Cheers To The Weekend

Blev att dra till byn igår kväll som vanligt och vi började i låchen x-antal timmar innan sen jag, jens, linette, oskar och anton drog iväg ut på na drajvas till malax och lite sånt, en riktigt härlig kväll! :)
 
Linette kom sen och sov till mig på natten och vi vakna runt 12 idag, for och handla nå och sen hem och slappa några och fixa mig till Linette hämta upp mig igen och nu sitter jag hemma hos henne medans hon duschar och gör sig klar, sen blir det partajj även ikväll + att Anton snart borde dyka upp, gotta love our lives lixom! :)
 
party while you're still alive.
 
#tb
Nu kör vi!

Provvecka, Prov & Projektarbete

Första delen av provveckan är över i onsdags steg jag upp klockan 6 och for till skolan men så visade det sig att vi inte skulle ha något alls på onsdagen fö läraren var sjuk och vi skulle egentligen bara ha en presentation och nästa buss hem gick först runt 12 såå blev en skoldag trots att jag skulle ha fått vara hemma det då.... ibland är livet surt speciellt som landsbo och busspendlare...
 
Idag skrev jag ekonomikunskaps prov som jag hade läst sjukt mycket på vilket också resulterade i att jag kunde helt fritt välja vilka essäer och begrepp jag ville svara på eftersom jag kunde alla, hur skönt känsla är inte det när man verkligen kämpat och läst och så lönar det sig faktiskt då tillslut också :)
Tog i alla fall helg nu för typ två minuter sen efter att ha suttit i fyra timmar sen jag kom hem och skrivit slutdelen av mitt projektarbete i historian.
 
Så nu ska jag försöka njuta av helgen trots att jag borde läsa ut en undervisningsbok om Finland och EU i helgen också men tror jag sparar den till söndagen, behöver nog en paus nu efter allt. :)
 
Anton slipper i alla fall hem ikväll så morgondagen och söndagen spenderas nog med honom och kvällen är oplanerad men det låter som om det blir lutar mot nå partajj som alltid.
Ha en riktigt skön helg alla! :)
 
 
.
 
(va meningen detta blogginlägg skulle komma upp igår men...)

Open Your Mind Before You Open Your Mouth

For på låchen fest i fredags och på lördagsmorgonen var det jobb som gällde, väl hemma igen chilla jag typ hela dagen tills Anton kom hit, fick äntligen träffa honom! Byssfolket dök spontant upp här och satt hemma hos mig x-antal timmar innan vi, hela bunten for till Jurva på nå käk och sen bara ut å drajva nå innan vi drog hem för att såva. 
 
 
Hade höst och styrelsemöte på söndagen och efter det for jag hem en stund innan vi for upp och tala me Tony. Anton som hos mig natten till måndagen också och skjussa mig till skolan på morgonen, hade bara några lektioner och sen hem och börja läsa på prov.
Hade iallafall en bra helg! :)

Back to school

Hängde i byn igår kväll och imorse va det back to school som gällde än en gång, liika tröttsamt som alltid, iallafall måndagar då det är en heel vecka tills ny helg, nåja har iallafall något att se fram emot till helgen då Anton äntligen slipper hem efter två veckor inne! :D
Var till sjukhuset efter skolan och for sen till byn också ikväll och nu planerar jag att börja krypa till sängs för att orka mig igenom morgondagen med både lång skoldag och träningar.
 
 

The Best Days Are The Days You Spend With The People Closest To You

For och grillade med hela gänget i fredags och hade det mysigt runt brasan ända in på natten. 
 
 
Igår var det jobb från morgonkvisten och sen mot kvällen hämta Linette upp mig och vi for via hennes mommo och moffa en sväng medan vi vänta på de andra och sen drog vi hela bunten till Malax och hem till Tina på glöggfest, blir nog inte nå mer glögg denna helg iallafall efter alla liter vi drack igår haha! 
Två riktigt härliga kvällar med de bästa! :)
 
 
 
 
 
 
 
Vakna först runt ett idag, fortfarande dödstrött efter gårdagen och har firat farsdag och gjort lite läxor och nu tänker ja ligga kvar här i sängen tills ikväll, lagom lat dagen till ära! :)
 
 
 
 
 

Even Staring At A Wall Becomes Interesting

Fredag idag och vi har "ledigt" från skolan, eller jaa rättare sagt så har vi självstudie dag alltså vi jobbar hemifrån och det är ju verkligen inte någon vilodag... massa inlämningsuppgifter och saker som ska göras under dagen och lämnas in, och min skolmotivation är inte riiktigt på topp, enda positiva är att man får sitta hemma inbäddad i täcket och göra allting. 
 
truth
hahaha såå sant!
 
Nu har jag iallafall snart gjort klar ett worddokument med en massa ekonomifakta och ska sen räkna nå matte uppgifter och skriva på projektarbetet i historia. 
 
Efter att jag är klar med allt detta tänke jag faktiskt försöka hinna med att städa lite i rummet också innan jag drar ut på nå fredagsskojj och imorgon väntar jobb, ha en bra fortsättning på fredagen!

Dear Monday...

Måndag idag igen då, känns ju som om det var senaste måndagen igår?!
Dagen knalla väl på precis som en måndag brukar å ännu lite värre, dödstrött och väckning klockan 5, somnade med telefon i handen utan laddare igår, trött typ fram tills maten i skolan, sur över att det är en hel vecka tills helgen ooch telefon fick nå fel och dog redan från morgonen trots att jag hade 60%, och som pricken över i:et så gav den upp toltalt nu wuhuu lixom... Så lättaste sättet att nå mig just nu är via gamla herderliga vanliga sms! 
 
 känslan just nu ⬆
 
Nåja tog iallafall mig igenom dagen och hade körlektion efter skolan, tog bussen hem och sen dess har jag skrivit nå samhälls arbete, varit ute och jobbat på mopedbilen , skruvat bort förstärkaren och lite sånt och sen stack jag till byn och träffa folket.

You Walked Into My Life And Made It Perfect

Har haft en helt amazing helg och fått spendera massor av tid med Anton.
For på fest till låchen i fredags och Anton hoppa spontant av bussen här istället för att åka hem och igår morse hämta Tony och Tina upp oss och vi for på lite städning me pojkarna till låchen.
 
 
Drog hem till mig igen sen några timmar innan vi for till Antons, va i city och träffa nå folk osv innan vi for hem och gjorde oss klara, blev upphämtade och stack iväg på förfest gånger två innan hela gänget drog in mot stan med transiten.
 
 
 Kom hem till honom någon gång på morgonkvisten och vakna sent imorse och resten av dagen spendera vi med tv tittande.
 
Linette och några var snälla och hämta hem mig mot kvällen, väl hemma drog jag till byn med boysen, blev hungriga och gjorde en spontan trip till city grillen på söndasmat.
Kan en helg bli mycket bättre än såhär!?! 👌