Städning, Mat & Söndashäng

Var meningen atr vi skulle träffas klockan två och städa igår men eftersom min sömn under morgonen hela tiden stördes av tre brandvarnare som är synkade och ena (såklart den i mitt rum till på köpet) seriöst började ha slut på batteri och tjöt en minut säkert varanna halvtimme så vakna jag först halv fyra, heheh! (A)
 
 
Nåja drog dit och hjälpte till då och sen for vi och åt till Neste, hem och bytte kläder och så for jag, Simon, Vide och Jim ut och körde nån timme medans vi vänta på Alexandra och så skulle vi åka och simma men ödde ut det och lämna istället hos Alexandra resten av kvällen :)
 
 

Låchen at Servicehuse

Iförrgår ringde väckarn strax före 11 och lite efter tolv drog vi iväg mot Töjby på American car meeting, hann tyvärr bara va där lite över en timme innan åskan hann dit och det började häll regna och åska riktigt ordentligt så tillbringade största delen med storasyster och hennes kompisar i bilen.
 
 
 
Skynda sen hem och packa bara färdigt väskan och fixa mig igen snabbt innan det bar av till servicehuset som vi hyrt och fixat badtunna till så resten av lördagen och hela natten till söndan för den delen också tillbringades där på fest, vilket blev riktigt lyckat och roligt!
Jenny och hennes vänner plocka sen upp mig och jag var väl hemma runt 6 tiden imorse, de e så här jag vill sommarn ska se ut lixom sena nattfester med vänner!
Tack för en bra lördag alla ni! :)
 
 
 
 
 

Lasse Stefanz

Senaste veckan tillbringades på jobbet, i byn eller på något annat ställe med vännerna och i fredags var det Åminne med Lasse Stefanz som stod på schemat så Elinor och jag drog till byn kring halv 7, förfesta där och for sen med Jim och Oskar mot Åminne, plocka upp Erica på vägen och väl framme gick vi in och digga en stund sen ut igen, Elinor och jag drog iväg på lite äventyr haha!
For in igen och när det sluta plocka Jim och Oskar upp oss igen och vi drog hemåt, riktigt rolig kväll blev det! :)
 
 
Två bilder från veckan.
 
 
 
 
 
 
 

Fagerö

Vakna av väckarn runt 8 å trodd seriöst jag skulle dö... Men trots endast typ fyra timmars sömn var det bara att dra iväg mig själv till jobbet...
Förmodligen tyngsta jobbdan hittills i mitt liv, nåja överlevde och hann bara hem så slockna jag på sängen.
 
Cykla till byn runt halv 7 på förfest och sen bar det av till fagerö för mera fest, tillbringa så gott som hela kvällen med Erica antingen shejkandes i discot eller i Oskars bil med han och Jim, när fagerö va slut for vi och åt till näsby och sen via malax med Erica, byn ett varv och sen bar det av hem och sova, riktigt roligt hade jag iallafall! :)
 
 
 
 
Söndan sen minns jag seriöst inte vad jag syssla med men på kvällen drog nu E och jag och "simma" och sen hem till Vide där alla andra redan satt på terassen, chill sönda!
 
 

Skumdisco

Detta samt inlägget efter var det meningen att jag skulle lägga upp förra söndan men har istället tryckt av vana på spara i utkast så därav handlar de om förra helgen och inte denna :)  
I fredags stod åminne och skumdisco på schemat, förade hemma hos Linette innan vi drog iväg med partyhumöret på topp iallafall för min del, blev en riktigt bra kväll med många bekanta ansikten eftersom det visade sig att typ halv övis också tatt sig dit, minsann roligt att se alla igen! Tog sen bussen hem och väl hemma i byn var simon och jim snälla och plocka upp mig :)
 
 

En Härlig Sommarhelg i Skärgården

Somna väl inte förrän något efter 6 på morgonen då Erica och jag fått nog av allt "kuddkrigande" mot de hundra tusentals krankar vi hade runt oss, vilket resulterade i att jag räknade till 24 bett på ena foten och 26 på den andra dagen efter... å de va ju bara på fötterna...
 
När vi vakna packa vi ihop allt och for mot Åminne med ena båten... dock kom vi inte riktigt ända fram utan motorn stanna strax innan och vi hade inga åror så var tvungna att kasta ankare mitt i hamnöppningen...
Såklart ska händer detta oss... bränslet var slut men när vi sydde tanken starta den så vi kunde ta oss iland... hahah!
 
 
 
 
 Jim, Fiff och jag blev sen tvungna att sitta på bryggan i över en timme och vänta på de andra, drog sen och åt till campingen innan en del av oss fick en spontan ide att dra till Vides villa och simma innan vi leta oss hemåt efter en super skojj och bra helg, precis som sommarlovet ska va!
Tack för den alla!! :) 
 
Hann bara innanför dörren, bytte väska och drog och simma än en gång typ femte gången på tre dagar, rekord haha med Linette och Elinor och sen blev det byn.
 

En Härlig Sommarhelg i Skärgården.

Vakna runt halv 10 tog vi oss upp och satte oss ute innan alla helt plötsligt låg till sängs igen och somnat? så steg upp först runt tolv igen,
Elin och Isabel for hem och jag och pojkarna la oss sen i solen resten av dagen och svalka oss även i havet. 
 
 
 
Vide, Jim och jag och grilla senare och tror nog aldrig jag stått vid grillen så länge haha... tog seriöst typ över tre timmar för oss innan allt var klart...
 
 
 
 Oskar och Erica kom även dit senare och vi drog hela gänget ut och körde med flotten de hade där, kasta ankare, bada och hade det chill i solen ute på vattnet, basta sen och efter det blev terassittande resten av kvällen/natten med gott sällskap.
 
  
 
 
 

En Härlig Sommarhelg i Skärgården

Så gott som hela förra veckan tillbringade jag antingen på jobbet eller i byn med folket.
I fredags när jag slutade for jag hem packa det sista och gjorde mig klar innan jag blev upphämtad av Jouns, for ner till Åminne där vi packa i båtarna och jag, Fiff, Jouns, Vide, Tubbe, Jim, Tony och Tina drog iväg ut till Tinas villa där vi skulle spendera helgen.
 
 
Hade liite tungt lastade båtar (dock lättare packning på hemvägen haha ;)) och blev lite blöta på färden ut men det torka ju.
 
Senare hämta de också dit Elin, Adam och Isabel och vi grilla, bastade, bada, drack och hade det roligt långt in på natten innan vi kröp till sängs, trötta efter en lång dag.
 
 
 
 
(Förstår mig fortfarande inte på varför viss text blir större??)