Cruisase

For på fest med resten av byssfolket igår, satt till och med ute på terassen i början några timmar tills krankarna och kölden tog över, händer nog sällan att man kan inleda terass säsongen i april...
Hade iallafall en riktigt bra och trevlig kväll! :)
 
 
 Imorse, eller imorse och imorse idag kanske rättare sagt eftersom jag vakna klockan två så gick jag ut och fixa och städade amerikanaren innan vi drog iväg till stan på pizza och sen in via Petalax och hälsade på på hemvägen.
En härlig söndag med perfekt väder för cruising med amerikanaren! :)
 
 
 
 

Solase

Vakna ganska sent idag och har varit ensam hemma hela dagen och suttit ute och solat, så himla sköönt! Nu har jag nyss duschat och ska väl börja fixa mig inför kvällen.
Ha en bra fortsättning på helgen allihopa! :)
 
Random bild från igår
 

Fredagkväll

For till Linette igårkväll och vi blev senare upphämtade av Fanny och några till och drog iväg till Jurva grillen på mat och sen drajva vi typ runt på alla möjliga ställen, hoppa sen av i byn då de andra for hem och lämna med folket som var där tills Jens va snäll och skjussa hem mig på natten.
En riktigt bra kväll! :)
 
 
 

Påsklovet

Var ju med Elinor i torsdags och i fredags jobba jag på med skolarbetena och sen mot kvällen drog Elinor och jag iväg på fest med resten av byss folket.
 
Sov typ tre timmar på natten men låg kvar i sängen några timmar innan jag steg upp på lördagen, duscha, packa in alla saker i bilen och for iväg till Elinor eftersom hon skulle vara ensam hemma över helgen, där vi bara chilla hela dagen, fixa mat för flera och chilla ännu mera innan vi sen drog ut på mera påskfirande.
 
 
Kom hem från Elinor i söndags och då gjorde jag typ zero tills jag fick huset för mig själv och saknade Linda kom hit, lika roligt att träffa henne.
 
I måndags satt jag ute och solade på dagen, alltså shitt april och det är typ seriöst sommar ute?? var även en sväng till mommo och sen tog vi dustern till Grillo på mat innan vi lämna av Jenny som for tillbaka.
Kan i alla fall dra slutsatsen att påskhelgen blev nog riktigt riktigt priima ändåå! :)
 
 

Senaste Tiden

Hehe bra att jag är aktiv här ju lixsom...
Senaste helgen var det födelsedags firande på fredags kvällen, torasyster kom också hem så hela lördagen tillbringade jag med henne och for sen upp till Jynas på fest. och på söndagen steg jag upp och for iväg till Solf på förlovningskaffe, en riktigt bra helg vill säga!
 
 
 
Denna vecka har jag inte gjort något annat än varit i skolan och skrivit x-antal inlämningsuppgifter varje kväll eftersom jag råkar har bara sånna ämnen just nu och jag förstår inte riktigt vitsen med påsklovet heller när de igår lastade på oss en matte inlämningsuppgift, ett biologi, ett engelska och ett modde skrivarbete + massa annat att läsa, förhör och uppgifter... kan det bli härligare lov... 
 
 
Nåja har slitit som ett tok både idag och igår för att hinna göra klart så mycket som möjligt så det minskar iallafall! :)
 
Resten av kvällen ska jag njuta av skolledigheten lite och dra ut på nåt skojj med Elinor! 
Påsken för övrigt tror jag kommer bli den hittills bästa!! 
 
 
 
 
 
 

Min Livs Första

Hade två responstimmar idag och sen kila jag direkt iväg till gymmet några timmar innan jag var tvungen att dra hem för att hinna iväg till näsby ett varv, väl hemma därifrån va jag så trött så jag slockna på sängen nån timme och resten av kvällen har jag bara fortsatt och chilla och letat fram böcker inför period starten imorgon, taggar ny period faktiskt! :)
 
Åt min livs första BJ idag, haha liiite efter alla andra elleer vadåå ;)

Verkstads Dag

Hade ledigt idag eftersom jag inte hade något ämne i denna sträng så tänkte passa på och ta en välbehövlig sovmorgon imorse, meen som vanligt när man en gång får sova vakna jag skit tidigt, första gången kl.4, sen typ 7 och tillsist typ halv 10 då jag gav upp...
 
Åt något, slappa och sen hoppa jag i traktorn och for efter sommardäcken, bytte till dem på min och syrrans bil och lite sånna grejjer så hela min extra och lediga tid idag gick ju åt till att jobba, haha å jag som hade planerat en super chill dag framför en massa filmer... istället får jag ju snart ta och starta egen verkstad, haha! ;) 
 
 
 

Provvecka Check!

Hela förra veckan och fram tills iförrgår har gått ut på att åka till skolan, skriva ett två timmars prov, åka hem, läsa, läsa, läsa framtills typ tolv på kvällen och sen ny dag samma sak... har haft sjukt många läsa ämnen denna period och har säkert läst upp till 500/600 sidor plus matte prov och finska, nåja det är ju över nu så nu slipper jag ju tänka på det och hoppas på att alla gick bra istället! Iallafall hissan gick helt okej och även geografin gick hyffsat! vilket skolinlägg detta blev då heh!
 
 
Två bilder från senaste veckan