Lyckat 50-års Fest

Cykla iväg mot familjen Ek något före fem igår och klockan fem inleddes festen som blev otroligt lyckad, vädret var perfekt och solen sken, vi hade nå lekar, åt god mat, sjöng, drack och hade det skit trevligt långt int på natten.
 
 
 
 
Det hela slutade med att jag, Simon och Elinor tog en liten såndär "girls sleepover" haha där eftersom vissa total väägrade gå hem, hahah! Dock blev det väl kanske inte så riiktigt mycket av sömnen med alla händelser men roligt hade vi iallafall.
 
 
Vaknade för säkert femte gången kring elva idag och efter en timmes latande och söndags disskussioner tog vi oss ner åt lite och la oss på soffan några timmar innan Jim va snäll och hämta oss, en himla rolig dag/kväll/helg vad man nu ska kalla det! :)
 
 
Har slappat några timmar nu och tänkte snart dra till byn med nå folk, hörs!

Grillpartajj

Jobba framtills fem igår då jag for hem, bytte kläder och vila en stund innan Jim hämta mig och vi for via han och fixa med bilen hans innan vi for till låchen, fick lite extra släckningsjobb att ta hand om där och satt sen ute på terassen i solen fram mot elva då vi klämde in oss i bilarna och drog till Kenneth och Linda på grillfest, en riktigt skön och bra kväll! :)
 
 
 
Imorse ringde väckarn tidigt och helt ärligt har jag nog typ aldrig varit så trött som då men till jobbet tog jagmig och då kvickna jag även till en gnutta. Nu har jag nyss kommit ur duschen och håller på att fixa mig för att snart dra iväg på mina faddrars 50-års fest och sen vidare ur på något annat skojj! :) 
 

Helgen Väntar Kring Hörnet

Jobba halv elva till fem igår och for sen bara snabbt hem och åt och slängde ner lite saker i en väska innan Jim, Jens och Filip hämta mig och vi drog iväg till Vides villa där alla de andra redan var, bastade, simma, åt varma smörgåsar och hade det trevligt x-antal timmar innan vi var tvungna att börja leta oss av hemåt för att orka med jobbet imorse.
 
 
 
 
(Bildstorlekarna ville ju inte riktigt som jag ville men...)
 
Hade längre jobbdag idag och när jag slutade lite efter fem for jag hem, åt, vila mig en stund och drog sen till byn med de andra, steg innan för dörren här hemma för en stund sen och ska nog försöka börja sova strax för att orka med jobb och helgen som väntar kring hörnet, har påkänn att denna helg kommer bli riktigt braa! :)
 
Hahah... Fiint me keps...!

Ny Vecka

Jobba igår framtills fem då jag drog hem nårga timmar innan jag for till byn med pojkarna där jag lämna resten av kvällen.
 
 
Idag är jag ledig och har hittills inte gjort något alls, tänkte träna nu och sen blir det väl säkert byn eller nåt me nå folk senare ikväll, hörs! :)
 
 
 

Söndashäng

Gjorde typ ingenting igår framtills fem tiden då jag drog till byn, for till Jim och åt smörgåstårta och chilla ute i solen innan Elinor, Oskar, Jim och jag for ut och körde... Och efter lite kartläsning och lokaliseringsproblem fann vi äntligen sjön vi letade någonstans långt ut i finnen, blev sen hungriga igen och for och åt till Jurva grillen, jökla på vid campingen en stund innan vi började leta oss av hemåt, en riktigt rolig kväll blev det iallafall :)
 
Söndashumorn iskick iallafall...
 
 
 
 
 

Midsommar

Vila en stund när vi kom hem från villan innan jag fixa mig och Elinor dök upp här, Oskar plocka upp oss och vi for upp till Jim och Filip på examens och konfirmationsfest. Lämna dit några timmar, sen hem och fixa om oss snabbt, Linda dök upp här och typiskt nog började det ju regna så Jim var snäll och hämta oss och vi drog iväg till Låchen på förfest, vidare till faggen där vädret söög och senare for även Oskar, Jim, Linda och jag till Linda och åt och lite sånt :) En bra kväll trots att vädrer var som det var...
 
 
 
 
 

Villaliv

Blev upphämtad av Jim i fredags då och hela bunten drog ner till min villa, spela ölspel för flera, grilla, bastade och hade det trevligt där långt mot morgonkvisten innan vi lyckades somna typ en timme eller nåt före väckarn ringde och det bar av hemmåt runt 8 tiden på morgonen, snacka om att vi var trötta...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommarafton

Väckarn ringde vanlig tid imorse trots att det är midsommarafton och jag pallrade mig upp till jobbet för ett kort men intensivt arbetspass, nu är jag hemma igen och ska väl snart börja fixa mig innan Elinor dyker upp här och Jim plockar upp oss och vi drar iväg på mer midsommarsfirning :)
Trevlig Midsommar alla!! :)
 
Håret är dock int så mörkrött som på bilden utan aningen ljusare :)

Red Head

Förra helgen blev riktigt priima nog, måndagskvällen spenderade jag på lokalen och sen bar det av till ömark med hela gänget, tisdagen jobb och sen på kvällen var jag i byn med mestadels jim, oskar och elinor.
 
 
I onsdags jobba jag ju såklart också och efter det for jag och färgade håret... Rött blev det och jag är skit nöjd verkligen! :) Resten av kvällen spenderade jag med pojkarna.
 
 
Gårdagen var det ju jobb somvanligt och sen for Elinor och jag ut en sväng innan vi for hem, bytte lite kläder och blev upphämtade av oskar,jim och andreas, drog till stan där vi träffa upp de andra och resten av kvällen spenderades med dem :)
 
 

Den Gångna Veckan

Har jobbat som vanligt alla dagar även idag och onsdags och torsdags kvällarna tillbringade jag i byn men folket där. 
Hade senare skiftet igår och jobbade ända tills klockan 18 då jag for hem en snabb vända innan Elinor och jag for till byn, laga sen hem bilen och hoppa på med Jim, var i byn typ hela kvällen och mot natten drog vi till Jurva på mat och lite sånt, en riktigt rolig kväll blev det iallafall! :) 
 
 
Jobba ju idag då också, snacka om att det var trögt imorse men... och snart någon gång så dyker väl Elinor upp här som för övrigt fyller 17 idag! Grattis än en gång här då också haha! <3, förövrigt så hoppas vi på en riktigt prima kväll! :)
 
 
 
 
 
 

Måndag Men Endå Glad

Tog nån timmes tupplur när jag kom ur jobbet idag innan jag cykla iväg upp till Nathalie och Patrik där Nattu och jag satt och chilla i solen på terassen och blev sen joinade av ett helt schack andra, hann även upp till byn med Elinor senare, (spåraa haha...) och träffa även på några andra. Ovanligt skojj dag för att vara en måndag! :)
Imorgon är jag faktiskt ledig eftersom jag har lördags jobb så Elinor och jag har planerat in lite shopping.
 
 

Söndaa

Hade väckarn på lite över ett igår och efter en sen natt så var det sjukt trögt men eftersom jag hade möte kl. 2 maasa jag mig upp till byn, kom väl hem typ en och en halv timme senare och drog direkt till villan på mat, sen hem igen och upp till byn, hämta Elinor och for ut och drajva med byssfolket. :)
 
 

Papersinsamling & Terassitase

Fredagskvällen spenderade jag med Linette och strax innan klockan 8 på lördagsmorgonen ringde väckarn, steg upp och drog på arbetskläderna och drog till barin för att sen därifrån dra ut på den årliga och traditionella pappersinsamlingen... Lika roligt som alltid såklart!  
 
 
 
Efter en halv dags papperskastning var armarna rätt så döda,hela jag för den delen så slappa bara hemma tills jag fixa mig och ett helt gäng kom hit på kvällen, satt på terassen, grilla och hade det riktigt roligt långt in på natten! :)
 
 
 
 

Summer.

Tumblr
Söndagen gick åt till att försöka få mig själv att fatta att jag inte har någon skola eller läxor förrän augusti nu vilket inte var det allra lättaste och mot kvällen drog jag till byn och träffa massa folk.
 
Måndags morgon var det dags för först sommarjobbs dagen... ingen sommarlov här inte och när jag slutat drog Elinor och jag för att sola och sen till Linette där vi satt på terassen och chilla.
 
Igår var det ju såklart också jobb. lång dag till på köpet och sen kom Linette hit och var även upp till byn och tala med nå folk där. 

Skolavslutning, Examensfest & Fagerö

Började lördagen med skolavslutning i stan, sen hem typ en timme innan jag blev upphämtad av Tony och drog med pojkarna till Jouns på examenfest där vi hade riktigt roligt, hoppa snabbt av hemma sen ett varv innan Oskar hämta mig igen och vi drog på förfest, hämta även upp Linda som joinade. Bussen hämta upp oss kring nio och det bar av till faggen med stämningen på topp och shitt så bra kväll det blev! :)Väl hemma i byn igen blev det nån timmes efterfest innan det började bli dags att ta natt,
Tack för en super bra dag alla! :)
 
 
 
Tog typ inga bilder alls på kvällen men här är nu iallafall en.