot båten för att kliva på och sen starta vår resa hemåt denna gång med Amorella.
 
 
Gick runt där, åt och handlade lite innan vi sen slocknade tidigt efter en händelserik dag och igen direkt sömn natten före. 
 
 
 
Halv 8 finsk tid anlände vi till Åbo hamn igen och vi satte oss i bussen där nog så gott som alla somnade tills vi tog paus och frukost nångång runt 10 och fortsatte sen hem.
 
 
Har haft en sjukt rolig resa som man nog kommer minnas en bra lång stund framåt i livet! :)
 
 
 
 
 
 

Sticker Iväg!

Om mindre än en timme sticker vi iväg på klassresan, känns som om hela denna skoldag har gått i slowmotion eftersom man längtat så, guud så roligt det ska bli!! :)
Kameran hänger såklart med så bilder kommer nog nångång efter söndagen!
Hoppas alla ni andra får en riktigt rintigt bra helg också! :)


Såhär kan det ju också sluta när vi ska göra räkneuppgifter på fysiken, hahah!


Tagga Klassresa!!

Är ju lediga imorgon så ikväll ska väl Elinor och jag hitta på nåt skojj i det vackra vädret och imorgon börjar det bli dags att packa väskorna för på fredag sticker hela klassen iväg till stockholm! Äntligen är den här, minns ännu när Fanny och jag satt i Ilmajoki och i brist på annat började räkna ner dagarna innför denna helg, tagga klassresa minnsann! :)
 
 
 
 
 

Klasströjorna!

Insta från igår!
Var i skolan igår då och vi fick äntligen våra efterlängtade klasströjor och byxor! Vissa detaljer som kunde varit annorlunda men helt nöjda är vi nog ändå! 
Sådär annars så märks det verkligen att graderna börjar stiga och att sommaren börjar vänta runt hörnet nu när det börjar bli kvävande varmt inne i mopedbilen om dagarna, börjar bli dags att dra fram sommarkläderna och köra ned rutorna, häärligt! :)
 
 
Framsidan på hupparin ↑
 
Baksidan ↑
 
 
 
 
 
 
 

Hejja Lejonen!

Kollade nyss ishockey och Finland segrade så vi ska väl nog alla få sova gott inatt oxå! :)
Imorgon tänker jag nog försöka mig på att orka igenom hela skoldagen så får vi väl se sen då hur det slutar, Godnatt! 
 
Sommar ♥

Sjuk!

Ojj så längesen jag bloggat något nu! 
De senaste dagarna har dock mest bestått av att ligga i sängen, ta det lungt, kolla film, med någon tupplur mellan varven eftersom jag först i torsdags hade alla möjliga fel och sen fick jag uppsvällt öga på kvällen vilket inte blev något bättre över natten heller så jag stannade hemma på fredagen. 
På lördagen började det reda upp sig efter att jag droppat nå allergi droppar i ögonen titt som tätt och jag for ut med Fanny på kvällen, var hos Emil, ett varv ner till Oscars villa i Nämpnäs osv. 
 
Men som om det inte räckte med alla besvär tidigare så har jag även fått en riktig förkylning nu så hela gårdagen tillbringade jag i sängen och idag var jag bara till skolan och skrev modde provet och så for jag hem igen
 
Bild på Linda och mig från vappen!
.