Lördaaag

Ligger hemma hos Anton nu och passar på att blogga medans han är i duschen.
 
For ut med Linette och Elinor igår och var via låchen och cruisa i stan.
Hade ju 40 års fest i skolan imorse, inget märkvärdigt direkt, åt tårta och titta på olika uppträdanden osv, Anton hämta mig sen från skolan och vi for hit.
 
Ska riktigt strax börja åka mot mig nu eftersom vi ska på låchen partajj me folket ikväll, ha en bra lördagskväll alla!
 
 
 
Elinors snap från imorse
 
 

The Weekend Is Coming

Orkar inte gör något mer på presentationen idag nu utan tänker istället avsluta kvällen med två välförtjänta ph avsnitt innan jag tar läggdags.
 
Fredag imorgon ju, och till på köpet kommer Anton äntligen hem efter två veckor utan loma, kan det bli mycket bättre lixom?! :) 
 
Yes!
 
Dock har vi skola på lördagsmorgonen eftersom skolan fyller 40år iår men det känns egentligen inte så tungt eftersom det bara är till halv 12 typ och annars brukar jag ju jobba samma tid på lördagarna så jag är van + att jag får träffa A efteråt, längtaar! :)

Måste Älska Gymnasiestudier...

Skolan som gällde i tisdags igen då, himla trögt att stig upp...
Har väldigt mycket i skolan nujust men motivationen min e på noll så jag orkar verkligen inte med något, denna vecka har jag haft prov med typ 200sidor att läsa, ett förhör, tre inlämingsuppgifter, säkert 40 långmatte uppgifter som läxa och nu har jag ännu en lång presentation som är super viktigt att göra klar innan fredagen är kommen, allt detta på tre dagar... jippie ibland måste man ju bara älska gymnasiet! 
 
 
Nåja nog om skolan, trots detta så har jag inte skippat träningen utan var som vanligt på zumba och body move i tisdags och sen chilla jag i byn en stund och igår var jag även på gymträning. 
 
Linette var snäll och skjussa hem mig idag och hann bara hem en sväng innan Tony ringde och jag, han, Jens och Andreas drog och panta all låchen pant, money, money, money! :)
 
Ungefär hur det såg ut för oss idag, hahah!
 
Nu ska jag iallafall försöka va flitig med presentationen så kaanske jag hinner och förhoppningsvis orkar med något annat senare ikväll! :)
 
 
 

Måndagskväll

En måndagskväll som känns som en söndagskväll ju eftersom jag varit ledig idag, intw helt fel när man tror det är söndag och inser att det är måndag och en dag närmare helg! :)
 
For och hälsa på fammo en sväng tidigare ikväll och halv sju drog jag till lokalen där vi fixa lite olika saker, röjde unda på scen och lasta och körde bort lite saker.
Gick sen till låchen där vi satt resten av kvällen :)
 
Hur jag kommer känna imorgon klockan 5 när väckarn ringer...

Miss The Days When Homework Was Fun

Vakna först runt klockan två igår efter en ganska sen natt och gjorde typ ingenting under dagen tills Linette hämta upp mig på kvällen och vi drog till byn, städa låchen grundligt med de andra och sen drog vi till ABC på söndasmat och cruisa runt sen, en riktigt skön söndaskväll! 
 
 
 Har jobbat på lite skolarbeten idag och ikväll blir det väl säkert byn, iallafall ska jag upp till lokalen och hjälpa till där en sväng.
Höstlovs avslut och skolan imorgon igen då, suck...
 

Höstlov

Drog över till Umeå i onsdags för att hälsa på storasyster där vi mest chilla och umgicks bara hon och jag, himla roligt iallafall!
For hem i torsdags på kvällen efter att vi bland annat varit in till centrum och shoppat lite och sånt.           
                                          
 
Igår vakna jag ganska tidigt och Linette hämta upp mig kring 10 och hon, jag och Elinor for iväg till stan för shopping, riktigt rolig dag men de två bästa!
När vi kom hem blev det att fixa sig och sen dra upp till låchen på nå förfest innan hela bunten drog iväg mot Petalax med bilarna och sen blev det även ABC på natten så var väl hemma kring halv 4, en helt bra kväll nog! :)
 
 
 
(Från förra helgen)
 
Vakna runt elva på lördagsmorgonen och njöt bara av höstlovet hela dagen innan Linette och jag for och samla upp lite folk och drog till låchen på partajj, kom en hel del folk trots att det var lite till en början, festa tills klockan 5/6 då de flesta blev trötta och börja dra hem efter en riktigt riktigt rolig kväll faktiskt! 🙌👌
 
 
 
 
 
 

There Are Two Types

Blev att dra till låchen med folket på lördagskvällen och igår vakna jag först klockan ett, oops hehe, brukar aldrig sova särskilt länge längre även om jag kommer hem typ 6-tiden på morgnarna, nåja bra med en lite längre sovmorgon ibland också!
For senare och kolla in en bil till på eftermiddagen och på kvällen blev det låchenhäng igen. :)
 
Skolan idag gick relativt snabbt och sämre blev det ju inte när man insåg att vi ju får höstlov på onsdag, wohoo! 👌👏
Gymma iallafall efter skolan och när jag kom hem slockna jag x antal timmar och sen drog jag till byn och träffa pojkarna :)
 
 

October

Under veckan som gått har jag antingen spenderat tiden i skolan, möte, i byn med gänget eller på gymmet.
 
Linette hämta mig igår kväll och vi for upp till byn där vi satt och snacka med Dan och Anton, Dan fick en förövrigt sjukt bra start på helgen! Elinor och Oskar droppa sen också in och Anton, Dan och Oskar drog iväg. 
 
Vi vänta på A och sen for vi hem till Linette och hade filmkväll. 
A och jag for hem till mig för att sova ganska så tidigt eftersom jag hade jobb imorse. Väckarn ringde något före åtta, åt frukost, han for hem och jag for till jobbet.
 
Var och kolla på en bil efter jobbet men blev nog inget av den och nu ska ja strax börja fixa mig inför kvällen, dock vet jag inte ännu var jag landrar.
Ha en bra lördagskväll alla! :)
 
 
 

Perfect Wonderful

Förra helgen blev det låchen partajj på fredagskvällen.
 
 
På lördagen föra vi i låchen och sen hade hela vi byssgänget bokat privatbuss till stan och drog dit, var där typ tills klockan fyra då Thomas kom med bussen och hämta upp oss igen och vi drog mot ABC där det spåra liite för oss heheh, go "Dånarän från Pörtom" lixom!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan seriöst inte säga när jag senast haft så himla roligt som jag hade den kvällen, tack alla ni underbara vänner! ❤ Den lördagen gör vi om!!
 
A kom hit och såv och vi lata oss i sängen så gott som heela söndan, när han stack hem drog jag upp till byn och satt där och skratta ihjäl oss över lördagen hela bunten.

Tiden Som Gått

Firade Linette för några helgen sen då hon fyllde år och helgen efter spenderade jag fredagen på fest med byssgänget och cruising med dem i stan på lördagskvällen.
Senaste helgen var det byhäng och sen förfest med en hel del andra innan det bar av mot årets sista fagerö! Usch vilket tecken på att hösten är här...
Dock riktigt super roliga helger alla tre!! :)
 
 
 
Sen förutom skolan om vardagarna så har jag också gått min sista bilteori sen senast jag bloggat, hängt i byn, hunnit ha provvecka för första perioden, tränat och är fortfarande förkyld typ enda sen skolan började i augusti... nåja kanske det ger med sig snart samt besiktat mopedbilen för sista gången!
 
 
 
Har varit sjukt taggad att få helg igen typ hela veckan och nu är den äntligen här och jag drar strax iväg på lite fredags partajj, hörs :)