Having Such A Good Time



Tänkte bara snabbt titta in och säga att jag har det helt super duper j*kla awesome här i Belgien!! Vill verkligen intee åka hem! Och guud va nästan ansträngande det är att tänka och skriva på svenska eftersom jag ju talar 24/7 engelska såde annars även med de andra från min skola.
Hoppas ni där hemma i det förmodligen kallare Finland också har det bra!

Orkar inte berätta mer om resan nu utan lovar att jag kommer berätta sen när jag kommer hem.

Saturday

Shit, Åker ju iväg till Beligen imorgon, lite nervös men samtidigt bara längtar jag tills vi kommer oss iväg, kommer nog bli en helt super awesome vecka där som jag lär minnas resten av mitt liv! :)
Idag har jag iallafall räknat matte som vanligt och nu ska jag försöka packa i de mesta innan jag sen gör de andra läxorna jag har och ikväll drar ut med Linda som jag seriööst inte minns när jag såg senast, gud så jag saknar henne! ♥ :)
 
 
 
 
 
 
 

Ut och Cruisa

Steg upp runt 12 och satt väl och räkna fram tills 3 eller nåt, har fortfarande lite kvar men slutet närmar sig :) Hämta posten och blev överlycklig att paketet mitt kommit,packa nån timme och fundera över vad jag skulle göra ikväll, vilket slutade med att jag for upp till byn för att träffa nå folk, for sen med Simon, Tony, Vide, Jens och 2 bilar till och grilla osv och sen for vi i Simons bil till Mattis där vi lämna resten av kvällen, en riktigt helt bra kväll alltså! :)
 
Va tycker ni, passar jag bättre som ljusare brunett/mörkare? :)(och nejj de inte svart som det ser ut på bilden håret utan riktigt mörk brunt)

Bra Tajming

Snacka om bra tajming för däckbyte! For iväg till frissan igårmorse och gjorde lite förendringar och sen hem och innafinna mig i matteboken nån timme innan mamma och jag for in till stan och shoppa.
Väl hemma igen for Linette och jag upp till byn där vi lämna sen resten av kvällen :)







Höstloov

Avslutade skoldagen med innebandy och nu är det äntligen höstlov, gud så skönt!
Dock har jag ju bara fram tills söndag innan det bär av mot Beligen, taggatagga! så denna kväll har i princip gått ut på att göra allt jag kommer att missa i skolan men har ännu över 40 matteuppgifter kvar + lite annat.... suck! -.- Nåjaa sånt e livet då... förutom att sitta och göra det så tyckte jag även det började bli dags att lägga på vinterdäcken på bilen så tog en paus mitt i allt räknande och gick och bytte dem, skönt att ha det färdigt gjort tills jag kommer hem från Beligien ju!
 
 
Imorgon har jag sovmorgon, iallafall för mig känns det som det trots att jag ska stiga upp runt halv 10 för att åka till friösren. Hörs!
 
 
 

Allt Närmar Sig Med Stormsteg



Väckning vanlig tid imorse men skoldagen har iallafall gått relativt fort, har varit hem och svängt lite över en timme nu, slängt i mig nå mat osv å nu sitter jag i bilen påväg mot Vasa igen eftersom vi har föräldramöte med Belgien gruppen ikväll.
Både höstlovet och avgången börjar ju närma sig med stormsteg nu... bara imorgon kvar i skolan och bara typ 4 dagar tills sönda då vi åker! :)





Trött

Steg upp 5 imorse och började sen skoldagen med 75 min gymnastik, bra start på veckan och måndagsmorgonen, hade bara 2 lektioner till efter det sen träff med Belgien gruppen typ 1h och efteråt for jag, Emil och filippa ut på stan innan bussarna gick, en på ett sätt ganska så chill dag men e endå helslut och säger därmed gonatt!


Bildbrist!





Nya Headers

Tog mig tid att göra en lite ändring på utseendet på bloggen idag och la in 3 nya headers:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vill ha höstlov

Efter att jag klivit ur taxin runt halv 4/4 tiden imorse somnade jag bums och vaknade först runt 1? idag.
Felicia och jag for ut på en promenad tillsammans runt 2 tiden och talade om gårdagskvällen, haha! och resten av dagen har jag gjort zero, ska fixa undan läxorna nu snart och sen fortsätta med att göra ingenting. Måndag och skola imorgon igen då... en av de gånger man önskade att man valt YA istället som har höstlov hela veckan! ;)
 
 

Fest i Norrnäs Lokalen

Bestämde oss för att åka iväg till Norrnäs lokalen igår på fest, förade hemma hos Felicia tillsammans med Linette, Fanny, och Alexandra och blev sen upphämtade av taxin som tog oss till Norrnäs där kvällen verkligen fortsatte super bra, tållade mesta dels runt med Felicia, och det blev en kväll med massor av skratt, fjollas och massa annat, en riktigt skoj kväll alltså!
 
 

 
 
 
                       Bra bildkvalitet på vissa ju, hehe! Nåjaa, säg till om nån av dem ska bort bara!
 
 
 

De e fredaaag!

Fredag idag då och det känns helt underbaaart! Kramade av Elinor när vi kom av bussen idag då vi insåg att vi inte kommer ses på mer än 2 veckor?? och vi som är vana att se varandra precis varje dag typ, kommer sakna dejj 
 
Sådär annars så hela denna vecka har jag verkligen varit super sjukt trött och helst bara velat sova så ikväll blir det väl att bara ta det lungt för att sen imorgon först jobba redan från morgonkvisten och sen mot kvällen dra iväg på nåt skojj fest, ännu lite oklart vart vi väljer att åka men lär iallafall bli en riktigt rolig helg detta känns det som iallafall! :)
 
 
 

It's Friday Tomorrow

Blackbear, It’s friday tomorrow bitches | via Tumblr
 
Körde ett träningspass med funktionell träning igår innan jag gick och la mig.
Idag hade jag bara två helt vanliga lektioner, nån föreläsningen eller vad man nu ska kalla det och sen gick jag på stan med Filippa och Emilia fram tills kl. 15 då vi hade "Belgien möte" slapp hem runt halv 5 och då var jag verkligen dödstrött... har fixat matten, talat med min belgiska värd och lite annat folk osv ikväll, börjar nästan längta tills vi åker nu... kommer bli så sjukt kul tror jag! :)
Fredag och helg imorgon igen ju, guud vad veckorna rusar iväg... :)
 
 

An Ordinary Wednesday

Skoldagen knallade väl på helt som vanligt idag men bland annat orientering på vasklot, betygsutdelande osv. Skulle egentligen ha kommit hem 5 idag men Camilla var snäll och släppte mig lite tidigare från grupphandledningen så att jag hann med den tidigare bussen och sen jag kom hem har jag väl inte gjort så mycket, fixat läxorna, plockat upp i rummet och funderat på vad jag behöver ha med mig till Belgien, guud så nervös jag börja bli inför resan nu!
 
Good bye summer, hello autumn | via Tumblr

Utbyteselev till Belgien

 
Kom på nu att jag förresten inte kommit ihåg att berätta om det elevutbyte till Belgien som jag ska på.
Kommer åka iväg tillsammans med 16 andra (borde det va) 1:or och 2:or från skolan till Belgien om 12 dagar och ska spendera en hel vecka där, vi kommer bo själva hemma hos belgiska elever och sen kommer de även komma och bo hos oss på våren.
Lite liknande som ilmajoki-utbytet bara det att vi nu är en hel grupp som far och så är det ju liite längre bort + att det även kommer elever från åtminstone Turkiet och Spanien dit på samma gång, 
Lär nog bli ett minne för resten av livet! :)
 
 

Tuesday

 
Tisdag idag då, fast av någon konstig andledning skulle jag hela tiden ha det att vara onsdag, suck när man inser att det bara är tisdag då, vilket betyder en dag längre till helgen! 
Igårkväll gjorde jag nu typ ingenting och ikväll har jag varit på zumba, finns inte så mycket intressant att skriva om som ni märker.
 
 
 
 
 

Måndag imorgon igen

Somnade kring klockan 8 imorse och sov några timmar innan jag steg upp eftersom vi fick främmande av Felicia mm. åt och bara satt och tala typ. Nu har de åkt och jag håller som bäst på med att leta något på nätet till Engelskan, skolan imorgon igen då! 
 
 
  
 
 

Spontant

Nights | via Facebook
 
Hela gårdagen låg jag typ bara på rummet och slappa och sen mot kvällen drog Elinor och jag ut och drajva, for lite hit och dit och hamnade spontant hemma hos Elin i Solf, Elinor och jag blev sen hungriga och for till ABC på mat där vi träffa på Alexander, Conny, Richard och Lucas, de tyckte att vi skulle haka på dem hem till Alexander och sen gick vi även till William, natten rusade iväg så svängde väl av hemma först 6 imorse, hade iallafall en riktigt rolig kväll! :)
 
 

Breakdance & Piloxing

Efter skolan i fredags hann jag bara hem en kort sväng innan jag for iväg upp till lokalen på en föreläsning, sen på ett breakdans pass och tillsist ett piloxing pass, riktigt roligt alltihop. For snabbt hem och duscha efteråt och så for Linette och jag ut och drajva. :)
 
 

Träna, Träna, Träna!

Hade ganska chill dag i skolan idag, bara modersmål, gymnastik och historia så sluta redan 1 och så lyxigt kommer jag få ha det typ hela denna period, super skönt med lite lungare! :) Väl hemma satte jag mer ner och läste typ 150 sidor eller nåt i en bok jag började läsa igår, snaart utläst haha! ;) och efter det har jag nu kört massa träningspass, först 45 min funktionell träning, zumba emmellan och 45 min funktionell igen, gissa vem som kommer har sjukt imorgon, när jag redan känner av det!
 
 
 
 
 

Going Back To Sleep

Steg upp klockan 5 imorse som vanligt för att hinna duscha och allt men så slog det mig sen typ en halv timme före bussen skulle gå bara att men va f*n ja har ju sovmorgon eftersom vi inte skulle ha någon filosofi!!! Braaaa där Elisabeth alltså! Nåja tur att jag inte han sätta mig på bussen iallafall och vilken känsla är nu bättre än den när man får krypa ner i sängen och sova typ 1½h till. :)
 
Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://3.bp.blogspot.com/-tJG_-jYifeM/UCXOYJ8jMQI/AAAAAAAAcj0/W2Df3C2kF4E/s1600/your_ecards_funny.jpg
 
Resten av dagen i skolan har egentligen gått ut på en massa väntandes, först de 45min som jag är tvungen att vänta tills skolan börja, sen så hade vi ju bara responstimmar efter proven idag så på samhälls sluta vi 1h tidigare osv. När jag kom hem från skolan sen slappa jag lite vilket slutade med att jag somnade och sov x-antal timmar och nu ska jag krypa tillbaka ner i sängen, gonatt! 
 
 

Provveckan är över!

 
Wohoo äntligen är provveckan över för denna gång och det känns som om man kan börja leva igen! ;) Känns nästa tomt nujust när jag inte behöver läsa på prov och sånt 24/7, men jag ska väl inte klaga för det lär väl tyvärr inte vara så länge! 
Ikväll har jag nu städat upp litegrann i rummet och varit på ett zumba pass, och jaa that's it!
  
after the test
 
test
 
Untitled
Någon annan än jag som känner igen sig? ;)