Simmning

Var som sagt till lindas igår, där vi grillade mm. Nu åker jag snart iväg på en simmtur med Fanny till simbassängen och efter det så åker jag till villan där jag förmodligen tillbringar så gott som hela veckan så uppdateringen blir kanske lite dålig beror på om internet på villan funkar, btw så kommer Linette med dit över natten också, Hörs :)

Här kommer 2 bilder från igår, dålig kvalite jag vet."Lennis"

Drar till "lennis" nu snart med tjejerna, hörs :)


I hope that wind turns...

Kom hem från Felicias för en stund sen så nu tänkte jag ta mig ut i det änsålänge vackra vädret och sen vet jag inte vad ja skall komma på kanske ser en film elr nåt, Hörs :)


Konfirmations fester

Har ingen blogg lust alls nu så det blir bara en kort uppdatering om dagen. Steg upp runt 8 för att göra mig klar för kyrkan och konfirmations festerna. Satt i kyrkan ganska länge typ 1½-2 timmar och efter det bar det av till några av vännernas konfirmations fester. Men nu skall försöka få något gjort hemma också hörs :)


Hund promenader och chips ätning

Är hos Elinor nu, vi har ätit, pratat gammla minne och varit ute på en promenad med hennes hund. Nu skall vi kanske snart se en film eller något vi får se vad det blir :) Imorgon så blir det fömdodligen dålig uppdatering eftersom jag kommer att ha en hel full packad dag från morgon till kväll, skall på kofirmation av några vänner mm., Hörs :)


Kvällens outfit


 Det här har jag på mig↑ :)


Midsommarafton

Kom från närpes ren 12 tiden och sen dess har jag varit ute, har lekt med katterna och fixat några olika saker som behövdes. :) Nu skall jag snart hoppa i duschen och sen göra mig klar inför kvällen som spenderas hos Elinors med familjerna :) Önskar er alla en riktigt trevlig midsommafton, Hörs :)


Mera film...

Har som sagt sett film så gott som hela dagen, fanns inget annat att göra så det blev helt enkelt en film dag idag. Nu fortsätter jag med mera film och sen tar jag väl natten någon gång, imorgon stiger jag upp ganska tidigt och åker iväg till näsby en snabb sväng, Hörs :)
  
Tre av de filmer jag förmodligen snart kommer att se. ;)


Bring it on och in the land of women

Har sett två filmer på rakan nu och kan starkt rekomendera båda, riktigt bra filmer tyckte jag. :) Nu skall jag försöka få någonting gjort så att det inte bara blir att sitta och se filmer, tror jag att jag kanske tar och går ut eller något sånt, Hörs :)


We just wanna see you

Kom in från arbete nyligen och har nu ätit, skall fortsätt med en film nu och lite godis sen får vi se vad som görs senare under dagen, Hörs :)


Den här filmen tänkte jag se nu :) ↑


Work

Vaknade ren 7 imorse av någon anledning, så har jag sett film sen dess och nu tror jag att jag snart börjar leta mig ut för lite arbete, Hörs senare idag :)

Nagel lackning och Hår färgning

Har lackat naglarna nu och färgat håret, blev grymt mörkt nu men det blir snabbt ljusare får vi ju hoppas. Nu skall jag titta en film och sen sova, imorgon tror jag det blir arbete på morgonen och på dagen får vi se vad jag hittar på, Hörs :)


Random bild

Vasa

Fanny och jag vaknade runt halv 2 idag hemma hos henne, var uppe till ca 2-3 tiden tror jag. Vi följde senare med till vasa en stund eftersom fannys mamma och pappa skulle dit, shoppade några t-shirts, en väska,godis och ett linne, vilket jag blev ganska nöjd med. Nu skall jag städa rummet lite och sen hittar jag förhoppningsvis något roligare att göra, Hörs :)Filmer

Har kollat en och en halv av pirates of the carebbean filmer na nu, tänkte att vi skulle titta allihopa inatt men det blir det ingenting av eftersom 4:e filmen inte gick att titta. Nu skall vi ist. titta några eller någon annan film, Hörs ;)

Gräsklippning och Film maraton ;)

Steg upp runt nio idag för att arbeta ihop lite pengar, gjorde lite alltmöjligt bland annat så klippte jag gräsmattan :) Nu har jag suttit framför datorn ganska länge så nu tror ja att jag skall ta och göra någonting annat en stund. Btw ikv. åker jag till Fanny och sover över, där skall vi ha Pirates of the caribbean maraton, som kommer att bli en riktigt riktigt rolig kväll, Hörs :)

Linette

Var upp till byn en stund med Linette, där cyklade vi runt lite här och där och kul hadde vi iaf. Nu tänkte jag titta en film och sen sova. Godnatt ;)


 Linette ♥


Funkar

Äntligen funkar det att kommentera igen, fick hjälp från detdär hjälp där uppe bredvid logga ut på bloggen, dom svarade hur jag skulle göra och det blev fixat, tack ;) Idag har jag varit till Närpes ett varv och nu kom Linette hit så nu skall jag göra någoting med henne, får se vad det blir, Hörs :)

Enjoy your life

Åkte upp till byn ikväll med de två fina tjejer Felicia och Fanny, där åkte vi traktor, vilket var grymt obekvämt där jag satt och så var vi i "stugon". :) Nu skall jag göra lite olika saker innan jag tar natten och imorgon skall jag iaf. sova längre än till 5 på morgonen. ;)  Hörs.


Sömnig

Kom för en stund sen hem från en spelning med skolmusikkåren, var tvugna att stiga upp väldigt tidigt imorse så nu känner jag mig riktigt riktigt slut och skulle helst bara vilja sova hela dagen men nej det skall jag inte, någonting måste jag väl ändå få gjort. Åker kanske bort senare idag men nu skall jag iaf. ta det lungt en stund, Hörs ;)  

Fixat rubrikerna men kommerntars linjen strejkar....

Har fått ändring på designen nu ígen, rubrikena syns igen men att kommerntra funkar nu tyvärr inte. Skall försöka fixa det så fort jag an men jag vet inte vad det kn vara för fel så om ni vet kan ni väl berätta det för mig på något vis men jag vet inte hur eftersom det ju inte funkar att kommentera ;) Nu drar jag snart iäg till villan :)

Pappersinsamling

Gårdagen blev roligare, Felicia kom hit och senare åkte Linda och jag till byn en stund, åkte hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp tidigt :) Kom nyligen hem från pappersinsamlingen nu, har haft super kul hela morgonen som tillbringats mestadels i en lastbil, lite tungt blev det att kasta allt papper så lite värk i mina armar kommer man väl att ha efter dagen. ;) Nu ikväll bär det väl av till villan, inte det mest önskade just nu men jag överlever väl där också :) Tidigt imorgon bär det va till k-stad med skolmusikkåren och spela på något ställe, Hörs då vi hörs ;)


 


Tråkigt

Sitter hemma nu för mig själv och har helt och hållet tråkigt, alla gör typ någoting annat så... Vet inte hur dagen fortsätter men jag får väl hoppas att den blir roligare än såhär ;) Nu skall jag fortsätta med att göra ingenting, hörs.


Inga rubriker?

Kom hem från byn för kvällen nu och tänkte se en film om en stund :) Fick lite mer ändring på bloggen idag men det är något fel nu så det syns inga rubriker just nu vet inte varför men skall försöka fixa det så fort jag får tid :)
Imorgon blir det väl att göra någonting med någon och mera vet jag inte om morgondagen.
Lördagen är däremot lite planerad, iaf. morgonen då det blir att stiga upp ganska tidigt eftersom jag och några andra skall med på "pappersinsamlingen" (en dag då lastbilar åker runt och hämtar upp tidningar mm. som folk lagt ut vid vägen) som går av stapeln runt nio, en rolig grej som jag varit med på i några år nu :)
Nu blir det film tittning, hörs ;)


Turkiet ♥


Nu drar vi!

Nu drar vi till byn Fanny och jag, hörs senare ;)

Hos Fanny :)

Sitter hemma hos käraste Fanny nu, vi har fixat lite på bloggen, fanny skrämde just livet ur mig då hon hittade sin borttappade spänna bakom gradinen fast jag trodde ju såklart att de var någonting farligt som en spindel eller någonting sånt så jag blev lite rädd ;) Senare åker vi förmodligen ut i byn, till stugon eller vart det nu bär av, Hörs :)
En glad och positiv tjej som alltid finns där för mig och som jag alltid kommer att älska ♥

It's a new generation

Arebetade imorse också, jobbigt att stiga upp tidigt men jag fick till slut upp mig själv ur sängen och iväg mig till arbetet ;) Idag någon gång bär det av till Fanny, synd att hon inte fick ta bort gipset idag bara..., och senare ikväll kanske en film eller något blir av, hörs :)
Några bilder från resan till Åbo, säg till om det är någon bild jag skall ta bort.


Ändring

Har äntligen fått någon ändring på bloggens design (tryck F5 om det inte syns), tog mig tid idag för att fixa det men är inte riktigt njöd ännu men ni får nöja er med detta sålänge tills jag får tid och ork att göra den bättre. ;) Nu skall jag fortsätta med en film som är halv tittad och en mumsig kladdkaka, hörs :)


Glass

Steg nyligen innanför dörren efter att ha varit upp till byn på en glass med Linda. :) Förr idag har jag tjänat ihop lite pengar, tittat film och nu bilr det att ta mat och sen efter vet jag faktiskt inte vad som skeer men vi hörs :)


Movie

Har ingen blogg lust just nu men dagen har nu bara rullat på och jag har typ inte gjort någonting förutom att titta film och vara en snabb sväng till korsnäs. :)
Nu tänkte jag fortsätta kvällen med en mysig filt runt mig och en förhoppningsvis spännande film, hörs :)


Hemma igen

Hemma nu igen efter en mycket rolig men även jobbig helg i Åbo, hoppas att ni också har fått ha en bra helg. Jobbigt var det eftersom vi har spelat mycket och vädret har varit kokande hett. Bilder från resans gång kommer förmodligen senare. :) Lördags kvällen var bäst eftersom jag och några andra då bestämde oss för att ha picknick vid vattnet, tack för den kvällen ♥ Men vi har också haft många många andra roliga stunder men orkar inte skiriva ner allt skulle bli alldeles för långt och kanske tråkigt för er att läsa. ;) Nu tänkte jag gå och göra någonting annat en stund, hörs :)

Åbo

Imorgon på morgonen drar vi iväg till Åbo så jag hoppas ni förstår att det blir lite dåligt med uppdatering över helgen :) Nu skall jag gå och packa klart och även göra mig klar inför natten, eftersom det blir en ganska tidig morgon. Men jag får väl önska alla en skön helg då och hoppas ni får det bra ♥ :)


All i can say about life is.... enjoy it.

Har lagat mat,lyssnat på musik och packat nu så gott som hela dagen eftersom vi imorgon ju åker till Åbo, förväntar mig en riktigt rolig helg med gott sällskap, mycket skratt och förhoppningsvis fint väder ;) Fortsätter väl med packningen nu en stund, senare kanske det blir en sväng till byn eller någonting annat och ikväll har vi även en sista orkester övning med orkestern innför helgen. Hörs :)


Sommarens första bilder.

Här kommer några av sommarens första bilder:


Knight and Day

Hemma från byn nu igen och fortsätter kvällen med filmen Knight and Day, sen sova eftersom även det imorgon blir en ganska tidig morgon på grund av arbete. På fredag morgon bär det då föresten av till Åbo med skolmusikkåren där vi stannar under helgen, vilket leder förmodligen till dålig uppdatering. Hörs :)


Byn

Kom nyligen hem från byn, var jag har tillbringat så gott som hela dagen. Nu tänkte jag bara slappa en stund och senare kanske det bär av till byn igen eller bassängen. Hörs :)


Summer time

Idag är vädret på topp och jag kom nyligen in från att ha tjänat ihop lite pengar, skall riktigt snart börja laga nå mat åt mig eftersom jag känner mig riktigt hungrig nu. Senare under dagen är bär det väl av till byn och kanske även en simtur i bassänge kommer att bli av. ;)


Take advantage of life as long as you have it because you never know what happens next..

Hemmakväll ikväll, har druckit smootie, solat, tittat film och mycket mera. Nu skall jag fortsätta att göra vad jag gjorde, hörs :)


Shopping

Kom just hem från dagens shopping, vilket ledde till att en hel del blev inhandlat och en riktigt trevligt dag med Fanny :)  Ikväll blir antingen att sitta hemma och mysa elr så blir det byn, får se :)


Roligt folk ;)

Har varit i byn nu hela kvällen med en massa roligt folk, haha måste erkänna att det var en av de roligaste kvällarna på länge, en orsak till det var väl kanske att jag var på toppen humör ;) Nu tänkte ja fortsätta med en film och sen sova. Imorgon bär det av till vasa med Fanny, eftersom det är jätte längesen vi bara gjorde någoting vi två så ser jag riktigt mycket fram emot att få tillbringa dagen med henne ♥ =) Hörs. 


Glasskiosken :)

Nu bär det snart av till glasskiosken med några andra. =)


Everybody just have a good time.

Kvällen igår spenderades med Linda och hennes hund på promenad i byn. Steg upp ganska tidigt imorse för att jag skulle jobba ihop lite pengar. :) Nu sitter jag som bäst och ser en film som jag inte vet namnet på, fattar inte så mycket av filmen just nu men kanske jag börjar förstå den bättre sen. ;) Senare idag så dyker väl Fanny upp här och vi tar förmodligen sen en promenad upp till byn för att träffa några andra. Ha en bra dag allihopa ♥ =)


Filuren jag tänkte vara med ikväll ♥Grattiis!

En helt underbar tjej fyller år idag, hela 15 år, en tjej som e alltid glad och snäll, Jenny du e älskad och kommer alltid att vara. ♥ GRATTIIS PÅ DIN 15 ÅRS DAG! :D


Och Lycka till med körkortet ;)


Wanted

Har tittat film nu, Wanted som var helt okej. ;)


Ändrade planer

Ändrade planer för kvällen ist. för att kvällen tillbringades med Fanny så tilbringas den som bäst med Elinor, vi har lagat kokosbollar, tittat film, fotat och sitter som bäst framför datorn och lyssnar på musik. ;) Morgondagen spenderas förmodligen både i byn och hemma, har inte tänkt så mycket på de ännu vi får se imorgon. Hörs :)


En gammal bild av Elinor.

Sommarlov

Hemma från skolavslutningen nu och har äntligen sommarlov :) Ikväll tänkte jag göra någonting med Fanny men nu tänkte gå ut i värmen en stund så, Hörs :)


Grattis på födelsedagen :)

Jag har kännt dejj sen jag knappt kunde stå, du har alltid stått mig nära och alltid funnits vid min sida. Super duper stora grattis kramar till tjejen jag älskar, Fanny due guld värd och kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. ♥♥ GRATTIIS! :DSista skoldagen

Hemma nu från den sista skoldagen i sjuan, skönt :) 7:an slutade bra för de flesta men dock inte för riktigt alla, Fanny jag tycker så så synd om dejj ♥ och förstår även hur det känns men det blir nog bra. Ikväll tänkte jag för ovanlighetens skull nejj ja skojja bara, som vanligt ta mig en tur till byn med några andra och där lämnar jag väl då resten av kvällen. Imorgon är det skolavslutning och sen hadde man gått ut 7:an, vilket jag tycker har gått väldigt snabbt. Tror jag tar mig en tur ut i det vackra vädret nu, Hörs :)


Risnäs Träsk

Dålig uppdatering här. Gårdags kvällen spenderades vid Risnäs träsk i övermark med klassen, en riktigt trevlig kväll med massor av trevligt folk, vi gick bland annat runt hela träsket några av oss, så där fick man ju dagens motiton. ;) Kameran hängde tyvärr inte med så det kommer inga bilder. Idag är vi lediga från skolan eftersom det är kristi himmelsfärdsdagen. Jag har rensat jordgubbslandet och senare tänkte jag kanske göra någonting med Fanny. Imorgon är det skolan igen men ingen vanlig skoldag för vi skall tillbringa dagen vid öjskogsparken med alla andra från 7:an. :) Sista dagen i skolan, jag längtar så efter sommarlovet som riktigt riktigt snart är här. Nu skall jag ta mig ut i värmen eller iaf. göra något annat än att sitta framför datorn en stund. Hörs.