Planer inför morgondagen

Här kommer min onsdag i några meningar:
Först helt vanlig skoldag, sen går jag och ett helt gäng till Casa och äter. Runt 6-tiden hoppar vi på en buss som tar oss till ett teatret "Pleppo" och när det är slut bär det av hem. Hoppas på en lyckad dag. :)


Let's be happy

Sticker iväg på klassträff om ungefär en timme, hoppas på en rolig kväll med klassen. :)


we♥it.com


Everything just happens


Har muiktimme just nu, humöret är väl inte hel på topp just nu men förhoppningsvis blir det bättre.
Ikväll åker jag med min klass på klassträff. Hörs kanske n'är jag är hemma från skolan eller klassträffen.


Just a little thing

Har igentligen zumba ikväll med blir väl ingen sån eftersom jag drabbats av en förkylning, så nu blir det provläsning, städning och liknande resten av kvällen.


Haha ;)


It's Snowing


Taget nån gån under förra vintern.
Helt otroligt det snöar ute, äntligen. Första snön för i vinter och det är slutet på november. Jag som trott att vi skulle få fira jul utan snö iår.


Jag begär ingenting, men jag vill ha allt

Tittade en hel rad av filmer, lagade pizza och drack glögg igår tillsammans med Elinor. Blev ingen julbasar för mig idag eftersom jag gått och blivit förkyld. Nu har jag tittat film och tänker fortsätta med det resten av kvällen.

Tittade bland annat denna super bra film igår kväll. Tycker att ni absolut ska se denna :)


For the moment

Sitter och väntar på att Elinor ska komma nu, som ska sova över till imorgon. Sen imorgon åker jag på skolmusikkårens julbasar och spelar. Hörs :)


Lördag och Lillajul

Vaknade förvånandsvärt tidigt imorse, steg upp och städade rummet. Sen gick jag och mötte upp Linda och vovven Candy så gick vi på en ganska lång promenad, lite blåsigt men trevligt, det måste vi definitivt göra om Linda. Och nu är jag hemma och tror jag ser en film innan Elinor dyker upp här för att spendera kvällen hos mig :)


Fredagskväll och Julöppning

Har gjort ganska mycket idag känns det som. Skolan gick trögt, jobbiga ämnen, skönt med fredag nu. När jag kom hem fixa jag mig och åkte upp till byn där jag mötte upp Linda. Var julöppning i byn ikväll så det var en hel del folk ute men iallafall så traskade vi runt där på lite allamöjliga ställen ;) Sen träffa vi på Felicia, Linette, Elin och Elinor, Linda åkte sen och efter en stund så bestämde vi att gå till neste för att äta pommes frites och efter så kom Linette med hem till mig och titta film, trevlig kväll trots den kalla plåsten :)


Titta aldrig högre än vad du kan se

Blev lite råddigt med bussen hem idag, höll på att frysa ihjäl medans vi väntade på vår buss som aldrig kom så fick vi veta att vi skulle med en annan buss, så kom hem lite senare än vanlig men nu är jag iallafall hemma. Åker iväg på nån skriftskolegrejj ikväll antingen med bil eller så tar Linda och jag en promenad i mörkret. :)

Just Nothing


weheartit.com
Skolan idag var kul, fick en extra håltimme på religions timmen, sprang mest runt i skolan och gjorde ingenting då. Sedan jag kom hem har jag inte heller gjort så mycket, läst på biologi förhöret vi har imorgon och suttit framför datorn. Nu ska jag snart gå och lägga mig så att jag kanske för en gångs skull slipper stressa ihjäl mig imorgon.


Musiktimmen

Har musik tillval nu som alla andra tisdagar och allt är som vanligt. Härs väl hemma eller i bussen :)

Hemmaa

Börjar närma sig jul snart, men jag har absolut ingen julkänsla alls, inget snö och plus grader, hoppas iallafall på lite snö före jul så kanske julkänslan får fart. :) Är hemma från skolan och sitter och fixar läxorna nu. Ser kanske nån film eller nåt efteråt innan jag gör mig klar för kyrkan. :)

Bild från senaste vårvinter.


Mobilblogg-Bussen hem från skolan

ÄR I BUSSEN PÅ VÄG HEM NU, KÄNNER MIG HEL SLUT JUST NU MEN IKVÄLL ÅKER JAG ÄNDÅ PÅ EN GUDSTJÄNST TILL KYRKAN FÖR ÄNNU EN UNDERSKRIFT, BLEV ETT KONSTIGT INLÄGG DETTA NU MED STORA BOKSTÄVER OCH ALLT MEN TELEFONEN HAR NÅ FEL SÅ DET FUNKAR INTE ATT SKRIVA SOM VANLIGT, JAMEN HÖRS FÖRMODLIGEN NÄR JAG ÄR HEMMA :)

Just that...


Var ju till kyrkan då imorse och om ungefär en timme åker jag iväg på sektionsövning med skolmusikkåren. Även imorgon åker jag iväg på nåt till kyrkan för att få ennu en underskrift i boken.


Just you and me together

Har verkligen sett film ikväll. Blev en hel rad av filmer, vissa såg vi till slut och vissa inte. Fick nog konstatera att hon och jag inte är några skräckfilms människor, lättskrämda det är vad vi är det haha ;) Kollade lite läskigare filmer först med bytte till komedier och annat mindre läskit ganska snart. Har iallafall haft en rikigt bra kväll med denna underbara tjej. 

 
 ♥


Snart på väg för att möta upp Fanny

Som rubriken säger så är jag riktigt snart på väg för att gå och möta upp Fanny, hörs kanske mer sen ikväll :)
 


Hope that everything will be okay


Har varit ute i friska luften, hälsat på mormor och städat idag. Ikväll har Fanny och jag planerat med filmkväll hemma hos mig så hon dyker väl upp här om nån timme. Imorgon blir det iallafall kyrkan på morgonsidan och nån sektionsövning med skolmusikkåren på kvällsidan.


Äntligen Fredag

Skönt med fredag och helg nu. Ska städa lite i rummet nu och sen så tror jag att det bara blir att slappa och kanske se film resten av kvällen.


Har ännu inte kommit nå snö här


Tryck F5!

Gjorde en ganska stor förändring på bloggen ikväll, inte rikitigt nöjd med det hela men får duga så här nu till jag har ork och tid att göra det bättre, tryck F5 om det inte syns! :)
Kommentera gärna om detta är bättre eller sämre än förra!! :)


Be yourself no matter what.


Tisdag & Onsdag

I bussen hem igår bestämde Felicia och jag oss för att hälsa på hos mormor tillsammans, mötte upp Felicia och hennes hund i mörkret och spenderade resten av kvällen hos mormor. Har gjort allt och ingenting nu sen jag kom från skolan och tänker fortsätta i den stilen resten av kvällen, skönt med sånna kvällar ibland också. Imorgon lämnar jag, Felicia och kanske någon till kvar efter skolan eftersom vi har orkester övning.Every day is a new day

Har musik nu som vanligt om tisdags morgorna, skall ju försöka med att hitta nya låtar men lyckas ju aldrig riktigt bra med det. Har sista provet idag för några veckor framåt, verkligen skönt.


weheartit.com

I don't know what it is but something is wrong now


we♥it.com
Igår morse var jag alldra först till kyrkan en sväng och fick ännu en underskrift i boken, sen firade vi farsdag hemma och tillsist så stack jag iväg till Linette i kylan. Nu har jag kommit mig hem från skolan och skall sätta igång med hälso-prov läsning för fullt så att jag även hinner iväg på zumban senare ikväll.

Let's go


Om en liten liten stund sticker jag iväg till Felicia :)


No one can be totally perfect


Har sett film nu och skall snart börja fixa mig för kvällen :)


...invaderar...


No one is perfect


Linette med flera är här nu, har ätit och spelat wii hiitills kanske ser en film eller nåt senare, hörs :)


Friday

Har somsagt varit ledig idag så jag har hunnit städa och fixa lite sånt till kvällen eftersom vi får främmnade ikväll b.la. Linette dyker väl upp här. Hörs :)My days

Mina tre senaste dagar:
Tisdagen: Hadde ju konsert på kvällen i en kyrka och så läste jag på kemin.
Onsdagen: Tog "Vasa-bussen till Vasa och shoppade.
Idag: Vanlig skoldag föst och sen när jag kom hem gjorde jag mig klar för att åka tillbaka för att spela på en ishockey match med skolmusikkåren. Nu har jag varit hemma någon timme och hittills bara gjort ingenting. Är lediga från skolan imorgon fastän det är fredag så då ska jag fortsätta med städning och sånt, hörs :)


 


Music is my lifeHar musik nu som vanligt och skall som vanligt försöka hitta någon låt att spela men som vanligt sån hittar vi ju ingen. Haha ;) Idag hinner jag inte hem länge förrän jag måste åka iväg igen till en konsert som jag skall medverka i, kommer hem igen först runt 9 tiden och jag har kemi prov imorgon så har ingen aning om hur jag skall hinnsa läsa på det.


--> ZumbaSticker iväg på zumba nu :)


Award

Awardens villkor : Länka tillbaka till den du fått den av, fullborda de fem meningarna och ge den vidare till 5 nya bloggvänner.
Jag blev utmanad av Linette, Fanny och Jenny.
1 När ingen ser eller hör mig... dansar jag och talar för mig själv
2 Jag går aldrig hemifrån utan... mobilen
3 Min blogg heter som den gör för att jag... för att jag heter Elisabeth och Beatrice i
mellannamn.
4 Om jag vågade skulle jag... klippa mitt hår helt annorlunda.
5 Om 10 år kommer jag... ha ett bra jobb med förhoppningsvis bra lön, nära vänner och vara rikare.
 Jag utmanar:
 Elinor Nyman
 Felicia Granlund
 Linda Nyholm
 Rebecca Sjöblom
 Alicia Wahlgren

(Ni som redan gjort detta så bry er int om dethär) ;)

You should be yourself, not anyone else


Har inte gjort någonting idag bara läst lite på kemi prov och sett film. Imorgon stannar jag kvar en stund efter skolan för nån övning, efter det måste jag läsa på kemin och så sen kanske jag åker på zumba. :)


Just like that...

Felicia åkte nyss hem. Har iallafall haft en skojj kväll, blev först att åka till "lennis" nån timme tillsammans med Fanny och träffa massa folk och sen så åkte vi hem till mig igen och såg film. Nu ska jag gå och lägga mig så Godnatt :)


Just because...

Har städat rummet, sett film och lite sånt idag. Nu kommer iallafall snart Felicia hit, hörs :)You haven't any idea how much I love you...

Orkesterövning igår. Idag hadde jag matte provet som nog gick hyvssat bra tror jag. Har ingen aning om vad jag skall göra ikväll, förmodligen blir det väl bara hemmakväll men film och sånt. Hörs :)


Prov, Prov, Prov och mera Prov

Hadde grym huvudvärk igår, men jag hadde bestämt att jag skullle läsa massor på det svåra historia provet igår och får bra i det men istället så somnade jag och sov länge och när jag vaknade var klockan rätt mycket så jag fick panik och började strom läsa men efter sen stund så orkade jag inte längre så jag gick och sov igen. Provet gick nog ganska bra ändå tror jag. Har massor av prov nu, blir helt slut bara för att tänka på de alla prov som återstår, men nog ska det väl gå bra får vi hoppas. Ikväll är det matematik prov (som jag inte fattar riktigt mycket av) som står på schemat, Hörs :)

 
 WE♥IT
 Btw så Grattis till Jenny som idag klarade moppekortet, äntligen :D


Music

Har musik nu och skall även idag försöka hiita några ny låtar som vi aldrig lyckas med. ;)


Vill bara säga att jag tycker allmänt synd om Fanny nu som slog i huvudet tidigare idag. <33