Sista Januari

Hade inget prov i modde utan alla grupper skulle disskutera de olika böckerna vi läst framför de andra i klassen idag så lyckligtvis nog hann jag läsa ut den imorse så jag nu iallafall hade en liten aning om vad jag skulle prata om haha.
Kom hem för någon timme sen och packade om väskan och lite sånt och nu sitter jag igen på bussen tillbaka mot stan för att dra hem till Elin där jag och några andra av mina kompisar tänkt tillbringa fredagskvällen :)
 
 
 

Torsdag

For till skolan och skrev engelska provet igår och sen hem för att städa och tvätta mopedbilen och sätta igång med städningen här inne eftersom Eleonore (hon jag bodde hos i Belgien) äntligen kommer hit imorgon och ska bo hos mig en vecka, som jag har saknat henne, typ runt 100 dagar sen jag såg henne sist... dock vill jag egentligen inte på ett vis att hon skall komma redan eftersom när denna vecka är över kommer jag förmodligen kanske aldrig mer träffa henne... nåja den dagen den sorgen...
Träna också igår och försökte stormläsa igenom en moddebok som jag såklart sparat på intill sista dagen så hade typ 200 sidor kvar.. lyckat! 
 
 
 
 

Ishockey

Hade det så bra ställt så jag fick va ledig idag eftersom jag inte hade nåt prov så tog en välbehövlig sovmorgon till att börja med, sjukt super skönt...minns inte ens när jag senast fått sova tills jag vaknat inte ens på helgarna... 
Har sen typ läst på engelska hela dahen och så blev det sådär spontant att åka på ishockey match ikväll också,en riktigt nice dag alltså! :)
 
 
 
 

Provveckan

Om ni inte snappat upp det från inläggen tidigare så började ju provveckan i måndags då och jag startade det hela med typ värsta provet i världen... matematik prov som gick väl helt sisådär, allra nöjdast är jag nog över att jag iallafall lyckades få ett svar på alla uppgifterna... om de är korrekta är ju dock en helt anna sak, hehe!
 
Nåja kom hem kring 17 och var tvungen att fortsätta provläsandet eftersom jag hade psykologiprov igår... måste ju helt erkänna att det kunde ha gått bättre men hade inte alls tid för att läsa igenom hela boken och fördjupa mig, utan hann typ bara med halva så man kan ju inte förvänta sig så mycket då heller...Vi hoppas på det bästa iallafall! 
 
 
 

Möte, Sminkningar & Provläsande

Hade ställt väckarn på typ klockan 10 på söndagsmorgonen men efter en lång natt hade jag nog inte min kropp några som helst planer på att stiga upp då... Så först efter nån timme av halvsovade tog jag tag i mig och steg upp för att läsa på matte provet till måndagen... han bara komma igång innan jag var tvungen att avbryta och dra upp på styrelsemöte till lokalen och sen även sminka spelarna, väl hemma igen några timmar senare var det ju tänkt att jag skulle fortsätta läsa men flyt som jag hade med förkylningar och allt just när provveckan böjar osv så somna jag ju såklart och sov bort hela halva resten av kvällen.... Pluspoäng till mig alltså! 
 
 
 

Festasi

Förra veckan gick typ bara ut på skolan och inget annat, lyckades också dra på mig en riktig förkylning så i fredags var jag bara upp till lokalen några timmar och skötte inträdet och sånt innan jag for hem igen för att orka upp i jobb trots förkylningen på lördagsmorgonen.
 
Och på lördags kvällen kom Elinor & Linette hit tills revyn slutat och vi gick upp till lokalen på fest där jag lämna framtills runt 5 då det började bli dags att ta natt för att orka upp och göra nåt på söndan oxå, hade iallafall en riktigt sjukt rolig natt/kväll. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lokal Söndag

For upp till lokalen kring tre för att sminka idag igen och lämna sen kvar där för att koka kaffe och servera åt publiken, kom hem igen kring halv 8 och var tvungen att fortsätta med matten eftersom jag inte hann klart i fredags...
Nu ska jag iallafall ta natten, har till på köpet sovmorgon imorgon... enda som e bra med måndagar ;)
 
 
 

Party

Efter att ha sett revyn för andra gången igårkväll for Elinor och jag snabbt hem ett varv med bilen och sånt innan pappa skjussa oss till byn där vi va in via lokalen en stund innan Joel, Nicke, Hegge & Johnny spontant hämta oss och vi drog till stan och cruisa, till backan ett varv osv osv och for sen mot Närpes hållet igen men Elinor och jag hoppa av här i byn och gick in på fest i lokalen igen där jag lämna till runt 5 imorse eller nåt, vl hemma slockna jag bums efter en riktigt rolig och bra kväll/natt! :)
 
 
 
 
 

Revy

Steg upp kring 11 imorse och gjorde mig klar för att runt 12 åka iväg upp till lokalen och tillsammans med Felicia börja sminka alla spelare så att de skulle hinna bli klara tills dags föreställningen, efter några timmar av sminkning var jag hemma igen, färgade håret och lite sånt och nu ska jag strax börja fixa mig för att dra upp till lokalen ännu en gång dock för att se revyn och efter det vet jag ännu inte riktigt vart det bär av. 
Ha en bra lördagskväll alla! :)
 
 
 

I Sällskap av Matematiken

 
Har så sjukt mycket skolarbete som skulle behöva ske just nu, uppsatser, matte inlämningsuppgift, en tråkigt lång modde bok att läsa ut osv och saken blir ju inte bättre när flera av dem ska va gjorda innan måndag och min helg redan är fullbokad för massa annat, skulle seriöst nästan hellre vara i skolan å slippa allt...
 
Såå tro det eller ej men ikväll är jag helt enkelt tvungen att sitta hemma och räkna på inlämningsuppgiften som nog kommer ta flera timmar ännu innan jag får till något.... suck!
Ett riktigt klagoinlägg detta men, som jag känner just nu helt enkelt!
 
Hoppas ni andra ska få en bra helg utan en massa skolarbeten iallafall! :)
 
 
 

Dagarna Rullar På

Bra jag är aktiv här ju, nåja vardagarna går mest ut på skolan och tonvis med läxor, essäer, presentationer och böcker som borde läsas ut och senaste helgen tillbringade jag på lokalen och tillsammans med Elinor.
 
Hade lång skoldag idag först "Belgien möte" efter skolan och sen spanska som vanligt och nu ska jag riktigt strax krypa till sängs för att försöka va pigg imorgon...
De snart fredag i alla fall guys! :)
 
Bildbrist, saknar dock sommareeeen! <3
 
 
 
 
 
 

Slut på Jullov

Hade släktmiddag igår på dagen och sen hem och svänga och vidare upp till lokalen för att börja ställa till lite inför revyn som har premiär på lördag.
 
Idag tog jullovet slut då och det var bara att dra sig upp ur sängen och kämpa sig iväg till skolan för att redan efter första lektionen känna att jag verkligen skulle behöva ha jullov igen haha! Trodde seriöst jag skulle dö innan skoldagen var avslutad... bara 144 dagar kvar (- helgerna) tills sommarlov nudå...uschdå!
 
 

"Hördö koll ett så itt LAPD å SWAT tar de"

Hade hela huset för mig själv hela helgen eftersom de andra var borta så Elinor kom hit redan runt ett på lördags dagen och resten av helgen spenderade vi tillsammans ända fram till söndags natten på olika äventyr, hann med en hel del under alla dessa timmar... aktiva j*vlar ;)
En sjukt skojj helg hade jag i alla fall! :)
 
(En helg som denna måste vi helt klart göra om!)
 
 
 
 

Nyårsdagen

Var ganska mörbultad efter typ 12h av fest dagen innan så jag vaknade sent och hann typ bara stiga upp innan det bar iväg av upp till lokalen igen för att ta itu med och städa upp allt, vilken "underbar" lukt man möttes av redan i dörren kan jag bara säga... Sen efter några timmar av städning for vi hem igen och om jag inte minns fel så blev det nog inte så mycket annat gjort den dagen.
 
 

Nyårsfirandet

Jenny och jag for upp till lokalen kring sju på kvällen där vi skulle fira in det nya året tillsammans med en massa annat trevligt folk, festade, lekte nån lek, Nathalie och jag var på en liten promenad, haha!, sköt raketer och korkade champagnen vid tolvslaget innan vi gick in för att laga mat och resten av natten forsatte vi bara med att fira, och låg väl hemma i sängen kring klockan sex på morgonen efter en riktigt riktigt rolig och bra nyårsafton.
Tack för den allihopa! :)
 
 
 
 
 
 
 

2013, Året som gått

Shieet säger jag bara när jag nu gått igenom alla bilder från detta år och insett att så sjukt mycket kan verkligen hända på ett och samma år, själv skulle jag nog uppskatta alla mina minnen som om de varit utspridda på flera år och var tvungen att kolla datumet när vissa bilder var tagna för att verkligen lita på att de var från iår, haha!
 
 
2013 har varit ett väldigt lärorikt år, och i och med mina nya erfarenheter har jag också förändrats en hel del som person, men förhoppningsvis på ett bra sätt då iallafall ju :)
 
 
År 2013 inleddes i Petalax på lokalen som blev en ganska så vrickad men sjukt rolig kväll och under detta år
har jag bland annat hunnit leva 2 veckor i två främmande familjer dvs varit på elevutbyten ett till Ilmajoki från högstadiet och ett nu i höst till Belgien.
 
Har också hunnit leva livet fullt ut och lite till under sommaren, festat loss i mäng och massor, solat, fjollat å på med kompisarna och bara njutit till hundratio procent.
 
Har också sorligt nog blivit tvungen att avsluta min på något runt 6-åriga karriär i skolmusikkåren pga. tidsbrist.
 
Har även hunnit avsluta grundskolan, varit på en oförglömlig klassresa och tagit ett steg högre upp och lite längre bort och börjat på Övis där jag under hösten har lärt känna så otroligt många nya och underbart härliga personer som blivit mina vänner + att jag också utanför skolan har lärt känna en hel del nytt folk, alltid roligt med nya bekantskaper. :)
 
 
Precis som oss människor så har vissa av dessa bilder sjukt långa och invecklade historier bakom sig medans vissa av dem bara är ögonblick och därmed nästan inte alls har någon historia att berätta.
 

Sammanfattar i alla fall helt enkelt detta år som en super bra och underbart år och i alla fall sommaren och hösten har jag verkligen verkligen levt livet för flera!
 
Härmed säger jag tack till 2013 och välkomnar varmt 2014 med stora förhoppningar om ett ännu en aningen bättre år!
och till allra sist ett riktigt Gott Nytt År till er allihopa! :)