Gårdagen

Igår åkte jag först upp till byn och träffade Felicia, Fanny, Richard och Conny, var med dem i byn nån timme innan jag åkte iväg hem till Linda där jag snabbt bytte om till gymnastikkläder och så for hon och jag iväg på zumba tillsammans. Sen efter det så bytte vi kläder igen och lite sånt och så åkte vi iväg till Fanny där de andra var, satt typ och prata och skratta innan vi sen for till neste en stund och sen tillbacka till Fanny igen. Hade en riktigt bra kväll! :) 
 
 Haha en snygg bild på Felicia och mig från igår som jag stal av Fanny

The Weekend

Lite kort om helgen här:
I lördags så for Fanny och jag iväg på lite äventyr med några andra från Petalax. Hade en riktigt bra kväll. :D
Och igår tillbringade jag kvällen med Linda och som vanligt hade vi det riktigt skojj! :D 
 
En bild på Linda och mig från i vårast eller nåt sånt.
(super bra kvalite)

Vinterringar

Stannade hemma från skolan igår för att jag känder mig allmänt trött efter att vi kommit hem från resan men så hade jag också gått och dragit på mig regält med halsont och något med ögonen. Sen på kvällen så bytte jag till vinterringar på moppebilen med lite hjälp av pappa. 
Idag tog jag mig till skolan, kändes som om jag inte skulle ha varit där på en månad eller iallafall på jätte jätte länge. Hade något med FN första lektionen eftersom det är FN:dagen idag och sen så rulla skoldagen på helt som vanligt. Ikväll planerar jag att göra nåt med Elinor så vi får se vad vi hittar på. :)
 
arkivet

Cypernresa

Ojj har verkligen inte bloggat på skiit länge nu men en orsak är nu iallfall att jag tillbringade hela förra veckan nere i Cypern med familjen och Linettes familj. For förra söndagen och kom hem i förrgår, har iallafall haft det grymt bra där med typ 30°C i skuggan varje dag, verkligen skönt! :D Har solat varje dag, badat i havet och poolen, shoppat, ätit god mat och mycket mycket annat. Men det roliga tar också slut nångång och nu är vi hemma men skönt är det också på något vis, kul att få träffa kompisarna igen och så. Lägger väl nog upp lite bilder från resan senare också. :) 
 
Bild från Cypern 2009.

Fredagkväll

Elinor och jag for iväg till Petalax igår kväll där vi mötte upp några och drajva typ runt på olika ställen med dem, träffa några till och sånt innan vi tillsist nån gång begav oss iväg hemåt igen. Hade iallafall en helt bra kväll! :)
Idag har jag inte gjort så mycket, bara slappat typ och kvällen är ännu inte helt planerad. :)
 
mobilbild

Bloggresponse!!

 Fråga på nu!

" Yess, Yess Ja Fick In Tusenlapp, Haha!"

we♥it. com 
Åkte till Linda på monopolkväll igår, haha ; D Hon, jag och Pati satt typ och spelade monopol i 3h eller nåt sånt medans vi eldade i huset, men vi hade iallafall riktigt skojj, konstaterade att vi förmodligen måste ha varit grymt trötta eftersom vi höll på att skratta ihjäl oss för minsta lilla. Efter en stund blev Linda och jag bara fattigare och fattigare och Pati bara rikare och rikare vilket slutade med att han vann tillslut med sådär 100.000 typ, haha ; D

Lördagen

Efter att Linda och jag fixat oss klara så blev vi skjussade till byn där vi förfestade tills taxin stod på gården och det bar av till Solf med ett helt gäng andra, färden dit blev iallafall riktigt skojj och hann sen med en hel del annat under kvällen också bland annat så höll vi på att frysa ihjäl medans vi väntade på taxin hem. ; ) Hade iallafall en helt bra kväll! : )
Här kommer en hel del mobilbilder från kvällen, kvatlien är väl inte den bästa men:
 
Säg till om jag skall ta bort någon! : )

Söndag

Åkte iväg upp på mat till neste med Elinor ikväll och sen bar det iväg ut och köra, trots att vi så gott som blev ihjäl skrämda ett tag och råkade ut för ett och annat så har kvällen varit riktigt bra. ; ) Var ju till solf igår men orkar inte föra över bilder från telefon till datorn nu så berättar om gårdagskvällen imorgon eller nåt med bilder på samma gång, nu är jag sjukt trött och tänker faktiskt gå och sova så godnatt!  : )
 
Sjukt vad mycket översvämmningar det är här i byn och på andra ställen nu, kommer ju snart ingen vart. 

Solf

Linda är här nu och vi håller som bäst på att fixa oss, sen så sticker vi iväg upp till byn på lite förfest innan det bär av till
Solf. Hoppas på en riktigt skojj kväll! :D

Make Sure It Makes You Happy!

Hade ganska så lätt skoldag, började med dubbel elektronik, sen dubbel gympa, matte, håltimme och hälso till sist. :)
 Snart ska jag väl börja ta tag i provläsningen också eftersom vi har engelska prov imorgon och sen ikväll så sticker jag iväg på ett zumbapass till byn.
 
 

Lördag & Söndag

Fanny, Felicia och jag blev hämtade av bröderna Klåvus på lördags kvällen och så åkte vi till dem med några andra på förfest innan for vidare till faggen. Hade en riktigt bra kväll iallafall! : )
Igår kväll hämtade jag upp Fanny och så for till Petalax där vi drajva runt lite, och sen in via Malm en sväng på hemvägen. : )
Här kommer fyra snygga bilder från i lördags: