Trettionde December

Linette, Elinor och jag for till Näsby tidigare idag bland annat på pizza och nu har jag nyss kommit hem och tar det lungt en stund innan jag ska iväg upp till lokalen för att först rada ut alla 270 nångonting stolar på läktareb till revyn och sen stannar iallafall Tony och jag kvar och ställer till inför vårt nyånrspartajj imorgon och sen borde också Anton dyka upp här ikväll. :)
 

Allt Som Passerat

Ojj har gått super längesen jag bloggat något senast nu och sen dess har bland annat Anton sluppit ur militären, jag har fått jullov och julen har varit hä.
Julafton spenderades först på jobbet, sen hade jag trumpetspelning i kyrkan som vanligt och sen firades resterande delen av dagen med familjen, super glad över julklapparna också! :)
 
 
 
 
 
 Juldagen kom släkten på besök och när de åkt kom hela gänget hit på fest x-antal timmar innan vi drog till Vide och fortsatte där i källaren tills jag spontant följde med Ahlmark när han skulle mot stan och jag hoppa av in i stan där jag mötte upp Anton som var på bar där och följde med hans taxi hem till honom.
 
 
 
 
 Fredagen chilla vi bara med hans kompisar i Vörå och for hit på kvällen eftersom jag hade jobb på lördagen och på lördagskvällen festa vi hemma hos Linette.
 
 
 
 
 
 

Wonderful Snow

Veckan hittills har mestadels gått ut på att räkna ner dagarna till jullovet, vara i skolan, räkna inlämningsuppgift, shoppa julklappar och ikväll stod styrelsemöte på schemat.
 
 
 Jaa... Nujust känns allt ganska så underbart, det har äntligen kommit ganska ordentligt med snö, kära storasyster hittar hem för jul ikväll, jullovet knackar på dörren för imorgon är sista vanliga skoldagen, har endast kyrka och sånt på fredag men jag ska på halkbanan istället och sist men absoluut inte minst, nämligen Ohi On för Anton imorgon efter ett år i militären!! :)
 
 

Last Weekend

Var till Helsingfors på ett super intressant studiebesök förra veckan, bl.a. till risksdagshuset och hade också Jyväskyläbesök.
 
 
 
 
Förra fredagen fira vi lucia och i vår akola är set tvåorna som står fö den så var väl ca 90-100 pers i luciatåget, mäktigt! Sen på kvällen blev det stan med gänget.
 
 
 Hade skoljulfest förra lördagen och efter det kom Anton och plocka upp mig så for vi till honom, for tills hans en kompis lägenhet mot kvällen med några andra innan vi sen for hem för att se film vilket resulterade i att jag sov efter typ 3min medan Anton såg filmen, haha! 
 
Söndagen spenderade jag med honom tills han åkte tillbaka till milin och jag blev hämtad, väl hemma blev jag upplockad och Tony och jag drog till lokalen och pyssla me lite saker inför revyn. 
 
 

Close Friends Are The Persons Who You Can Be Yourself With

 
Blev nog att dra till byn igår kväll och imorse var det väckning klockan fem igen... Men det är ju fredag vilket är så himla skönt och jag har faktiskt haft rätt så intressamta lektioner idag! :)
 
Ingrid va snäll och följde med mig till VR efter skolan för att försöka fixa en grejj och nu sitter jag aom bäst på bussen påväg hem, rätt så utmattad efter denna vecka.
 
Sen borde jag också hinna skriva en uppsats samt städa idag innan jag drar ut på något förhoppningsvis mycket roligare med mina kära vänner!
Kommer nog bli en riktigt bra helg denna också eftersom Anton slipper hem på loma imorgon efter 2 veckor inne... Wuhuu :)
 
 
 

Hanging Out With The Boys

Skolan som gällde igen i måndags då och denna vecka har seriöst gått skitslött!! Minns inte när en vecka gått så här långsamt senast...
Har iallafall hängt i byn på kvällarna och idag hade jag skola som vanligt med äldstes dans övning sista lektionen, ganska så tråkiga och jobbiga övningar men kommer väl no bli skojj sen på självaste dansen. :)
 
 
 Jim och Anton kom till stan tidigare på dagen och kom och plocka upp mig när jag sluta så körde vi runt lite i stan innan vi mötte upp Simon vid hese och for på middags dejt vi fyra.
 
 
 
Var väl hemma kring 17? och sen dess har jag jobbat på läxorna och nu sitter jag och funderar om jag ska orka dra upp och hälsa på nå folk eller om jag ska jobba på en uppsats i historia som ska va inne på tisdag och som jag ännu inte börjat med... tror jag väljer byn, haha... hinner nog göra den kanske imorgon direkt efter skolan eller nåt :)

Söndagschill ala Lapalååma

Kravla mig ur sängen tills klockan tre igår och det bar av upp på städning av lokalen, svabba alla golvytor i hela lokalen så man blev helt slutkörd, haha! 
 
Väl hemma slängde jag mig i sängen en stund innan Jim ringde och umdra om jag sku me han å Jens ti Lapalååma så de hämta upp mig och vi drog hem till Jens på lite söndaschill, droppa sen in mer och mer folk och tillsist va vi en hel bunt.
 
 
Imorse va det väckning 5 och jag var lika klåbbad som jag alltid är på måndagar plus lite till efter helgens tempo...
 
 
Klarade mig iallsfall genom skoldagen men hade det stressigt värre sen när jag kom hem med allt vad jag borde gjort, skriva nå uppsatser osvosv. Stressa iallafall så mycket under eftermiddagen/ kvällen så jag hann upp en sväng till byn trots allt.
Nu ska jag iallafall säga tack och godnatt för idag!

Glöggas & Lillajulsdans

Hängde i byn resten av vardagskvällarna förra veckan, ställde till på lokalen och i fredagas hade jag körlektion efter skolan sen bara hem och vända, slänga i mig nå mat, fixa mig snabbt och så blev det julöppning innan hela gänget sen drog till Conny på glöggfest, blev även Jurva en sväng me pojkarna på säinon.
 
 
 
 
Lördagsmorgon ringde väckarn och hur trött jag än var blev det att pallra sig till jobbet som dock gick fort och när jag kom hem hoppa jag i duschen och börja fixa mig straxt, som vanligt inget lugn och ro...
Var klar runt fyra och Jim hämta upp mig till honom där vi hela bunten förfesta innan vi drog på lillajulsmiddag på lokalen, längsta bordet 👌wuhuu haha!
 
 
 
Sen bar det av till Jim på fest igen, via lokalen millan varven och runt 2 hamna vi ut från Jim då hans faraa kom hem och ville sova och vi hamna stå på vägen en timma, jag i klänning och tunna strumpbyxor... Snacka om kallt... Innan vi fick påklart vart vi skulle på efterfest, varpå vi tillsist efter många om och men landa hemma hos Jyynas i värmen.
 
 
 
 
 
 

Förra Helgen, Försenat Inlägg

Hemmafest hos Linette som gällde förra lördan då och så kom ju Anton också hit då, så kan det bli mycket bättre lixom, hemmafest och han! :*
Kom hem kring halv 5/5 tiden på söndags morgonen och på söndagen låg vi bara och drog oss tills typ ett då han var tvungen att åka hem eftersom han skulle tillbaka till militären mot kvällen. Två veckor tills han är hemma igen... 
 
 
 
 Avslutade provveckan med samhälls prov sista timmarna av skoldagen igår och idag började den nya perioden, ingen rast och ro här inte... Idag hade jag dessutom full dag med väckning klockan 5 och var hemma igen först 5... gotta love pendling liivet...
 
Skrev detta inlägg i onsdags men har inte hunnit ifxa nå bilder förrän nu...