Lördag & Söndag

Lördagen var det full rulle och jag började dagen med jobbet, sen hem några timmar, skruva med bilen och fixa mig innan jag fortsatte vidare till lokalen där jag sminka även då och sen skulle jag koka kaffe.
 
Men hamnade dock ut på lite äventyr med Tony först eftersom gummibåten som ska med på scen hade börjat läcka... efter att vi löst problemet och föreställningen var slut fortsatte vi med revygrill partajj mot morgonkvisten.
 
 
Söndagen vakna jag sent och gick över för att fortsätta med instalationen av spelas i bilen och Anton dök upp här ganska snabbt, mot kvällen stack vi iväg mot Vörå sen där vi lämna över natten.
 
 
 

Kryckgång, Revy & Jobb

Snacka om länge sen sist minsann. 
Iallafall har all min lediga tid bortom skolan gått åt till revyn eller jobbet.
 
Har spenderat varje helg på lokalen med antingen sminkning, inträde eller kaffekokning eller alla tre och sen revyfest efter om kvällarna. Och den lilla lediga tiden jag haft kvar efter allt detta har såklart spenderats med Anton, mestadels vardagar efter skolan.
För övrigt har jag ocksån spenderat de senaste veckorna på kryckor.
 
 
 
I fredags hann jag bara hem mindre än en timme innan jag var tvungen att sticka iväg upp för att börja sminka revyspelarna, hoppa sen in istället för Tony och tog inträde för han var tvungen att springa iväg, klättra sen upp med Anton, Acka och Tony i kåppin för att sköta ljud och ljus och satt där och hade skojj med dem.