Take a Chance!

Gymnasie ettan lider mot sitt slut och endast skolavlutningen imorgon kvar av hela första året nu och jag lever fortfarande, kan ni fatta vilken underbart härlig känsla! 
 
Kommer nog minnas första skoldagen för resten av mitt liv, minns att jag bara fortsatte fråga mig själv vad jag hade gett mig in på men kan nu efter ett år bara säga att även fast jag inte alltid har någon fritid kvar på vardagarna längre, är tvungen att stiga upp klockan 5 vissa morgonar, väckning klockan 6 har förvandlats till morgonar som jag tolkar som sovmorgonar för mig nuförtiden, dagarna känns helt åt skogen jobbiga mellan varven och fredagarna går ut på halvsovning hela kvällen typ så ångrar jag fortfarande mig inte en enda sekund att jag valde att börja i Övis, tänk så mycket jag hade missat, minnen, erfarenheter, ja massor, jag hade inte lärt mig att ta mig fram på ställen där jag inte kännt någon eller vetat något om och jag hade fram för allt inte ens vetat att min underbara vänner jag har idag ens existerat i denna värld om jag inte vågat ta steget och gjordt det jag gjorde, valde Övis!
 
 
Kommer sakna alla så sjukt mycket över sommaren!! 
 
 
 
 

Extra Bussåk

Var ju lediga igår eftersom det var kristihimmelsfärds dagen och jag for i jobb från morgonen för att packa och fixa alla student rosor och buketter och när jag kom hem så fortsatte jag med städningen av vinden och sen även mopedbilen, så himmla skönt när allt är helt nystädat och fräscht nu! Mot kvällen for jag upp till byn med några andra och åt något osv. 
 
 
Började skolan först 8.30 imorse och Elinor och jag valde igår att vi skulle ta den senare bussen trots att vi skulle komma typ en tjugo minuter försent till skolan.
 
Men som pricken över I:et när vi redan var försenade så vakna vi inte när vi kom till skolan, utan vakna först på brändö och fick sen gå från matkahuolto så kom väl typ snart en timme försent istället, som asså seriööst.. hahah har pendlat i ett år nu och aldrig missat att stiga av men såklart sista dagen så lyckas vi ju med det då... suck, hahaha nå det höjde verkligen på humöret vårt så det gjorde nog bara att hela dagen blev mycket bättre! Hejja Elisabeth & Elinor lixom iallafall! ;)
 
 
När vi väl kom oss till skolan var det plättstekning, mat i massor och konsert som gällde för det resterande delen av dagen.
 
 

Hygienpass, Prov & Gym

I måndags skrev jag matte prov och sen var jag tvungen att stanna i stan eftersom jag hade hygienpass kurs och prov kl.16 vilket jag klarade och kom hem först runt nio på kvällen, klåbbad efter en lång och tung dag men var endå tvungen att försöka läsa på biologirprovet tills tisdagen, vilket dock ledde till att jag typ somna i stolen efter fem minuter...
 
På tisdagen var jag till skolan hade nåt med tutorer och skrev biologiprovet som visade sig gå super, gymmade och på kvällen bjöd Linette på glass med mera hemma hos henne.
 
 
Onsdagen var respons dag och nästan alla prov har gått super duper bra denna period och de flesta sifforna på beytget var jag super nöjda med så allt slit har visst lönat sig, gymma också då efter skolan. Hemma började jag städa vinden och sen for jag ut med Linette, var bl.a. och grilla och nå sånt senare.
 
 
 

VM-final

Orkar inte berätta om allt som hänt sen jag senast bloggat men har nu haft provvecka och här är nu något jag hade skrivit men inte fått uppladdat:
 
I söndags var det provläsning som gällde hela dagen framtills ishockey VM som helt klart går före provläsningen! Hoppa på cykel och mötte upp Nathalie, som jag för övrigt var glad att se eftersom jag inte hade sett henne på evigheter och vi for upp till låchen där det redan var fullt hus av alla andra pöschar, gjorde nu vår egna lilla biosalong Nathalie och jag haha ;)
Matchen gick ju för övrigt skiit men stämmningen var ju iallafall på topp i början...
Trampa ledsamt hemmåt runt tolv tiden och somna typ på direkten.
 
 
 
 
 
 
 

Flyter fram

Torsdagen gymma jag med Ellen, var i skolan och hemma skrev jag instuderingfrågor hela kvällen.
 
Igår var det skola, sen hem och vila (dumma allergier) och mot kvällen for jag och titta hockey och chilla tillsammans med Tommy, Adde och Jens, skönt med en lite mer chill kväll, trots att hjärtat höll på att flyga ut mellan varven när vi koll hockeyn.
Seger blev det ju iallafall då tillslut! :)
 
Idag har ja jobbat och nu ska ja börja fixa mig för att sticka till Åminne sen, by the way sommar är ju äntligen här nu också och jag har sånna grymma sommarhelgs feelis, denna sommar kommer rocka! ❤
 
+att mitt humör e på topp just nu och det känns som om livet bara flyter fram för tillfället, kan det bli bättre en solig lördag! :)
 

De e mycket nu!

Måndagen, tisdagen och onsdagen har i princip sett likadanna ut allihop...
skolan, gym i tisdags, snabbt hem och sätta igång med det ena eller det andra skolarbetet, förhörsläsandet eller provläsandet, ta natt kring tolv tiden och sen upp igen kvart, tjugo före kl. 6 på morgonen, skolan igen och så har det rullat på nu inte bara denna veckan utan det började för flera veckor sen redan, snacka om vem som börjar bli heelt slut körd på att jobba med skolan heela tiden från morgon till natt och för att nu lägga pricken över i:et så har ju alla dessa dumma allergier satt igång nu också, vilket gör att man ju bara är död redan av dem, rent ut sagt...
De e mycket nu!!
 
Usch vilket skolklago inlägg... men såhär är mit liv nujust, Gotta love VÖS lixom!
Trots dett blir det en leende bild som får fylla inlägget :)

Morsdag

På söndagen vakna jag först ganska tidigt men låg kvar och sov några timmar till sen innan jag steg upp för att ge mamma min teckning/skiss av Wildcatten som jag ritat och sen fixa mig för att dra iväg till farmor på kaffe även då. Skrev sen labbrapport i kemi som skulle vara liite enklare om jag iallafall visste varför det hände som det hände i alla laborationer... nåja hitta på en massa som iallafall lät något så när vettigt, och på kvällen blev det byn.
 
 
Suger på att rita och tycker oftast inte ens att de e roligt men denna var faktiskt ganska skojj att göra.

Vatå Spåra?

Hämta hit Elinor igårkväll då och vi chilla och satt och tala de vanliga, haha några timmar innan Jens och Tony kom via efter oss och så blev det fest med byssgänget även ikväll.
 
Blev sen hungriga nångång in på natten så Jag, Jim, Oskar och Elinor for iväg till Jurva grillin på mat, vilket spåra aningen liiite grann kanskee, heheh!
 
Sen tillbaka på fest där jag lämna tills något efter fyra då Jim skjussa hem mig, asså shitt när man kom ut och det var typ skiit ljust precis som på sommarnätterna ute!
Najs, de börjar bli sommaar!! :)
 Hade iallafall en riktigt rolig kväll igår, haha!! :))
 
 (Så sjukt irriterande när viss text blir större än resten!?)
 
Varning för känsliga läsare!
Haha nä int ere väl så farligt!
 
 
Don't ask... xD
 
 
 
 
 
 
 

Lördaa

Sökte till tutor för några veckor sen och hade turen av va en av många sökande som blev vald att få bli det så igår inleddes morgonen med skolning typ 3 timmar, sen mat och så hade jag matte minitest som gick allt annat än bra... åt skogen helt enkelt! Kvällen spenderade jag sen hemma med mina kära essäer och labbrapporter... suck!
 
School
Sååå sant!! ↑
 
For iväg till Fagerö på mat med en del av närmaste släkten idag för att fira morsdag och sen via fammo på kaffe, nu e ja hemma och kollar VM-hockey som bäst och hejjar starkt på Finland!
Sen dyker väl Elinor upp här när hon tycker och resten av kvällen är ganska så oklar ännu, kanske de blir nå partey, vem vet! :) 
Ha en super bra lördagkväll alla! :)
 
 

Ingen Rast och Ingen Ro

Har inte så mycket att säga om gårdagen och idag, skolan är ju skolan och kvällarna nujust går till alldra största del ut på att jobba på alla essäer, labbrapporter, andra inlämningsuppgifter och förhörs läsningar, ingen rast och ingen ro här inte... var också upp på styrelsemötet vi hade tidigare ikväll och lämna efter det en stund i byn och tala med folket där.
Nu ska jag iallafall sova, fredag och helg imorgon ju gott folk!! :)
 
 

Hygienpass & Bilskruv

Hade skola från 8.15 till 19.00 i måndags eftersom jag ska ta hygienpasset så var jag tvungen att stanna efter skolan på en 3 timmars föreläsning så innan jag var hemma var väl klockan runt halv nio på kvällen, gissa vem som var trött och hungrig... 
 
 
Igår sluta jag klockan 13 och kila iväg till gymmet på direkten, väl hemma drog jag på arbetskläderna och for iväg och bytte nå lager i kardanaxeln på ena amerikanaren tillsammans med pappa. 
 
 
 

The Weekend

Hade jobb på lördagsmorgonen och när jag sluta chilla jag bara resten av dagen tills Jim var snäll och kom och plocka upp mig och så bar det av på fest med resten av bysschacket och bland annat fira Simon som fyllde år, en ritktigt rolig kväll!! :)
 
 
Söndagen spenderade jag till största del på soffan men tog mig i kragen mot kvällskvisten och gick ut och plocka nå verktyg, bytte ackon i en av bilarna och testakörde osv den ena. 

Picknick

Som säkert för många andra så gick hela fredagen ut på att gå runt i skolan ha läjdon och tro att det var måndag, känslan som uppstår när man inser det var fredag och strax helg, lixom! For hem och chilla några timmar efter skolan innan Elinor och jag inledde picknick och strandsittar säsongen genom att dra ner till Vägvik på picknick för oss själva, så sjuukt mysigt!
 
 
For sen därifrån och jökla på så att man nog lätt kunde tro att det inte var Elinor snart 17 och Elisabeth 17år som var i farten, hehehe! ;) när vi börjat få huvudvärk mm. av allt begav vi oss hemåt mot byn där vi lämna resten av kvällen med folket där. Helt klart en av de roligaste kvällarna på länge! :)
 
 
 

1:a Maj Cruising & Bilparad

Vaknade ovanligt tidigt på torsdags morgonen och första jag typ gjorde var att slänga blicken mot fönstret ihopp om att se solen lysa och inget regn, och jajjamen solen lyste, perfekt annars hade det ju inte blivit nån crusing!
 
 
Gjorde mig klar och så tog vi Wildcatten in till Sundom där vi ställde oss i bilparaden, vänta där typ en timme, tala me nå folk, fotade och så innan det bar av genom stan ut till Citymarket parkeringen (kände sig typ som värsta kändis med allt folk som kolla när vi körde, hahah! ;)) där vi parkera och gick runt och kolla på de andra bilarna och träffa massa känt folk.
 
Efter x-antal timmar där var jag typ helt ihop frusen och vi for iväg på mat så klockan hann väl bli runt åtta? tiden eller nåt innan vi var hemma igen efter en hel dag av cruising,  sammanfattar dagen med meningen:
"När livet är som allra bäst". :)
 
 
Kameran ligger kvar i Wildcatten men ska försöka få hit lite fler bilder sen om några av de är dugliga vill säga :)
 
 

Valborg

Måndagen och tisdagen rullade bara på helt som vanligt med skolan, läxor och gym.
 
I onsdags var det ju vappen som knappast någon har missat och vi fick sluta skolan redan kl.13, kom hem och vila mig en stund, fixa mig och drog upp till byn där jag mötte upp Elinor, satte oss i solen, resten av byssfolket typ dök upp och vi tala me dem en stund innan Tommy kom och hämta upp oss och Anton som också haka på innan det bar av till stan där vi cruisa runt resten av kvällen, va med de andra pöscharna osv en riktigt roligt kväll med massa skratt och roliga händelser, haha! :)