Helgens Händelser

Fredagen spendera jag med Anton och folket från byn. Till på köpet slapp Jim och Jouns hem på första loman så kvällen tillbringa vi hos Jim.
 
Lördagen var det full rulle, började med jobb efter det blev det skoljobb, nätt och jämt så jag hann i tid till lokalin för att ta inträdre och sen servera jag kaffe där och efter det blev det revyfest.
Kom hem mot morgon kvisten och sov några få timmar innan det var väckning igen och det bar av till Kvevlax några timmar innan jag hade Anton att hämta mig och vi for till honom där jag stannade till imorse och stack till skolan.
 
 
Har haft skola från 8-20 idag eftersom en grupp från skolan deltagit i ett nordiskt politiskt seminarium från eftermiddagen och har nu "matpaus".
 
 

Bil Ägare & Revy Premiär

Förra lördagen var en sjukt underbar dag, trots att det var väckning redan kl. 5 på morgonen. Mamma, Pappa och jag drog ner till Åbo för att kolla på två olika bilar jag hittat och x-antal timmar senare var jag bil ägare!
 
Kan inte ens beskriva känslan!!! Körde upp från Åbo på dagen och väl hemma stress fixa jag mig och for upp till lokalen där hela bunten redan stod på kö och ville bli sminkade.
 
 
 
Hjälpte till med kaffeserveringen sen trots att jag inte var insatt på listan den dagen, sen bar det upp på sen för att dela ut blommor mot föreställningens slut och efter det blev det premiärfest med hela bunten. 
 
 
 
Revyn går för övrigt åt som smort nu just, släppte extra förställningar i tisdags och de for på bara någon timme och nu är det helt slutsålt! Och mera föreställningar är på gång, 120-åringen blev en succé!!  

Nyårspartajj

Anton kom hit förra tisdagen då och på nyårsaftonen stack vi iväg upp till lokalen klockan fyra och började vrida igång musiken tills de andra dök upp, förfesta och sen efter några timmar började allt annat folk dyka upp, blev nog över 50 pers. Festa där långt in på morgonkvisten innan vi låste dörrarna och tog taxi hem. 
 
Vakna tio före två dagen efter och vi skulle träffas på lokalen klockan två så blev lite stressigt där ett tag men hann nog endå ganska bra, muuums va fräscht de va när vi kom till lokalen lixom....host!
 
Nåja efter nångra timmars städning med gott sällskap for vi hem och slappa en stund innan vi bestämde oss för att åka iväg till Vörå.
 
 
 
 
 
 
 

And The Year Was 2014 Part 2

 Sommaren 2014 fortsatte på bästa sätt och jag tillbringade nog en av de allra allra roligaste dagarna på hela sommaren på Tinas villa tillsammans med en hel bunt nära vänner från en fredags eftermiddag till sen sönda kväll! Den borde vi göra om!
 
 
 
Festligheterna bara forsatte och bland annat Åminne med Lasse Stefanz stod på schemat, mera American car meetings och ännu mera fester som Fagerö och vårt egna badtunne partajj vi ordnade mitt i sommaren.
 
 
 
 
Vädret fortsatte va på topp och festligheterna bara flöt på, Skepparklubben fyllde 50 och tillbringade all ledig tid med nära vänner.
 
 
 
 
En annan av sommarens absoluta höjdpunkt var Forssa Picknick som e Nordens största en dags amerikabilsträff, så otrooligt roligt me picknick me amerikanarna! 
 
 
 
 
Filippa och jag hoppa på tåget tidigt en fredagsmorgon och stack iväg ner till Hesa där vi spenderade helgen på Weekend Festival, oförglömlig helg detta med!
 
 
 
 
Hösten var här och Elinor och jag överraskade Linette när hon fyllde arton, det blev mer olika festligheter och så den absoluta höjdpunkten på hela året, jag träffa min Anton ♥♥
 
 
 
 
 
Året 2014 blev nog ett riktigt riktigt härligt år och kan gott ana att 2015 kommer bli ännu bättre!!
Bland annat eftersom jag fyller 18 om 2 månader och så vet jag redan massa skojj jag och mina nära planerar! 
 
Ha en riktigt bra fortsättning på det nya året alla!! ♥
 
 

And The Year Was 2014 Part 1

2014, hmm... Va har egentligen riktigt hänt under detta år?!
Ska jag va ärlig så minns jag faktiskt inte så mycket från våren längre utan det känns bara som något så himla långt borta... 
 
Iallafall inleddes året med nyårsfest på lokalen med syrran och en heel hop andra...
Sen satte revyn igång och vårvintern forsatte med sminkning, kaffeserverning, inträdestagning och en hel massa revyfester, en riktigt härlig tid på året!
 
 
 
 
I början av februari kom sen belgarna på besök hit eftersom vi var dit hösten 2013 och veckan bestod av massor med vinteraktiviteter och annat typiskt för Finland.
 
Vi hade också någon vecka senare revyavslutning och massa andra fester.
Jag började också gymma konstant flera gånger i veckan samt började det bli vår så småningom.
 
 
 
 
 Våren flöt på och det började bli dags för 1:a maj och stadcruisningen samt andra bilträffar, hockeyn var igång och våren var på god väg och det gick faktiskt att börja sitta ute. 
 
 
 
 
Skolavslutningen och sommarlovet var här och den årliga pappersinsamlingen så med, midsommaren samt en massa annat skojj som jag sent glömmer!
 
 
 
 
Villalivet satte igång på riktigt och vi tillbringade nog så många kvällar vi bara kunde på någons villa efter jobben eftersom vädret var så perfekt och varmt att man bara måste svalka av sig i vattnet även om vattnet knapps svalkade ibland...
 
Jag bestämde mig för att bli rödhårig och faddrarna mina hade också sitt 50-års kalas mitt i sommaren och det hela slutade med sleepover som ni ser nere i högra hörnet...hahah ojjojj, sjukt bra kväll!