Torsdagen den 31

Fick paketera blommor och lite sånt idag på praon, riktigt kul faktiskt! :) Är ju bara en dag kvar nu och avslutningen och sen är det äntligen sommarlov :D Ska bara fixa mig lite nu och så åker jag iväg till Linda, därifrån vi nån gång tar moppebilen till byn för skribalektion. :)

29052012

Paron gick nog helt bra idag också bara att jag försov mig lite så jag fick verkligen stressa dit men jag hann! ;) När jag kom hem gick jag över till mormor en stund och sen åkte jag iväg på gympa, åkte bara hem och bytte kläder efter och så åkte Linda och jag ut och körde till Övermark där vi träffade Elin. :) Nu är jag hemma och ska riktigt just börja gå och sova så att jag förmodligen hinner upp lite tidigare imorgon. ;)

Next Weekend Is Weekend Again...!

I fredags mot kvällen tog Linda och jag moppebilen till Tjärlax till en villa och hälsade på några killar, senare styrde vi mot pörtom igen och låchen, hade en riktigt skojj kväll! :D
På lördagsmorgonen ringde väckarklockan tidigt och det bar av in till stan för att shoppa avslutningskläder, men kom nog hem med en hel del andra kläder också. :)
Idag har jag solat så gott som hela dagen, varit på en glass med syster och varit ut och gått med Linette eftersom vädret verkligen varit härligt :) Imorgon börjar sista veckan innan sommarlovet som består av prao :)

Last Day of School!

Var meningen att detta inlägg skulle komma i fredags men av nån andledning har jag tydligen råkat trycka på utkast istället, nåmen här är det nu då iallafall ;)
Då var 8:an avklarad! :D Hade sista skoldagen idag och nu återstår bara en vecka av prao och så är det sommarlov, vilket ska bli grymt skönt!
Hoppade på mopeden imorse lite före 8 och mötte upp Linette, Alicia, Felicia och Fanny och åkte till skolan med mopederna. Åkte hem på håltimmen och kom därmed hem lite tidigare än vanligt. Tror att Linda och jag åker nånstans ikväll men är inte säker på vart ännu, hörs! :D

Bild Till Inlägget Nedanför!

Krya på dejj tjejjen! ♥
Bilden kommer här då istället eftersom det inte funkade med både bild och text på samma gång på telefonen min :)

Mobilblogg-Onsdag

Kan inte sova så jag passar på och bloggar om dagen då istället. När jag kom hem från skolan satte jag ganska så på direkten i gång med någon musikinlämningsuppgift som ska vara inlämnad denna vecka och sen åkte Linda och jag upp till byn, åkte till sportplan och sprang runt där och försökte få Linda att fastna på bild, vilket inte var så lätt ;) Sen for vi typ till låchen och satt där och när kom hem fortsatte jag med skrivandet. Imorgon har jag iallafall ingen vanlig skoldag eftersom jag har vänelevsskolning, skönt :) Bilden i inlägget ovanför var meningen att den skulle hamna här men telefonen ville inte riktigt som jag ville ;) .

I'm Done Chasing You!

Skolan var väl som den var hade iallafall klasskamp idag. Känner mig verkligen inte på det bästa humöret men ska väl läsa lite på historia provet nu då.

Why Is Monday So Far From Friday?

Steg upp tidigt imorse och åkte med mamma och syster som endå skulle till näsby för att jag skulle hinna läsa på geografi provet som jag faktiskt tror gick rätt bra. :) Skolan sådär annars var väl helt som vanligt, började ju på sista veckan av vanlig skola idag och imorgon har vi klasskamp några timmar och på torsdag har jag inte heller vanlig skola. Ska bli så otroligt skönt med sommarlov nu när det äntligen börjar bli varmt :D Men när jag kom hem gick jag typ ut i solen en stund och sen åkte jag och Jenny ut och körde eftersom hon har fått körkortet. :D

It Hurst The Worst


Things Change...


I Have Nowhere To Be!

Åkte till Linda en stund och kollade ishockey med henne idag :) Finland förlorade stort men... Har försökt hitta något att göra ikväll men ser ut som om jag inte kommer att slippa nånstans ikväll.
arkivet

Pictures From Yesterday

Hade en skojj kväll vid grillstugan igår och efter det kom några hem till mig en stund! :)
Här kommer lite bilder:
Säg till om jag ska ta bort någon bild! :)

I Have Feelings!


18.5.2012

Skolan idag var väl helt som vanligt, är bara en vecka kvar i självaste skolan nu eftersom vi har prao sista veckan, ska bli så otroligt skönt med sommarlov! :) Nu åker jag snart iväg och grillar med några andra. :)

Kristi Himmelsfärdsdagen

Åkte iväg till villan runt 12 tiden och när jag kom hem åt jag och så åkte Linette och jag ut och körde lite, sen när jag kom hem hörde Linda av sig och så åkte vi upp till byn och tittade ishockey, Finland vann, Härligt Finland!! :D

Yesterday Is Today's Memory

Gårdagen var skojjj, åkte ju först då till skolan med moppebilen så hade jag en helt vanlig skoldag, då den var slut åkte vi typ in till näsby och lite sånt och sen hem, där jag typ åt och fixade lite olika saker och sen åkte vi ut och körde på kvällen igen. :D Idag började jag dagen med att visa runt några 6:or i skolan med Jeanine och Jakob och sen kolla film på kemi så har igentligen inte haft nån vanlig skola alls idag :) Vet ännu inte vad jag ska göra ikväll men är ju iallafall lediga imorgon vilket ska bli grymt skönt! :)

Elevhandledning


Igårkväll åkte jag och Linda ut och körde till Övermark där vi b.la. träffade på Elin :)
Idag steg jag upp tidigt och åkte sedan iväg till Linda därifrån vi tog mopedbilen till skolan. :) Sitter på elevhandledning nu och skall göra några tester men nu är det snart mat. :)


I'm So Glad I Met You!


It Doesn't Matter Because I'm So Glad I Have You!

Linda och jag åkte ut och körde igår kväll då, åkte först in till näsby där vi hamnade hos Jesper en stund sen åkte vi till övermark till Tobias där vi lämnade så gott som resten av kvällen, innan vi nån gång begav oss hemåt. Hade iallfall en bra kväll! :D Just nu känner jag mig helt slut efter att ha hunnit göra så otroligt mycket på en enda vecka som varit så otroligt fullspäckad, men som trots allt har varit grymt grymt rolig på alla sätt och vis! :D
Blir nog en vilo kväll ikväll om jag alls ska orka nästa vecka.

STOP WORRY!


Friday

Linda och jag körde till skolan idag med mopedbilen, åkte lite före 8, hade vanlig skoldag och sen körde vi runt i näsby innan vi åkte hem igen. :) Nu sitter jag och sminkar mig och skall väl snart nån gång börja åka till Linda och så får vi se vart det bär sen då :)

Fullspäckad vecka!

Ojj, här har man varit aktiv! Har iallfall haft en helt fullspäckad vecka som har sett ut så här:
Måndag: Hade två skolkonserter med musikkåren och så var Linda och jag ut och körde på kvällen :)
Tisdag: Övermark 6:orna hälsade på och sen så minns jag inte vad jag gjorde på kvällen ;)
Onsdag: Yttermark 6:orna på besök till högstadiet och så stannade jag kvar efter skolan och ställde till för konserten, sen och åt och så snabbt hem, iväg till Linda och åka upp till byn på konfirmations träff och sen fira min storasyster som fyllde år! :)
Idag: Har tillbringat så gott som hela dagen i simhallen där vi övat inför de två konserter vi haft idag. Nu är jag hemma och känner mig rikitigt trött efter en lång dag som ännu inte är slut utan nu blir det kemi provsläsning för fullt!
Som ni ser så har jag bara haft några få lektioner denna vecka, och det kanske låter konstigt men jag tycker nästan det ska bli skönt med en helt vanlig skoldag imorgon! :)

Driving

Linda skickade och frågade tidigare idag om vi skulle åka ut och köra med mopedbilen och jag svarade såklart jaa! Så runt 6 tiden och vi ut och körde i byn sen till övermark en gång till denna helg och så åkte vi till neste tillsist, kom iallafall fram till att det är grymt kul att köra mopedbil! :)
Förra Vintern ↑
Sådär annors så kan jag inget annat säga än att denhär helgen har varit super på alla sätt och vis! :D

Saturday Night!

Jenny dök upp här runt 5 tiden igår och vi åkte ganska så på direkten till en grillstuga och grillade, men det gick väl som det gick med elden men korven blev iallfall ljum, haha! :D Satt säkert där i ca 5 timmar och han under tiden med en hel massa saker, det hann regna en hel del, vi hann få vredesutbrott över elden, hann slänga ut veden, elda upp korven, testa om cola brinner, grilla marsmallows, elda upp förmodligen 20 tidningar och en hushållspappers rulle, Jenny hann frysa tårna av sig och mycket mer! :D När klockan var runt 10 fick vi läjdon och åkte till övermark där vi träffade på några andra! :D När vi kom hem nån gång mitt i natten såg vi en film och disskuterade innan vi somnade utmattade efter en lång men helt super duper bra kväll, som vi helt klart måste göra om! :D Vaknade imorse runt 11 och åkte senare upp till neste på varsin hamburgare och efter det på glass till glasskiosken. Här kommer lite bilder!
Jennys Bilder!

Lördag

Åkte iväg till byn igår med några andra och tillslut hamnade vi hemma hos Elinor där vi satt och var rädda, haha. ;) Hade iallfall en skojj kväll! :D Nu sitter jag och väntar på Jenny som snart kommer hit och sover över tills imorgon. Har iallfall bestämt att vi ska åka och grilla ikväll och resten blir som det blir, hoppas på en skojj kväll! :D

Sometimes It Is Easy

Skolan idag var också väldigt lätt, skulle igentligen ha haft en helt vanlig skoldag men så fick jag lov och hoppa in istället för några andra och visa kaskö 6:orna runt i skolan, sen skrev jag prov och hade två andra lektioner och så slutade jag för dagen. :) Nu åker jag riktigt snart iväg upp till byn. :)

Strangers


3/5/2012

Hade en verkligt kort dag idag och slutade redan klockan tolv. Började med två data, matematik och modde och så slutade vi, rikitgt skönt att komma hem tidigare :) Nu ska jag iallafall läsa lite på engelska provet som vi har imorgon.

Wednesday Even If I Thought It Was Monday

Onsdag, Verkligen? Har gått runt och trott att det varit måndag så gott som hela dagen, känns som det när man var ledig igår och så, men tur endå att det är onsdag! :) Skolan var väl helt som vanligt och nu åker jag och Linette riktigt snart ut på en åktur. :)
Sommar bild från Arkivet!

Valborg

Började gårdagskvällen hemma hos Jenny med Jesper, Fanny och Felicia. Runt åtta åkte vi in till näsby där vi träffade på lite annat folk och gick runt till alla möjliga ställen och tillsist så hamnade vi i parken. Var så helt otroligt kallt och blåste så jag trodde nog flera gånger att jag skulle frysa ihjäl, men det blev endå en riktigt riktigt skojj kväll! :D Sen runt 1/halv 2 tiden tog vi oss hem, kröp ner i sängen och sov några få timmar tills väckar klockan ringde lite före nio och det var dags för vasa och marschering och sedan till närpes. När jag kom hem från det åkte Fanny, Felicia och jag upp till glasskiosken och åt glass. Nu är jag hemma och tänker bara slappa resten av kvällen. :)
En vacker bild! :)