New Weekend

Förra helgen blev ritkigt bra och den senaste veckan har mest knallat på på rutin, bilskoleteroi x2, skolan, hängt i byn och sen har jag också lyckats få nå fel me halsen osv... suck.. nåja, fredag och en ny underbar helg väntar ju nu, även denna helg kommer nog bli riktigt super i och med att Linette fyller 18 och så. Hoppas ni också har en riktigt rolig helg! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Times, Party Hard

Hade en riktigt skön kväll igår med två av de bästa och imorse bar det av upp till jobbet då, jobbtimmarna gick ganska snabbt och nu har jag nyss lackat naglarna och börjat fixa mig inför kvällens festligheter, förfest med goda vänner och sen privatbuss till Fagerö, tagga lördagskväll lixom! :)
 
 
 
 

It's WEEKEND

 
Är på sånt super duper bra humör idag och gillar verkligen läget asså, fredag och hade endast skola från 09.45-13.00 kan det bli mycket bättre alltså (förutom om vi hade varit helt lediga förståss, haha) och som jag sa tiditgare så känns det som om denna helg verkligen kommer rocka!
Inleder iallafall helgen med pizza hos Linette med Elinor snart, och imorgon är det jobb som står på schemat innan det blir förfest och Fagerö mot kvällen. 
 
TGIF
 
 
 
 

Whatever Makes You Smile, Keep It

Sluta skolan redan ett idag men var tvungen att va kvar ända tills 17.10 när bilteorin börjar så fördrev tiden med att skriv en modersmåls inlämnings sak, räkna matte och besöka studiehandledaren för att planera lite inför studentskrivningarna och sådant, fick nog tiden att gå åt i alla fall.
 
Efter bilteorin var pappa snäll och hämta mig och nu sitter jag hemma och njuter över att jag gjort alla läxorna redan tidigare idag, samt tanken att det är fredag och helg imorgon, Tror denna helg kommer bli riktigt najs faktiskt, nog för att typ alla helger har varit det på senaste tiden men haha! 
Till på köpet så har jag bara ynka två lektioner imorgon eftersom nästan alla lärare ska iväg till Umeå, dock blir vi tvungna att jobba hemifrån istället men ändå så himla skönt!
 
💛

Those Things That Catch Your Heart

Glömde säga tidigare att jag också hunnit börja bilskolan och har snart alla teoritimmar klara, så sjukt skönt asså! Längtar såå himla mycket efter körkortet! 
 
Igår lämna jag iallafall i stan efter skolan och gick sen på bilteorin innan mamma hämta mig.
 
Idag hade jag skola från 8.15-14.30, skrev engelska porv sista timmen vilket ju inte gick sådär himla bra och nu har jag slappat en stund och ska strax dra ut med Linette och Elinor på lite roadtrip, hörs! :)
 
Quote