Möte

Blev väckt runt 12 imorse men låg nog i sängen fram mot 1 eller nåt innan jag tog mig upp.
Simon var snäll och hämta mig kring 2 och så for vi iväg på styrelsemöte, väl hemma igen gick jag över till mormor och hälsade på kusinerna mina en sväng och sen for pappa och jag och skjussa Jenny till stan, kramade av henne och for hem och läste på finska provet, en ganska så fullspäckad dag :)
 
fin, fin bild...

All The Crazy Shit I Did Tonight Those Will Be The Best Memories

 
Blev inte som planerat igår utan blev lite ändrade planer vilket slutade med att jag på kvällen hamnade i Fagerö trots allt.
For på förfest till Linette runt 7 kanske och sen med bussen till Fagerö, i bussen dit var det håll igång och lika rolig som alltid och väl framme i Fagerö fortsatte kvällen faktiskt sjukt bra trots att det typ var svinkallt! 
 
 
 

New Shoes

Skrev samhälls prov igår som jag tror gick riktigt bra och sen när vi kom hem så for Elinor och jag upp på mat till neste innan vi sen for hem och fortsatte med läsningen till dagens prov som var religion, hoppas på att även det gick bra! Mamma kom efter mig från skolan idag någon timme efter att jag slutat och vi for och fixa några saker, handla lite och sen hem där jag nu suttit och läst på finska prov och bara slappat lite, varit ut på en kort joggintur för att prova mitt nyaste inköp, tack mamma! osv och nu ska jag snart faktiskt börja ta natten trots att det är fredag men ska upp i jobb imorgon och sen orka med resten av lördagen också som jag förövrigt tror kommer bli helt najs! Hörs väl kanske imorgon om jag hinner! :)
 
 
 
 

Tyskaprov

Kände mig bara tvungen att uppdatera lite, haha! Läste på prov och var på zumba igår kväll och imorse for jag till skolan och skrev tyska provet, som jag hoppas på att gick helt bra men blev klar så tidigt så hamna att sitta i skolan i typ 1 och en halv timme till efteråt innan jag slapp hem, väl hemma har jag bara läst och läst och läst på alla möjliga ämnen och prov, så nu känner jag mig helt slut i ögonen av allt läsande och tänker ta natten i förhoppningar om att provet imorgon ska gå riktigt super bra! :)
 
 

Provecka!

Back to school idag igen då, fick även ut filosofi provet som gick väl sådär heelt okejj, men för att jag knappt förstod något av vad jag läste så får jag väl vara heelt nöjd med resultatet och ingen mera filsofi för min del nu nej! :)
Sen jag kom hem så har jag ägnat resten av kvällen åt någon mattesak och provläsning och eftersom provveckan börjar imorgon typ så kommer ni nog inte höra så mycket av mig förrän freda eller nåt? Gör ju endå inget annat denna vecka än att åka till skolan, skriva prov och åka hem och läsa på nästadags prov= inget märkvärdigt att direkt berätta om ju! Hörs då vi hörs! 
 
True
 

Happier than anyone could even imagine

Vaknade runt 11 imorse och steg upp trots att jag var sjukt trött ännu och nu har jag suttit framför datorn och skrivit på filosofiuppsatsen hela dagen, gud va skönt det ska bli när jag efter idag får så gott som glömma filosofin för resten av mitt liv eftersom det bara är 1 obligatorisk kurs i det! Underbart för jag fattar ju noll av de lixom, haha! :)
 
Ska iallafall fortsätta med skolarbetena nu och börja på en matteinlämningsuppgift innan Elinor och jag sen drar ut på nåt, hörs! :)
 
Do ypu agree? | via Facebook
Såå sant!
 

En fink, i ett glas, i en hink, me en limp å en skink!

Steg upp klockan 7 igår trots att det var lördag och for sen i jobb framtill klockan 1. 
När jag slutat jobbet for jag bara hem en kort sväng och så skjussa mamma mig och Elinor in till stan till sjukhuset där vi hälsade på stackars Tony och var väl hos honom några timmar innan vi sen började leta oss hemåt igen. Var kul att se och bara sitta och tala med honom och hoppas att han snart får komma hem nudå! 
 
Hann bara hem nån timme sen innan Tommy, Elinor och Adde dök upp här och sen kom även Simon, Toffe och Isabella en sväng, spela ölspel för flera, sällskaps spel och massa annat fram tills typ kl.4 eller nåt, hade iallafall en sjuukt skojj kväll med massor av skratt! 
 
 
 
  
 
 
 
 
Mycket bilder som vanligt, haha! (säg till om nån ska bort!)
 
 
 
 
 
 

Gummy Bears

 Yey snaart helg, fredag imorgon igen, alltså hjälp veckorna bara rusar iväg i full fart... har alltid finska sista på fredagarna och det känns absolut inte som en hel vecka sen vi satt och räknade minuterna senast ;)
Hade ju filosofi provet idag då som jag hoppas och tror faktiskt att gick helt okej och trots att jag somnade igår :)
Nu ska jag fixa lite läxor, skriva på filosofi uppsatsen och sen drar väl Elinor och jag ut på nåt skojj även ikväll tror jag, hörs! :)
 
Ha
 
Untitled
Haha, kanske nåt att testa nästa gång! ;)

103

School :x
Haha ungerfär som jag känt mig de senaste dagarna när jag försökt läsa filosofi ;)
 
Läste på filosofiprovet för fullt igår, som jag för övrigt fatta noll av så jag bestämde mig för att ta en paus och dra upp me Elinor till byn istället där vi typ satt och tala om sommaren som gott osv, jisses så roligt det kan vara att bara vara ute en vardagskväll och i princip göra zero, + att vi typ dog 103 gånger eller vad det nu var igår eftersom vi lyckades skämma ut oss typ hela j*vla tiden var vi än var, piinit! Nåja vi fick ju iallafall oss sjukt många skratt då istället! ;) 
Var meningen att jag skulle läsa mera på filosofi provet när jag kom hem sen på kvällen --> att jag somnade och vaknade typ runt 2 på natten, gissa vem som fick panik! 
 
 
 
 

Ännu en ny skolvecka

Ännu en ny skolvecka är inledd och gud vad veckorna går fort, redan 5 veckor sen vi började och första perioden börjar lida mot sitt slut, återstår bara denna vecka till innan provveckan inleds men har redan denhär veckan prov + en massa inlämningsuppgifter som ska vara gjorda så största delen av min fritid just nu går som vanligt åt till läsning och skirvning... det enda andra jag gjort är väl att va upp på ett zumba pass till byn ikväll :)
 
 
Känns lite tråkigt att bara blogg om skolan och skolarbete, läsning osv. hela tiden och knappast så skojj för er att läsa om det heller men eftersom det är min vardag och typ det ända jag gör om kvällarna just nu så är det typ tyvärr det ända jag har att skriva om :)

Hemma I Finland

Cyklade ju väg tillsammans med Jenny på bio igår då till Filmstaden och såg Percy Jackoson - Monsterhavet 3D som var sjukt bra, första gången i mitt liv som jag såg 3D på bio och överlag på bio i Sverige!
 
Hemma i lägenheten igen titta vi på nån annan film innan vi somnade, var verkligen ur trött efter den långa dagen och inte nog med det så har jag sovit skit dåligt hela natten p.g.a. nackbesvär och en dum madrass men trots det vaknade vi redan 8??? och gjorde frukost innan vi sen efter någon timme började leta oss in mot stan och bussen, kramade om Jenny och Jonathan en sista gång och for iväg till båten, där Felicia och jag bland annat såg film osv. 
 
 
 
 
 
 
 
 Har iallafall haft en sjukt bra helg i Umeå och kan konstatera att jag lär nog snart vara på besök där igen! :)

Here I Am Umeå

 
Väckarklockan ringde klockan 6 imorse och trots de får timmarna av sömn så flög jag ganska så direkt upp ur sängen ur glad och taggad inför dagen och efter som mamma & pappa varit till Sverige så hade jag hela huset för mig själv.
 
Runt 8 blev jag hämtad av moster och Felicia och så drog vi iväg till hamnen i Vasa och steg på båten påväg mot Umeå, när mamma och pappa kommer hem från Sverige så drar jag till Sverige, haha! ;)
Var iallafall aktiv på båten och började på filosofi uppsatsen.
 
Väl framme i Umeå fick jag äntligen träffa storasyster igen efter flera veckor sen sist, underbart! Gick sen på stan och shoppade loss x-antal timmar innan vi gick hem till lägenheten där vi efter några om och men ääntligen fick maten gjord och snart ska drar väl syrran och jag iväg på bio kanske :) Ha en trevlig lördagskväll alla! :)
 
 

Fredagen den 13:e

Fredagen den 13 idag då, har dock faktiskt lyckats klara mig genom dagen utan några större beskymmer :) For ut och brumma för mig själv en sväng ikväll vilket slutade med att jag satt i byn osv med massa folk resten av kvällen... å jag som bara skulle åka ut å köra en sväng, haha!
Borde iallafall verkligen börja sova nu eftersom väckarn ringer om typ 4h, hörs imorgon!




Sådär annars så fyller ju Linette hela 17 år idag, (hjälp va gamla vi börjar bli) GRATTIS ännu en gång! ♥

Vilket ju också betyder att det idag är 6 månader tills jag fyller 17, yey! :)


Chillkväll

Kände att jag verkligen behövde en såndär chillkväll igår så skjöt upp essä skrivandet till helgen och bara slappa, kolla film och träna :)




We Know How To Party

Ojj börjar kanske bli dags att blogga om helgen också... drog ju iallafall upp till låchen på förfest någon gång i lördags då där det var rätt mycket folk och sen kom bussen efter oss och vi for hela bunten vidare till Fagerö, kvällen blev iallafall riktigt super bra! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har Gått Och Blivit Religiös

Händer ju typ inget som är värt att skriva om mitt i veckorna nu just eftersom all min lediga tid går åt till alla olika essäer, prov och skolarbeten jag har att göra/läsa på från att jag slutat skolan tills det är läggdags, 
Hann iallafall iväg på ett Zumba pass igårkväll vilket är väl typ det enda som hänt förutom skolan då :)
 
 
Börjar känna mig lite smått religiös när jag till och med läser bibeln i bussen, haha!
Nejmen jag har en bibeluppsats att skriva och lämna in innan veckan är slut så att..., men undrar dock vad de som inte vet det tror, de tror väl säkert att jag sitter och läser bibeln sådär annars bara ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight We Are Young!

Håller som bäst på och fixar mig och sen drar jag upp till byn på förfest innan vi drar vidare till Fagerö, tror kvällen kommer bli helt super!
Hoppas alla ni andra också ska få en riktigt bra lördagskväll! :)
 
We are young

Träff med Felicia!

Drog ut med Felicia igår kväll och eftersom vi konstaterade att vi inte setts (förutom Åminne då) på typ mer än en månad så var det extra roligt, drajva typ runt lite över allt, satt på ABC, träffa Filippa och Aurora osv osv och var väl hemma igen runt 3 tiden i natt! :)
 
 
 
 
 

Varken Ork Eller Tid

Hade samhälls prov idag då, sjukt skönt när det är avklarat för en tid framöver, sådär annars har väl inget speciellt hänt idag, gjort läxorna, varit ute på en härlig länk i solskenet osv,
Som ni säkert märker så varken orkar jag eller hinner göra så mycket speciellt om vardagarna nuförtiden allt går som i ett kretslopp, man stiger upp, far till skolan, är i skolan, kommer hem, vilar en stund, gör läxorna och går och lägger sig... i princip så mitt liv ser ut i veckorna nuförtiden, men jaa... jag har ju valt det själv så jag ska väl inte klaga! 
 
 
 

Tisdag & Onsdag!

Hade skolfotografering igen på tisdagen denna gång kompisfoto som jag tog med Filippa, resten av skoldagen rullade på helt som vanligt och väl hemma stormläste jag på samhällsprovet och tyska provet innan jag drog iväg på terminens första zumba! :)
 
 
Hade mitt första gymnasieprov på onsdags morgonen och sen rullade skoldagen på, när jag kom hem satte jag mig ner och försökte lära mig allt i samhälls tills provet idag som jag för övrigt hoppas att gick riktigt bra innan jag sen började leta mig till sängs för att orka med ännu en skoldag! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drar Hem!

Börjar bli några dagar sen senast men har haft två prov å massa inlämnings uppgifter de tre senaste dagarna så har inte alls hunnit slappa eller göra något annat alls än att sitta och läsa 24/7.

Sitter i bussen påväg hem och tråkar för mig själv nujust, ska iallafall försöka hinna med att blogga från datorn om veckan som passerat när jag kommer hem idag, hörs! :)






Låånga Skoldagar

Måndag och ännu en nya skolvecka inledd, började denna dag med en såndär passligt skön väckning kl. 5 imorse och efter att bland annat haft skolfotografering och sådär annars full dag slutade jag fyra och var hemma lite över 5, helt dödstrött, slappa en liten stund och sen fick jag lov och börja läsa alla hundra sidor till samhälls provet, skojj skojj...


Bild från dagens finska :)




En sjukt bra helg

Efter en helg som varit helt super och som jag förmodligen kommer leva länge på så har jag idag bara suttit framför tv:n och kollat maraton av Fast N' Loud så gott som hela dagen, räknat matte och umgåtts med syster som vi mot kvällen skjussade iväg till båten eftersom hon ska flytta till Sverige och börja studera, saknar henne redan kan jag erkänna! 
 
(några år gammal bild men)

 

 

Villavslutning 2013

Efter lite om och men så bestämde jag mig sådär spontant att följa med storasyster och Nathalie upp till Patrik på fest igårkväll, var en del folk där och det var riktigt roligt, någon gång senare på kvällen drog vi hela bunten vidare upp till låchen och forsatte festen där innan några av oss tillsist bestämde oss för att åka in till stan ett varv bland annat på en verkligt välsmakande nattpizza! Hade iallafall riktigt roligt hela kvällen och landade hemma igen någon gång på natten efter en av de bättre kvällarna pålänge! :) Blev ju en riktigt bra villavslutning då trots allt! :)